Byggevarepriser.dk

Universalkniv

Universalkniv luk-40q
263 kr.
Se produkt
Universalkniv Teng Tools 712
168 kr.
Se produkt
Universalkniv i metal
29 kr.
Se produkt
Universalkniv 710
67 kr.
Se produkt
Universalkniv Teng Tools P-UKF sammenfoldelig
73 kr.
Se produkt
Universalkniv Teng Tools 710N
144 kr.
Se produkt
Universal Kniv i metal med 2 blade
123 kr.
Se produkt
Hultafors Universalkniv USRA
148 kr.
Se produkt
Hultafors Universalkniv URA
148 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende butikkens regningslinjer.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af universalkniv.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt varesortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare universalkniv.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige universalkniv fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet valget om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan man slippe for fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder køber varer fra mange producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af universalkniv online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du opleve ekstremt gavnlig assistance fra folk med specialistviden i lige præcis universalkniv.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler universalkniv online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
universalkniv jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

universalkniv silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

universalkniv bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

universalkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor bør du ofte se femdøgnsprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne absolut lige når du er startet på det store projekt.
2Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være yderst relevant at have værktøjet til rådighed forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage de tilhørende omkostninger i økonomien.
3Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med projektet. Du anbefales at nedskrive en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver din strategi.
4Du bør aldrig glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
5Der præsenterer sig næsten altid utidige udfordringer når det handler om krævende opgaver, og altså er det essentielt at der er afsat rimelig plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinges altså af at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
7Før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel note hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og som det næste gennemgå materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
9Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige alle omkostninger, og efterfølgende notere den billigste pris på dem enkeltvis.
10Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør tilkøbe assistance fra en professionel til dele af det. Ifald du indhenter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
11Det er en god idé at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om større byggerier. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Desuden er det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Der er en verden af instruktioner og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube bringer dig enormt meget anvendelig info, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
De højest ratede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

De fleste webshops i Danmark tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmåder til universalkniv. En af de mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre når du har mulighed for det. Muligheden er jo temmelig gnidningsløs, samt ofte ligeledes den billigste fragtform.

Du kunne lige så vel afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver godt nok et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ret så smertefri med universalkniv online. Den prisbilligste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du befinder dig lige ved online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på universalkniv er naturligvis vældig bestemmende hvis vi mangler produkterne inden for få dage, og af den grund er det naturligvis væsentligt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved universalkniv. Masser af butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, hvilket er underforstået at bestillingen gennemføres inden et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Flere shops på nettet frembyder fri fragt på universalkniv online, men for det meste påkræves det at man køber for en fastsat pris. Som alternativ burde du foretrække den mest billige leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En masse webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig universalkniv på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på universalkniv i disse byer:

Allerød, Hvidovre, Dragør, Vordingborg, Virum, Stenløse, Brønderslev, Nørresundby, Haslev, Varde, Ishøj, Korsør, Rudersdal, Søborg, Middelfart, Valby, Højbjerg, Hedehusene, Lyngby, Albertslund, Aabenraa, Silkeborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Fredericia, Nærum, Næstved, Struer, Kokkedal, Lystrup, Esbjerg, Odense, Glostrup, Solrød Strand, Grenaa, Skive, Åbyhøj, Horsens, Thisted, Køge, Rødovre, Brøndby, Frederiksberg, Holbæk, Rønne, Greve, Vanløse, Herning, Farum, Vejle, Tårnby, Skanderborg, Aalborg, Gentofte, Ballerup, Herlev, Taastrup, Slagelse, Odder, Frederikssund, Sønderborg, Vallensbæk, Tilst, Svendborg, Randers, Ikast, Helsingør, Holstebro, Roskilde, Aarhus, Brabrand, København, Hjørring, Kolding, Jyllinge, Hillerød, Viborg, Ølstykke, Nakskov, Hedensted, Brønshøj, Charlottenlund, Ringsted, Risskov, Værløse, Hobro, Gladsaxe, Lillerød, Kalundborg, Frederikshavn, Nyborg, Birkerød, Frederiksværk, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. universalkniv er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Amager), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at folk som regel efterspørger bl.a. universalkniv priser og universalkniv tilbud. Vi ser desuden mange gange folk kigge efter for eksempel universalkniv online, køb universalkniv samt billig universalkniv, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Få den bedste pris på universalkniv

Det er i dag yderst smart for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige universalkniv online fra forskellige online outlets, og med det motiv har masser af e-butikker ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på universalkniv drastisk, og ydermere byde på fri fragt.

Derfor kan det immervæk vise sig nyttigt at prøve forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på universalkniv online før du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør alligevel være så påvagt, at hvis en forretning på nettet udlover billige universalkniv online til en pris som anses for helt ekstremt overkommelig, bør det undertiden være en indikator for en uærlig online butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af et regelsæt, der støtter folk overfor fup forretninger på nettet.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at afdrage beløbet til universalkniv over flere uger. Det tilbydes typisk hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Ved kig i data bliver det markant, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet billig universalkniv og universalkniv tilbud. Derudover oplever man typisk internet shoppere efterspørge fx køb universalkniv, universalkniv priser og universalkniv online.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot bringer dig en lang række pæne muligheder for at eksaminere en hel del eksisterende brugeres opfattelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår webshoppens ratings før du bestiller billige universalkniv online.

Facebook indebærer ydermere visse anstændige chancer for at få kendskab til e-firmaets pålidelighed. Derudover ses en del e-firmaer som tilbyder kunderne at give en omtale af ordreforløbet, som også må udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige universalkniv online hos en e-forhandler kunne de utvivlsomt granske shoppens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke super spændende, specielt på de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Alternativet kunne derfor være at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, da det bør være en sikring om at e-forretningen forstår den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen undertiden undersøges af specialister der er inde i de gældende regler.

Dette er en god genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din handel med universalkniv. Tilsvarende er det klogt at man er obs på de grundlæggende bestemmelser der har indflydelse på købet af universalkniv online, fx hvilken returret internet forhandleren lover.

I den relation er det ligeledes relevant, at man altid opbevarer ens faktura, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af universalkniv, uanset om man handler ved Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Stark.

Susanne F gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Henrik gav 4 stjerner

Intet at klage over

Charlotte P gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Anne Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til online shopping
1Den billigste løsning til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig tæt på netshoppens hjemsted. Den slags levering kan i nogle tilfælde være virkelig central om vi absolut skal bruge universalkniv øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle internet selskaber fragtfri levering, men ofte kræves det at der handles for en bestemt pris.
2Forinden nogen handler billige universalkniv hos en online webshop bør man utvivlsomt gennemlæse virksomhedens betingelser, men det er for det meste ikke videre interessant. Tillige slår vi et slag for at køber er opmærksom på de elementære retningslinjer der kan influere på shopping af billige universalkniv online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet butikken kører med.
3Trustpilot yder fuldkommen uafhængige løsninger til at se nærmere på en længere række aktuelle forbrugeres anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige universalkniv online. Facebook leverer også uden sammenligning belejlige metoder til at få en idé om online forretningens kundefokus.
4En stor portion shops på nettet yder nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til universalkniv. Den mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente din pakke når du har mulighed for det. Fragttypen er altså rigtig ligetil, samt endda endvidere den billigste leveringsmulighed.
5Antal dages levering er jo vældig vital forudsat vi står og skal bruge varen om et øjeblik, så herved er det uden tvivl passende at du studerer den estimerede leveringsdato for universalkniv. En række webbutikker yder billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men vær påpasselig da det stiller krav om at bestillingen gennemføres forud for et fastslået tidspunkt.
6Generelt slår vi et slag for at efterse om e-forretningen er verificeret af e-mærket, som typisk er et kendetegn for at netshoppen lever op til de danske regler, udover at netshoppen jævnligt monitoreres af fagmænd som behersker lovgivningen. Forud for at nogen handler billige universalkniv i en webbutik burde man principielt betragte butikkens handelsbetingelser.
7Det er jo særligt uproblematisk for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige universalkniv på flere online webshops, og til tak præsterer en lang række internet virksomheder levering uden betaling. Til gengæld kan det trods alt være nyttigt at besigtige nogle enkelte online forretninger efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, så man er sikret at indhente den bedste pris.
8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en vedtægt, hvilket beskytter køber imod uægte online varehuse. Som et alternativ burde du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere betalingen ude i fremtiden.
9Flere e-firmaer præsterer billig levering på universalkniv, men undertiden påkræves det at man shopper for en bestemt pris. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest billige løsning til levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen er almindeligvis lige så vel ekstremt let gængelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.