Byggevarepriser.dk

Unbrakoskruetrækker

Unbrako skruetrækker 5,0mm Wera
130 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 5x100mm Belzer
162 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 4,0mm Wera
38 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 2,5x100mm Belzer
110 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 2x100mm Belzer
106 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 7,0mm Wera
224 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 4x100mm Belzer
132 kr.
Se produkt
Unbrako skruetrækker 2,0mm Wera
93 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som giver sparring omkring unbrakoskruetrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Man bør derfor tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover bare unbrakoskruetrækker.
Du vil finde variationer i priserne på billige unbrakoskruetrækker fra netbutik til netbutik. En del giver gode tilbud, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed i de store byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har mange chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt endda få varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af unbrakoskruetrækker online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund formår de at yde en høj grad af brugbar hjælp fra nogle med specialistviden i lige præcis unbrakoskruetrækker.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber unbrakoskruetrækker online på deres side.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

unbrakoskruetrækker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør tilkøbe eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige entreprenører.
2Det kan vise sig fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition forinden du igangsætter dit arbejde. Du kunne lave en punktforms note som indeholder alle de ting du får brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
3Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Derfor skal du tit se vejrmeldingerne i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel starter med at regne når du netop står midt i dit krævende byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være fundamentalt at have en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
5Man bør ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at have værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at indregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
6Planlægning vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en struktureret dagsorden, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din plan.
7Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt ift. omfangsrige projekter. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Samtidig vil det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
8Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at ombygningen influerer positivt på klimaet.
9Du kan finde en hel række artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar viden, ikke mindst ifald man kigger i hele verden.
10Der præsenterer sig som regel ubelejlige bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og på grund af det er det betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, så man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
11Forinden du påbegynder byggeriet er det meget afgørende med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som hjælp imod eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggekæder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er utrolig flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En del internet varehuse frembyder efterhånden et stort udvalg af billige fragtløsninger til unbrakoskruetrækker. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente de bestilte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er altså særdeles simpel, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste metode til levering.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt en anelse mindre billig, men omvendt ekstremt ukompliceret ved køb af unbrakoskruetrækker online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du har bopæl lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på unbrakoskruetrækker er naturligvis rigtig bestemmende om du skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det naturligvis på sin plads at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved unbrakoskruetrækker. En lang række internet virksomheder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men vær opmærksom på at det antager at ordren lægges før et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer pakket forud for at medarbejderne får fri.

Indtil flere byggecentre lover fragt uden betaling på unbrakoskruetrækker online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en fastsat sum. I øvrigt skulle du overveje den mest letkøbte leveringsudgave, som typisk vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Mange netshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig unbrakoskruetrækker på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på unbrakoskruetrækker i følgende byer:

Odense, Vordingborg, Frederiksværk, Odder, Taastrup, Gentofte, Albertslund, Esbjerg, Ringsted, Åbyhøj, Allerød, Holbæk, Rudersdal, Middelfart, Sønderborg, Virum, Vallensbæk, Dragør, Hørsholm, Brøndby, Lystrup, Brønshøj, Aabenraa, Tilst, Vanløse, Rønne, Aalborg, Søborg, Nærum, Skanderborg, Vejle, Varde, Næstved, Frederikshavn, Haderslev, Grenaa, Ballerup, Højbjerg, Stenløse, Lillerød, Ølstykke, Ikast, Birkerød, Hillerød, Tårnby, Kolding, Lyngby, Nakskov, Hedehusene, Hvidovre, Thisted, Herning, Farum, Roskilde, Frederikssund, Holstebro, Solrød Strand, Værløse, Slagelse, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Glostrup, Skive, Silkeborg, Valby, Nørresundby, Hjørring, Herlev, Kokkedal, Randers, Risskov, Hobro, Kalundborg, Jyllinge, Svendborg, Frederiksberg, Korsør, København, Helsingør, Brabrand, Ishøj, Brønderslev, Haslev, Viborg, Køge, Nyborg, Horsens, Struer, Aarhus, Fredericia, Gladsaxe, Hedensted, Rødovre, og Greve, .

Klik-og-hent af unbrakoskruetrækker er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Ses der på tallene bliver det markant, at folk mange gange leder efter blandt andet unbrakoskruetrækker online og billig unbrakoskruetrækker. Foruden dette ser man som regel netshoppere kigge efter for eksempel unbrakoskruetrækker tilbud, køb unbrakoskruetrækker og unbrakoskruetrækker priser, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på unbrakoskruetrækker

Det er særligt gnidningsløst for internetbrugere at tjekke tilbud på billige unbrakoskruetrækker online hos flere e-butikker, og af den grund har en hel del online butikker været presset til at at nedsætte prisniveauet på unbrakoskruetrækker markant, og i øvrigt præstere fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid vise sig tiden værd at kontrollere et par internet forhandlere efter billige priser på unbrakoskruetrækker online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at når en e-butik forhandler billige unbrakoskruetrækker online på tilbud til en pris der virker utrolig attraktiv, kunne det tit være en indikation på en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en foranstaltning, der sikrer dig imod falske e-handler.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale prisen på unbrakoskruetrækker ude i fremtiden. Dette fås normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når der ses på tallene er det markant, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis unbrakoskruetrækker tilbud og billig unbrakoskruetrækker. Vi ser desuden som regel folk søge efter blandt andet unbrakoskruetrækker priser, køb unbrakoskruetrækker og unbrakoskruetrækker online.

Læs tidligere køberes synspunkter

Trustpilot genererer tilpas solide chancer for at eftersøge adskillige nuværende konsumenters oplevelser og på grund af dette går vi ind for, at du undersøger internet shoppens anmeldelser inden du shopper billige unbrakoskruetrækker online.

Facebook præsterer ydermere ret passelige genveje til at få indblik i online firmaets kundetilfredshed. Herinde er der nogle e-shops som tilbyder folk at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket tillige burde tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige unbrakoskruetrækker online hos en e-handler burde man utvivlsomt studere deres handelsaftale, men det er gerne ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativt forslag kunne derfor være at tjekke hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en tryghed om at online forretningen forsvarer de danske love, foruden at e-forhandleren en gang i mellem besøges af fagmænd som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Desuden får du chance for at få hjælp, for så vidt du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på unbrakoskruetrækker. Ligeledes er det at foretrække at du er påpasselig med de mest relevante vilkår der har betydning for bestillingen af unbrakoskruetrækker online, for eksempel den ombytningspolitik internet forhandleren tilsikrer.

Her er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne påvise bestillingen af unbrakoskruetrækker, uanset om man køber fra Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Hanne gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mads Pedersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Karen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Poul K gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til din online shopping
1Det er i dag ultra smertefrit for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige unbrakoskruetrækker fra diverse outlets på nettet, og derved tilbyder utallige netshops fragt uden gebyr. Det kan trods alt blive lukrativt at udforske en række internet selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at man er skråsikker på at få fat i den bedste pris.
2Enkelte internet forhandlere lover fragt uden omkostninger på unbrakoskruetrækker, men oftest er det under betingelse af at der købes for en præcis sum. Derudover må du overveje den mindst kostelige fragtform, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt derudover yderst gnidningsløs. Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
3Adskillige internet foretagender yder efterhånden alverdens billige leveringsmåder til unbrakoskruetrækker. En af dem der er mest populær er nu til dags udleveringssteder, hvor du selv afhenter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså ekstremt smertefri, og i mange tilfælde derudover den mindst kostelige fragtform.
4Forud for at folk køber billige unbrakoskruetrækker på en shop behøver de de facto tage stilling til forhandlerens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende projekt. Yderligere tilrådes det at man er obs på de mest centrale forhold der kan have indflydelse på shopping af billige unbrakoskruetrækker online, som for eksempel den ombytningsret e-forretningen bruger.
5Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, som er en antydning af at internet webshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden ofte kigges til af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne. Forud for at nogen bestiller billige unbrakoskruetrækker på en internet webshop kunne de egentlig studere virksomhedens forretningsbetingelser.
6Den mest letkøbte fragttype vil altid være selv at hente produkterne, men det beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens adresse. Den fragttype er naturligvis ret afgørende når du behøver unbrakoskruetrækker lige om lidt. Alternativt så sikrer visse online forhandlere levering uden gebyr, men typisk kræves det at der aftages for et fastsat beløb.
7Trustpilot tilbyder nogenlunde hensigtsmæssige chancer for at efterforske ret mange andre konsumenters synspunkter og derved rekommanderer vi, at du vurderer e-shoppens ratings før du bestiller billige unbrakoskruetrækker online. Facebook resulterer i derudover fuldt ud fortræffelige muligheder for at få indsigt i e-butikkens popularitet.
8Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i et regulativ, hvilket beskytter dig som køber imod svindlende outlets på nettet. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage beløbet over en periode.
9Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så vigtig forudsat man mangler produktet om få sekunder, så i det øjemed er det sandelig klogt at man gransker leveringstiden ved unbrakoskruetrækker. De fleste shops på nettet tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt.