Byggevarepriser.dk

Udhusdør

Udhusdør m. glas HU 127,8x187,8 cm, 015133
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas HU 151,4x197,8 cm, 015135
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas VU 151,4x187,8 cm, 015137
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas HU 127,8x197,8 cm, 015139
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør VU 151,4x187,8 cm, 015128
2.249 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas VU 151,4x197,8 cm, 015136
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas VU 127,8x187,8 cm, 015141
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør HU 151,4x187,8 cm, 015131
2.249 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas VU 127,8x197,8 cm, 015140
2.495 kr.
Se produkt
Udhusdør m. glas HU 151,4x187,8 cm, 015138
2.495 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring udhusdør.
Der findes forskelle i prisen på billige udhusdør alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og andre satser på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot udhusdør.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra forskellige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af udhusdør online.
De store byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har de fleste adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette kan du undgå fragtgebyret, og sågar have varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber udhusdør online på deres hjemmeside.
Hovedparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af webshops i små nicher har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det kan du forvente en høj grad af god vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis udhusdør.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

udhusdør jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

udhusdør silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

udhusdør bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

udhusdør harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, og herefter notere ens udgift ved dem slavisk.
2Der viser sig næsten altid overraskende problemstillinger i tilfælde med store byggeprojekter, og pga. dette er det af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Husk at vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde hente hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Forudsat at du søger assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod priser fra forskellige selskaber.
4Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få når projektet er CO2-besparende. At få tilskud kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
5Ved projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund må du ofte kigge på prognosen for vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned netop som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
6Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at have det parat før du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om krævende projekter. Store ting gør krav på mere end en person. I øvrigt bør det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Muligvis kan det blive fundamentalt at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du kunne udarbejde en punktforms note indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
9Forinden du opstarter byggeprocessen må det være ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en velovervejet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en nummerorden. Vær realistisk idet du nedskriver planen.
11Du skal ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko der beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
12Du kan finde mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med store mængder brugbar oplysning, i særlig grad når man benytter engelske ord i din søgning.
De bedst anmeldte byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En lang række internet virksomheder tildeler efterhånden diverse billige fragtmuligheder til udhusdør. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså i høj grad bekvem, og tit også den mest betalelige metode til levering.

Du burde alternativt planlægge at få ordren sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig beklageligvis en tand mere bekostelig, men på den anden side ekstremt fremkommelig for udhusdør online. Den mindst kostelige leveringsform vil dog altid være at hente produkterne selv, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet selskabets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på udhusdør er jo rigtig betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne omgående, så i det øjemed er det skam væsentligt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på udhusdør. En masse online varehuse – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, hvilket dog stiller krav om at ordren laves inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få ordren klar inden lagerpersonalet får fri.

Nogle få firmaer på nettet frembyder portofri levering på udhusdør online, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for en fastsat pris. Derudover kunne man foretrække den mest billige form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig udhusdør online og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggecentrene giver fx click-and-collect på udhusdør i disse byer:

Aalborg, Hillerød, Værløse, Valby, Struer, Glostrup, Korsør, Hvidovre, Taastrup, Nyborg, Randers, Albertslund, Åbyhøj, Stenløse, Tilst, Brøndby, Holstebro, Hørsholm, Allerød, Risskov, Rønne, Kolding, Viborg, Birkerød, Svendborg, Solrød Strand, Frederiksberg, Kalundborg, Kokkedal, Køge, Helsingør, Brønderslev, Ringsted, Dragør, Slagelse, Højbjerg, Hjørring, Vanløse, Hedensted, Fredericia, Rødovre, Aabenraa, Brønshøj, Ballerup, Charlottenlund, Ikast, Jyllinge, Sønderborg, Søborg, Lyngby, Skanderborg, Esbjerg, Greve, København, Ølstykke, Hedehusene, Frederiksværk, Odder, Grenaa, Lystrup, Aarhus, Rudersdal, Odense, Silkeborg, Gladsaxe, Næstved, Gentofte, Tårnby, Herning, Nykøbing Falster, Hobro, Frederikssund, Brabrand, Herlev, Horsens, Vordingborg, Virum, Nærum, Holbæk, Haslev, Nakskov, Lillerød, Nørresundby, Skive, Haderslev, Ishøj, Middelfart, Varde, Thisted, Vallensbæk, Frederikshavn, Farum, Vejle, og Roskilde, .

Click-and-collect for udhusdør er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på data bliver det klart, at netshoppere tit kigger efter blandt andet udhusdør priser og køb udhusdør. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere lede efter fx billig udhusdør, udhusdør online og udhusdør tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Bygma.

Gode priser på udhusdør

Det er efterhånden i høj grad ligetil for forbrugerne at vurdere tilbud på billige udhusdør online i blandt flere butikker på nettet, og til gengæld har utallige internet butikker været presset til at at mindske prisen på udhusdør helt i bund, og ydermere love levering uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk blive gavnligt at kontrollere flere netbutikker efter udsalg og tilbud på udhusdør online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man bør trods alt ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet afsætter billige udhusdør online på tilbud til en pris der kan ses som usædvanlig beskeden, så kunne det for det meste være et tegn på en uærlig e-forretning. Kortbetalinger er dog en del af en vedtægt, som skærmer dig som kunde imod svindlende outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil dække betalingen af udhusdør over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere tit leder efter bl.a. udhusdør priser og billig udhusdør. Man ser desuden ofte online shoppere efterspørge fx udhusdør tilbud, køb udhusdør og udhusdør online.

Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot byder på super fornemme chancer for at besigtige forskellige forhenværende forbrugeres ratings og derfor foreslåes det, at du ser nærmere på e-shoppens anmeldelser forinden du køber billige udhusdør online.

Facebook resulterer i endvidere ret så relevante muligheder for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi endda internet varehuse som giver folk mulighed for at ytre en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere må benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige udhusdør online i en butik bør de til hver en tid gennemse virksomhedens betingelser, dog er det bare ikke super interessant, specielt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at bemærke om online virksomheden er medlem af e-mærket, som kan være en erklæring om at internet webshoppen adlyder dansk lovgivning, og at netshoppen fra tid til anden tilses af fagfolk der er meget bekendte med reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din bestilling af udhusdør. Tillige går vi ind for at køber er vidende om de primære vilkår i forbindelse med købet af udhusdør online, for eksempel den bytteret webshoppen har.

På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, således man fremadrettet kan vidne om sit køb af udhusdør, uagtet om man har bestilt fra Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Anne gav 5 stjerner

Fremragende service

Thomas Pedersen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inge gav 5 stjerner

Nemt køb

Susanne M gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot fører til regulære strålende chancer for at gennemsøge flere aktuelle brugeres betragtninger og herved stiller vi forslag om, at du besigtiger internet butikkens omtaler før du shopper billige udhusdør online. Facebook forærer dig tillige en lang række gode muligheder for at få indsigt i webbutikkens popularitet.
2En lang række e-handler tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige muligheder for levering til udhusdør. En yndling er for nærværende pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo usædvanlig fremkommelig, og desuden ydermere den billigste mulighed for fragt.
3Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, som beskytter dig som kunde imod svindlende internet handler. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
4Leveringstiden er naturligvis virkelig bestemmende hvis du står og skal bruge varerne inden for kort tid, så derfor er det altså centralt at man besigtiger den anslåede leveringsdato på udhusdør. En del netshops i Danmark giver billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, som beroer på at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
5Før folk handler billige udhusdør i en forretning på nettet bør man helt sikkert overveje e-butikkens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende. Ligeledes slår vi et slag for at man er hensynstagende til de mest vedkommende reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige udhusdør online, som eksempelvis hvilken returret online butikken har.
6Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for enhver at søge sig frem til priser online på billige udhusdør på tværs af online outlets, og så yder de fleste online butikker billig fragt. Trods dette kan det imidlertid være profitabelt at studere nogle forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
7En række online webshops garanterer fri fragt på udhusdør, men tit gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. I øvrigt kan du vælge den prisbilligste mulighed for levering, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen er til tider endda meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste fragtløsning er unægtelig at du selv henter ordren.
8Vi tilråder generelt at se om online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket bør være et fingerpeg om at e-forhandleren efterfølger de danske love, og at internet forretningen hyppigt revideres af jurister der forstår de gældende regler. Før folk køber billige udhusdør på en e-butik bør de faktisk studere shoppens betingelser.
9Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du er i kort afstand af internet forretningens tilholdssted. Den mulighed for levering er naturligvis ret så relevant ifald vi har behov for udhusdør om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere butikker på nettet fragt uden betaling, men undertiden er det forbeholdt når du shopper for en fastsat pris.