Byggevarepriser.dk

Trykluftslange

JET ToolAir Automatisk luftslange 15 m
1.090 kr.
Se produkt
Trykluftslange 3/8 x 10 mtr.
295 kr.
Se produkt
Trykluftslange 3/8 x 20 mtr.
494 kr.
Se produkt
Trykluftsslange antist-varme 15m
2.835 kr.
Se produkt
Trykluftslange SR358 - 5m
2.243 kr.
Se produkt
Trykluftsslange antist-varme 10m
2.104 kr.
Se produkt
Trykluftslange 10m
1.670 kr.
Se produkt
Trykluftsslange spiral light dy
1.514 kr.
Se produkt
Trykluftslange 10m tilCleanAir
816 kr.
Se produkt
Trykluftsslange 10m 308-00-30p
1.017 kr.
Se produkt
Trykluftsslange Ojebest 30m
3.305 kr.
Se produkt
Trykluftsslange Ojebest 10m
1.598 kr.
Se produkt
Trykluftsslange pvc 30m
2.394 kr.
Se produkt
Trykluftsslange Ojebest 15m
1.910 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring trykluftslange.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Der er forskel på salgspriserne på billige trykluftslange fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på billige priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot trykluftslange.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du købe fra et bredt sortiment af trykluftslange online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du modtage mere god hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis trykluftslange.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at bestille trykluftslange online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
trykluftslange jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

trykluftslange bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

trykluftslange harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

trykluftslange silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forinden du optager byggeriet kan det blive vildt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det kommer til større arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere bliver det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
3Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned når du lige står midt i dit krævende byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke ens omkostning ved hver eneste af dem.
5Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning herunder sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke køber professionel hjælp.
6Der viser sig typisk utidige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf vil det være essentielt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
7Det bliver værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel note indeholdende alt det du skal bruge, og så efterse hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
8Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du får hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere firmaer.
9Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver dig adgang til rigelig anvendelig viden, specielt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
10Du bør for alt i verden ikke mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har grejet til disposition akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
11I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at projektet har betydning for planeten.
12Planlægning viser sig som vejen til succes med projektet. Du må liste en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Mange internet varehuse foreslår i øjeblikket en række forskellige billige løsninger til levering til trykluftslange. Det mest populære er i dag udleveringssteder, hvor du selv kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ret let gængelig, samt mange gange derudover den mest betalelige leveringsmanér.

Du bør ydermere udse dig at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er sædvanligvis en tand dyrere, men endda i høj grad praktisk for trykluftslange online. Den mest prisbevidste leveringsmanér er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på trykluftslange kan være særdeles vital ifald du absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så med det formål er det fuldt ud vigtigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på trykluftslange. Mange online firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig 1 dags fragt på en række produkter online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret før lagerpersonalet har fri.

Visse e-handler i Danmark sikrer fragt uden betaling på trykluftslange online, men tit er det betinget af at man handler for et fastsat beløb. Desuden burde du gribe den mest betalelige leveringsløsning, der oftest vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted.

De store webbutikker yder afhentning hvor man køber billig trykluftslange online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af trykluftslange i følgende byer:

Esbjerg, Helsingør, Ishøj, Sønderborg, Aarhus, København, Næstved, Holbæk, Hillerød, Lyngby, Allerød, Herlev, Hobro, Tilst, Silkeborg, Herning, Brønshøj, Glostrup, Rødovre, Nørresundby, Ikast, Gentofte, Kokkedal, Kolding, Korsør, Vordingborg, Hvidovre, Solrød Strand, Brabrand, Valby, Højbjerg, Haderslev, Frederikssund, Vanløse, Dragør, Lillerød, Nyborg, Skive, Lystrup, Fredericia, Struer, Risskov, Horsens, Skanderborg, Rudersdal, Hørsholm, Aabenraa, Hedehusene, Viborg, Aalborg, Vejle, Taastrup, Ringsted, Tårnby, Virum, Ballerup, Slagelse, Frederiksværk, Holstebro, Frederiksberg, Åbyhøj, Grenaa, Farum, Odense, Ølstykke, Albertslund, Gladsaxe, Rønne, Brønderslev, Værløse, Jyllinge, Odder, Varde, Haslev, Charlottenlund, Svendborg, Stenløse, Søborg, Brøndby, Kalundborg, Birkerød, Vallensbæk, Thisted, Nykøbing Falster, Køge, Frederikshavn, Nakskov, Hedensted, Greve, Randers, Nærum, Roskilde, Hjørring, og Middelfart, .

Click-and-collect af trykluftslange er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Amager), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved kig i data er det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel trykluftslange tilbud og trykluftslange priser. Foruden dette oplever man som regel folk efterspørge blandt andet billig trykluftslange, køb trykluftslange samt trykluftslange online, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på trykluftslange

Det er ultra simpelt for forbrugerne at prissammenligne på billige trykluftslange online fra diverse internet butikker i Danmark, og til tak har utallige shops på nettet set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på trykluftslange en hel del, og i øvrigt garantere fragt uden beregning.

Trods dette kan det alligevel vise sig udbytterigt at tjekke indtil flere webbutikker efter tilbud på trykluftslange online inden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må imidlertid ikke overse, at hvis en e-handler forhandler billige trykluftslange online til salg for en tilbudspris som anses for besynderligt billig, så er det ofte være et tegn på en falsk online virksomhed. Kortkøb er heldigvis omfavnet af Indsigelsesordningen, som garanterer en imod uægte online selskaber.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale betalingen af trykluftslange over et længere tidsrum. Det fås ofte i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Ved kig i tendenserne står det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis trykluftslange priser og trykluftslange tilbud. Vi ser desuden ofte netshoppere søge blandt andet køb trykluftslange, billig trykluftslange samt trykluftslange online.

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot præsterer uden sammenligning gode løsninger til at studere flere forhenværende kunders meninger og på grund af dette er det smart, at du betragter webbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige trykluftslange online.

Facebook tilbyder dig endvidere flere fornemme genveje til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. Her ses mange online firmaer hvor kunder kan tilkendegive en anmeldelse af købsoplevelsen, som også burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige trykluftslange online på en butik burde man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne derfor være at tjekke hvorvidt webbutikken er e-mærket, hvilket er et bevis på at internet firmaet respekterer de danske retningslinjer, samt at e-forretningen tit kontrolleres af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, ifald du bliver udsat for problemstillinger som følge af din bestilling af trykluftslange. For øvrigt går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter i forbindelse med bestillingen af trykluftslange online, fx hvilken returrettighed e-butikken tilsikrer.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin faktura, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af trykluftslange, uafhængig af om man har bestilt ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Poul U gav 5 stjerner

Fremragende!

Camilla Olsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Lene Sørensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Karen Andersen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo ualmindeligt fleksibelt for købere at finde information om priser online på billige trykluftslange i blandt forskellige online forretninger, og på grund af dette præsterer flertallet af forretninger på nettet fragt uden beregning. Det kan dog trods alt blive profitabelt at sammenligne visse online webshops efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.
2Flere online forretninger tilbyder portofri fragt på trykluftslange, men oftest under forudsætning af at man køber for en konkret sum. Som alternativ burde man udse dig den mindst kostelige leveringsversion, hvilket tit er at få bragt din ordre til et afhentningssted. Den er i regelen ligeledes usædvanlig nem. Den billigste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
3Forud for at nogen handler billige trykluftslange på en webshop bør de for at være sikker gennemse shoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt. Foruden dette er det smart at kunden er opmærksom på de væsentligste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige trykluftslange online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed webbutikken har.
4Vi anbefaler generelt at tjekke om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det bør være en angivelse af at internet forretningen efterfølger de gældende danske regler, foruden at internet forretningen regelmæssigt undersøges af sagkyndige som har indsigt i lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige trykluftslange på en e-forretning behøver de principielt læse netshoppens forretningsvilkår.
5Den mindst kostelige leveringsmåde er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du har bopæl lige ved netshoppens lager. Den leveringsmetode er usædvanlig bestemmende såfremt man skal bruge trykluftslange om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle shops på nettet fragt uden beregning, men undertiden forudsætter det at der handles for en fastsat pris.
6Leveringshastigheden er ualmindeligt afgørende hvis du absolut skal bruge varen fluks, og med det formål er det altså aktuelt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for trykluftslange. En lang række butikker på nettet tilsiger billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men som trods alt betinges af at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
7Trustpilot fremskaffer flere hensigtsmæssige muligheder for at studere en stor gruppe forhenværende forbrugeres iagttagelser og herved foreslåes det, at du kigger på online butikkens vurderinger før du bestiller billige trykluftslange online. Facebook forærer dig lige så vel adskillige nyttige muligheder for at få indblik i online firmaets popularitet.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under et lovbud, som skærmer dig som kunde overfor uægte shops på nettet. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at dække pengene over en periode.
9En stor portion internet shops tildeler nu om stunder alverdens billige leveringsudgaver til trykluftslange. En af de mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ultra overkommelig, samt typisk tillige den mindst kostelige fragtform.