Byggevarepriser.dk

Troldtekt plader pristjek

Er du på udkig efter troldtekt plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
For nogle er byggeri lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af troldtekt plader.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare troldtekt plader.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige troldtekt plader fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra adskillige producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af troldtekt plader online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har mange chancen for at købe online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det er det muligt at undgå leveringsgebyret, samt tilmed have varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
En masse nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du forvente en høj grad af anvendelig vejledning fra personale med specialistviden i netop troldtekt plader.
Forskellige specialiserede netshops er små firmaer, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle troldtekt plader online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at forfatte en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret når du laver strategien.
2Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer disponible på forhånd inden du indleder eksekveringen. Du kan udarbejde en punktforms indkøbsseddel som samler alt hvad du skal bruge, og dernæst tjekke punkterne, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
3Der viser sig jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat passende tid i handlingsplanen, så man kan være tryg ved at nå det inden ens deadline.
4Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Der er vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig information, særligt ifald man benytter den engelske version.
7Du vil ikke fattes grej. Det er betydningsfuldt at have udstyret til disposition idet du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i dit budget.
8Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er krævende byggeopgaver. Større projekter gør krav på mere end en person. Dertil bør det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Du kunne overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Ifald du køber professionel assistance vil det ofte være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
10I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Ofte vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være forstandigt at tage noter til samtlige poster, og så indsamle mulige tilbud på dem en ad gangen.
12For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor kan du jævnligt kigge på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En del e-shops frembyder efterhånden alverdens billige løsninger til levering til troldtekt plader. Et hit er i dag udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig særdeles gnidningsløs, samt mange gange endda den billigste form for levering.

Du kan omvendt overveje at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig ofte en tak mere bekostelig, men endda vældig smertefri med troldtekt plader online. Den mindst kostelige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter varerne, men det står og falder med at du har bopæl med kort afstand til online shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på troldtekt plader er jo ualmindeligt relevant hvis du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så derfor er det ganske centralt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for troldtekt plader. Størstedelen af internet webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, som imidlertid forudsætter at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del forretninger på nettet garanterer fri fragt på troldtekt plader online, men typisk afkræver det at du handler for et fastsat beløb. Som alternativ kan man gribe den billigste leveringsløsning, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De fleste netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig troldtekt plader hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på troldtekt plader i følgende områder:

Birkerød, Hillerød, Lystrup, Solrød Strand, Odense, Aarhus, Rødovre, København, Struer, Varde, Frederiksværk, Vanløse, Allerød, Søborg, Silkeborg, Vordingborg, Slagelse, Ishøj, Brønderslev, Aalborg, Kolding, Brabrand, Ringsted, Hobro, Ballerup, Gentofte, Herning, Herlev, Middelfart, Hedensted, Ølstykke, Haderslev, Glostrup, Odder, Holstebro, Svendborg, Vejle, Kokkedal, Sønderborg, Roskilde, Nyborg, Valby, Jyllinge, Brøndby, Rudersdal, Greve, Vallensbæk, Nærum, Thisted, Risskov, Esbjerg, Åbyhøj, Ikast, Albertslund, Frederikshavn, Brønshøj, Virum, Højbjerg, Horsens, Korsør, Rønne, Hjørring, Tårnby, Frederiksberg, Lyngby, Fredericia, Holbæk, Haslev, Grenaa, Tilst, Viborg, Farum, Nykøbing Falster, Aabenraa, Nakskov, Skanderborg, Charlottenlund, Hedehusene, Frederikssund, Næstved, Helsingør, Lillerød, Hørsholm, Dragør, Skive, Kalundborg, Nørresundby, Stenløse, Taastrup, Køge, Hvidovre, Randers, Værløse, og Gladsaxe, .

Afhentning for troldtekt plader er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk leder efter fx troldtekt plader tilbud og troldtekt plader priser. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter for eksempel troldtekt plader online, køb troldtekt plader og billig troldtekt plader, plus de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Spar penge på troldtekt plader

Det er jo efterhånden super let gængeligt for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige troldtekt plader online hos diverse e-butikker, og herved har de fleste online webshops været tvunget til at stampe salgspriserne på troldtekt plader en hel del, og ydermere byde på levering uden betaling.

Det kan dog alligevel vise sig rentabelt at sammenholde nogle enkelte e-forretninger efter billige priser på troldtekt plader online forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at få fat i den mest billige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Du skal blot være opmærksom på, at ifald en online forretning afhænder billige troldtekt plader online på tilbud til en pris som kan ses som uendeligt billig, kan det tit være et symbol på en snydagtig e-butik. Kortkøb er imidlertid omfattet af en forordning, som støtter dig som køber overfor svindlende internet selskaber.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en løsning fra fx ViaBill, når du efterspørger at betale beløbet til troldtekt plader over flere uger. Det tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Ved kig i tendenserne er det klart, at mennesker tit søger eksempelvis troldtekt plader tilbud og billig troldtekt plader. Man ser derudover tit folk søge blandt andet troldtekt plader online, troldtekt plader priser og køb troldtekt plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot fremskaffer egentlig habile genveje til at tolke adskillige tidligere køberes erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du sonderer e-forretningens kritik før du færdiggør din shopping med billige troldtekt plader online.

Facebook forærer dig for øvrigt regulære anstændige metoder til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Her er der mange internet forretninger som giver folk mulighed for at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere må bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige troldtekt plader online i en internet forhandler kunne de helt sikkert gennemgå virksomhedens regler, dog er det bare ikke videre interessant, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det er en garanti for at e-forretningen imødekommer de officielle regler, tillige med at online forretningen ofte overværes af eksperter der kender de gældende vilkår.

Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, for så vidt du møder vanskeligheder med dit køb af troldtekt plader. Tillige rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de elementære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af troldtekt plader online, som fx hvilken returpolitik netshoppen lover.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne bevise sit køb af troldtekt plader, uanset om man bestiller fra Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Lene L gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jørgen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Ole gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Kim Christensen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til internetshopping
1Fragttiden er jo ualmindeligt essentiel såfremt du har behov for produkterne straks, og derfor er det særdeles væsentligt at man undersøger den estimerede leveringsdato for troldtekt plader. En række shops på nettet tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt.
2Forud for at nogen bestiller billige troldtekt plader på en online forretning kunne man i reglen tage stilling til dens handelsaftale, det er dog gerne ikke videre interessant. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er påpasselig med de mest basale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige troldtekt plader online, for eksempel hvilken byttepolitik online butikken har.
3Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog står og falder med at du bor tæt på e-butikkens bopæl. Den leveringstype er temmelig relevant ifald vi mangler troldtekt plader inden for kort tid. Alternativt så lover flere internet varehuse gratis fragt, men ofte er det forbeholdt når der indkøbes for en fastsat sum.
4Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en ordning, der passer på køber overfor uoprigtige forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække regningen senere.
5En masse webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmodeller til troldtekt plader. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmuligheden er altså ultra praktisk, og desuden ydermere den mindst kostelige fragtmulighed.
6Trustpilot bringer dig adskillige ønskværdige genveje til at eftersøge diverse andre køberes tanker og herved foreslåes det, at du bliver klogere på internet virksomhedens vurderinger før du køber billige troldtekt plader online. Facebook fremskaffer ydermere egentlig ærlige muligheder for at få indblik i online forretningens kundetilfredshed.
7Nogle enkelte internet webshops lover levering uden omkostninger på troldtekt plader, men ofte er det forbeholdt når du køber for et fastsat beløb. Derudover må man tage den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket gerne er at få leveret produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig godt nok på den anden side yderst ligetil. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
8Vi anbefaler at kigge om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været et tegn på at e-firmaet anerkender de danske love, samt at shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af jurister der har indsigt i de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige troldtekt plader i en e-forretning bør man uden tvivl sætte sig ind i virksomhedens regler.
9Det er jo efterhånden rigtig smertefrit for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige troldtekt plader hos diverse netbutikker, og altså præsterer masser af internet firmaer fragtfri levering. Derfor kan det immervæk vise sig profitabelt at sammenholde visse e-handler efter billige priser inden du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk