Byggevarepriser.dk

Trinrist

Home-it Trinrist halvrund - galv./sort polywood
399 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist halvrund - galv./brun polywood
399 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist halvrund galvaniseret
199 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist firkantet - galv./sort polywood
399 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist firkantet - galv./brun polywood
399 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist halvrund 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist firkantet galvaniseret
199 kr.
Se produkt
Home-it Trinrist firkantet 40 x 80 cm - galv.
269 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot trinrist.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du får information omkring trinrist.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er navnligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Der findes forskelle i prisen på billige trinrist fra netbutik til netbutik. En del har de bedste tilbud, imens nogle har et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger varer fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af trinrist online.
De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og takket være dette har de fleste chancen for at handle online og hente materialerne selv. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed hente varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du forvente endnu mere anvendelig vejledning fra mennesker der er specialister i netop trinrist.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe trinrist online på deres webshop.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trinrist jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

trinrist harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

trinrist bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

trinrist silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har adgang til mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig info, især ifald du bruger den engelske version.
2Ofte vil det være af stor betydning at lave et regnskab for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til prisen på dem én og én.
3Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være en fordel at du har det ved hånden når du begynder på byggeprocessen. Glem ikke at tage højde for de her omkostninger i din økonomiske plan.
4Planlægning vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må have en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter strategien.
5Der præsenterer sig som regel ubelejlige vanskeligheder ved avancerede projekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at man har afsat nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6Det anbefales at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er krævende ombygninger. Omfattende projekter behøver flere folk. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Du bør ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko som hjælper dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber professionel assistance.
8Husk at reflektere over om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal have assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er det fornuftigt at lede efter priser fra forskellige entreprenører.
9Længe før du optager byggeprojektet må det være yderst værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor skal du jævnligt se vejrforudsigelserne i den tid der er op til arbejdets start, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
11Det viser sig meningsgivende at have de presserende materialer til rådighed forud for at du iværksætter projektet. Du kunne notere en enkel note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå punkterne, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
12Husk at du kan indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på planeten.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En del internet varehuse giver i vore dage alverdens billige leveringsformer til trinrist. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt ligetil, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du bør derudover påtænke at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver jævnligt en lille smule mere pebret, men ligeledes usædvanlig smertefri med trinrist online. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på trinrist er jo vældig betydningsfuld hvis vi har brug for dine nye produkter straks, og af den grund er det i sandhed essentielt at vi undersøger den anslåede leveringstid ved trinrist. Størstedelen af internet forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær obs på at det antager at ordren lægges før et besluttet tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt distribueret før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggecentre garanterer portofri levering på trinrist online, men oftest kun såfremt du køber for en bestemt sum. I øvrigt bør du foretrække den billigste leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt ordren til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig trinrist på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Stark. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på trinrist i disse byer:

Brønshøj, Ikast, Søborg, Struer, Jyllinge, Nyborg, Middelfart, Hørsholm, Nakskov, Virum, Lystrup, Sønderborg, Værløse, Glostrup, Albertslund, København, Ballerup, Haslev, Helsingør, Holstebro, Aarhus, Åbyhøj, Aalborg, Stenløse, Nørresundby, Frederikshavn, Kokkedal, Vanløse, Lyngby, Herning, Frederikssund, Slagelse, Dragør, Viborg, Ølstykke, Rudersdal, Valby, Hvidovre, Svendborg, Hedehusene, Køge, Nykøbing Falster, Brøndby, Korsør, Gladsaxe, Charlottenlund, Vordingborg, Rønne, Thisted, Frederiksberg, Taastrup, Frederiksværk, Silkeborg, Brabrand, Tårnby, Lillerød, Gentofte, Grenaa, Birkerød, Odder, Risskov, Ringsted, Fredericia, Højbjerg, Næstved, Esbjerg, Varde, Allerød, Solrød Strand, Ishøj, Farum, Herlev, Tilst, Hillerød, Rødovre, Skanderborg, Greve, Brønderslev, Vallensbæk, Haderslev, Aabenraa, Horsens, Hjørring, Nærum, Vejle, Skive, Roskilde, Hedensted, Kolding, Odense, Holbæk, Kalundborg, Randers, og Hobro, .

Afhentning af trinrist er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere typisk efterspørger blandt andet køb trinrist og trinrist tilbud. Foruden dette ser man ofte folk kigge efter eksempelvis trinrist priser, billig trinrist og trinrist online, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Den bedste pris på trinrist

Det er jo efterhånden ret ligetil for forbrugerne at lave prissammenligning på billige trinrist online fra diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv har masser af online webshops fundet det nødvendigt at trykke prisen på trinrist voldsomt, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at efterse indtil flere internet selskaber efter tilbud på trinrist online inden du bestiller, således at du er sikret at opnå den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal dog huske på, at når en butik på nettet udbyder billige trinrist online til en pris som anses for ekstraordinært fremragende, så er det mange gange være en varsel om en snydagtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfavnet af en lovbestemmelse, der forsvarer køber overfor uærlige webbutikker.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne til trinrist ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet trinrist online og trinrist priser. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge efter for eksempel trinrist tilbud, billig trinrist og køb trinrist.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig rigtig belejlige muligheder for at dechifrere en lang række aktuelle kunders meninger og herved kan det anbefales, at du eksaminerer e-shoppens vurderinger før du køber billige trinrist online.

Facebook tilbyder lignende stort set pæne genveje til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ses mange internet virksomheder hvor folk kan registrere en kritik af deres købsoplevelse, som også må anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige trinrist online på en webbutik behøver de egentlig gennemgå netbutikkens betingelser, men det er almindeligvis ikke videre interessant, i særdeleshed på de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, fordi det typisk er en antydning af at online firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, og at internet selskabet lejlighedsvis evalueres af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende love.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, hvis du møder problemer med din handel med trinrist. Tilmed foreslåes det at du er klar over de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af trinrist online, f.eks. hvilken returpolitik internet forhandleren benytter.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man stadigvæk sikrer ens faktura e-mail, således man når som helst kan vidne om købet af trinrist, hvad end man bestiller ved Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Peter gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Tina T gav 4 stjerner

Perfekt køb

Peter L gav 5 stjerner

god service

Bente S gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte internet butikker sikrer levering uden omkostninger på trinrist, men i de fleste tilfælde kun såfremt man handler for et bestemt beløb. Ellers bør man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem også særligt problemfri. Den prisbilligste leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
2Det er jo efterhånden ekstremt uproblematisk for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige trinrist hos forskellige internet selskaber, og for det frembyder flertallet af online selskaber billig fragt. Dog kan det trods alt vise sig indbringende at studere nogle enkelte online butikker efter billige priser inden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.
3Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, hvilket bistår dig som kunde imod uoprigtige online forretninger. Alternativt kunne du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at betale omkostningerne over tid.
4Leveringshastigheden er jo ultra bestemmende hvis man behøver dine nye varer om kort tid, og af den grund er det rimelig væsentligt at man studerer den anslåede leveringstid på trinrist. Adskillige internet handler giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre, men som ikke desto mindre betinges af at ordren indsendes forinden et fastslået klokkeslæt.
5Vi anbefaler at granske om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være en tryghed om at e-butikken efterfølger dansk lovgivning, tillige med at den regelmæssigt monitoreres af jurister som er meget fortrolige de gældende love. Før nogen shopper billige trinrist i en webbutik burde man de facto kigge på e-shoppens regler.
6Den billigste løsning vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som jo kræver at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge trinrist inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle online selskaber billig levering, men for det meste gælder det kun hvis man indkøber for en bestemt pris.
7Forud for at nogen bestiller billige trinrist i en e-forretning kunne man egentlig gennemgå netbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. For øvrigt tilråder vi at man er på vagt for de vigtigste forhold der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige trinrist online, fx hvilken byttepolitik internet forhandleren lover.
8En lang række webbutikker i Danmark giver efterhånden alverdens billige fragttyper til trinrist. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne når der er tid til det. Fragtformen er jo meget uproblematisk, samt desuden derudover den prisbilligste mulighed for levering.
9Trustpilot præsterer visse solide genveje til at eftergå mange andre brugeres evalueringer og herved anbefaler vi, at du tager et kig på online virksomhedens vurderinger før du bestiller billige trinrist online. Facebook resulterer i derudover i højeste grad belejlige metoder til at få en idé om online forretningens kundefokus.