Byggevarepriser.dk

Trimmerhoved


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot trimmerhoved.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
Der vil være forskel på prisen på billige trimmerhoved fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en webshop, som tilbyder rådgivning til valg af trimmerhoved.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af trimmerhoved online.
De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har de fleste adgang til at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har man chancen for at undvære fragtgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
Forskellige nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du modtage en høj grad af kompetent service fra nogle der er specialister i lige præcis trimmerhoved.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at købe trimmerhoved online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
trimmerhoved bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

trimmerhoved harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

trimmerhoved silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

trimmerhoved jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube er kilde til rigelig anvendelig oplysning, især når man leder på engelsk.
2Før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
3Måske det burdes overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør tilkøbe eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod en pris fra forskellige firmaer.
4Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som beskyttelse imod mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Planlægning vedbliver at være kilden til succes med dit arbejde. Du anbefales at have en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
6Det viser sig afgørende at have alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du bør udarbejde en overskuelig note som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst gennemgå oversigten, således at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
7For udendørs opgaver kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor bør du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
8Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til projektet, hovedsageligt når det er omfattende byggeopgaver. Flere opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bliver det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Man må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have udstyret klar idet du iværksætter arbejdet. Det er desuden godt at inkludere de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
10Der kommer jævnligt uforudsete problematikker når det kommer til større projekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kunne undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
12I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen påvirker miljøet.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

En masse firmaer på nettet giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmetoder til trimmerhoved. En favorit er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når det passer dig. Muligheden er altså virkelig smart, og desuden tillige den billigste leveringsudgave.

Du burde ligeledes beslutte dig for at vælge afsending til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Denne viser sig typisk en kende dyrere, men til gengæld ret så fremkommelig ift. trimmerhoved online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du har bopæl nærved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på trimmerhoved er vældig bestemmende ifald vi mangler pakken om få sekunder, så med det formål er det virkelig passende at man gransker den forventede leveringstid på trimmerhoved. En lang række online webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, men glem ikke at det antager at ordren lægges forinden et bestemt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klar inden medarbejderne har fri.

En hel del byggeforretninger tilbyder fragt uden omkostninger på trimmerhoved online, men ofte er det kun gældende hvis man aftager for et præcist beløb. Desuden kunne man udvælge den prisbilligste fragtform, der i mange tilfælde er at få leveret din pakke til et udleveringssted.

Mange kæder yder afhentning hvor man køber billig trimmerhoved derhjemme og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma. De yder bl.a. afhentning af trimmerhoved i disse byer:

Skive, Vanløse, Lillerød, Nykøbing Falster, Aarhus, Nørresundby, Solrød Strand, Vejle, Vordingborg, Haslev, Grenaa, Jyllinge, Værløse, Odense, Vallensbæk, Brønshøj, Skanderborg, Lyngby, Nyborg, Greve, Middelfart, Hobro, Frederikshavn, Åbyhøj, Rødovre, Aalborg, Kalundborg, Thisted, Højbjerg, Haderslev, Nærum, Farum, Brabrand, Frederiksberg, Ølstykke, Hillerød, Svendborg, Ikast, Glostrup, Odder, Lystrup, Helsingør, Albertslund, Tårnby, Brønderslev, Fredericia, Viborg, Roskilde, Charlottenlund, Varde, Aabenraa, Korsør, Kokkedal, Gentofte, Tilst, Virum, Frederiksværk, Ballerup, Næstved, Rudersdal, Esbjerg, Allerød, Køge, Hedehusene, Dragør, Rønne, Silkeborg, Ishøj, Frederikssund, Valby, Nakskov, Hørsholm, Sønderborg, København, Kolding, Gladsaxe, Ringsted, Holbæk, Risskov, Taastrup, Horsens, Slagelse, Herlev, Hjørring, Hedensted, Birkerød, Holstebro, Herning, Stenløse, Søborg, Randers, Hvidovre, Brøndby, og Struer, .

Afhentning af trimmerhoved er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at mennesker som regel søger bl.a. billig trimmerhoved og køb trimmerhoved. Foruden dette ser man tit folk kigge efter eksempelvis trimmerhoved tilbud, trimmerhoved online samt trimmerhoved priser, plus de gængse byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på trimmerhoved

Det er jo særdeles ukompliceret for almindelige dødelige at finde information om priser på billige trimmerhoved online hos diverse internet forretninger, og af den grund har massevis af internet shops ikke kunne slippe for at nedbringe priserne på trimmerhoved en hel del, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid være indbringende at analysere et par internet foretagender efter rabatter og tilbud på trimmerhoved online inden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør alligevel huske på, at hvis en online shop markedsfører billige trimmerhoved online til en tilbudspris som kan virke helt ekstremt gunstig, burde det ofte være et faresignal om en fup internet webshop. Kortbetalinger er trods alt omfattet af et reglement, hvilket hjælper køber overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre beløbet til trimmerhoved ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når der ses på tallene er det klart, at netshoppere tit leder efter fx køb trimmerhoved og trimmerhoved tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter eksempelvis trimmerhoved online, billig trimmerhoved samt trimmerhoved priser.

Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot bringer dig nogenlunde ønskværdige løsninger til at fortolke adskillige tidligere forbrugeres iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du gennemgår netbutikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige trimmerhoved online.

Facebook genererer ydermere ganske udmærkede chancer for at få indblik i online butikkens kundefokus. I øvrigt ser vi endda e-forhandlere som tilbyder kunderne at ytre en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige burde drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige trimmerhoved online hos en internet virksomhed kan de for at være på den sikre side få overblik over dens forretningsaftale, dog er det bare en omfattende opgave, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

En nem løsning kan være at se om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et bevis på at e-forretningen lever op til de opstillede regler, udover at webbutikken løbende revurderes af eksperter der behersker retningslinjerne.

Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever udfordringer i forbindelse med din shopping med trimmerhoved. Ligeså går vi ind for at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan influere på købet af trimmerhoved online, til eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet tilbyder.

I den relation er det tillige afgørende, at man altid sikrer ens ordremail, således man altid kan vidne om sit køb af trimmerhoved, hvad end man køber ved Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen eller Stark.

Anna Madsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Charlotte P gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Mette C gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Anne Jensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til online shopping
1Fragttiden kan være ualmindeligt betydningsfuld om du har behov for varen nu og her, og i det øjemed er det faktisk essentielt at man finder den forventede leveringstid ved trimmerhoved. En stor portion internet outlets byder på billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, som trods alt er betinget af at orden realiseres før et fastslået tidspunkt.
2Det er rigtig problemfrit for købere at kigge efter tilbud online på billige trimmerhoved i blandt diverse webbutikker, og for det yder en hel del internet varehuse fragt uden gebyr. Men det kan trods alt være lukrativt at besigtige enkelte internet firmaer efter udsalg og tilbud før du shopper, sådan at du er tryg ved at modtage den laveste pris.
3En stor portion internet firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmuligheder til trimmerhoved. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig ultra gnidningsløs, og ofte tilmed den billigste leveringsmetode.
4Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er et fingerpeg om at online firmaet opretholder de officielle regler, samt at internet forretningen rutinemæssigt evalueres af jurister som kender de gældende regler. Før nogen køber billige trimmerhoved hos en butik på nettet kan de i reglen gennemgå virksomhedens betingelser.
5Den prisbilligste løsning til levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du bor i kort afstand af webshoppens hjemsted. Den fragtmulighed er selvfølgelig temmelig relevant forudsat man behøver trimmerhoved med det samme. Alternativt så yder flere internet butikker portofri fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb.
6Trustpilot præsterer adskillige ærlige chancer for at efterse flere øvrige forbrugeres observationer og derved er det at foretrække, at du iagttager online shoppens vurderinger inden du bestiller billige trimmerhoved online. Facebook yder på samme måde adskillige pålidelige løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundefokus.
7Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af Indsigelsesordningen, der hjælper køberen overfor bedrageriske online outlets. Alternativt burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre beløbet af flere omgange.
8En række online webshops byder på fragt uden omkostninger på trimmerhoved, men i reglen er det påkrævet at du shopper for et præcist beløb. Desuden kunne du overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden er undertiden omvendt ekstremt let. Den mest betalelige fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
9Inden nogen køber billige trimmerhoved i en shop på nettet bør de i reglen gennemlæse deres forretningsaftale, det er dog ofte ikke super interessant. Derudover anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der er gældende for handlen med billige trimmerhoved online, eksempelvis hvilken returneringsret online forretningen kører med.