Byggevarepriser.dk

Trillebør

Makita Trillebør 18,0V
6.225 kr.
Se produkt
Trillebør 80 liter GROUW 69232
265 kr.
Se produkt
Trillebørhjul PU 13x3.50-6 Dovre
190 kr.
Se produkt
Trillebør 100 liter Folkebør BD1000
682 kr.
Se produkt
Punkterfri trillebørhjul HERO 6425-040
210 kr.
Se produkt
Punkterfri hjul til sækkevogn 3,00 x 4'' 6425-030
170 kr.
Se produkt
Trillebørhjul 16X4.00-8
199 kr.
Se produkt
Trillebør 80L GROUW
699 kr.
Se produkt
Multibør 110 liter GROUW
406 kr.
Se produkt
Trillebør 80 L GROUW
525 kr.
Se produkt
Trillebør 80L GROUW
649 kr.
Se produkt
Trillebørhjul 16 Ravendo
314 kr.
Se produkt
Trillebør 80 liter
316 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring trillebør.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man undersøge butikkens betingelser.
Flere byggecentre præsterer et stort produktudvalg, og nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot trillebør.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de store byggecentre.
Det er absolut super relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige trillebør hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har gode priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder har butikker i hele landet, og derfor har mange adgang til at handle online og fragte varerne personligt. Derfor har man chancen for at undvære fragtgebyret, og endda få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af trillebør online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe trillebør online på deres webshop.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du modtage ekstra kyndig service fra nogle der er specialister i lige præcis trillebør.
De største byggekæder i Danmark
trillebør silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

trillebør harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

trillebør bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

trillebør jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have det til disposition akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
2Forberedelse er vejen til succes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en strømlinet agenda, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du udarbejder din tidsplan.
3Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især når der er tale om store byggerier. Flere byggeprojekter kræver flere personer. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
4Det kan vise sig at være meningsfuldt at nedskrive et budget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
5Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har alle materialer parat inden du kaster dig over din byggeproces. Du har fordel af at notere en overskuelig oversigt som indeholder de materialer du skal bruge, og som det næste eftergå oversigten, så du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
6I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Støtten betinger at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
7Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal tilkøbe eksperthjælp til områder af det. Når du søger professionel assistance kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige selskaber.
8Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemstillinger ved store opgaver, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter god nok plads i tidsplanen, så man er tryg ved at nå i mål.
9Før du går i gang med byggeprojektet kan det være vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm der skåner dig mod hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
11Ved byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Derfor bør du regelmæssigt lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med det komplicerede projekt.
12Der kan findes ekstremt mange vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til enormt meget udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at du bruger engelske søgeord.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En masse online outlets yder i dag flere billige leveringsmuligheder til trillebør. Den mest moderne er i øjeblikket pakkeshoppen, så du selv kan hente din ordre når du har lyst. Løsningen er nemlig yderst fleksibel, og oftest ydermere den billigste leveringsmodel.

Du bør ligeledes vælge at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Denne viser sig gennemsnitligt et hak mere pebret, men også vældig ukompliceret med trillebør online. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på trillebør er jo særligt bestemmende når du behøver din pakke inden for få dage, og derfor er det særdeles klogt at du checker den anslåede leveringstid ved trillebør. De fleste netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre online, som alligevel er påkrævet at bestillingen gennemføres før et bestemt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen distribueret forud for at personalet får fri.

En hel del online outlets tilbyder gebyrfri levering på trillebør online, men undertiden er det betinget af at der shoppes for en fastsat pris. Derudover bør du udse dig den mest prisbevidste løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig trillebør online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på trillebør i disse byer:

Lyngby, Glostrup, Nærum, Birkerød, Valby, Albertslund, Ishøj, Skanderborg, Randers, Hedensted, Nyborg, Slagelse, Holstebro, København, Varde, Brøndby, Greve, Åbyhøj, Frederiksberg, Brønderslev, Allerød, Odder, Dragør, Rødovre, Farum, Esbjerg, Tårnby, Kalundborg, Virum, Kokkedal, Risskov, Korsør, Helsingør, Aalborg, Aabenraa, Hjørring, Hørsholm, Struer, Ringsted, Grenaa, Søborg, Tilst, Gladsaxe, Odense, Herning, Næstved, Vejle, Hedehusene, Sønderborg, Charlottenlund, Brønshøj, Højbjerg, Frederiksværk, Jyllinge, Vanløse, Ølstykke, Frederikssund, Vordingborg, Svendborg, Brabrand, Thisted, Lystrup, Haderslev, Holbæk, Skive, Roskilde, Taastrup, Hobro, Frederikshavn, Silkeborg, Solrød Strand, Aarhus, Nørresundby, Herlev, Vallensbæk, Stenløse, Værløse, Nykøbing Falster, Haslev, Ikast, Køge, Viborg, Fredericia, Horsens, Gentofte, Hvidovre, Kolding, Nakskov, Ballerup, Middelfart, Hillerød, Lillerød, Rudersdal, og Rønne, .

Afhentning af trillebør er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx trillebør priser og køb trillebør. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge eksempelvis trillebør online, billig trillebør samt trillebør tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på trillebør

Det er jo efterhånden rigtig ukompliceret for alle at vurdere tilbud på billige trillebør online fra diverse webshops, og så har flertallet af e-handler været presset til at at nedsætte prisniveauet på trillebør eftertrykkeligt, og endda yde fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at besigtige diverse forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på trillebør online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Du må blot huske på, at hvis en internet handler frembyder billige trillebør online til en tilbudspris der kan ses som grænseløst beskeden, så burde det for det meste være et tegn på en uærlig online forretning. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en lov, der forsvarer dig overfor uærlige online firmaer.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere beløbet til trillebør i flere bidder. Dette fås typisk ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at folk typisk søger efter bl.a. trillebør online og trillebør priser. Derudover ser vi tit netshoppere kigge efter bl.a. billig trillebør, køb trillebør og trillebør tilbud.

Tjek folks erfaringer

Trustpilot resulterer i forholdsvis gode genveje til at gennemsøge flere nuværende brugeres domme og af den grund kan det anbefales, at du analyserer online firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige trillebør online.

Facebook medfører ligeledes forholdsvis belejlige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Tilmed er der en række online selskaber i Danmark hvor du kan aflevere en kritik af deres køb, hvilket desuden må drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige trillebør online hos en e-handler kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, dog er det typisk en omfattende opgave, især ved de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark.

En nemmere løsning er at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en erklæring om at internet forretningen opretholder de officielle danske regler, udover at online forhandleren lejlighedsvis ses til af fagmænd der er meget fortrolige retningslinjerne.

Desuden tilbydes du genvej til hjælpende service, når du får dilemmaer i forbindelse med din handel med trillebør. Tilsvarende anbefales det at man er klar over de mest vedkommende regler der influerer på købet af trillebør online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online butikken tilbyder.

I den relation er det også afgørende, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden kan bevise købet af trillebør, uanset om man køber hos Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Christian Thomsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Inger Olsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mads Andersen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Jesper P gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til når du køber online
1Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens adresse. Den leveringsmåde kan være yderst vital når man står og skal bruge trillebør om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle online selskaber levering uden beregning, men for det meste kun ifald man handler for en konkret sum.
2Forinden folk shopper billige trillebør i en internet forhandler kunne de egentlig betragte shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende projekt. Desuden kan det anbefales at køber er sat ind i de væsentligste betingelser der har betydning for shopping af billige trillebør online, f.eks. den returpolitik virksomheden tilbyder.
3Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige trillebør i blandt flere internet foretagender, og for det tilbyder massevis af internet firmaer fragt uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig tiden værd at kontrollere visse online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Trustpilot bringer dig fuldstændig hensigtsmæssige muligheder for at læse mange forhenværende køberes bedømmelser og af den grund tilråder vi, at du eftersøger netshoppens vurderinger inden du handler billige trillebør online. Facebook leverer lige så vel rigtig troværdige løsninger til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
5Adskillige e-butikker tildeler til alt held et hav af forskellige billige leveringstyper til trillebør. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot hente produkterne når der er mulighed for det. Fragttypen er altså usædvanlig let, og typisk ligeledes den billigste fragtform.
6Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en antydning af at e-handlen anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at online butikken lejlighedsvis evalueres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Inden folk bestiller billige trillebør i en internet shop burde de egentlig gennemse butikkens handelsvilkår.
7Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en anordning, som passer på dig som køber overfor fup online varehuse. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, når du foretrækker at afdrage regningen over en periode.
8Flere internet firmaer frembyder fragt uden omkostninger på trillebør, men ofte under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb. Ellers bør du udvælge den mest letkøbte leveringsform, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde endvidere ultra uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig væsentlig forudsat vi skal bruge din ordre med det samme, så derfor er det faktisk essentielt at man ser den estimerede leveringstid på trillebør. En lang række internet selskaber giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren laves forud for et givent tidspunkt.