Byggevarepriser.dk

Trapezplader pristjek

Er du på udkig efter trapezplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.079 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.548 kr.Køb
3.467 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dæk til betondæk til støbning til drivhus til gulvvarme til facade til beton til etagedæk til varmt tag til carport til væg til gulv

Varianter: polycarbonat blåtonet jern klare pvc metal stål glasklar plast

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at vide, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare trapezplader.
For en del er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring trapezplader.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de store byggecentre.
Du vil finde variationer i prisen på billige trapezplader alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på billige priser, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i de større byer, og derigennem har flertallet mulighed for at handle online og hente varerne personligt. Dermed har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af trapezplader online.
De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det forventes det at du får ekstra anvendelig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop trapezplader.
Diverse nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er små firmaer, der oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller trapezplader online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
trapezplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

trapezplader jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er oplagt at indhente assistance til projektet, hovedsageligt når der er tale om store byggeprojekter. Omfattende byggerier stiller krav om flere personer. Samtidig bliver det bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
2Du bør vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal tilkøbe professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagmand er det en god idé at få tilbud fra diverse firmaer.
3Det viser sig meningsgivende at have de påkrævede materialer tilgængelige før du iværksætter byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemgå materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Der er alle mulige former for artikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med vældig meget udbytterig information, navnligt hvis man benytter den engelske version.
5Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver oversigten.
6Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen forbedrer miljøet.
7Man vil aldrig fattes grej. Ofte kan det vise sig afgørende at du har grejet tilgængeligt forinden du starter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
8Du skal på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på økonomien. Det bør være fornuftigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst indsamle billige priser på dem slavisk.
10Forinden du starter byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Ved projekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den årsag må du hyppigt holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
12Der kommer jævnligt uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med større opgaver, og pga. dette viser det sig afgørende at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål hvad angår trapezplader

 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En række netbutikker i Danmark udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsløsninger til trapezplader. Førstevalget hos mange er nu til dags afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt bekvem, samt i mange tilfælde tillige den mest billige fragttype.

  Du kan også overveje at vælge levering til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver oftest en tand mere bekostelig, men samtidig ualmindeligt problemfri ift. trapezplader online. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på trapezplader kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende når man mangler din pakke nu og her, så af den grund er det ret så væsentligt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på trapezplader. En del byggecentre – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på masser af varenumre online, som forudsætter at ordren laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret inden de pakkeansatte tager hjem.

  Visse online firmaer yder gratis fragt på trapezplader online, men for det meste er det under forudsætning af at man aftager for en fastsat pris. Alternativt må du vælge den billigste leveringstype, hvilket mange gange vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

  Størstedelen af webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig trapezplader derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på trapezplader i følgende områder:

  Brabrand, Viborg, Nyborg, Frederiksberg, Aabenraa, Rødovre, Hedehusene, Taastrup, Søborg, Vallensbæk, Roskilde, Greve, Ringsted, Næstved, Nykøbing Falster, Glostrup, Jyllinge, Rønne, Herlev, Thisted, Tårnby, Ølstykke, Åbyhøj, Aalborg, Frederiksværk, Brønshøj, Albertslund, Korsør, Hedensted, Haslev, Brønderslev, Struer, Køge, Hobro, Svendborg, Hvidovre, Helsingør, Gentofte, Vordingborg, Højbjerg, Nakskov, Stenløse, Hillerød, Skive, Horsens, Silkeborg, Solrød Strand, Gladsaxe, Allerød, Ikast, Lillerød, Grenaa, Sønderborg, Lystrup, Farum, Værløse, Frederikshavn, Tilst, Aarhus, Ballerup, Kokkedal, Holbæk, Holstebro, Esbjerg, Middelfart, Odder, Skanderborg, Nørresundby, Birkerød, Nærum, København, Vanløse, Kalundborg, Herning, Risskov, Randers, Rudersdal, Ishøj, Frederikssund, Lyngby, Hørsholm, Hjørring, Fredericia, Charlottenlund, Kolding, Haderslev, Dragør, Brøndby, Vejle, Varde, Slagelse, Valby, Odense, og Virum, .

  Click-and-collect for trapezplader er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager).

  Når vi kigger i søgedata er det klart, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet trapezplader online og køb trapezplader. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge bl.a. trapezplader tilbud, trapezplader priser og billig trapezplader, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Priser på trapezplader

  Det er i dag ualmindeligt ligetil for købere at sammenligne tilbud på billige trapezplader online på diverse internet selskaber, og derved har en lang række internet virksomheder set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på trapezplader eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

  Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at sammenligne visse webshops efter udsalg og tilbud på trapezplader online før du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

  Man bør trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en forretning på nettet markedsfører billige trapezplader online på tilbud til en pris som virker kolossalt billig, så kan det mange gange være et tegn på en uægte netbutik. Shopping med kort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, der værner folk overfor bedrageriske forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afdrage pengene til trapezplader over tid. Det fås som regel hos nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

  Når der ses på tallene er det klart, at folk jævnligt kigger efter bl.a. køb trapezplader og trapezplader priser. Vi ser derudover ofte netshoppere kigge efter bl.a. billig trapezplader, trapezplader tilbud og trapezplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til drivhus til støbning til facade til betondæk til varmt tag til etagedæk til gulv til dæk til beton til carport til gulvvarme

  Varianter: blåtonet polycarbonat metal stål plast glasklar jern pvc klare

  Se nærmere på eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot byder på immervæk uafhængige chancer for at verificere en længere række forhenværende forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det en hjælp, at du efterforsker e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige trapezplader online.

  Facebook byder på tillige sådan set pålidelige genveje til at få et kig ind i e-shoppens kundefokus. Derudover møder vi endda forhandlere på nettet som gør det muligt at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som ydermere burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Forinden folk handler billige trapezplader online på en internet virksomhed behøver man egentlig tyde deres handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig sjovt, specielt hos de store byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Et alternativ kunne derfor være at kigge om online firmaet er medlem af e-mærket, da det kan være en erklæring om at internet butikken tilslutter sig de danske love, tillige med at online forhandleren hyppigt efterses af eksperter der er meget bekendte med reglerne på området.

  Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af din handel med trapezplader. Herudover tilråder vi at man er vidende om de elementære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af trapezplader online, som fx hvilken returrettighed e-shoppen bruger.

  Her er det tillige essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af trapezplader, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan eller Bauhaus.

  Tina F gav 5 stjerner

  Alt ok

  Birthe H gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jens J gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Mette gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  9 tips til indkøb via nettet
  1En lang række webbutikker i Danmark tildeler nu alverdens billige leveringsmidler til trapezplader. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig vældig fremkommelig, og endda derudover den mest betalelige fragttype.
  2Leveringshastigheden er selvfølgelig yderst bestemmende hvis vi skal bruge varerne straks, og i det øjemed er det utvivlsomt vigtigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved trapezplader. En stor portion forretninger på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men vær vagtsom da det forudsætter at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
  3Den mest betalelige leveringsmodel er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette beroer på at du opholder dig i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den leveringsmanér kan vise sig at være yderst relevant i tilfælde af at vi mangler trapezplader inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte webbutikker levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man indkøber for en fastsat pris.
  4Det er i dag usædvanlig gnidningsløst for købere at finde tilbud online på billige trapezplader på flere internet handler, og til tak yder langt de fleste internet forretninger i Danmark gratis fragt. Det kan dog immervæk være gunstigt at kigge forbi enkelte internet butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
  5Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en vedtægt, der skærmer os imod svindlende online varehuse. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afbetale regningen ude i fremtiden.
  6Trustpilot bringer dig forholdsvis fine løsninger til at tyde diverse tidligere køberes kritik og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftersøger internet shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige trapezplader online. Facebook frembyder tilsvarende ret fornemme muligheder for at få indsigt i e-shoppens popularitet.
  7Vi tilråder at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en garanti for at e-handlen respekterer de opstillede regler, samt at e-shoppen tit tilses af jurister der har megen viden om de gældende love. Forud for at folk shopper billige trapezplader i en netbutik bør de de facto gennemløbe e-butikkens forretningsbetingelser.
  8Forud for at folk bestiller billige trapezplader på en forhandler på nettet burde de på en vis måde se på e-butikkens regler, men det er gerne ikke særlig spændende. Herudover stiller vi forslag om at du er vidende om de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige trapezplader online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen anvender.
  9Enkelte e-forhandlere lover billig levering på trapezplader, men typisk kun såfremt du indkøber for en fastsat sum. Desuden skulle man vælge den mindst kostelige leveringsversion, hvilket tit vil blive at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen er sædvanligvis ligeledes meget ligetil. Den mest letkøbte leveringsmåde er dog at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk