Byggevarepriser.dk

Trallegarderobe

Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x62cm
449 kr.
Se produkt
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-12 Drivtømmerfarve
1.799 kr.
Se produkt
Plus Garderobe stativ ekskl. Rustik tralle 140x120cm/71x62cm
699 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-12 Drivtømmerfarve
1.549 kr.
Se produkt
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 80x49x45 cm - sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Tralle Garderobe Design 138x49x45 cm - drivtømmerfarve
2.399 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallegarderobe Design dobbelt - 195541-15 Sort
1.799 kr.
Se produkt
Plus Rustik Trallegarderobe Design enkelt - 195531-15 Sort
1.549 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot trallegarderobe.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de store byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige trallegarderobe fra byggecenter til byggecenter. En del giver lave priser, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af trallegarderobe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og herigennem har man adgang til at handle online og fragte varerne selv. Takket være dette kan du vælge at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra mange specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af trallegarderobe online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Diverse små butikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Størsteparten af specialiserede webshops har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du få en høj grad af nyttig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis trallegarderobe.
En masse webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber trallegarderobe online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
trallegarderobe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

trallegarderobe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

trallegarderobe silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

trallegarderobe harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive økonomisk at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke billige priser på dem en ad gangen.
2Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at renoveringen er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
3Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en struktureret arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp idet du laver planen.
4Du kunne overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde have hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du benytter professionel hjælp anbefales det at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
5Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx arbejdssko der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke får eksperthjælp.
6For opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således kan du hyppigt se udsigten ift. vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
7Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det blive ekstremt essentielt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemer når det gælder omfangsrige projekter, og følgelig er det meningsfuldt at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
9Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være strategisk at have værktøjet ved hånden inden du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Det er oplagt at søge hjælp til dele af projektet, navnlig når det er omfangsrige byggeprojekter. Større ombygninger bør udføres af flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
11Det er meningsfuldt at have de nødvendige materialer til disposition inden du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel udfærdige en enkel liste som indeholder hver eneste ting der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at alt er på sin plads.
12Der ligger en hel række vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Specielt YouTube er kilde til meget gavnlig information, i særlig grad ifald man benytter engelske søgeord.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere udlover nu om dage diverse forskellige billige leveringsmetoder til trallegarderobe. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig ultra hensigtsmæssig, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsversion.

Du burde lige så vel planlægge at få pakken bragt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er oftest en kende mere bekostelig, men derudover i høj grad fleksibel for trallegarderobe online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på trallegarderobe er naturligvis temmelig aktuel såfremt man har brug for varen inden for få dage, og derfor er det aldeles aktuelt at man checker leveringstiden ved trallegarderobe. Flere internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag levering på en hel del produkter online, som alligevel er betinget af at du når at bestille før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varen pakket forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Enkelte e-forhandlere yder levering uden beregning på trallegarderobe online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du handler for en fastsat sum. I øvrigt kunne man udvælge den mest betalelige form for levering, hvilket tit vil blive at få bragt din pakke til en pakkeshop.

En del kæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig trallegarderobe på nettet og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på trallegarderobe i følgende områder:

Odense, Allerød, Virum, Stenløse, Greve, Hedehusene, Herning, Taastrup, Slagelse, Hobro, Rødovre, Nakskov, Aalborg, Birkerød, Nærum, Hjørring, Esbjerg, Gladsaxe, Aabenraa, Ølstykke, Thisted, Grenaa, Tilst, Hørsholm, Horsens, Hvidovre, Lillerød, Søborg, Solrød Strand, Ballerup, Brønderslev, Jyllinge, Højbjerg, Lyngby, Haderslev, Brabrand, Aarhus, Lystrup, Vordingborg, Middelfart, Sønderborg, Frederikssund, Kalundborg, Silkeborg, Holbæk, Nørresundby, Skive, Varde, Køge, Helsingør, København, Odder, Albertslund, Hedensted, Vanløse, Nykøbing Falster, Hillerød, Nyborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Kokkedal, Svendborg, Næstved, Glostrup, Korsør, Fredericia, Holstebro, Brøndby, Viborg, Ishøj, Værløse, Haslev, Åbyhøj, Rudersdal, Farum, Vejle, Frederiksværk, Skanderborg, Struer, Ringsted, Herlev, Kolding, Dragør, Valby, Randers, Ikast, Frederikshavn, Frederiksberg, Risskov, Roskilde, Rønne, Tårnby, Brønshøj, og Gentofte, .

Afhentning for trallegarderobe er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ses der på data står det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet billig trallegarderobe og trallegarderobe tilbud. Vi ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis trallegarderobe online, trallegarderobe priser samt køb trallegarderobe, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Gode priser på trallegarderobe

Det er ekstremt smart for forbrugerne at vurdere tilbud på billige trallegarderobe online hos diverse webshops, og til gengæld har masser af online forhandlere været tvunget til at presse priserne på trallegarderobe eftertrykkeligt, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

Det kan til hver en tid være gavnligt at checke et par outlets på nettet efter tilbud og rabatter på trallegarderobe online før du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet forhandler sælger billige trallegarderobe online til salg for en tilbudspris som kan virke uendeligt billig, er det mange gange være en varsel om en falsk online butik. Kortbestillinger er dog omsluttet af et regulativ, som bistår køberen overfor snydagtige e-forhandlere.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du vil betale pengene til trallegarderobe over flere uger. Dette foreslåes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Når man ser på statistikkerne står det klart, at online shoppere ofte søger fx køb trallegarderobe og trallegarderobe priser. Man ser derudover som regel mennesker lede efter blandt andet trallegarderobe online, trallegarderobe tilbud samt billig trallegarderobe.

Analyser tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder dig forholdsvis ærlige muligheder for at gennemsøge forskellige andre brugeres bedømmelser og derfor slår vi et slag for, at du betragter online firmaets ratings forud for at du bestiller billige trallegarderobe online.

Facebook byder på tilsvarende en række solide genveje til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. Her møder vi en række shops på nettet som gør det muligt at publicere en evaluering af deres køb, som også kan udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige trallegarderobe online hos en netshop bør man ideelt set tage stilling til e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det er et tegn på at internet shoppen opfylder de danske love, samt at netbutikken fra tid til anden monitoreres af sagkyndige der er inde i lovene på området.

Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, når du oplever vanskeligheder med din handel med trallegarderobe. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er vidende om de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af trallegarderobe online, som fx den ombytningspolitik internet webshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af trallegarderobe, hvad end man shopper hos Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Peter H gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Tina N gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anna Poulsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til internetshopping
1En del e-forhandlere tildeler i vore dage en række forskellige billige leveringsudgaver til trallegarderobe. En der er meget almindelig er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså vældig praktisk, og ofte også den mest betalelige mulighed for levering.
2Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en orden, som sikrer køberen imod uoprigtige shops på nettet. Som alternativ burde du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du ønsker at betale beløbet af flere omgange.
3Nogle enkelte firmaer på nettet byder på levering uden betaling på trallegarderobe, men oftest kun når du bestiller for et fastsat beløb. Desuden skulle du foretrække den mest betalelige leveringsmetode, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden er typisk samtidig vældig let gængelig. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
4Det er i dag ualmindeligt praktisk for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige trallegarderobe på diverse e-handler, og til tak yder utallige internet shops fragt uden beregning. Derfor kan det immervæk vise sig smart at eftergå et par forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du shopper, således at du er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris.
5Antal dages levering kan være ret aktuel hvis man absolut skal bruge din ordre fluks, og i det øjemed er det fuldt ud relevant at du tjekker den forventede leveringstid for trallegarderobe. De fleste internet virksomheder yder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, som imidlertid står og falder med at du når at bestille inden et angivent tidspunkt.
6Før folk shopper billige trallegarderobe hos en internet butik burde man i reglen betragte dens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Tilmed tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der spiller ind i forbindelse med shopping af billige trallegarderobe online, f.eks. den byttepolitik hjemmesiden lover.
7Trustpilot resulterer i ultra tiltalende løsninger til at kontrollere ganske mange nuværende konsumenters tanker og herved kan det anbefales, at du tjekker online butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige trallegarderobe online. Facebook fører til lignende nogle gode metoder til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.
8Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du lever lige ved internet virksomhedens bopæl. Den form for levering er selvfølgelig ualmindeligt vital såfremt man absolut skal bruge trallegarderobe om et øjeblik. Alternativt så lover nogle få internet handler fragt uden beregning, men i reglen er det så præmissen at du indkøber for en bestemt pris.
9Generelt foreslår vi at se om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en indikation om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og at online forretningen nu og da vurderes af fagmænd der kender vilkårene. Før folk køber billige trallegarderobe hos en netbutik kunne man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår.