Byggevarepriser.dk

Træstige

Træstige med laminerede vanger 2x7 trin
158.125 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger
96.875 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 10 trin - WTS WM
14.535 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 6 trin - WTS WM
89.213 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x12 trin
311.875 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 4 trin - WTS WM
67.613 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x5 trin
111.875 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 7 trin - WTS WM
98.888 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x14 trin
393.125 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 8 trin - WTS WM
109.125 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 14 trin - WTS WL
317.025 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x4 trin
96.875 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x6 trin
130.625 kr.
Se produkt
Træstige med laminerede vanger 2x8 trin
171.875 kr.
Se produkt
Træstige med massive vanger
74.375 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 12 trin - WTS WL
296.775 kr.
Se produkt
Wibe Træstige 5 trin - WTS WM
74.925 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot træstige.
Der vil være forskel på priserne på billige træstige hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, som giver hjælp til valg af træstige.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke forretningens regler.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af træstige online.
De gængse byggecentre finder du nær dig, og hermed har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du køber træstige online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en lavere pris.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du modtage super konstruktiv assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis træstige.
Danmarks største byggecentre

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

træstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

træstige harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

træstige bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

træstige silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det anbefales at spørge om hjælp til byggearbejdet, specielt hvis det er omfattende byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
2I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive økonomisk at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
3Du skal aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der skåner dig mod potentielle skader. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
4Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du hyppigt kigge på vejrudsigten lige før arbejdets start, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned når du lige vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
5Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Støtten betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
6Man vil for alt i verden ikke mangle grej. Det kan vise sig at være en fordel at du har udstyret ved hånden når du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
7Muligvis vil det vise sig aktuelt at have de påkrævede materialer klar inden du begynder arbejdet. Du bør sammensætte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagperson til opstarten af det. Når du anskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente prisoverslag fra flere leverandører.
9Før du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive temmelig vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Der findes en overflod af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube giver ret så meget brugbar oplysning, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
11Der viser sig næsten altid utidige vanskeligheder når det gælder krævende opgaver, og som følge heraf er det meningsfuldt at man har afsat nok plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
12Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder oversigten.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Flere online forhandlere udlover nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til træstige. Den mest benyttede er p.t. levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså særdeles praktisk, samt typisk tilmed den mindst kostelige leveringsform.

Du bør tillige beslutte dig for at få varerne leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er undertiden en kende mere omkostningsfuld, men omvendt i høj grad enkel ved køb af træstige online. Den billigste leveringstype er dog at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du har bopæl i nærheden af online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på træstige kan være ekstremt vigtig når du har brug for din pakke om få sekunder, så herved er det fuldkommen væsentligt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved træstige. En hel del online firmaer – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ekspederet forinden medarbejderne drager hjemad.

Visse byggecentre sikrer gratis fragt på træstige online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt kan man snuppe den prisbilligste type af levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Store netshops frembyder afhentning hvor man køber billig træstige online og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på træstige i følgende områder:

Ballerup, Kokkedal, Frederikshavn, Brabrand, Birkerød, Kolding, Farum, Hedehusene, Albertslund, Gladsaxe, Nyborg, Holbæk, Kalundborg, Gentofte, Grenaa, Valby, Køge, Slagelse, Risskov, Middelfart, Vallensbæk, Dragør, Charlottenlund, Helsingør, Stenløse, Hørsholm, Aalborg, Vanløse, Lyngby, Ikast, Svendborg, Brønshøj, Skive, Herlev, Aarhus, Allerød, Jyllinge, Skanderborg, Nykøbing Falster, Frederikssund, Sønderborg, Nakskov, Struer, Søborg, Rønne, Næstved, Vordingborg, Frederiksberg, Nørresundby, Fredericia, Taastrup, Varde, Aabenraa, Hedensted, Esbjerg, Rudersdal, Rødovre, Glostrup, Randers, Frederiksværk, Holstebro, Lillerød, Ishøj, Haderslev, Virum, Hjørring, Ringsted, Hobro, Brønderslev, Åbyhøj, Lystrup, Odder, Roskilde, Nærum, Silkeborg, Odense, Thisted, Solrød Strand, Værløse, Brøndby, Hvidovre, Greve, Viborg, Tårnby, Tilst, Horsens, Højbjerg, Korsør, Haslev, Vejle, Herning, Ølstykke, København, og Hillerød, .

Afhentning af træstige er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis træstige online og træstige tilbud. Derudover oplever man tit online shoppere lede efter fx billig træstige, træstige priser og køb træstige, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på træstige

Det er i dag usædvanlig simpelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige træstige online på diverse internet virksomheder, og så har flertallet af internet virksomheder fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på træstige markant, og ovenikøbet sikre fri fragt.

Det kan til hver en tid vise sig lønsomt at checke en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på træstige online forud for at du shopper, så man er på den sikre side med at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du må alligevel ikke undervurdere, at ifald en forretning på nettet udbyder billige træstige online for en tilbudspris som kan virke himmelråbende billig, så kunne det undertiden være en varsel om en uærlig webshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af en lov, der støtter en imod bedrageriske internet foretagender.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at klare beløbet til træstige senere. Det fås normalt hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Ses der på tallene er det klart, at online shoppere typisk søger eksempelvis træstige tilbud og træstige priser. Vi ser desuden som regel mennesker søge bl.a. køb træstige, billig træstige og træstige online.

Udforsk folks betragtninger

Trustpilot bringer dig adskillige fremragende genveje til at eftergå en lang række øvrige konsumenters omtaler og derved er det smart, at du besigtiger webbutikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige træstige online.

Facebook genererer for øvrigt faktisk fortræffelige chancer for at få kendskab til online firmaets popularitet. I øvrigt ses en række internet handler som tilbyder kunderne at tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel må bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige træstige online på en e-forretning kunne de uden tvivl overveje e-butikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende, særligt med de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

En nemmere løsning er at undersøge om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en påvisning af at online shoppen følger de gældende danske regler, tillige med at shoppen af og til tilses af specialister der har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du anledning til støtte, såfremt du møder problemer i forbindelse med din ordre på træstige. Desuden er det fornuftigt at du er sat ind i de mest betydningsfulde betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af træstige online, fx hvilken ombytningsret internet webshoppen har.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin kvitteringsmail, så man senere kan bevidne købet af træstige, ligegyldig om man shopper hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Kirsten Poulsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Lene Kristensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Else G gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Erik gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til din online shopping
1De fleste internet selskaber tilbyder nu til dags en række forskellige billige leveringsmuligheder til træstige. En der er meget anvendt er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig virkelig smertefri, og typisk tillige den billigste fragttype.
2Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for alle at analysere priser online på billige træstige hos forskellige e-forhandlere, og derfor tilbyder en hel del webbutikker fragtfri levering. Men det kan trods alt vise sig tiden værd at studere et par online selskaber efter billige priser inden du gennemfører din handel, så man er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
3Før nogen handler billige træstige på en e-handler burde de på en vis måde sætte sig ind i virksomhedens forretningsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Herudover er det en hjælp at man er klar over de mest essentielle retningslinjer der influerer på bestillingen af billige træstige online, fx hvilken bytteret forretningen lover.
4Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en lov, der værner køber overfor uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil dække regningen senere.
5Nogle enkelte internet selskaber garanterer gebyrfri levering på træstige, men for det meste kræver det at man bestiller for et fastsat beløb. Alternativt bør man tage den mest letkøbte leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Den er til tider endvidere særligt hensigtsmæssig. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
6Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du opholder dig tæt på internet firmaets bopæl. Den leveringsmanér kan være ualmindeligt betydningsfuld hvis man har brug for træstige inden for få dage. Alternativt så sikrer indtil flere online virksomheder gebyrfri levering, men for det meste kun hvis der handles for en bestemt sum.
7Vi slår generelt et slag for at kigge om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en tryghed om at online butikken følger gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk som har megen viden om lovene på området. Inden nogen køber billige træstige hos en e-forhandler behøver de på en vis måde studere dens regler.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret vital forudsat vi står og skal bruge dine nye varer straks, så derfor er det helt klogt at du ser den estimerede leveringsdato på træstige. En række internet forhandlere præsterer billig 1 dags fragt på deres favorit varer, som trods alt beroer på at ordren indsendes før et bestemt klokkeslæt.
9Trustpilot bringer dig flere gode løsninger til at blive klogere på ganske mange nuværende køberes betragtninger og derved er det en hjælp, at du tolker online virksomhedens anmeldelser forinden du bestiller billige træstige online. Facebook genererer på samme måde ganske passelige løsninger til at få indtryk af netshoppens troværdighed.