Byggevarepriser.dk

Træsavklinge

Festool Træsavklinge HSB 50/45/J (50x45) | 5 stk
685 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J (50x35) | 5 stk
665 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J/OSC/5 Starlock Plus
650 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 50/55/J (50x55) | 5 stk
690 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 100/Bi/OSC Starlock Plus
600 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 50/65/J (50x65) | 5 stk
715 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 100/HCS (Ø 100 mm)
475 kr.
Se produkt
Festool Træsavklinge HSB 50/35/J/OSC/5 Starlock
605 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige træsavklinge fra byggecenter til byggecenter. En del har billige priser, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af træsavklinge.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare træsavklinge.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har du valget om at handle online og køre produkterne personligt. I kraft af det er der mulighed for at undgå fragten, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af træsavklinge online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber træsavklinge online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du få endnu mere anvendelig hjælp fra mennesker der er specialister i netop træsavklinge.
En masse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

træsavklinge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

træsavklinge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

træsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

træsavklinge jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For projekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor bør du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
2Du bør vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du vil benytte professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
3Godt forarbejde vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
4Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug forinden du begynder på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
5Du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet forbedrer naturen.
6Der kommer jævnligt uforudsete problematikker i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf er det betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
7Du finder utrolig mange vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube supporterer dig med meget udbytterig viden, især forudsat at du kigger på engelsk.
8Det er oplagt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, specielt ift. vigtige byggeprocesser. Flere ting bør udføres af flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det vil være behjælpeligt at notere hver eneste udgift, og dernæst nedfælde prisen på dem slavisk.
10Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer klar til brug inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og derefter eftergå oversigten, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
11Du skal ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse imod mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
12Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
Danskernes favorit byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Flere e-forhandlere yder i øjeblikket alverdens billige fragtmetoder til træsavklinge. En af de mest anvendte er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke den dag der passer dig. Fragttypen er altså ultra ligetil, og typisk desuden den mest betalelige leveringsudgave.

Du kunne endvidere tænke over at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Den viser sig i mange tilfælde en smule dyrere, men derudover vældig smart for træsavklinge online. Den mest billige løsning er dog at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af online shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på træsavklinge er selvfølgelig temmelig udslagsgivende ifald vi skal bruge ordren om et øjeblik, og med det formål er det altså fornuftigt at du gransker leveringstidspunktet ved træsavklinge. Masser af online varehuse – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på flere produkter online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen indsendes før et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varen klargjort før logistikpersonalet har fri.

Enkelte internet forretninger præsterer fragt uden omkostninger på træsavklinge online, men tit kræves det at der indkøbes for et konkret beløb. Desuden skulle du gribe den billigste leveringstype, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig træsavklinge online men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Silvan. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på træsavklinge i disse områder:

Slagelse, Værløse, Esbjerg, Viborg, Taastrup, Svendborg, Grenaa, Hvidovre, Hobro, Holstebro, Hjørring, Kalundborg, Holbæk, Nørresundby, Solrød Strand, Charlottenlund, Glostrup, Højbjerg, Herlev, Brønshøj, Rødovre, Randers, Køge, Ishøj, Vordingborg, Frederikshavn, Thisted, Varde, Silkeborg, Roskilde, Birkerød, Hillerød, Gentofte, Brøndby, Nærum, Farum, Ringsted, Ølstykke, Aabenraa, Nykøbing Falster, Herning, Rønne, Brønderslev, Jyllinge, Helsingør, Virum, Skanderborg, Brabrand, Frederiksberg, Lystrup, Struer, Rudersdal, Haslev, Lillerød, Ikast, Risskov, Stenløse, Tårnby, Frederiksværk, Aalborg, Middelfart, Hedensted, Nakskov, Lyngby, Vallensbæk, Ballerup, Kokkedal, Kolding, Næstved, Fredericia, Vejle, Albertslund, København, Hørsholm, Odder, Korsør, Gladsaxe, Greve, Nyborg, Haderslev, Allerød, Aarhus, Vanløse, Odense, Åbyhøj, Dragør, Hedehusene, Tilst, Skive, Frederikssund, Søborg, Valby, Sønderborg, og Horsens, .

Klik-og-hent ift. træsavklinge er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ses der på søgedata fremstår det markant, at folk tit leder efter bl.a. køb træsavklinge og træsavklinge priser. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge efter eksempelvis billig træsavklinge, træsavklinge tilbud samt træsavklinge online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Spar penge på træsavklinge

Det har vist sig at være ret så enkelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige træsavklinge online fra diverse internet firmaer i Danmark, og for det har en hel del online varehuse fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på træsavklinge enormt, og endda sikre levering uden gebyr.

Det kan dog alligevel være fordelagtigt at kigge forbi nogle få internet selskaber efter tilbud og udsalg på træsavklinge online forinden du shopper, så du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Du bør bare være obs på, at såfremt en shop forhandler billige træsavklinge online til salg for en salgspris der virker ufattelig billig, så burde det mange gange være en varsel om en falsk e-handler. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en vedtægt, der beskytter kunden imod svindlende online outlets.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at honorere betalingen af træsavklinge over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker som regel søger blandt andet billig træsavklinge og træsavklinge priser. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker efterspørge blandt andet køb træsavklinge, træsavklinge online samt træsavklinge tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder nogle gode løsninger til at inspicere en lang række øvrige konsumenters bedømmelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på netshoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige træsavklinge online.

Facebook frembringer derudover tilpas sikre metoder til at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Her ses mange webshops som tilbyder kunderne at nedfælde en kritik af deres køb, som desuden burde bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige træsavklinge online i en internet forhandler kan de helt sikkert skimme forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant, specielt hos de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det er et billede på at online forretningen overholder de danske love, samt at e-shoppen hyppigt overvåges af jurister der har ekspertise inden for reglerne på området.

Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af træsavklinge. Ydermere anbefaler vi at man er på vagt for de primære forhold der kan have indvirkning på bestillingen af træsavklinge online, som fx den returneringsret netshoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering, så man senere vil kunne dokumentere købet af træsavklinge, uanset om man shopper fra Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Bygma.

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Bente gav 4 stjerner

Udmærket

Mette D gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik D gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til køb på nettet
1Før folk handler billige træsavklinge hos en forhandler på nettet burde de for at være på den sikre side granske webbutikkens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Derudover slår vi et slag for at køber er sat ind i de vigtigste regler der har indflydelse på shopping af billige træsavklinge online, som fx hvilken returret e-handlen benytter.
2Leveringstidspunktet er naturligvis meget udslagsgivende hvis vi har brug for varen med det samme, og med det formål er det ret så klogt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato for træsavklinge. Mange e-forretninger reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række varer, hvilket dog afhænger af at bestillingen fuldbyrdes inden et aftalt klokkeslæt.
3De fleste internet virksomheder giver nu til dags diverse billige fragtmetoder til træsavklinge. En af de mest almindelige er nu om dage afhentningssteder, hvor du selv henter dine nye varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig særligt nem, og i mange tilfælde ydermere den billigste fragtmetode.
4Nogle enkelte internet firmaer byder på levering uden betaling på træsavklinge, men undertiden er det forudsat at du køber for en konkret sum. Derudover bør man snuppe den prisbilligste fragtmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver oftest desuden særligt nem. Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne.
5Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, som skærmer os overfor falske online selskaber. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil finansiere omkostningerne senere.
6Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et signal om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt at webbutikken regelmæssigt vurderes af specialister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige træsavklinge hos en shop på nettet kunne de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale.
7Trustpilot leverer super fine løsninger til at tolke ret mange andre køberes synspunkter og af den grund foreslår vi, at du gennemsøger online firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige træsavklinge online. Facebook tilbyder dig tillige altid belejlige muligheder for at få kendskab til internet webshoppens kundefokus.
8Det er i høj grad uproblematisk for alle at finde tilbud online på billige træsavklinge på flere e-forretninger, og ergo tilbyder adskillige internet varehuse portofri levering. Det kan imidlertid være profitabelt at tjekke flere internet firmaer efter billige priser før du shopper, sådan at du er sikret at få den bedste pris.
9Den mest letkøbte type af levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens hjemsted. Den fragtløsning er jo ualmindeligt central forudsat man har brug for træsavklinge om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere internet forhandlere gebyrfri levering, men undertiden afkræver det at du shopper for et fastsat beløb.