Byggevarepriser.dk

Træpillegrill

Yoder Smokers YS640S Competition Cart Sort Træpillegrill
29.999 kr.
Se produkt
Louisiana LG700 - Træpillegrill
7.399 kr.
Se produkt
Yoder Smokers YS640S - Træpille Grill/Smoker
22.999 kr.
Se produkt
Louisiana Premier LG1200 Founder Series - Træpillegrill
11.799 kr.
Se produkt
Louisiana LG1100 - Træpillegrill
8.999 kr.
Se produkt
Broil King Regal Pellet 400 Træpillegrill
12.995 kr.
Se produkt
Yoder Smokers YS480S Træpillegrill Smoker
20.999 kr.
Se produkt
Louisiana Legacy LG1200FL Founders Series - Træpillegrill
17.499 kr.
Se produkt
Louisiana LG900 - Træpillegrill
8.549 kr.
Se produkt
Broil King Regal Pellet 500 Træpillegrill
14.995 kr.
Se produkt
Louisiana Premier LG800 Founder Series - Træpillegrill
9.999 kr.
Se produkt
Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill
44.999 kr.
Se produkt
Louisiana Legacy LG800FL Founders Series - Træpillegrill
13.799 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Det er især muligt hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring træpillegrill.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare træpillegrill.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
Der er forskel på salgspriserne på billige træpillegrill fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af træpillegrill online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og af den grund har du mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. På grund af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber træpillegrill online fra deres webshop.
Diverse små butikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du opleve ekstremt informativ sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis træpillegrill.
En masse nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

træpillegrill jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

træpillegrill silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

træpillegrill harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

træpillegrill bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
2Planlægning bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må udarbejde en klar agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver strategien.
3For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette må du tit undersøge vejrmeldingerne i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke mod forventning begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
4Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når der er tale om krævende ombygninger. Omfangsrige ting kræver flere folk. I øvrigt må det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder enormt meget gavnlig viden, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
6Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et budget for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være fornuftigt at nedskrive alle poster, og dernæst dokumentere ens omkostning ved dem én og én.
7Man må ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig strategisk at du har værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at indregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
8Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en simpel huskeliste som indeholder det du får brug for, og så efterse hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at alt er på sin plads.
9Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal hente hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Hvis du fremskaffer eksperthjælp kan det være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Der viser sig altid uventede problemer i tilfælde med omfangsrige projekter, og som følge heraf er det vigtigt at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Man kan søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilskud betinger at ombygningen påvirker klimaet.
12Før du iværksætter arbejdet kan det være rimeligt meningsfuldt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

De fleste online varehuse udlover nu om dage flere billige metoder til levering til træpillegrill. Et hit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente de købte produkter den dag der passer dig. Metoden er nemlig særligt fleksibel, og ofte ydermere den mest prisbevidste fragttype.

Du kunne ydermere udse dig at få varerne leveret hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver ofte en smule mere bekostelig, men endvidere i høj grad problemfri ved køb af træpillegrill online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du har bopæl i nærheden af netshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på træpillegrill kan være ekstremt essentiel forudsat vi har brug for din pakke om et øjeblik, så herved er det utvivlsomt vigtigt at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved træpillegrill. Flere firmaer på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at du bestiller før et fastslået tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted inden medarbejderne får fri.

Nogle e-firmaer sikrer levering uden omkostninger på træpillegrill online, men for det meste under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Desuden kunne man udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, som mange gange er at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

De fleste netshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig træpillegrill online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på træpillegrill i følgende byer:

Rønne, Allerød, Nakskov, Værløse, Lystrup, Hvidovre, Hobro, Vordingborg, Rødovre, Brønderslev, Hillerød, Odder, Solrød Strand, Glostrup, Grenaa, Hedehusene, Rudersdal, Herning, Gentofte, Helsingør, Hedensted, Roskilde, Vallensbæk, Viborg, Dragør, Korsør, Valby, Nørresundby, Hørsholm, Lillerød, Ikast, Birkerød, Sønderborg, Brønshøj, Risskov, Tårnby, Nærum, Haderslev, Kolding, Virum, Struer, Ringsted, Taastrup, Fredericia, Varde, Ølstykke, Skive, Farum, Svendborg, Thisted, Skanderborg, Hjørring, Slagelse, Aalborg, Charlottenlund, Vanløse, Middelfart, Nyborg, Kokkedal, København, Ishøj, Tilst, Nykøbing Falster, Haslev, Stenløse, Køge, Lyngby, Vejle, Brøndby, Aarhus, Ballerup, Holbæk, Albertslund, Gladsaxe, Holstebro, Greve, Søborg, Brabrand, Esbjerg, Silkeborg, Næstved, Randers, Frederiksværk, Jyllinge, Frederikssund, Højbjerg, Odense, Herlev, Kalundborg, Aabenraa, Horsens, Åbyhøj, Frederikshavn, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent af træpillegrill er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter for eksempel træpillegrill tilbud og træpillegrill priser. Man ser derudover ofte internet shoppere lede efter for eksempel træpillegrill online, billig træpillegrill samt køb træpillegrill, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Find den bedste pris på træpillegrill

Det er efterhånden usædvanlig uproblematisk for alle at kigge efter tilbud på billige træpillegrill online i blandt diverse internet virksomheder, og så har flertallet af internet varehuse set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på træpillegrill enormt, og derudover love fri fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at undersøge et par forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på træpillegrill online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Du må dog være opmærksom på, at såfremt en e-forhandler markedsfører billige træpillegrill online til en salgspris der kan virke enormt lav, burde det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig online shop. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en forordning, hvilket værner os imod uægte e-butikker.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil dække pengene til træpillegrill over en periode. Dette tilbydes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på tallene står det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. køb træpillegrill og træpillegrill priser. Vi ser desuden ofte online shoppere kigge efter blandt andet billig træpillegrill, træpillegrill online og træpillegrill tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembringer faktisk gode løsninger til at analysere ganske mange nuværende konsumenters opfattelser og af den grund tilrådes det, at du gransker webbutikkens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige træpillegrill online.

Facebook yder endvidere faktisk fornemme genveje til at få et kig ind i e-handlens kundefokus. Herinde ser vi en del online selskaber i Danmark hvor folk kan formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige træpillegrill online hos en e-butik behøver de reelt gennemgå webshoppens handelsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, specielt på de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan og Stark.

Et alternativ kan være at undersøge hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, som typisk er et billede på at e-shoppen forstår dansk lovgivning, udover at netbutikken hyppigt kontrolleres af fagmænd som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Det giver dig genvej til at blive hjulpet, når du skulle få vanskeligheder ved din shopping med træpillegrill. Derudover stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de mest aktuelle vilkår der kan have indvirkning på købet af træpillegrill online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-butikken tilbyder.

Derfor er det tillige afgørende, at man permanent beholder ens kvittering, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af træpillegrill, ligegyldig om man handler fra 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Jesper Jørgensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Else Olsen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Jørgen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Birthe C gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til online indkøb
1Flere online outlets giver nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmetoder til træpillegrill. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså yderst simpel, og oftest også den mest betalelige type af levering.
2Før folk bestiller billige træpillegrill hos en internet butik burde man faktisk granske butikkens betingelser, men det er typisk ikke særlig morsomt. Yderligere er det at foretrække at køberen er opmærksom på de fundamentale forhold der kan have betydning for shopping af billige træpillegrill online, fx den returrettighed shoppen anvender.
3Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det burde være et sympol på at internet shoppen overholder de opstillede regler, og at online forhandleren lejlighedsvis undersøges af specialister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at nogen bestiller billige træpillegrill hos en internet webshop burde de ideelt set tage stilling til forhandlerens handelsvilkår.
4Trustpilot frembringer fuldstændig belejlige chancer for at verificere diverse øvrige konsumenters kritik og derved er det en hjælp, at du eftergår e-forhandlerens kritik inden du shopper billige træpillegrill online. Facebook leverer derudover evigt værdifulde løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
5Nogle enkelte e-shops i Danmark tilbyder gebyrfri levering på træpillegrill, men i reglen kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ må du udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, der oftest er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Metoden bliver for det meste på den anden side ret fremkommelig. Den mest billige løsning vil dog altid være selv at hente produkterne.
6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, som støtter dig som køber overfor uærlige internet handler. Som et alternativ bør du overveje en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere omkostningerne over tid.
7Leveringstidspunktet kan være virkelig essentiel om du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det virkelig aktuelt at man undersøger den forventede leveringsdato på træpillegrill. Størstedelen af outlets på nettet giver løfte om billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter, men vær obs på at det stiller krav om at ordren lægges forinden et fast klokkeslæt.
8Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den løsning er betinget af at du bor i kort afstand af e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være temmelig væsentlig når du har brug for træpillegrill øjeblikkeligt. Alternativt så lover en række firmaer på nettet fragtfri levering, men undertiden er det under forudsætning af at du aftager for et fastslået beløb.
9Det er jo temmelig smart for os alle at finde de bedste priser online på billige træpillegrill på diverse internet forhandlere i Danmark, og herved præsterer de fleste internet forretninger i Danmark billig fragt. Det kan dog ikke desto mindre være indbringende at sammenligne nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.