Byggevarepriser.dk

Trælim

ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Se produkt
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Se produkt
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Se produkt
Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Se produkt
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Se produkt
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Se produkt
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Se produkt
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Se produkt
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Se produkt
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Se produkt
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Se produkt
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Se produkt
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Se produkt
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Se produkt
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Se produkt
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Se produkt
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Se produkt
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Se produkt
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Se produkt
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Se produkt
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Se produkt
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Se produkt
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Se produkt
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Se produkt
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Se produkt
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Se produkt
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Se produkt
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Se produkt
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Se produkt
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Se produkt
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Se produkt
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige trælim hos de forskellige online byggecentre. En del har de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare trælim.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring trælim.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige producenter, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af trælim online.
De store byggemarkeder finder du nær dig, og hermed har kunderne valget om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du køber trælim online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du modtage endnu mere informativ service fra folk som er specialister i lige præcis trælim.
Hovedparten af specialiserede webshops er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark
trælim jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

trælim harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

trælim silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

trælim bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at renoveringen er godt for miljøet. Bidraget kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
2Før du iværksætter arbejdet må det være temmelig værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor skal du tit undersøge udsigten ift. vejret i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
4Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive forstandigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne gennemgå ens udgift ved hver eneste af dem.
5Du finder utallige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget anvendelig oplysning, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
6Det kan være til god gavn at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er store byggerier. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Derudover må det være hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
7Man må ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være erstatteligt at du har udstyret til disposition inden du begynder på arbejdet. Det er desuden godt at medregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
8Måske det viser sig essentielt at du har de fornødne materialer klar til brug forud for at du starter arbejdet. Du har fordel af at forfatte en overskuelig indkøbsseddel indeholdende de materialer du skal bruge, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
9Du bør på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse såsom sko og hjelm som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke får eksperthjælp.
10Måske det burdes overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe eksperthjælp til områder af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at notere prisoverslag fra flere selskaber.
11Der kommer jævnligt uventede vanskeligheder når det gælder omfattende projekter, og derfor viser det sig værdifuldt at man har afsat en del tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
12Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må liste en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din plan.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er virkelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

stærk, Pattex, Sika, Würth, 5 liter, hvid, sort, indendørs, møbler, udendørs

Hvilken fragttype skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere giver heldigvis alverdens billige former for fragt til trælim. En af de mest almindelige er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ekstremt problemfri, og ofte også den billigste leveringsversion.

Du bør på samme måde udse dig at få varerne bragt hjem til dig eller til når du er på job. Leveringsmetoden er godt nok lidt dyrere, men lige så vel vældig problemfri ift. trælim online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo kræver at du er i kort afstand af e-handlens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på trælim er jo ultra udslagsgivende hvis vi mangler pakken inden for få dage, og med det formål er det ganske passende at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved trælim. Størstedelen af online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, men husk at det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen på posthuset forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Indtil flere internet foretagender tilbyder fragt uden omkostninger på trælim online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man køber for en bestemt sum. Desuden burde du foretrække den mest billige leveringsmetode, hvilket tit er at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En masse netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig trælim hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggekæderne udlover eksempelvis afhentning af trælim i disse byer:

Brabrand, Skive, Taastrup, Charlottenlund, Fredericia, Vanløse, Hørsholm, Tilst, Rødovre, Odense, Næstved, Gladsaxe, Farum, Hedensted, Frederikssund, Hillerød, Risskov, Albertslund, Køge, Birkerød, Hvidovre, Tårnby, Helsingør, Struer, Nakskov, Jyllinge, Brønderslev, Silkeborg, Hedehusene, Ikast, Glostrup, Højbjerg, Haderslev, Gentofte, Varde, Korsør, Rønne, Nørresundby, Virum, Esbjerg, Ringsted, Viborg, Holbæk, Haslev, Nyborg, Brøndby, Frederiksberg, Lystrup, Herning, Ishøj, Aalborg, Frederikshavn, København, Lillerød, Hjørring, Skanderborg, Rudersdal, Herlev, Stenløse, Ølstykke, Greve, Svendborg, Odder, Frederiksværk, Slagelse, Nærum, Kolding, Solrød Strand, Middelfart, Grenaa, Aabenraa, Dragør, Hobro, Ballerup, Vordingborg, Kalundborg, Aarhus, Thisted, Søborg, Sønderborg, Valby, Vallensbæk, Vejle, Horsens, Holstebro, Åbyhøj, Brønshøj, Randers, Værløse, Roskilde, Kokkedal, Allerød, Lyngby, og Nykøbing Falster, .

Afhentning for trælim er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at folk mange gange leder efter blandt andet trælim online og trælim priser. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter for eksempel billig trælim, trælim tilbud og køb trælim, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Rabat på trælim

Det er temmelig gnidningsløst for købere at sammenholde priser på billige trælim online i blandt flere butikker på nettet, og på grund af dette har massevis af outlets på nettet set sig nødsaget til at sænke priserne på trælim enormt, og derudover byde på portofri fragt.

Men det kan trods alt være smart at udforske et par forskellige netshops efter billige priser på trælim online før du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at få den skarpeste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Man bør dog være opmærksom på, at når en internet butik frembyder billige trælim online for en pris der kan virke utrolig favorabel, er det mange gange være en varsel om en uægte internet butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regulativ, som assisterer dig imod uægte webbutikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale pengene til trælim over tid. Det fås ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når der ses på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger bl.a. billig trælim og køb trælim. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter fx trælim tilbud, trælim online samt trælim priser.

Analyser eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot byder på en lang række solide chancer for at gøre dig bekendt med en lang række andre brugeres iagttagelser og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på internet forretningens kritik forud for at du køber billige trælim online.

Facebook frembyder derudover de facto udmærkede løsninger til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Herinde ses mange online butikker som tilbyder folk at udforme en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed bør bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige trælim online på en internet webshop burde man for at være på den sikre side granske virksomhedens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især på de store byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ kan være at bemærke om online firmaet er støttet af e-mærket, siden det generelt er et signal om at e-butikken tilslutter sig de gældende danske regler, samt at online shoppen rutinemæssigt evalueres af sagkyndige som kender til de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du møder dilemmaer som følge af din handel med trælim. Derudover støtter vi at man er obs på de mest aktuelle reglementer der kan have betydning for bestillingen af trælim online, for eksempel den byttepolitik virksomheden benytter.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, så man en anden gang kan bevidne sit køb af trælim, uafhængig af om man bestiller hos 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Jens gav 5 stjerner

Rigtig god service

Maria V gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Rasmus J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Rasmus Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til din online shopping
1Vi går generelt ind for at kigge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at online forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen løbende kigges til af specialister der kender til reglementet på området. Forinden folk handler billige trælim i en online webshop kan de principielt studere butikkens forretningsbetingelser.
2Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under et regelsæt, hvilket bistår kunden overfor uoprigtige online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare prisen over flere uger.
3De fleste online forretninger udlover i øjeblikket et stort udvalg af billige muligheder for levering til trælim. En af favoritterne er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen når det passer dig bedst. Den er altså virkelig enkel, og tit desuden den mest betalelige mulighed for fragt.
4Den mest prisbevidste leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsform er selvfølgelig særdeles vital om du behøver trælim fluks. Alternativt så frembyder flere e-shops i Danmark fragt uden beregning, men undertiden er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb.
5Nogle enkelte internet webshops lover fragt uden beregning på trælim, men oftest kræves det at du indkøber for en konkret sum. Ellers må man snuppe den mest letkøbte mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen bliver undertiden ydermere usædvanlig enkel. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl at du selv henter pakken.
6Før folk handler billige trælim i en e-shop burde de helt sikkert tage stilling til forhandlerens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant. Udover dette tilrådes det at du er obs på de grundlæggende vedtægter der har indflydelse på handlen med billige trælim online, fx hvilken byttepolitik e-firmaet bruger.
7Fragtperioden kan være særdeles vital når man har brug for produktet lige om lidt, og derfor er det i sandhed afgørende at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved trælim. Adskillige online forretninger udlover billig 1 hverdags levering på masser af varer, hvilket er påkrævet at bestillingen gennemføres forud for et fastslået tidspunkt.
8Trustpilot medfører forholdsvis hensigtsmæssige muligheder for at kigge på en række tidligere forbrugeres meninger og herved foreslår vi, at du beser e-firmaets ratings forinden du køber billige trælim online. Facebook tilbyder dig ligeledes nogenlunde værdifulde muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
9Det er jo efterhånden vældig hensigtsmæssigt for folk at kigge efter tilbud online på billige trælim i blandt forskellige e-shops, og på grund af dette lover utallige shops på nettet fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid være lønnende at granske nogle få e-forhandlere efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er garanteret at antage den mest attraktive pris.