Byggevarepriser.dk

Træfiberplader pristjek

Er du på udkig efter træfiberplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring træfiberplader.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige træfiberplader hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod nogle vil have service. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot træfiberplader.
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggecentre samler varer fra alverdens producenter, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af træfiberplader online.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og af den grund har de fleste adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. Derigennem har du valget om at undgå fragtgebyret, samt endda få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få billigere priser.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Altså kan du forvente mere brugbar service fra medarbejdere som er eksperter i netop træfiberplader.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller træfiberplader online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
træfiberplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive aktuelt at have de relevante materialer klar forud for at du går i krig med dit arbejde. Du bør sammenfatte en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
2Du har mulighed for at indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes ifald projektet er godt for miljøet. Støtten beroer altså på at projektet har en positiv betydning for klimaet.
3Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er større byggerier. Store opgaver stiller krav om mere end en person. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
4Forud for at du går i gang med arbejdet kan det blive aldeles afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du burde måske overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal have hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Hvis du søger assistance fra en fagmand anbefales det at få prisoverslag fra forskellige håndværkere.
6Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag skal du tit tage et kig på vejrvarslen i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at piske ned når du lige er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
7Man skal under ingen omstændigheder fattes udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at have det til rådighed når du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i din økonomi.
8Du kan finde en overflod af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder udbytterig information, især såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
9Typisk vil det være meningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved hver eneste af dem.
10Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter din køreplan.
11Der præsenterer sig næsten altid uventede vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og på grund af det kan det være afgørende at man afsætter god tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
12Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor eventuelle uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Mange e-forhandlere udlover i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til træfiberplader. En favorit er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig vældig let, og typisk endda den mest letkøbte fragtløsning.

Du kunne lige så vel vælge at få produkterne bragt til din privatbolig eller til dit arbejde. Denne er ofte en anelse dyrere, men omvendt ultra simpel med træfiberplader online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette kræver at du bor nærved internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på træfiberplader kan i nogle tilfælde være ekstremt central om vi har behov for produktet inden for få dage, og derfor er det selvfølgelig væsentligt at du undersøger leveringstidspunktet for træfiberplader. En del e-shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, men husk at det er afhængig af at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte får fri.

Nogle enkelte shops på nettet lover portofri levering på træfiberplader online, men typisk kun ifald du indkøber for en præcis sum. Derudover bør du overveje den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig træfiberplader hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af træfiberplader i disse områder:

Brøndby, Hedensted, Svendborg, Tilst, Helsingør, Frederikshavn, Allerød, København, Vallensbæk, Jyllinge, Hørsholm, Kokkedal, Viborg, Randers, Odense, Rødovre, Næstved, Birkerød, Ringsted, Solrød Strand, Gentofte, Charlottenlund, Rønne, Højbjerg, Roskilde, Ishøj, Grenaa, Vejle, Lillerød, Frederikssund, Sønderborg, Farum, Thisted, Skive, Holbæk, Nørresundby, Nykøbing Falster, Rudersdal, Valby, Varde, Slagelse, Herlev, Lyngby, Brønderslev, Nærum, Værløse, Brønshøj, Brabrand, Skanderborg, Aalborg, Ølstykke, Hedehusene, Nakskov, Gladsaxe, Odder, Tårnby, Køge, Fredericia, Holstebro, Søborg, Middelfart, Herning, Aabenraa, Frederiksværk, Ikast, Aarhus, Vordingborg, Struer, Ballerup, Korsør, Kolding, Risskov, Hillerød, Lystrup, Greve, Glostrup, Silkeborg, Frederiksberg, Taastrup, Stenløse, Virum, Hobro, Åbyhøj, Haslev, Hvidovre, Dragør, Albertslund, Esbjerg, Kalundborg, Vanløse, Haderslev, Nyborg, Horsens, og Hjørring, .

Afhentning for træfiberplader er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet træfiberplader priser og træfiberplader tilbud. Derudover oplever man som regel folk efterspørge fx billig træfiberplader, køb træfiberplader samt træfiberplader online, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4.

Bedste tilbud på træfiberplader

Det er jo ret hensigtsmæssigt for folk at sammenholde priser på billige træfiberplader online på diverse outlets på nettet, og ergo har en hel del internet outlets set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på træfiberplader helt i bund, og ydermere garantere levering uden beregning.

Trods dette kan det ikke desto mindre være gavnligt at udforske nogle enkelte internet handler efter billige priser på træfiberplader online forinden du shopper, sådan at man er skudsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Man bør bare være årvågen med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet tilbyder billige træfiberplader online for en pris der anses for mystisk overkommelig, kan det undertiden være et signal om en fup online butik. Køb med betalingskort er trods alt en del af en anordning, som beskytter dig som kunde overfor uoprigtige internet webshops.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale prisen på træfiberplader over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet træfiberplader tilbud og køb træfiberplader. Foruden dette oplever man tit mennesker kigge efter fx træfiberplader online, billig træfiberplader samt træfiberplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot medfører helt hæderlige genveje til at tolke en stor portion forhenværende kunders betragtninger og herved støtter vi, at du kigger på online butikkens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige træfiberplader online.

Facebook indebærer for øvrigt flere fremragende genveje til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Her er der faktisk netshops som tilbyder kunderne at udforme en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel må anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige træfiberplader online på en netbutik kunne man i princippet studere virksomhedens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det er en antydning af at online firmaet opfylder de danske retningslinjer, tillige med at e-forretningen regelmæssigt kontrolleres af specialister som er indført i reglerne på området.

Derudover tilbydes du genvej til bistand, såfremt du forvoldes dilemmaer i processen med din ordre på træfiberplader. Tillige er det klogt at man er vidende om de mest betydningsfulde forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af træfiberplader online, f.eks. hvilken ombytningsret butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af træfiberplader, hvad end man har handlet fra Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Lene C gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Rasmus gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Jesper Larsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Inge gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til indkøb via nettet
1En masse online butikker frembyder i dag en hel del forskellige billige metoder til levering til træfiberplader. En der er meget almindelig er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig rigtig enkel, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste slags levering.
2Trustpilot resulterer i en række solide muligheder for at kigge nærmere på en stor portion forhenværende brugeres reflektioner og af den grund støtter vi, at du læser e-forhandlerens ratings før du handler billige træfiberplader online. Facebook leverer desuden i højeste grad strålende muligheder for at få indblik i netshoppens pålidelighed.
3Nogle få shops på nettet tilbyder levering uden beregning på træfiberplader, men i de fleste tilfælde påkræves det at man aftager for et bestemt beløb. Alternativt kunne man tage den mest billige fragtmetode, hvilket typisk vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Metoden viser sig beklageligvis desuden ekstremt praktisk. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
4Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, som forsvarer dig som kunde overfor svindlende online forhandlere. Som en anden løsning kan du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage prisen over flere uger.
5Det er i dag særligt smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser online på billige træfiberplader fra flere butikker på nettet, og følgelig præsterer langt de fleste e-forretninger levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at efterse enkelte online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
6Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets tilholdssted. Den slags levering er selvfølgelig særdeles relevant ifald man absolut skal bruge træfiberplader omgående. Alternativt så sikrer enkelte internet butikker portofri levering, men i reglen kræver det at man køber for en konkret pris.
7Vi slår generelt et slag for at granske om online butikken er e-mærke godkendt, hvilket burde være en indikator for at internet virksomheden forsvarer de danske regler, foruden at online firmaet tit revurderes af specialister der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige træfiberplader i en forhandler på nettet burde de utvivlsomt tyde forhandlerens handelsvilkår.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være yderst aktuel om man står og skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så derfor er det selvsagt aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på træfiberplader. En lang række internet foretagender frembyder billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men det er betinget af at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt.
9Forud for at nogen handler billige træfiberplader i en forretning på nettet behøver man helt sikkert gennemgå dens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. Endvidere anbefaler vi at køber er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige træfiberplader online, som eksempelvis hvilken returpolitik webbutikken lover.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk