Byggevarepriser.dk

Træbriketter pristjek

Er du på udkig efter træbriketter? Vi har fundet 24 online forhandlere, og noteret deres priser for 960 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 960 kg for kun 1.968 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.968 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.095 kr.Køb
2.100 kr.Køb
2.190 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.195 kr.Køb
2.287 kr.Køb
2.293 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.299 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.395 kr.Køb
2.399 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.499 kr.Køb
2.517 kr.Køb
2.649 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.695 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.995 kr.Køb
2.999 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brændeovn til grill til bål

Varianter: mørke svenske overnight løse tyske runde lyse

Mængder: 1 kubikmeter 1 palle 1 m3 1 rummeter

Levering: i poser løst leveret med truck i stammer på palle vognlæs afhentning i netsække i bigbag i løs vægt trailer i sække til døren med kran hent selv

Brands: DLG Bøge Biltema Guldager Pini kay Coop Gørslev Absolut Ege rug Danish Agro Rondo Hardwood Heatmax Ppillemadsen Calle Barlinek

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, som giver gode råd til valg af træbriketter.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du tjekke de andre.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare træbriketter.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige træbriketter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har de bedste priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og transportere varerne selv. Derved har man chancen for at undvære fragtgebyret, og sågar hente varerne nu og her.
De kendte byggecentre samler produkter fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af træbriketter online.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber træbriketter online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du forvente ekstra informativ service fra folk med ekspertviden i netop træbriketter.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

træbriketter silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forud for at du indleder arbejdet kan det vise sig usandsynligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, navnlig såfremt det er omfattende byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig hurtigere og sjovere at være flere om det.
3I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet er klimavenligt. Det betinger at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. Af den grund kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
5Der viser sig næsten altid ubelejlige problematikker når det handler om større byggeprojekter, og ergo vurderes det væsentligt at der afsættes passende plads i handlingsplanen, så man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Der er endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig info, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
7Du bør overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Ifald du tager imod eksperthjælp vil det typisk være en god idé at få uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
8Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være fornuftigt at nedfærdige alle poster, og dernæst kortlægge udgiften ved dem slavisk.
9Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør have en klar køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du sammensætter din strategi.
10Man må under ingen omstændigheder mangle grej. Typisk kan det være fornuftigt at du har værktøjet klar inden du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
11Det viser sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forud for at du påbegynder arbejdet. Du kunne med fordel forfatte en hurtig indkøbsliste som samler alle de ting du har brug for, og derefter eftergå materialerne, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
12Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål til træbriketter

 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  Temmelig mange internet shops tildeler til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til træbriketter. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså meget bekvem, og mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

  Du bør også overveje at bestille varerne til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er gennemsnitligt en lille smule dyrere, men lige så vel temmelig hensigtsmæssig ved køb af træbriketter online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du lever i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på træbriketter kan være ret så central ifald man behøver varerne med det samme, så med det formål er det temmelig vigtigt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato ved træbriketter. En lang række online butikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre online, men vær obs på at det nødvendiggør at transaktionen gennemføres inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ud af døren før de logistikansatte får fri.

  Nogle få internet selskaber garanterer portofri fragt på træbriketter online, men for det meste er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt sum. Derudover burde man beslutte sig for den mest letkøbte fragtløsning, som tit er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

  Mange netshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig træbriketter på nettet og afhenter i butikken. Fx Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4 og Bygma. De udlover blandt andet click-and-collect på træbriketter i følgende byer:

  Varde, Birkerød, Køge, Grenaa, Nakskov, Vanløse, Kalundborg, Silkeborg, Rudersdal, Haslev, Svendborg, Vordingborg, Kokkedal, Rødovre, Albertslund, Ølstykke, Nørresundby, Gladsaxe, Allerød, Ikast, Struer, Horsens, Hvidovre, Solrød Strand, Brønshøj, Næstved, Værløse, Middelfart, Kolding, Nyborg, Dragør, Skive, Rønne, Gentofte, Aarhus, Odder, Korsør, Tårnby, Valby, Farum, Glostrup, Roskilde, Hjørring, Jyllinge, Helsingør, Fredericia, Nærum, Brøndby, Herlev, Frederiksberg, Brabrand, Holstebro, Lystrup, Ishøj, Haderslev, Esbjerg, Slagelse, Ringsted, Aalborg, Viborg, Herning, Frederikssund, Hørsholm, Charlottenlund, Ballerup, Virum, København, Frederiksværk, Søborg, Skanderborg, Holbæk, Nykøbing Falster, Vejle, Åbyhøj, Frederikshavn, Randers, Brønderslev, Hedehusene, Aabenraa, Tilst, Taastrup, Risskov, Lillerød, Lyngby, Greve, Sønderborg, Thisted, Hedensted, Hillerød, Højbjerg, Vallensbæk, Hobro, Stenløse, og Odense, .

  Click-and-collect ift. træbriketter er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på data bliver det tydeligt, at folk mange gange kigger efter bl.a. træbriketter priser og træbriketter online. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge eksempelvis køb træbriketter, træbriketter tilbud samt billig træbriketter, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Gode priser på træbriketter

  Det er jo meget let for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige træbriketter online på flere firmaer på nettet, og med det motiv har massevis af internet shops ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på træbriketter helt i bund, og endda sikre fri fragt.

  Dog kan det alligevel være nyttigt at kontrollere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på træbriketter online før du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at modtage den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  Man bør blot være obs på, at såfremt en forhandler på nettet udbyder billige træbriketter online til en pris der kan ses som ubegribelig billig, kan det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk e-handler. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en regel, hvilket redder dig som køber overfor uoprigtige internet handler.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du vil afbetale prisen på træbriketter over en periode. Dette tilbydes som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger eksempelvis træbriketter priser og træbriketter tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter eksempelvis billig træbriketter, køb træbriketter samt træbriketter online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bål til grill til brændeovn

  Varianter: overnight lyse løse svenske tyske mørke runde

  Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 palle 1 rummeter

  Levering: i poser med kran vognlæs i netsække i sække i løs vægt trailer løst leveret på palle i bigbag med truck i stammer til døren afhentning hent selv

  Brands: Hardwood Bøge DLG Rondo Coop Ege rug Calle Danish Agro Biltema Heatmax Gørslev Pini kay Barlinek Absolut Ppillemadsen Guldager

  Analyser nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot frembyder en lang række passelige muligheder for at gennemstøve en række aktuelle forbrugeres tanker og herved rekommanderer vi, at du efterforsker e-handlens omtaler inden du bestiller billige træbriketter online.

  Facebook frembyder ligeledes visse ærlige muligheder for at få indtryk af e-handlens popularitet. Foruden det møder vi mange internet forhandlere hvor du kan ytre en kritik af købsoplevelsen, som desuden kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk handler billige træbriketter online hos en e-forhandler kan de sådan set kigge på e-shoppens betingelser, men det er i reglen ikke særlig interessant, specielt ved de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

  En nem løsning kan være at undersøge hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at internet webshoppen efterkommer de officielle regler, udover at e-butikken en gang i mellem gennemses af jurister som har ekspertise inden for reglerne.

  Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, når du oplever problemer med din handel med træbriketter. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der er gældende for bestillingen af træbriketter online, fx den returret online firmaet benytter.

  I den forbindelse er det også essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af træbriketter, ligegyldig om man har købt ved Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus eller Stark.

  Anne Sørensen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Anne gav 4 stjerner

  Quick expedit

  Erik U gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Else gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Trustpilot frembringer en række fine løsninger til at vurdere forskellige øvrige forbrugeres synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du tager et kig på e-forhandlerens ratings inden du handler billige træbriketter online. Facebook resulterer i endvidere sådan set passelige løsninger til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
  2Vi tilråder generelt at granske om e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det er en indikator for at netshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, samt at internet webshoppen rutinemæssigt undersøges af eksperter som mestrer de gældende regler. Forinden nogen shopper billige træbriketter i en e-forhandler behøver de egentlig læse butikkens forretningsvilkår.
  3Antal dages levering kan vise sig at være yderst afgørende hvis man skal bruge pakken om kort tid, og med det formål er det sandelig klogt at man kontrollerer den estimerede leveringstid ved træbriketter. Størstedelen af online firmaer tilbyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  4Det har vist sig at være virkelig praktisk for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige træbriketter på flere shops på nettet, og til tak tilbyder masser af e-handler gebyrfri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lønsomt at sammenholde diverse outlets på nettet efter tilbud og udsalg før du shopper, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Temmelig mange online outlets tilbyder nu til dags diverse billige leveringsmodeller til træbriketter. En af de mest almindelige er for øjeblikket pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig temmelig simpel, og i mange tilfælde tillige den billigste slags levering.
  6Nogle enkelte netbutikker yder fragt uden gebyr på træbriketter, men oftest er det påkrævet at der shoppes for en bestemt sum. Alternativt kan du vælge den mest betalelige leveringsversion, som tit er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig beklageligvis til gengæld rigtig ligetil. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  7Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog betinges af at du opholder dig nær e-butikkens bopæl. Den form for fragt er jo rigtig væsentlig hvis vi mangler træbriketter om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del internet varehuse gratis fragt, men ofte kræves det at der aftages for en præcis sum.
  8Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af Indsigelsesordningen, som garanterer folk imod uærlige online webshops. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du higer efter at honorere prisen i flere bidder.
  9Forud for at folk køber billige træbriketter på en e-shop kunne de de facto studere deres forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super spændende. Ligeledes er det klogt at man er påpasselig med de primære reglementer der kan have betydning for købet af billige træbriketter online, for eksempel den returneringsret webbutikken kører med.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk