Byggevarepriser.dk

Træbetonplader pristjek

Er du på udkig efter træbetonplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggecentre.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot træbetonplader.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i priserne på billige træbetonplader fra byggemarked til byggemarked. En del vil have gode priser, imens øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring træbetonplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har flertallet valget om at handle online og hente materialerne personligt. Dermed er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne straks.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af træbetonplader online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle træbetonplader online hos dem.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af niche webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du forvente mere kyndig hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis træbetonplader.
De største byggemarkeder i Danmark
træbetonplader silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund kan du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at vælte ned netop som du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
2Der kommer stort set altid utidige problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og altså vurderes det værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, så man er sikker på at nå i mål til tiden.
3Man bør nødig fattes grej. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have udstyret disponibelt forinden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i økonomien.
4Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt kan det være højst meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
6Det kan være til god gavn at spørge om assistance til dele af projektet, især når der er tale om omfangsrige byggerier. Flere byggerier gør krav på flere mennesker. Ydermere vil det være hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
7Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Det forudsætter altså at projektet har betydning for miljøet.
8Det bliver essentielt at have de relevante materialer handlet ind forud for at du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår det du får brug for, og som det næste gennemgå materialerne, så du er overbevist om at du har husket alt.
9Måske det ville være relevant at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel assistance til dele af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel kan det være optimalt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Du skal nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som hjelm og sko der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke har eksperthjælp.
11Du finder endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig rigelig gavnlig viden, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
12Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive økonomisk at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved dem én efter én.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Flere byggeforretninger udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmodeller til træbetonplader. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Denne er nemlig særdeles let gængelig, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringstype.

Du burde endvidere afveje for og imod at vælge at få sendt til hvor du bor eller til dit arbejde. Løsningen bliver typisk en sjat mere pebret, men samtidig særdeles smertefri ved køb af træbetonplader online. Den mest billige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du befinder dig nær online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på træbetonplader er ualmindeligt bestemmende forudsat vi mangler varerne om kort tid, og derfor er det rigtig fornuftigt at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved træbetonplader. Flere internet outlets – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men som ikke desto mindre betinges af at handlen laves inden et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen ordnet forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Flere internet selskaber yder fragt uden gebyr på træbetonplader online, men for det meste er det forbeholdt når man shopper for en konkret sum. I øvrigt burde man gribe den mest prisbevidste leveringsform, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

Masser af byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig træbetonplader derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på træbetonplader i følgende byer:

Kolding, Lystrup, Varde, Værløse, Nykøbing Falster, Holbæk, Hedensted, Risskov, Haderslev, Hvidovre, Højbjerg, Rudersdal, Søborg, Næstved, Dragør, Lyngby, Korsør, Køge, Vordingborg, Albertslund, Sønderborg, Skanderborg, Stenløse, Birkerød, Randers, Ølstykke, Herning, Esbjerg, Odense, Holstebro, Ringsted, Allerød, Haslev, Gentofte, Aarhus, Rødovre, Glostrup, Farum, Tilst, Slagelse, Tårnby, Greve, Hillerød, Roskilde, Nyborg, Brøndby, Aabenraa, Frederikssund, Grenaa, Horsens, Frederikshavn, Frederiksværk, Struer, Odder, Taastrup, Ballerup, Nærum, Helsingør, Thisted, Vallensbæk, Brønshøj, Vejle, Rønne, Brønderslev, Ishøj, Nørresundby, Kokkedal, Ikast, Kalundborg, Solrød Strand, Svendborg, Charlottenlund, Valby, Hjørring, Middelfart, Silkeborg, Åbyhøj, Jyllinge, Hørsholm, Brabrand, Vanløse, Aalborg, Fredericia, Virum, Hedehusene, Skive, Viborg, Hobro, Lillerød, Herlev, Nakskov, Frederiksberg, København, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent for træbetonplader er muligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet billig træbetonplader og køb træbetonplader. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere lede efter for eksempel træbetonplader tilbud, træbetonplader online samt træbetonplader priser, plus de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Få rabat på træbetonplader

Det er i dag ualmindeligt smart for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige træbetonplader online fra diverse internet butikker i Danmark, og til gengæld har massevis af netbutikker været tvunget til at trykke priserne på træbetonplader voldsomt, og derudover byde på billig levering.

Dog kan det trods alt vise sig lukrativt at se nærmere på indtil flere internet foretagender efter tilbud på træbetonplader online før du handler, således at man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Du skal bare huske på, at ifald en online forretning afhænder billige træbetonplader online for en pris som kan ses som helt ekstremt overkommelig, kan det tit være et faresignal om en snydagtig e-forhandler. Køb med betalingskort er imidlertid en del af et lovbud, hvilket sikrer dig overfor fup internet shops.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at klare beløbet til træbetonplader over tid. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i data står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel træbetonplader online og billig træbetonplader. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet køb træbetonplader, træbetonplader priser samt træbetonplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot byder på relativt anstændige genveje til at beskue diverse nuværende køberes vurderinger og på grund af dette er det en hjælp, at du tjekker e-butikkens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige træbetonplader online.

Facebook tilbyder derudover rigtig solide løsninger til at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed. Herinde ser vi mange butikker på nettet som tilbyder kunderne at give en evaluering af deres køb, hvilket også kan tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige træbetonplader online hos en internet forhandler burde man sådan set gennemse shoppens handelsaftale, dog er det i reglen ikke super interessant, særligt med de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kan være at se nærmere på om internet firmaet er medlem af e-mærket, da det kan være et fingerpeg om at online webshoppen føjer de gældende danske regler, og at forretningen ofte kontrolleres af fagfolk der har megen viden om reglerne på området.

Desuden får du mulighed for en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for vanskeligheder ved din handel med træbetonplader. Dertil rekommanderer vi at køberen er vaks omkring de fundamentale retningslinjer der indvirker på købet af træbetonplader online, for eksempel den returret netbutikken bruger.

Her er det virkelig relevant, at man altid gemmer ens faktura, således man senere kan dokumentere købet af træbetonplader, uanset om man har handlet ved Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Morten gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anne gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inger D gav 5 stjerner

God til prisen

Rasmus U gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en orden, der forsvarer kunden imod uærlige netbutikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre pengene i flere bidder.
2Leveringshastigheden er jo temmelig relevant såfremt man absolut skal bruge ordren omgående, så af den grund er det i sandhed vigtigt at man finder leveringstiden ved træbetonplader. Temmelig mange online selskaber frembyder billig 1 hverdags levering på deres primære varer, men husk at det forudsætter at ordren placeres inden et nøjagtigt tidspunkt.
3Adskillige internet butikker yder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsudgaver til træbetonplader. Den mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig i høj grad bekvem, samt ofte ligeledes den prisbilligste fragtløsning.
4Trustpilot tilbyder dig helt anstændige muligheder for at sondere en stor gruppe nuværende brugeres ratings og herved slår vi et slag for, at du gransker internet forretningens bedømmelser inden du shopper billige træbetonplader online. Facebook genererer ligeledes uden sammenligning fremragende chancer for at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
5Enkelte internet shops garanterer levering uden omkostninger på træbetonplader, men i de fleste tilfælde kun når man shopper for en bestemt pris. Ellers burde du vælge den mindst kostelige leveringsmåde, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop. Muligheden bliver gerne tillige super hensigtsmæssig. Den mest betalelige løsning er dog at du selv henter pakken.
6Forud for at nogen bestiller billige træbetonplader hos en e-shop kan man i virkeligheden kigge på forhandlerens forretningsvilkår, men det er ofte ikke super interessant. Udover dette slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende bestemmelser gældende for handlen med billige træbetonplader online, til eksempel den bytteret e-shoppen tilbyder.
7Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige træbetonplader hos forskellige outlets på nettet, og herved yder adskillige online firmaer levering uden betaling. Det kan trods alt være fordelagtigt at efterprøve nogle få online forretninger efter tilbud før du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
8Vi slår generelt et slag for at granske om online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været en garanti for at e-handlen opretholder de danske regler, foruden at shoppen tit revideres af jurister som er inde i reglerne på området. Før folk køber billige træbetonplader i en forretning på nettet kunne de i princippet få overblik over deres forretningsaftale.
9Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning forudsætter at du har bopæl tæt på webbutikkens tilholdssted. Den leveringsudgave kan vise sig at være rigtig vigtig hvis vi har brug for træbetonplader om få sekunder. Alternativt så frembyder visse online varehuse gratis fragt, men undertiden er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk