Byggevarepriser.dk

Trådløs Loddekolbe

Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Se produkt
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Se produkt
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Se produkt
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Se produkt
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Se produkt
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Se produkt
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Se produkt
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Se produkt
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Se produkt
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Se produkt
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Se produkt
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Se produkt
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Se produkt
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Se produkt
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Se produkt
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Se produkt
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Se produkt
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Se produkt
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Se produkt
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af trådløs loddekolbe.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du kende netbutikkens regler.
Der er variationer i priserne på billige trådløs loddekolbe hos de forskellige online byggecentre. En del satser på billige priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot trådløs loddekolbe.
Hvis du skal have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har kunderne tilbuddet om at købe online og hente produkterne selv. Hermed har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder køber varer fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af trådløs loddekolbe online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber trådløs loddekolbe online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Flertallet af online nichebutikker er eksperter i deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente ekstra informativ rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis trådløs loddekolbe.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

trådløs loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

trådløs loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at spørge om hjælp til projektet, navnlig hvis det er større byggeopgaver. Krævende ting bør udføres af mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
3Der findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube supporterer dig med meget anvendelig viden, især såfremt man leder på engelsk.
4Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med din byggeproces. Du skal forfatte en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder oversigten.
5Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet til rådighed idet du går løs med byggeriet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
6Der viser sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen ved omfangsrige byggeprojekter, og af den grund vurderes det væsentligt at man afsætter god tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du burde måske tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Ifald du køber hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at tage imod en pris fra en håndfuld firmaer.
8Før du iværksætter byggeriet kan det være ubeskriveligt essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du igangsætter projektet. Du får god gavn af at udarbejde en simpel note med alt hvad du har brug for, og derefter efterse hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Det er essentielt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive en god idé at notere alle omkostninger, og efterfølgende notere beløbet for dem én og én.
11For projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i forbindelse med projektets start, så det ikke pludselig starter med at piske ned netop som du står midt i det komplekse projekt.
12I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for planeten.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ret så flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del internet forretninger udlover nu om dage alverdens billige leveringsmåder til trådløs loddekolbe. En af favoritterne er p.t. udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Den er altså super bekvem, samt ofte tilmed den mest letkøbte fragtform.

Du burde derudover vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en tak dyrere, men på den anden side ret så praktisk for trådløs loddekolbe online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du bor lige ved online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på trådløs loddekolbe er ualmindeligt aktuel ifald vi skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og med det formål er det helt relevant at man tjekker tidshorisonten for levering ved trådløs loddekolbe. Mange butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen realiseres forinden et aftalt tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen ordnet før medarbejderne får fri.

Nogle internet firmaer frembyder fragt uden beregning på trådløs loddekolbe online, men oftest er det forudsat at der bestilles for en fastsat pris. Alternativt må man vælge den billigste mulighed for fragt, der typisk er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

Størstedelen af webbutikker tildeler click-and-collect hvor du handler billig trådløs loddekolbe hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af trådløs loddekolbe i følgende byer:

Sønderborg, Frederikshavn, Grenaa, Værløse, Køge, Rødovre, Solrød Strand, Hjørring, Kokkedal, Vordingborg, Aalborg, Søborg, Glostrup, Nærum, Aabenraa, Nakskov, Svendborg, Brønderslev, Gentofte, Næstved, Haderslev, Hedensted, Slagelse, Hedehusene, Vejle, Brønshøj, Varde, Dragør, Ikast, Vallensbæk, Frederiksberg, Ringsted, Birkerød, Åbyhøj, Tilst, Højbjerg, Kalundborg, Esbjerg, Ølstykke, Hørsholm, Lystrup, Haslev, Helsingør, Lyngby, Frederiksværk, Holbæk, Albertslund, Greve, Aarhus, Thisted, Odder, Herning, Tårnby, Middelfart, Viborg, Horsens, Nørresundby, Hillerød, Lillerød, Nyborg, Randers, Hobro, Skive, Silkeborg, Valby, Herlev, Brøndby, Brabrand, Jyllinge, Roskilde, Charlottenlund, Virum, Korsør, Struer, Skanderborg, Odense, Nykøbing Falster, Rønne, Frederikssund, Fredericia, Risskov, Allerød, København, Ballerup, Farum, Taastrup, Hvidovre, Gladsaxe, Stenløse, Holstebro, Rudersdal, Vanløse, Kolding, og Ishøj, .

Click-and-collect af trådløs loddekolbe er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster).

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger bl.a. trådløs loddekolbe tilbud og trådløs loddekolbe online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge eksempelvis billig trådløs loddekolbe, trådløs loddekolbe priser samt køb trådløs loddekolbe, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Rabat på trådløs loddekolbe

Det har vist sig at være i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige trådløs loddekolbe online fra diverse e-forretninger, og for det har masser af netbutikker set sig tvunget til at trykke prisniveauet på trådløs loddekolbe betydeligt, og derudover sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det alligevel være profitabelt at kigge forbi flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på trådløs loddekolbe online inden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en internet forhandler reklamerer billige trådløs loddekolbe online til en udsalgspris der virker usædvanlig billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk internet forhandler. Kortbestillinger er imidlertid en del af et regelsæt, hvilket sikrer folk imod bedrageriske online shops.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre prisen på trådløs loddekolbe over en længere periode. Dette tilbydes typisk i nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet køb trådløs loddekolbe og trådløs loddekolbe priser. Foruden dette ser vi tit folk søge blandt andet trådløs loddekolbe online, billig trådløs loddekolbe samt trådløs loddekolbe tilbud.

Tjek tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot medfører flere strålende chancer for at eksaminere ganske mange forhenværende forbrugeres observationer og herved stiller vi forslag om, at du besigtiger e-firmaets ratings forud for at du handler billige trådløs loddekolbe online.

Facebook præsterer derudover egentlig gunstige muligheder for at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Derudover ser vi nogle online forretninger hvor kunder kan levere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige trådløs loddekolbe online på en internet butik kan man faktisk se på forhandlerens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke super interessant, særligt hos de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Stark.

En nem løsning er at efterse hvorvidt online forhandleren er e-mærket, som almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet forretningen imødekommer de opstillede regler, udover at e-forhandleren en gang i mellem tilses af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende regler.

Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med din shopping med trådløs loddekolbe. Desuden er det en hjælp at kunden er opmærksom på de væsentligste betingelser der influerer på bestillingen af trådløs loddekolbe online, eksempelvis den returret e-shoppen garanterer.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevise bestillingen af trådløs loddekolbe, hvad end man handler ved Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Bygma.

Jette Knudsen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Helle gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Hanne J gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Niels U gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til indkøb via nettet
1Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens adresse. Den slags levering kan vise sig at være ret så betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for trådløs loddekolbe lige om lidt. Alternativt så yder nogle få internet butikker levering uden omkostninger, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for et præcist beløb.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet fluks, og derfor er det ganske klogt at du finder den forventede leveringsdato ved trådløs loddekolbe. Temmelig mange online butikker tilsiger billig 1 dags fragt på en række af deres produkter, men glem ikke at det er afhængig af at der bestilles forinden et fastslået tidspunkt.
3Før folk bestiller billige trådløs loddekolbe hos en internet handler behøver man når alt kommer til alt betragte e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave. For øvrigt er det smart at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige trådløs loddekolbe online, for eksempel hvilken ombytningsret internet webshoppen anvender.
4Det er jo ekstremt simpelt for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige trådløs loddekolbe hos forskellige online selskaber, og derved præsterer adskillige online forretninger fragtfri levering. Derfor kan det immervæk være smart at besigtige forskellige e-forhandlere efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
5Generelt slår vi et slag for at bemærke om online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket burde være en angivelse af at online shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, foruden at netshoppen regelmæssigt revideres af jurister der har indsigt i de gældende love. Før folk handler billige trådløs loddekolbe i en online virksomhed kunne man ideelt set betragte forhandlerens forretningsaftale.
6Trustpilot resulterer i faktisk tiltalende muligheder for at se nærmere på adskillige andre kunders reflektioner og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår internet webshoppens ratings forud for at du handler billige trådløs loddekolbe online. Facebook fører til tillige en række pålidelige muligheder for at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
7Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en bestemmelse, der sikrer dig som køber overfor uoprigtige webshops. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at dække pengene over et længere tidsrum.
8Størstedelen af internet forhandlere tilbyder efterhånden mange forskellige billige fragtløsninger til trådløs loddekolbe. Det mest almindelige er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså ret så fremkommelig, og tit tillige den billigste leveringsversion.
9En række internet outlets præsterer gratis fragt på trådløs loddekolbe, men for det meste under forudsætning af at du aftager for en fastsat pris. Desuden skulle du gribe den mest billige mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringsmetoden er tit desuden særdeles fleksibel. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.