Byggevarepriser.dk

Torpedovaterpas

Hultafors torpedovaterpas TVPM 20
95 kr.
Se produkt
Hultafors torpedovaterpas TVP 25
145 kr.
Se produkt
Torpedovaterpas af plast teng tools slt02
149 kr.
Se produkt
Topedo vaterpas 230 mm - med magnet
23 kr.
Se produkt
Hultafors Torpedovaterpas, magnet 2 TVP Magnet 20
105 kr.
Se produkt
Hultafors Torpedovaterpas, 250 mm TVP 25
149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot torpedovaterpas.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart super relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de gængse byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggemarked, som giver information omkring torpedovaterpas.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige torpedovaterpas fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som en fordel.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra adskillige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af torpedovaterpas online.
De udbredte byggekæder finder du nær dig, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund kan man slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund vil du modtage super god rådgivning fra ansatte der er specialister i netop torpedovaterpas.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe torpedovaterpas online fra deres webshop.
Diverse niche netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

torpedovaterpas bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

torpedovaterpas silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

torpedovaterpas jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

torpedovaterpas harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig stort set altid overraskende bump på vejen når det handler om store projekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i planen, så man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
2Glem ikke at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
3Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være uundværligt at du har værktøjet til rådighed forinden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i din økonomiske plan.
4Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt såfremt det er omfattende byggerier. Flere ting skal gerne udføres af flere folk. Desuden viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Det vil vise sig vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige før du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms note hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og derefter tjekke oversigten, hvormed du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal nedskrive en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver tidsplanen.
7Du finder stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med utrolig meget almennyttig viden, især ifald du kigger i hele verden.
8Forud for at du går i gang med byggeriet kan det blive aldeles fornuftigt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter søge sig frem til online tilbud på dem én efter én.
11Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt bør købe professionel hjælp til dele af projektet. Når du henter assistance fra en professionel er det normalt at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Ved projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned når du netop er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En hel del online forhandlere foreslår nu en række forskellige billige leveringsudgaver til torpedovaterpas. Den mest populære er nu til dags levering til et afhentningssted, og så henter du bare din ordre når du har lyst. Fragtformen er jo ualmindeligt fremkommelig, samt i mange tilfælde endda den mest billige leveringsudgave.

Du burde alternativt foretrække at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver gerne en smule mindre billig, men på den anden side usædvanlig fremkommelig med torpedovaterpas online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl nærved online webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på torpedovaterpas er jo ret så betydningsfuld når man absolut skal bruge varen straks, og af den grund er det nemlig væsentligt at vi efterser leveringstiden for torpedovaterpas. Masser af webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre online, men husk at det er underforstået at handlen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få bestillingen distribueret før lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte webbutikker sikrer gebyrfri levering på torpedovaterpas online, men tit påkræves det at man aftager for et præcist beløb. Som alternativ skulle man udse dig den billigste leveringsmanér, som ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

De store netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig torpedovaterpas på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på torpedovaterpas i følgende byer:

Horsens, Brønderslev, Sønderborg, Svendborg, Vallensbæk, Søborg, Brabrand, Valby, Jyllinge, Ballerup, Lillerød, Vanløse, Brøndby, Solrød Strand, Aarhus, Taastrup, Esbjerg, Tårnby, Ishøj, Frederikshavn, Fredericia, Viborg, Nyborg, Birkerød, Frederiksværk, Hedensted, Skanderborg, Hørsholm, Helsingør, Åbyhøj, Thisted, Korsør, Nørresundby, Kolding, Virum, Frederikssund, Hillerød, Holstebro, Nakskov, Hjørring, Næstved, Rønne, Haderslev, Rødovre, Nærum, Tilst, København, Allerød, Aalborg, Ølstykke, Roskilde, Værløse, Dragør, Vordingborg, Odder, Hvidovre, Nykøbing Falster, Herning, Herlev, Varde, Stenløse, Grenaa, Lyngby, Hobro, Køge, Haslev, Rudersdal, Kalundborg, Frederiksberg, Aabenraa, Slagelse, Hedehusene, Silkeborg, Middelfart, Ikast, Odense, Glostrup, Brønshøj, Greve, Gentofte, Randers, Ringsted, Skive, Farum, Kokkedal, Gladsaxe, Albertslund, Holbæk, Lystrup, Charlottenlund, Risskov, Højbjerg, Vejle, og Struer, .

Click-and-collect for torpedovaterpas er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm).

Ved indkig i tallene er det klart, at folk som regel leder efter fx torpedovaterpas tilbud og torpedovaterpas online. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter blandt andet torpedovaterpas priser, billig torpedovaterpas samt køb torpedovaterpas, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Find den bedste pris på torpedovaterpas

Det er efterhånden yderst nemt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige torpedovaterpas online hos flere forhandlere på nettet, og altså har utallige forhandlere på nettet været nødt til at stampe prisniveauet på torpedovaterpas kolossalt, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel være indbringende at udforske diverse internet webshops efter rabatter og tilbud på torpedovaterpas online før du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Du skal alligevel være opmærksom på, at såfremt en forretning på nettet annoncerer billige torpedovaterpas online på tilbud til en pris som er uhørt overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk internet shop. Shopping med kort er dog indbefattet af en foranstaltning, som sikrer folk imod falske webbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre beløbet til torpedovaterpas over en længere periode. Dette fås normalt i online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter for eksempel torpedovaterpas tilbud og billig torpedovaterpas. Derudover oplever man mange gange online shoppere efterspørge fx køb torpedovaterpas, torpedovaterpas online samt torpedovaterpas priser.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot leverer tilpas gode chancer for at kontrollere en længere række eksisterende køberes observationer og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige torpedovaterpas online.

Facebook fører til ligeledes super nyttige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Desuden møder vi nogle online firmaer som giver folk mulighed for at notere en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde kan udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige torpedovaterpas online på en netshop behøver de helt sikkert gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser, dog er det ofte et omfattende projekt, specielt hos de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden valgmulighed kan være at efterse hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en indikator for at internet shoppen understøtter de danske retningslinjer, foruden at e-handlen nu og da vurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du chance for at få assistance, såfremt du møder besvær i forbindelse med dit køb af torpedovaterpas. For øvrigt rekommanderer vi at man er vaks omkring de mest relevante vedtægter der har indflydelse på købet af torpedovaterpas online, f.eks. hvilken returpolitik online virksomheden garanterer.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man altid beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevise købet af torpedovaterpas, ligegyldig om man bestiller hos Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark eller 10-4.

Pia A gav 5 stjerner

Det var godt !

Bente Petersen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Martin Petersen gav 5 stjerner

Hurtig

Morten U gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo ultra smart for købere at finde frem til de bedste priser online på billige torpedovaterpas på diverse e-butikker, og ergo præsterer mange internet handler i Danmark billig levering. Det kan dog stadigvæk vise sig tiden værd at kontrollere nogle webshops efter tilbud og udsalg forinden du handler, så man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
2Antal dages levering er selvfølgelig ret essentiel såfremt du har behov for dine nye varer med det samme, så af den grund er det utvivlsomt essentielt at vi dobbelttjekker leveringstiden for torpedovaterpas. Adskillige internet outlets frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, som dog regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
3Inden folk shopper billige torpedovaterpas på en online forretning kunne man til hver en tid have øje for webbutikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige torpedovaterpas online, fx den ombytningspolitik e-firmaet kører med.
4Mange e-forhandlere yder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmidler til torpedovaterpas. Et hit er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er jo meget ukompliceret, samt ofte tillige den prisbilligste form for levering.
5Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en foranstaltning, hvilket beskytter kunden overfor fup online butikker. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere betalingen over en periode.
6Trustpilot resulterer i aldeles belejlige muligheder for at undersøge diverse øvrige konsumenters bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du besigtiger webbutikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige torpedovaterpas online. Facebook resulterer i tilsvarende aldeles pæne metoder til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
7Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som dog beroer på at du bor tæt på e-butikkens adresse. Den leveringsversion kan være særligt essentiel i tilfælde af at vi har brug for torpedovaterpas inden for få dage. Alternativt så garanterer visse e-forhandlere levering uden gebyr, men i reglen påkræves det at man bestiller for en konkret sum.
8Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en sikkerhed for at internet virksomheden efterfølger gældende dansk lovgivning, tillige med at den nu og da kigges til af fagmænd der forstår de gældende regler. Før folk køber billige torpedovaterpas i en online forretning kunne man reelt betragte virksomhedens forretningsaftale.
9Nogle enkelte netshops garanterer fragt uden beregning på torpedovaterpas, men i reglen er det betinget af at man køber for et konkret beløb. Derudover bør du foretrække den mindst kostelige leveringsløsning, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtformen viser sig til tider lige så vel temmelig bekvem. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.