Byggevarepriser.dk

Topskruetrækker

Topskruetrækker, 12mm Wera
250 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 10mm Wera
188 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 8mm Wera
176 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 11mm Wera
216 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 9mm Wera
202 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 6mm Wera
146 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 7mm Wera
136 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 5mm Wera
138 kr.
Se produkt
Topskruetrækker, 13mm Wera
180 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot topskruetrækker.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige topskruetrækker hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode tilbud, hvorimod andre vil have service. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse butikkens betingelser.
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af topskruetrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggekæder udbyder varer fra diverse specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af topskruetrækker online.
De kendte byggecentre har butikker i de større byer, og derigennem har du adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derfor kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
De fleste nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de ikke sælger andet. Således kan du forvente ekstra konstruktiv vejledning fra mennesker der er eksperter i netop topskruetrækker.
De fleste webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber topskruetrækker online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
topskruetrækker bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

topskruetrækker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

topskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

topskruetrækker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er muligt at hente offentligt tilskud til byggerier. Det fås når byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
2Du bør vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du fremskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
3Man skal ikke mangle grej. Tit vil det vise sig uundværligt at have værktøjet ved hånden før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i budgettet.
4Det er en god idé at spørge om hjælp til byggeprocessen, navnlig ved større byggeopgaver. Store ombygninger behøver flere folk. Dertil bliver det hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
5Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan være sundt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne indsamle mulige tilbud på dem enkeltvis.
6Forinden du optager arbejdet kan det vise sig ekstremt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må have en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder oversigten.
8Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar til brug forinden du iværksætter byggeprocessen. Du kunne lave en simpel indkøbsseddel som samler alt det der er nødvendige, og derefter gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
9Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er anvendeligt med store mængder nyttig oplysning, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
10Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor kan du løbende se vejrudsigten i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det med et brag starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
11Der viser sig uden tvivl uforudsete problematikker når det gælder svære projekter, og på grund af det viser det sig afgørende at der er afsat rigeligt med tid i kalenderen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
12Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som sko og hjelm som sikring mod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
De bedst anmeldte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er usædvanligt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Adskillige e-handler foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmåder til topskruetrækker. En af de mest moderne er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye varer når der er tid til det. Fragtformen er nemlig virkelig overkommelig, og typisk også den mindst kostelige fragtmetode.

Du burde alternativt tænke over at få det leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er desværre lidt mere omkostningsfuld, men tillige særligt ukompliceret ift. topskruetrækker online. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du bor nær internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på topskruetrækker er jo meget aktuel når man har brug for produktet lige om lidt, og herved er det rigtig fornuftigt at vi finder den estimerede leveringsdato for topskruetrækker. Flere e-firmaer i Danmark – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på de fleste varer online, som trods alt forudsætter at bestillingen indsendes forinden et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ekspederet inden de lageransatte har fri.

Flere internet foretagender lover levering uden beregning på topskruetrækker online, men tit er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt sum. Alternativt burde du udvælge den prisbilligste form for levering, som oftest er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

En lang række byggecentre tildeler afhentning hvor du bestiller billig topskruetrækker derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på topskruetrækker i følgende byer:

Taastrup, Korsør, Nykøbing Falster, Odense, Silkeborg, Nørresundby, Vallensbæk, Gladsaxe, Kalundborg, Rønne, Odder, Albertslund, Skive, Hillerød, Kokkedal, Horsens, Grenaa, Ballerup, Virum, Esbjerg, Farum, Herlev, Greve, Værløse, Nyborg, Helsingør, Nærum, Hedehusene, Hedensted, Holstebro, Rødovre, Frederikssund, Hvidovre, Randers, Vordingborg, Tilst, Stenløse, Lystrup, Ølstykke, Ishøj, Gentofte, Tårnby, Roskilde, Haderslev, Vanløse, Nakskov, Frederiksværk, Åbyhøj, Birkerød, Solrød Strand, Aabenraa, Vejle, Skanderborg, Middelfart, Hobro, Højbjerg, Brabrand, Kolding, Brønshøj, Valby, Thisted, Lyngby, Rudersdal, Varde, Brøndby, Ringsted, Hørsholm, København, Haslev, Struer, Frederiksberg, Charlottenlund, Svendborg, Glostrup, Slagelse, Lillerød, Jyllinge, Brønderslev, Allerød, Søborg, Hjørring, Risskov, Dragør, Sønderborg, Næstved, Aalborg, Køge, Holbæk, Frederikshavn, Viborg, Aarhus, Herning, Ikast, og Fredericia, .

Afhentning for topskruetrækker er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene er det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. billig topskruetrækker og topskruetrækker tilbud. Derudover oplever vi som regel internet shoppere efterspørge fx topskruetrækker online, topskruetrækker priser samt køb topskruetrækker, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Rabat på topskruetrækker

Det er i dag vældig overkommeligt for os alle at vurdere tilbud på billige topskruetrækker online hos diverse internet selskaber, og med det motiv har en hel del e-shops været nødt til at formindske prisniveauet på topskruetrækker markant, og derudover frembyde billig fragt.

Dog kan det til hver en tid være nyttigt at tjekke en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på topskruetrækker online før du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Man må blot være så påvagt, at hvis en e-butik afhænder billige topskruetrækker online for en pris der anses for usædvanlig fordelagtig, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk netshop. Kortbestillinger er imidlertid en del af en bestemmelse, hvilket begunstiger dig som kunde imod svindlende online shops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at betale pengene til topskruetrækker af flere omgange. Det tilbydes normalt ved nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene er det klart, at folk mange gange kigger efter eksempelvis køb topskruetrækker og topskruetrækker online. Vi ser desuden typisk online shoppere kigge efter fx billig topskruetrækker, topskruetrækker tilbud og topskruetrækker priser.

Udforsk nuværende kunders vurderinger

Trustpilot leverer ultra strålende chancer for at gennemrode en lang række tidligere køberes ratings og derved anbefaler vi, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger før du lægger din bestilling på billige topskruetrækker online.

Facebook byder på lignende flere hæderlige metoder til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. I øvrigt ser vi nogle online virksomheder som giver kunderne mulighed for at udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere kan benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige topskruetrækker online i en shop behøver man når alt kommer til alt få overblik over e-butikkens handelsbetingelser, men det er for det meste en omfattende opgave, særligt ved de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om internet firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er et signal om at netbutikken lever op til de opstillede regler, tillige med at netshoppen af og til overværes af eksperter der er meget fortrolige de gældende love.

Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, hvis du bliver udsat for vanskeligheder med din bestilling af topskruetrækker. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de elementære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af topskruetrækker online, som fx hvilken byttepolitik forretningen garanterer.

Her er det ydermere afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om købet af topskruetrækker, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Michael Nielsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Louise C gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Morten gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Pia Jensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste fragtmulighed vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens adresse. Den mulighed for fragt er rigtig betydningsfuld såfremt du har behov for topskruetrækker straks. Alternativt så sikrer enkelte online forhandlere gratis fragt, men i reglen er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris.
2En masse online forhandlere giver til alt held en række forskellige billige leveringsmuligheder til topskruetrækker. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig super overkommelig, og endda tilmed den mest betalelige fragtform.
3Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der redder en overfor uærlige internet handler. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare regningen over tid.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge din ordre om kort tid, så i det øjemed er det ganske relevant at man undersøger leveringstidspunktet ved topskruetrækker. Flere online butikker lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men vær på vagt da det er forudsat at du når at bestille forinden et bestemt tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for at granske om online firmaet er støttet af e-mærket, siden det typisk er en angivelse af at online forhandleren respekterer de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen ofte evalueres af specialister der har nøje kendskab til vilkårene. Forinden nogen shopper billige topskruetrækker hos en online shop bør man uden tvivl have øje for forhandlerens betingelser.
6Det er ekstremt fleksibelt for købere at analysere priser online på billige topskruetrækker fra diverse webbutikker, og med det motiv garanterer flertallet af online selskaber levering uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at efterprøve et par forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at du er garanteret at få den mest betalelige pris.
7Enkelte internet outlets tilbyder fragt uden omkostninger på topskruetrækker, men tit stiller det krav om at du handler for en fastsat pris. Desuden bør du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringstype, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig gerne ligeledes ultra let. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog selv at hente varerne.
8Forinden nogen shopper billige topskruetrækker på en shop på nettet kan man til hver en tid gennemse dens vilkår, men det er undertiden et tidskrævende arbejde. Derudover kan det anbefales at man er vidende om de mest vedkommende reglementer gældende for bestillingen af billige topskruetrækker online, som fx hvilken returpolitik online webshoppen garanterer.
9Trustpilot fremskaffer adskillige habile løsninger til at undersøge forskellige nuværende kunders bedømmelser og derfor tilrådes det, at du analyserer internet webshoppens bedømmelser før du køber billige topskruetrækker online. Facebook indebærer tillige de facto troværdige muligheder for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed.