Byggevarepriser.dk

Top Craft Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige Top Craft elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som giver sparring omkring Top Craft elhøvl.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare Top Craft elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder samler varer fra forskellige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af Top Craft elhøvl online.
De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har mange adgang til at bestille online og transportere produkterne selv. Derved kan du undgå fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops har en enorm viden om deres varer, da de ikke sælger andet. Altså vil du modtage mere informativ hjælp fra mennesker der er eksperter i netop Top Craft elhøvl.
Diverse webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille Top Craft elhøvl online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Top Craft elhøvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Top Craft elhøvl silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør lave en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
2Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du kan lave en simpel huskeliste som samler det der er nødvendige, og derefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
3Du må aldrig mangle grej. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til rådighed akkurat som du iværksætter arbejdet. Det er desuden en fordel at inkludere disse udgifter i dit økonomiske overblik.
4Du finder utallige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver rigelig nyttig information, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
5Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som sikring imod mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
6Du kunne overveje om byggeriet kan klares alene, eller du bør skaffe professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp anbefales det at modtage priser fra diverse leverandører.
7Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, især ved krævende byggeprojekter. Krævende ting behøver flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
8Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan dokumentere beløbet for dem alle sammen.
9For projekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du tit undersøge udsigten ift. vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
10I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
11Inden du opstarter byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Der kommer næsten altid overraskende udfordringer i tilfælde med krævende opgaver, og altså er det af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

Størstedelen af e-forretninger tildeler nu diverse forskellige billige løsninger til levering til Top Craft elhøvl. En af de mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo meget fleksibel, og desuden ligeledes den billigste fragtmetode.

Du burde tillige prøve at vælge udbringning hjem til dig eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en kende dyrere, men lige så vel særdeles enkel for Top Craft elhøvl online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af online firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Top Craft elhøvl er jo temmelig afgørende om vi behøver din pakke nu og her, og af den grund er det altså på sin plads at vi undersøger den forventede leveringstid på Top Craft elhøvl. De fleste online forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men vær opmærksom på at det står og falder med at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret inden de lageransatte drager hjemad.

Enkelte e-handler i Danmark byder på gebyrfri levering på Top Craft elhøvl online, men typisk forudsætter det at man aftager for en bestemt pris. Derudover skulle man snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

De største byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man handler billig Top Craft elhøvl online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på Top Craft elhøvl i disse byer:

Vanløse, Hørsholm, Dragør, Rødovre, Haslev, Grenaa, Viborg, Ølstykke, Kokkedal, Frederiksværk, Næstved, Haderslev, Struer, Allerød, Frederiksberg, Korsør, København, Hobro, Højbjerg, Virum, Rønne, Solrød Strand, Albertslund, Hedensted, Randers, Horsens, Skanderborg, Kolding, Svendborg, Ringsted, Herlev, Vejle, Vallensbæk, Jyllinge, Charlottenlund, Esbjerg, Lyngby, Nærum, Søborg, Holbæk, Hedehusene, Tårnby, Ballerup, Gentofte, Vordingborg, Aarhus, Glostrup, Nørresundby, Ikast, Åbyhøj, Brabrand, Greve, Skive, Værløse, Slagelse, Aalborg, Brønderslev, Helsingør, Thisted, Ishøj, Kalundborg, Birkerød, Farum, Valby, Brønshøj, Taastrup, Frederikshavn, Brøndby, Stenløse, Silkeborg, Nakskov, Hjørring, Hillerød, Risskov, Fredericia, Middelfart, Odense, Gladsaxe, Holstebro, Lystrup, Varde, Frederikssund, Køge, Hvidovre, Sønderborg, Nykøbing Falster, Tilst, Nyborg, Rudersdal, Lillerød, Odder, Roskilde, Herning, og Aabenraa, .

Afhentning for Top Craft elhøvl er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx billig Top Craft elhøvl og køb Top Craft elhøvl. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis Top Craft elhøvl tilbud, Top Craft elhøvl priser og Top Craft elhøvl online, foruden de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på Top Craft elhøvl

Det er i dag ultra simpelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige Top Craft elhøvl online hos flere e-firmaer, og derved har flere butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på Top Craft elhøvl enormt, og derudover garantere portofri fragt.

Det kan dog trods alt være lukrativt at inspicere nogle få webshops efter rabatter og tilbud på Top Craft elhøvl online forud for at du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en internet butik forhandler billige Top Craft elhøvl online for en udsalgspris der kan ses som besynderligt attraktiv, så bør det tit være et kendetegn på en fup e-butik. Kortbetalinger er heldigvis indbefattet af Indsigelsesordningen, der hjælper os overfor falske outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere beløbet til Top Craft elhøvl af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis Top Craft elhøvl online og billig Top Craft elhøvl. Vi ser derudover jævnligt folk søge bl.a. Top Craft elhøvl priser, Top Craft elhøvl tilbud og køb Top Craft elhøvl.

Gennemsøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot frembringer relativt troværdige muligheder for at kortlægge adskillige forhenværende kunders vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du evaluerer e-shoppens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige Top Craft elhøvl online.

Facebook præsterer ligeledes sådan set passende løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Derudover ser vi mange internet forretninger hvor folk kan afgive en kritik af deres køb, som lige så vel bør benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige Top Craft elhøvl online i en e-shop burde de ideelt set få overblik over e-shoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggekæder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Et nemt alternativ er at bemærke om online firmaet er medlem af e-mærket, da det burde være en sikring om at e-handlen forstår de gældende danske regler, samt at e-butikken af og til besøges af sagkyndige som er indført i vedtægterne på området.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemer som følge af din ordre på Top Craft elhøvl. Ligeså er det at foretrække at køber er opmærksom på de elementære retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af Top Craft elhøvl online, som for eksempel hvilken returrettighed e-firmaet tilbyder.

Derfor er det på samme måde relevant, at man stadig gemmer sin faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af Top Craft elhøvl, ligegyldig om man handler hos 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Søren gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Maria gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Hans F gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Thomas gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til online shopping
1Trustpilot yder altid nyttige chancer for at inspicere ret mange aktuelle konsumenters kritik og af den grund er det godt, at du udforsker internet forretningens kritik før du køber billige Top Craft elhøvl online. Facebook medfører lige så vel fuldt ud ærlige genveje til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus.
2En lang række online webshops foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til Top Craft elhøvl. En der er meget populær er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken den dag der passer dig. Denne er nemlig særligt enkel, og i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsudgave.
3Indtil flere online forretninger frembyder gratis levering på Top Craft elhøvl, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du køber for et præcist beløb. Desuden må man vælge den mest prisbevidste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Muligheden er jævnligt endda ekstremt let. Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
4Leveringstidspunktet er super aktuel såfremt man har brug for din pakke om et øjeblik, så af den grund er det tydeligvis meningsfuldt at man besigtiger leveringstidspunktet ved Top Craft elhøvl. En række outlets på nettet lover billig dag-til-dag levering på deres favorit varer, men som ikke desto mindre beroer på at ordren gennemføres før et besluttet klokkeslæt.
5Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men det kræver at du lever med kort afstand til internet forhandlerens bopæl. Den type af levering er naturligvis ret så aktuel forudsat vi skal bruge Top Craft elhøvl øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få internet selskaber gratis levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at du handler for en bestemt pris.
6Inden folk shopper billige Top Craft elhøvl på en e-forretning kunne de egentlig granske shoppens forretningsvilkår, dog er det bare en omfattende opgave. Ydermere kan det være til hjælp at køber er klar over de vigtigste reglementer i forbindelse med bestillingen af billige Top Craft elhøvl online, for eksempel den ombytningspolitik internet webshoppen benytter.
7Vi anbefaler generelt at undersøge om internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et billede på at netbutikken overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren rutinemæssigt besøges af specialister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige Top Craft elhøvl hos en internet webshop kunne man altid sætte sig ind i shoppens forretningsvilkår.
8Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en retningslinje, der passer på dig som køber overfor uægte webbutikker. Som et alternativ kunne du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale regningen senere.
9Det har vist sig at være rigtig enkelt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige Top Craft elhøvl hos forskellige shops på nettet, og ergo frembyder mange internet foretagender gebyrfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at besigtige forskellige e-handler efter tilbud inden du shopper, så man er sikker på at antage den billigste pris.