Byggevarepriser.dk

Toolex Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære fragten, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt ved de kendte byggecentre.
Det er selvsagt super relevant at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af Toolex elhøvl.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Toolex elhøvl alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder har et stort produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare Toolex elhøvl.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder sælger varer fra talrige producenter, og som følge af dette kan du købe fra et bredt udvalg af Toolex elhøvl online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og takket være dette har du adgang til at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du modtage super brugbar assistance fra ansatte som er specialister i netop Toolex elhøvl.
Mange nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber Toolex elhøvl online hos dem.
En masse specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Toolex elhøvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Toolex elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Toolex elhøvl jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Toolex elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så husk beskyttelse som arbejdshjelm der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
2Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
3Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, især ift. store byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver flere personer. Ydermere viser det sig bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
4Måske burde det overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal købe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Hvis du søger hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at hente prisoverslag fra diverse virksomheder.
5Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer til disposition inden du påbegynder projektet. Du kan nedskrive en punktforms oversigt hvor der bør fremgå det du har brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
6Det er vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fornuftigt at notere samtlige udgiftsposter, og bagefter notere den billigste pris på dem en ad gangen.
7Du har adgang til en overflod af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube tilbyder dig overvældende meget nyttig information, især hvis du kigger på engelsk.
8For projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage notits af vejrprognosen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du arbejder hårdt på det krævende projekt.
9Der viser sig altid uventede bump på vejen når det handler om omfattende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, så man kan være overbevist om at komme i mål.
10I god tid inden at du starter arbejdet kan det blive aldeles betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du skal aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet tilgængeligt inden du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at medtage udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
12Planlægning vedbliver at være metoden til succes med arbejdet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder tidsplanen.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Masser af byggecentre udlover nu om dage et stort udvalg af billige fragtmuligheder til Toolex elhøvl. En af dem der er mest populær er i vore dage udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig super uproblematisk, og i mange tilfælde endda den prisbilligste løsning til levering.

Du kan lige så vel planlægge at få det leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Leveringsformen er til tider et hak mere pebret, men desuden rigtig bekvem for Toolex elhøvl online. Den mest letkøbte leveringsudgave er unægtelig selv at hente pakken, som dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Toolex elhøvl kan vise sig at være yderst afgørende ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så herved er det bestemt aktuelt at man finder leveringstiden ved Toolex elhøvl. Masser af internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, som imidlertid kræver at handlen laves forud for et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen klargjort inden de lageransatte har fri.

En hel del e-firmaer frembyder fragt uden omkostninger på Toolex elhøvl online, men i reglen er det under forudsætning af at der handles for en præcis sum. Derudover kunne man foretrække den mest billige løsning til levering, hvilket ofte vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

En lang række webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig Toolex elhøvl hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på Toolex elhøvl i følgende byer:

Slagelse, Solrød Strand, København, Brabrand, Horsens, Farum, Brønshøj, Køge, Haderslev, Esbjerg, Værløse, Brønderslev, Vejle, Herlev, Frederikshavn, Frederikssund, Hedensted, Nakskov, Aarhus, Haslev, Viborg, Varde, Næstved, Lystrup, Aalborg, Kalundborg, Valby, Nørresundby, Hjørring, Hillerød, Fredericia, Allerød, Odense, Birkerød, Virum, Hørsholm, Tårnby, Rudersdal, Gladsaxe, Middelfart, Grenaa, Lillerød, Kokkedal, Struer, Nærum, Gentofte, Vordingborg, Rødovre, Greve, Vallensbæk, Korsør, Ringsted, Taastrup, Hedehusene, Frederiksberg, Skive, Brøndby, Ishøj, Jyllinge, Ikast, Randers, Vanløse, Aabenraa, Rønne, Nyborg, Herning, Odder, Stenløse, Thisted, Albertslund, Søborg, Glostrup, Holbæk, Hobro, Risskov, Skanderborg, Sønderborg, Tilst, Ølstykke, Hvidovre, Silkeborg, Nykøbing Falster, Svendborg, Charlottenlund, Ballerup, Højbjerg, Holstebro, Helsingør, Kolding, Åbyhøj, Dragør, Roskilde, Lyngby, og Frederiksværk, .

Click-and-collect af Toolex elhøvl er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel Toolex elhøvl priser og køb Toolex elhøvl. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis Toolex elhøvl online, billig Toolex elhøvl samt Toolex elhøvl tilbud, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Bedste tilbud på Toolex elhøvl

Det er vældig overkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige Toolex elhøvl online på tværs af internet outlets, og med det motiv har flere internet shops fundet det uundgåeligt at mindske prisen på Toolex elhøvl drastisk, og i øvrigt love gratis fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive tiden værd at eftergå nogle internet webshops efter tilbud og udsalg på Toolex elhøvl online før du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Du skal imidlertid huske på, at når en internet butik markedsfører billige Toolex elhøvl online til salg for en tilbudspris som kan virke kolossalt billig, så kan det undertiden være et signal om en uoprigtig internet handler. Køb med kort er trods alt inkluderet i et lovbud, som værner en imod uoprigtige e-forhandlere.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere beløbet til Toolex elhøvl ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx Toolex elhøvl priser og Toolex elhøvl online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter bl.a. køb Toolex elhøvl, Toolex elhøvl tilbud samt billig Toolex elhøvl.

Undersøg tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot giver dig i højeste grad ærlige genveje til at iagttage flere nuværende forbrugeres tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du ser nærmere på e-forretningens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige Toolex elhøvl online.

Facebook indebærer for øvrigt ganske hæderlige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. Herinde er der mange e-forretninger som tilbyder kunderne at udforme en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde må tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige Toolex elhøvl online i en e-handler behøver man faktisk betragte deres vilkår, dog er det undertiden ikke super spændende, særligt med de store byggekæder som Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Et alternativ kan være at efterse om e-forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et bevis på at internet forretningen tilslutter sig de danske retningslinjer, og at e-handlen tit overværes af fagfolk som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du udsættes for vanskeligheder i processen med din shopping med Toolex elhøvl. Ligeså foreslår vi at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Toolex elhøvl online, for eksempel hvilken returneringsret internet forretningen anvender.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af Toolex elhøvl, ligegyldig om man køber ved Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Jørgen Sørensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Christian gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Else P gav 5 stjerner

Hurtig levering

Lene Sørensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i en forordning, der sikrer køberen imod uoprigtige online selskaber. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du vil godtgøre pengene i flere bidder.
2Vi anbefaler at undersøge om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et fingerpeg om at internet forhandleren retter sig efter de danske love, og at online forhandleren undertiden kigges til af sagkyndige som kender til retningslinjerne. Før nogen bestiller billige Toolex elhøvl i en online virksomhed kunne de når alt kommer til alt have øje for e-shoppens forretningsbetingelser.
3Enkelte online firmaer lover fragt uden betaling på Toolex elhøvl, men for det meste afkræver det at du shopper for en præcis sum. Som alternativ bør du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmodel, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Muligheden er en gang i mellem ligeledes usædvanlig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt at hente ordren selv.
4Fragtperioden er jo yderst afgørende såfremt du står og skal bruge varerne med det samme, så med det formål er det naturligvis fornuftigt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt ved Toolex elhøvl. Masser af internet selskaber præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, som alligevel er betinget af at bestillingen indsendes før et givent klokkeslæt.
5Den mest letkøbte fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du lever tæt på webshoppens tilholdssted. Den fragtform er naturligvis vældig vigtig hvis man absolut skal bruge Toolex elhøvl inden for få dage. Alternativt så præsterer visse butikker på nettet levering uden omkostninger, men typisk er det under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb.
6Flere e-forretninger yder til alt held diverse forskellige billige leveringsudgaver til Toolex elhøvl. Den mest anvendte er i øjeblikket levering til et afhentningssted, og så henter du bare pakken når du har lyst. Leveringstypen er jo rigtig praktisk, og oftest tillige den mest betalelige fragttype.
7Forud for at nogen handler billige Toolex elhøvl i en e-forhandler kunne man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, men det er gerne ikke videre interessant. Desuden er det klogt at køberen er klar over de mest centrale bestemmelser gældende for shopping af billige Toolex elhøvl online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet firmaet tilbyder.
8Det er ualmindeligt nemt for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Toolex elhøvl på diverse netbutikker, og følgelig frembyder mange forhandlere på nettet fri fragt. Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at kontrollere nogle enkelte online firmaer efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikret at få den bedste pris.
9Trustpilot tilbyder helt fine genveje til at evaluere en hel del eksisterende kunders erfaringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-shoppens omtaler før du køber billige Toolex elhøvl online. Facebook frembyder for øvrigt egentlig belejlige chancer for at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.