Byggevarepriser.dk

Tommestok

Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm x 10 stk.
500 kr.
Se produkt
Hultafors tommestok 2M 61-2-10 Eng.tommer/meter
55 kr.
Se produkt
Hultafors tommestok glasfiber G 59-2-12 GU
85 kr.
Se produkt
Hultafors tommestok 2M 59-2-12 led cm/cm
55 kr.
Se produkt
Hultafors tommestok 2M 559-2-10 Contactmeter
51 kr.
Se produkt
Tommestok Hultafors 2 mtr 12 led
45 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot tommestok.
For de fleste er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af tommestok.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal kende de regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige tommestok fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens andre giver service. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker nær dig, og herigennem har man valget om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Hermed kan du undgå fragten, samt sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af tommestok online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette bør du modtage mere nyttig service fra personale der er specialister i netop tommestok.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at handle tommestok online på deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

tommestok silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

tommestok harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

tommestok bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

tommestok jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved krævende byggeopgaver. Store opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt må det være bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med din byggeproces. Du må udarbejde en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp idet du udarbejder agendaen.
3Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det er fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og bagefter tjekke omkostningen ved dem enkeltvis.
4Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt projektet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
5Der kommer stort set altid pludselige vanskeligheder når det handler om omfattende byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, således at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du vil på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være yderst relevant at du har værktøjet ved hånden inden du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Af den årsag skal du hyppigt se udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne absolut lige når du vil i gang med dit avancerede projekt.
8Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som hjelm og sko der skåner dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer professionel assistance.
9Du finder mange hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig overvældende meget brugbar viden, specielt ifald man leder på engelsk.
10Det bliver essentielt at du har samtlige byggematerialer til rådighed før du går til værks med byggeriet. Du kan med fordel notere en hurtig note som samler alt der bliver brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du har styr på det.
11Før du indleder byggeprojektet må det være højst centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
12Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du må købe professionel hjælp til områder af det. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert er det en god idé at søge en pris fra en håndfuld leverandører.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En masse webshops i Danmark frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige former for levering til tommestok. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså virkelig ligetil, samt oftest endda den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne endvidere vælge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig mange gange en lille smule mindre billig, men derudover temmelig nem ift. tommestok online. Den billigste metode til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever lige ved e-firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på tommestok kan vise sig at være rigtig væsentlig i tilfælde af at vi mangler din pakke inden for få dage, og af den grund er det temmelig essentielt at du ser det forventede leveringstidspunkt på tommestok. De fleste internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på en lang række produkter online, der dog står og falder med at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet før de logistikansatte har fri.

En række e-firmaer sikrer fragtfri levering på tommestok online, men tit kun når der handles for en fastsat sum. Derudover skulle du foretrække den mest billige type af levering, der mange gange vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En masse webshops udlover afhentning hvor du køber billig tommestok online men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på tommestok i disse områder:

Varde, Gentofte, Glostrup, Rødovre, Herlev, Brønshøj, Jyllinge, Nyborg, Kokkedal, Rudersdal, Gladsaxe, Haslev, Brønderslev, Ballerup, Slagelse, Grenaa, Ølstykke, Køge, Holbæk, Korsør, Viborg, Roskilde, Skive, Silkeborg, Lyngby, Sønderborg, Thisted, Vanløse, Virum, Nærum, Svendborg, Nakskov, Lillerød, Hedensted, Greve, Værløse, Esbjerg, Helsingør, Kolding, Middelfart, Solrød Strand, Hedehusene, Herning, Aarhus, Skanderborg, Vordingborg, Struer, Frederikshavn, Søborg, Vallensbæk, Taastrup, København, Hobro, Randers, Næstved, Nykøbing Falster, Aabenraa, Hørsholm, Odense, Aalborg, Tilst, Vejle, Tårnby, Holstebro, Rønne, Frederiksberg, Nørresundby, Frederiksværk, Stenløse, Hillerød, Ikast, Brøndby, Valby, Ringsted, Kalundborg, Charlottenlund, Albertslund, Frederikssund, Risskov, Allerød, Fredericia, Højbjerg, Dragør, Odder, Hvidovre, Ishøj, Haderslev, Brabrand, Hjørring, Farum, Åbyhøj, Horsens, Birkerød, og Lystrup, .

Afhentning ift. tommestok er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere mange gange søger fx billig tommestok og tommestok online. Derudover oplever man ofte internet shoppere lede efter bl.a. tommestok priser, køb tommestok og tommestok tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Bedste tilbud på tommestok

Det er jo efterhånden meget let gængeligt for os alle at vurdere tilbud på billige tommestok online i blandt forskellige e-butikker, og så har flere internet firmaer været presset til at at nedbringe salgspriserne på tommestok eftertrykkeligt, og endda præstere fragt uden beregning.

Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at efterse nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på tommestok online før du handler, sådan at du er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Man bør ikke desto mindre ikke overse, at når en online butik udlover billige tommestok online for en pris som er besynderligt billig, så kan det mange gange være et faresignal om en falsk internet shop. Shopping med kort er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket begunstiger kunden overfor fup online firmaer.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du vil godtgøre pengene til tommestok i flere bidder. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi ser på data er det markant, at mennesker mange gange søger blandt andet tommestok online og tommestok tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere søge fx billig tommestok, tommestok priser og køb tommestok.

Udforsk folks anbefalinger

Trustpilot fører til absolut passelige chancer for at gøre dig bekendt med en hel del andre forbrugeres tanker og herved anbefales det, at du bliver klogere på internet forretningens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige tommestok online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende absolut gode chancer for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi en del internet varehuse hvor du kan offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes må benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige tommestok online hos en internet webshop behøver man til hver en tid gennemse shoppens vilkår, men det er i reglen et tidskrævende arbejde, specielt på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

En nemmere løsning er at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være et fingerpeg om at internet webshoppen forsvarer den officielle danske lovgivning, foruden at online webshoppen ofte revurderes af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende love.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, når du oplever vanskeligheder i forbindelse med dit køb af tommestok. Herudover er det smart at køber er opmærksom på de mest basale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af tommestok online, som for eksempel hvilken returret internet forretningen har.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af tommestok, hvad end man handler fra Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Pia G gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Erik Hansen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jette gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Else B gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en regel, der passer på køber overfor fup online forhandlere. Som en anden løsning kunne du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale betalingen over et længere tidsrum.
2Trustpilot giver dig en række gode chancer for at dechifrere flere øvrige konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår online virksomhedens omtaler før du køber billige tommestok online. Facebook frembyder ydermere adskillige fine muligheder for at få indtryk af e-shoppens popularitet.
3Det er jo efterhånden virkelig praktisk for enhver at vurdere prisniveauet online på billige tommestok i blandt diverse internet shops, og så frembyder flertallet af online virksomheder fri fragt. Dog kan det immervæk vise sig tiden værd at prøve enkelte internet forhandlere efter billige priser inden du bestiller, således at du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
4Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket er et kendetegn for at netbutikken forstår de officielle danske regler, samt at online webshoppen ofte vurderes af fagfolk der er indført i retningslinjerne. Før folk køber billige tommestok på en shop på nettet kunne man principielt overveje e-butikkens vilkår.
5Forinden folk handler billige tommestok på en online butik burde man utvivlsomt gennemgå butikkens regler, men det er mange gange ikke specielt ophidsende. Udover dette anbefaler vi at kunden er på vagt for de elementære reglementer der kan influere på shopping af billige tommestok online, fx hvilken ombytningsrettighed internet firmaet lover.
6Leveringstiden er naturligvis usædvanlig vital om du absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, og med det formål er det relativt vigtigt at vi studerer leveringstiden på tommestok. En masse online butikker stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det nødvendiggør at transaktionen realiseres tidligere end et givent klokkeslæt.
7Nogle få e-firmaer byder på levering uden omkostninger på tommestok, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du bestiller for en bestemt pris. Ellers skal du snuppe den billigste leveringsversion, som oftest vil blive at få dem til at levere ordren til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig mange gange på den anden side temmelig gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig selv at hente produkterne.
8Den billigste form for levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl nær netbutikkens lager. Den løsning er ekstremt aktuel ifald du behøver tommestok om få sekunder. Alternativt så yder visse internet forhandlere levering uden gebyr, men tit er det betinget af at der aftages for et bestemt beløb.
9En stor portion e-forretninger tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til tommestok. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine varer når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig usædvanlig let, og oftest endvidere den mest betalelige løsning til levering.