Byggevarepriser.dk

Toilet

væghængt toilet med Ceramicplus Villeroy & Boch Omnia Classic
1.435 kr.
Se produkt
Væghængt toilet Duravit D-code
762 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med LCC Laufen Alessi
170 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med Wondergliss Duravit Starck 3 540x360 mm
2.025 kr.
Se produkt
Væghængt toilet 660x355 mm Ifö Sign 6893
1.595 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med Ceramicplus 565x375 mm. Villeroy & Boch Subway
1.910 kr.
Se produkt
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic
79 kr.
Se produkt
Væghængt toilet 640x345 mm Gustavsberg Nordic 339
122 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Icon 3575
1.525 kr.
Se produkt
Væghængt toilet Gustavsberg 5530 Nautic med Ceramicplus
918 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6875
1.905 kr.
Se produkt
Væghængt toilet Duravit Starck 3
2.400 kr.
Se produkt
Væghængt toilet med Ifö Clean Ifö Sign 6894
2.775 kr.
Se produkt
Væghængt toilet inkl toiletsæde Geberit Aquaclean Mera
33.280 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige toilet fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder service. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er særligt en mulighed ved de store byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af toilet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare toilet.
Du bør kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af toilet online.
De store byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og af den grund har du mulighed for at handle online og fragte varerne selv. Derved har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er eksperter i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Således er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld service fra folk med specialistviden i lige præcis toilet.
Flertallet af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du køber toilet online på deres webshop.
Forskellige nichefokuserede webshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

toilet harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

toilet jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

toilet silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

toilet bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
2Det kan blive aktuelt at have de fornødne byggematerialer til rådighed før du iværksætter din byggeproces. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres det der skal bruges, og så eftergå listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Således kan du ofte holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
4Der viser sig som regel uforudsete hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og altså kan det vise sig essentielt at man afsætter betragtelig tid i kalenderen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
5Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en effektiv strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
6Det er fundamentalt at have et budget for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, og herefter gennemgå omkostningen ved hver enkelt.
7Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver overvældende meget nyttig information, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
8Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig når det er væsentlige byggerier. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
9Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskyttelse overfor potentielle skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
10Husk at du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
11Du vil nødig stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig afgørende at du har grejet tilgængeligt forinden du begynder på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
12Før du opstarter arbejdet kan det være rimeligt afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Mange online varehuse tilbyder efterhånden en række forskellige billige former for levering til toilet. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige når det passer dig. Muligheden er altså usædvanlig gnidningsløs, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kan også foretrække at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er uheldigvis en sjat mere pebret, men derudover rigtig nem med toilet online. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed er betinget af at du har bopæl lige ved online forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på toilet er selvfølgelig særdeles vital i tilfælde af at man står og skal bruge produktet lige om lidt, og med det formål er det uden tvivl fornuftigt at du kigger nærmere på leveringstiden ved toilet. En del internet webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer online, men som trods alt påkræver at ordren lægges forinden et givent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet ordnet inden personalet drager hjemad.

En række e-shops i Danmark frembyder gratis levering på toilet online, men oftest kun ifald du aftager for et præcist beløb. Ellers skulle man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmanér, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig toilet online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af toilet i disse byer:

Svendborg, Holstebro, Solrød Strand, Glostrup, Struer, Risskov, Herlev, Brøndby, Gentofte, Slagelse, Valby, Frederiksværk, Vordingborg, Taastrup, Lillerød, Birkerød, Silkeborg, Skive, Roskilde, Varde, Brønderslev, Hillerød, Ishøj, Dragør, Hedehusene, Lystrup, Charlottenlund, Randers, Esbjerg, Næstved, Thisted, Hobro, Åbyhøj, Odder, Virum, Farum, Ringsted, Nærum, Nakskov, Grenaa, Tårnby, Viborg, Herning, Værløse, Brønshøj, Skanderborg, Rødovre, Allerød, Sønderborg, Søborg, Højbjerg, Vejle, Haderslev, Aabenraa, Hvidovre, Greve, Aalborg, Nyborg, Nørresundby, Lyngby, Kalundborg, Frederikshavn, Hedensted, Rønne, Hørsholm, Kolding, København, Ikast, Ballerup, Frederiksberg, Tilst, Rudersdal, Helsingør, Middelfart, Korsør, Nykøbing Falster, Odense, Frederikssund, Horsens, Haslev, Brabrand, Hjørring, Jyllinge, Aarhus, Vanløse, Vallensbæk, Fredericia, Køge, Stenløse, Kokkedal, Albertslund, Gladsaxe, Holbæk, og Ølstykke, .

Afhentning af toilet er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland).

Ses der på søgedata er det markant, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel toilet priser og toilet tilbud. Vi ser derudover mange gange folk søge blandt andet toilet online, billig toilet samt køb toilet, plus de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få rabat på toilet

Det er i dag ekstremt smart for folk at tjekke tilbud på billige toilet online på diverse internet selskaber, og på grund af dette har en hel del netbutikker været tvunget til at trykke prisen på toilet betydeligt, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Det kan dog til hver en tid være profitabelt at udforske flere e-forhandlere efter tilbud på toilet online inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Du bør trods alt være opmærksom på, at ifald en netshop markedsfører billige toilet online for en pris som kan ses som uendeligt tiltalende, burde det tit være en varsel om en fup internet handler. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en orden, hvilket forsvarer en overfor uærlige online forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere pengene til toilet over en længere periode. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når vi kigger i tallene er det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet toilet tilbud og toilet priser. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter bl.a. køb toilet, billig toilet samt toilet online.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot resulterer i stort set fantastiske løsninger til at efterse en række tidligere forbrugeres bedømmelser og af den grund foreslår vi, at du eftergår internet webshoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige toilet online.

Facebook fører til ligeledes faktisk fine løsninger til at få en idé om internet forretningens pålidelighed. Herinde ses en del internet forhandlere hvor folk kan udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også kan drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige toilet online i en e-shop kan de for at være på den sikre side skimme e-shoppens regler, men det er typisk ikke særlig morsomt, specielt på de store byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kontrollere om online shoppen er e-mærket, da det generelt er et bevis på at online virksomheden adlyder de officielle danske regler, og at internet virksomheden rutinemæssigt undersøges af specialister som har meget erfaring med lovgivningen.

Desuden giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du skulle få dilemmaer i forbindelse med din handel med toilet. For øvrigt er det at foretrække at man er sat ind i de mest relevante regler der influerer på bestillingen af toilet online, til eksempel den byttepolitik internet firmaet har.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af toilet, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Mads J gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Jørgen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Helle gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Michael A gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til din online shopping
1Antal dages levering er selvfølgelig usædvanlig aktuel hvis du skal bruge varerne om et øjeblik, og af den grund er det rimelig passende at man gransker den forventede leveringsdato for toilet. Størstedelen af internet butikker yder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, men glem ikke at det er betinget af at transaktionen realiseres forinden et fastslået tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en garanti for at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen en gang i mellem efterses af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende regler. Før folk shopper billige toilet på en online webshop kan man faktisk få overblik over dens vilkår.
3Det er jo ultra bekvemt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige toilet på flere internet virksomheder, og med det motiv tilbyder langt de fleste online butikker levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid være lønsomt at undersøge et par online outlets efter tilbud inden du shopper, så du er velinformeret til at antage den laveste pris.
4Den mindst kostelige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-firmaets lager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende ifald man behøver toilet lige om lidt. Alternativt så lover flere internet foretagender gebyrfri levering, men i reglen kræver det at du handler for et konkret beløb.
5Trustpilot resulterer i de facto gode genveje til at eksaminere en stor portion nuværende forbrugeres evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du ser nærmere på webbutikkens kritik inden du handler billige toilet online. Facebook tilbyder dig lige så vel ret hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i webshoppens kundefokus.
6Forinden nogen shopper billige toilet hos en netshop kunne man utvivlsomt gennemse forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Ydermere støtter vi at kunden er obs på de primære regler der kan influere på bestillingen af billige toilet online, for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen garanterer.
7Enkelte e-butikker sikrer gebyrfri levering på toilet, men typisk kræver det at der handles for et konkret beløb. Ellers må du beslutte sig for den mest betalelige fragtform, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Muligheden viser sig til tider til gengæld super let gængelig. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en retningslinje, som bistår kunden imod fup webshops. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre pengene senere.
9Mange internet varehuse tildeler i øjeblikket en række forskellige billige former for fragt til toilet. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig vældig fremkommelig, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtløsning.