Byggevarepriser.dk

Tørrestativ

Fiskars Plastskraber Aluskaft - 1003469
349 kr.
Se produkt
Juliana Parasol Tørrestativ De Luxe 60 M
439 kr.
Se produkt
Juliana Tørrestativ Excellent
599 kr.
Se produkt
Gimi Tørrestativ X-legs Model
169 kr.
Se produkt
Plus PIPE Tørrestativ m/wire galvaniseret stål 130x520cm H200cm 18423-1
2.499 kr.
Se produkt
Green-it Tørrestativ paraply - 4-armet
299 kr.
Se produkt
Plus Tørrestativ trykimprægneret nåletræ 70x70x2700mm 18422-1
449 kr.
Se produkt
Gimi Tørrestativ Bridge Legs
300 kr.
Se produkt
Tørrestativ Trykimprægneret Incl. 20 Meter Plastbelagt Wire
449 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige tørrestativ fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder lave priser, imens andre tilbyder service. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
For mange er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du handle hos et online byggemarked, som tilbyder rådgivning til valg af tørrestativ.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende netbutikkens regler.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot tørrestativ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder finder du i de større byer, og som følge af det har kunderne chancen for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at spare fragten, samt samtidig få varerne lige nu.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af tørrestativ online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
Flertallet af niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du opleve ekstremt erfaren vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop tørrestativ.
Hovedparten af specialiserede webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber tørrestativ online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
tørrestativ silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

tørrestativ harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

tørrestativ jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

tørrestativ bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en struktureret plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
2Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et budget for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter finde frem til online tilbud på hver eneste af dem.
3Det kan overvejes at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Store opgaver kræver flere folk. Dertil bør det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
4Måske det viser sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer klar før du iværksætter eksekveringen. Du har god gavn af at forfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og som det næste gennemgå oversigten, så du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag må du tit tjekke vejrprognosen lige før starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
6I god tid inden at du optager arbejdet er det ufatteligt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Du må på ingen måde gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have grejet disponibelt forinden du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
8Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du bør købe hjælp fra en professionel til dele af projektet. Forudsat at du skal have hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at søge forslag fra en håndfuld firmaer.
9Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problemstillinger i tilfælde med krævende projekter, og derfor vurderes det meningsfuldt at man afsætter nok plads i planen, så man kan være tryg ved at nå i mål.
10Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så husk beklædning som arbejdshjelm som beskyttelse imod potentielle skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver ret så meget brugbar information, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
12Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Flere netbutikker i Danmark giver i dag et hav af forskellige billige former for levering til tørrestativ. Den mest moderne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo i høj grad overkommelig, og tit tillige den billigste slags levering.

Du kan endvidere påtænke at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver som regel en sjat mindre billig, men derudover virkelig fleksibel for tørrestativ online. Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den mulighed stiller krav om at du lever tæt på e-forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på tørrestativ kan vise sig at være ret så essentiel ifald man behøver dine nye produkter om kort tid, og med det formål er det øjensynligt centralt at du checker den estimerede leveringsdato for tørrestativ. En masse internet selskaber – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på en række produkter online, hvilket dog er afhængig af at bestillingen køres igennem før et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet inden de logistikansatte har fyraften.

En række byggeforretninger lover portofri levering på tørrestativ online, men ofte påkræves det at der bestilles for en konkret sum. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsløsning, som oftest vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

En masse netbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig tørrestativ online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne tildeler for eksempel click-and-collect på tørrestativ i disse byer:

Virum, Struer, København, Hedehusene, Jyllinge, Albertslund, Farum, Hjørring, Stenløse, Herning, Tårnby, Vanløse, Hedensted, Allerød, Rødovre, Nyborg, Rudersdal, Lystrup, Hobro, Fredericia, Dragør, Brøndby, Frederiksværk, Gentofte, Esbjerg, Valby, Glostrup, Vejle, Næstved, Ringsted, Odense, Lillerød, Randers, Varde, Kolding, Skive, Charlottenlund, Aabenraa, Middelfart, Helsingør, Greve, Aalborg, Værløse, Brønderslev, Silkeborg, Taastrup, Ishøj, Nykøbing Falster, Nakskov, Skanderborg, Brønshøj, Haslev, Ballerup, Frederikssund, Højbjerg, Horsens, Rønne, Risskov, Odder, Holbæk, Herlev, Nærum, Kalundborg, Thisted, Aarhus, Køge, Vallensbæk, Korsør, Solrød Strand, Ølstykke, Grenaa, Holstebro, Svendborg, Kokkedal, Birkerød, Hørsholm, Ikast, Vordingborg, Hillerød, Lyngby, Brabrand, Roskilde, Slagelse, Hvidovre, Gladsaxe, Åbyhøj, Frederiksberg, Nørresundby, Viborg, Sønderborg, Søborg, Haderslev, Tilst, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent af tørrestativ er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når der ses på statistikkerne er det markant, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet tørrestativ priser og køb tørrestativ. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter eksempelvis tørrestativ tilbud, billig tørrestativ samt tørrestativ online, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på tørrestativ

Det er jo ultra overkommeligt for enhver at sammenholde priser på billige tørrestativ online i blandt diverse firmaer på nettet, og for det har mange internet outlets ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på tørrestativ eftertrykkeligt, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at kigge forbi visse outlets på nettet efter tilbud på tørrestativ online forud for at du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Du bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en e-shop forhandler billige tørrestativ online for en salgspris der kan ses som grænseløst favorabel, burde det for det meste være et bevis på en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af Indsigelsesordningen, som sikrer os imod uægte internet outlets.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du higer efter at betale omkostningerne til tørrestativ over en periode. Dette tilbydes normalt ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. tørrestativ tilbud og tørrestativ online. Vi ser desuden tit internet shoppere søge efter for eksempel køb tørrestativ, billig tørrestativ og tørrestativ priser.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fremskaffer altid fordelagtige chancer for at gennemrode flere eksisterende kunders ratings og derved rekommanderer vi, at du eftersøger online firmaets omtaler forud for at du handler billige tørrestativ online.

Facebook forærer dig derudover stort set relevante genveje til at få kendskab til online butikkens troværdighed. Tilmed møder vi nogle internet webshops hvor du kan tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige tørrestativ online hos en webshop kunne man helt sikkert se på e-butikkens betingelser, dog er det bare ikke super spændende, især med de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Alternativet kunne være at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det burde være en indikator for at netbutikken opretholder de danske retningslinjer, samt at e-firmaet jævnligt revideres af fagfolk der forstår reglerne.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, for så vidt du oplever besvær som følge af din handel med tørrestativ. Derudover stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de elementære vilkår der har betydning for købet af tørrestativ online, fx hvilken returrettighed e-handlen anvender.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere sit køb af tørrestativ, ligegyldig om man shopper ved Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Rasmus gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Niels gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Inger T gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Helle G gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af et lovbud, som beskytter dig som kunde imod uærlige netbutikker. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere betalingen over en periode.
2Den mest betalelige fragtmetode vil til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket kræver at du lever nærved internet webshoppens hjemsted. Den leveringstype kan vise sig at være yderst afgørende hvis vi mangler tørrestativ straks. Alternativt så yder nogle e-forhandlere gratis levering, men for det meste kun når man aftager for et fastsat beløb.
3Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret vital forudsat du står og skal bruge varerne med det samme, og i det øjemed er det selvfølgelig passende at du efterser det anslåede leveringstidspunkt på tørrestativ. En række e-firmaer i Danmark tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, men som imidlertid forudsætter at bestillingen køres igennem inden et konkret klokkeslæt.
4En række online outlets tilbyder til alt held diverse billige leveringsmidler til tørrestativ. En af de mest benyttede er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Muligheden er jo ekstremt smertefri, og oftest tilmed den billigste metode til levering.
5Trustpilot forærer dig en del fornemme løsninger til at finde ud af en række nuværende køberes evalueringer og derved slår vi et slag for, at du kigger på online shoppens kritik inden du shopper billige tørrestativ online. Facebook indebærer også ganske hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i netshoppens popularitet.
6Indtil flere internet firmaer byder på fragt uden gebyr på tørrestativ, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt skal du snuppe den mest letkøbte form for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen er undertiden på den anden side yderst smart. Den prisbilligste løsning til levering er dog selv at hente pakken.
7Før nogen handler billige tørrestativ i en e-forretning behøver man reelt se på e-shoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig interessant. Tilsvarende går vi ind for at køberen er påpasselig med de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige tørrestativ online, til eksempel den byttepolitik webshoppen tilsikrer.
8Det er i høj grad fremkommeligt for os alle at søge information om priser online på billige tørrestativ hos forskellige butikker på nettet, og altså frembyder utallige netbutikker fragt uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig lukrativt at udforske visse e-butikker efter billige priser før du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
9Generelt slår vi et slag for at undersøge om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været et kendetegn for at online firmaet anerkender de opstillede regler, og at webbutikken nu og da gennemses af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene på området. Inden folk shopper billige tørrestativ i en forhandler på nettet behøver de de facto bese webshoppens vilkår.