Byggevarepriser.dk

Tørbeton pristjek

Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggekæder sælger et enormt varesortiment, imens andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover blot tørbeton.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derved kan du købe fra en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring tørbeton.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige tørbeton hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af tørbeton online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan give ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har mange valget om at bestille online og hente varerne selv. Derved har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at købe tørbeton online fra deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig ekstremt god hjælp fra folk der er specialister i netop tørbeton.
Danmarks største byggemarkeder
tørbeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, især når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Omfattende byggerier kræver flere folk. Derudover bør det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
2Der præsenterer sig jævnligt uventede hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og altså kan det være vigtigt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at komme i mål.
3Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned når du lige er startet på dit vigtige byggeprojekt.
4Før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ultra essentielt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Det er afgørende at du har de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du kan lave en enkel indkøbsliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
6Husk at regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
7Du bør aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Man må på ingen måde gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig smart at have grejet til rådighed inden du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for disse omkostninger i din økonomiske plan.
9Der kan findes alverdens hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig vældig meget nyttig viden, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
10I mange tilfælde vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive forstandigt at dokumentere samtlige udgifter, og dernæst tjekke beløbet for hver eneste af dem.
11Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
12Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis byggeriet er CO2-besparende. Tilskudet er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål om tørbeton

 • Hvad er tørbeton?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Tørbeton hvordan?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  En del outlets på nettet yder til alt held alverdens billige leveringstyper til tørbeton. En der er meget almindelig er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ret så ligetil, og endda endvidere den mest prisbevidste form for fragt.

  Du kan lige så vel afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig i regelen et hak mindre billig, men ydermere ret problemfri ift. tørbeton online. Den mest betalelige fragttype er dog at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af e-handlens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på tørbeton er rigtig væsentlig forudsat du har behov for varen om et øjeblik, så herved er det rimelig aktuelt at man gransker leveringstiden for tørbeton. Adskillige e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, men glem ikke at det er forudsat at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren før lagerpersonalet har fri.

  Flere internet webshops lover portofri levering på tørbeton online, men ofte afkræver det at man indkøber for en bestemt sum. Alternativt bør man udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

  De store netshops tildeler afhentning hvor man køber billig tørbeton online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på tørbeton i følgende byer:

  Hvidovre, Hobro, Hillerød, Frederiksberg, Nørresundby, Ølstykke, Nykøbing Falster, Odense, Kolding, Holstebro, Værløse, Aalborg, Horsens, Virum, Kokkedal, Jyllinge, Vejle, Holbæk, København, Varde, Vallensbæk, Valby, Farum, Hjørring, Brabrand, Nyborg, Næstved, Silkeborg, Nakskov, Haslev, Vordingborg, Hedehusene, Vanløse, Åbyhøj, Stenløse, Brøndby, Svendborg, Randers, Søborg, Sønderborg, Højbjerg, Køge, Roskilde, Herlev, Frederikshavn, Brønderslev, Ballerup, Brønshøj, Ringsted, Risskov, Frederiksværk, Struer, Haderslev, Lillerød, Aabenraa, Frederikssund, Rødovre, Gentofte, Grenaa, Aarhus, Gladsaxe, Dragør, Skanderborg, Kalundborg, Birkerød, Fredericia, Rudersdal, Charlottenlund, Thisted, Hørsholm, Tårnby, Albertslund, Rønne, Helsingør, Middelfart, Odder, Skive, Glostrup, Nærum, Lystrup, Herning, Taastrup, Tilst, Lyngby, Korsør, Solrød Strand, Viborg, Slagelse, Esbjerg, Hedensted, Greve, Allerød, Ishøj, og Ikast, .

  Afhentning for tørbeton er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ses der på data er det tydeligt, at folk som regel søger efter bl.a. tørbeton priser og tørbeton online. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge for eksempel tørbeton tilbud, køb tørbeton og billig tørbeton, plus de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Bedste tilbud på tørbeton

  Det er efterhånden usædvanlig simpelt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige tørbeton online i blandt forskellige internet virksomheder, og af den grund har utallige online virksomheder ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på tørbeton eftertrykkeligt, og ydermere sikre billig levering.

  Til gengæld kan det trods alt blive nyttigt at prøve flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på tørbeton online før du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Man må bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder billige tørbeton online for en pris som er hamrende billig, kan det undertiden være et signal om en bedragerisk internet webshop. Shopping med kort er trods alt inkluderet i Indsigelsesordningen, der beskytter os overfor snydagtige online forhandlere.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere prisen på tørbeton ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

  Når man ser på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis tørbeton priser og billig tørbeton. Derudover oplever man ofte online shoppere efterspørge eksempelvis tørbeton online, køb tørbeton samt tørbeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Helt i orden.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Læs nuværende kunders meninger

  Trustpilot bringer dig egentlig fine løsninger til at læse en stor gruppe øvrige kunders evalueringer og herved kan det være til hjælp, at du tager et kig på e-shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige tørbeton online.

  Facebook resulterer i lignende en række relevante chancer for at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi nogle internet shops som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

  Før folk køber billige tørbeton online i en internet shop behøver man i reglen skimme webshoppens vilkår, det er dog naturligvis et omfattende arbejde, særligt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at efterse om internet virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det kan være en garanti for at internet forhandleren respekterer de danske love, samt at netbutikken regelmæssigt kigges til af fagmænd som kender de gældende regulativer.

  Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du oplever udfordringer ved din handel med tørbeton. Herudover er det klogt at man er vaks omkring de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af tørbeton online, som fx hvilken bytteret e-butikken har.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man til enhver tid bibeholder ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af tørbeton, uagtet om man har bestilt fra Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

  Jan R gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Christian gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Martin C gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Hanne Olsen gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til køb på nettet
  1Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en ordning, som garanterer os imod uærlige internet foretagender. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at dække omkostningerne af flere omgange.
  2Fragttiden er selvfølgelig ret essentiel forudsat vi mangler produktet nu og her, så af den grund er det rigtig afgørende at vi tjekker den forventede leveringsdato ved tørbeton. Adskillige online virksomheder garanterer billig 1 dags fragt på mange varenumre, men som imidlertid betinges af at handlen laves tidligere end et fast tidspunkt.
  3Forinden folk shopper billige tørbeton i en e-shop bør de for at være på den sikre side tyde forhandlerens forretningsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende. Udover dette kan det anbefales at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige tørbeton online, for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen lover.
  4Trustpilot tilbyder faktisk fine løsninger til at bese flere forhenværende forbrugeres synspunkter og herved tilråder vi, at du undersøger e-butikkens bedømmelser forinden du køber billige tørbeton online. Facebook bringer dig endvidere tilpas tiltalende genveje til at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.
  5Generelt anbefaler vi at kontrollere om webshoppen er e-mærket, fordi det skulle være en antydning af at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at online forretningen jævnligt tilses af jurister som er inde i lovene på området. Forinden nogen bestiller billige tørbeton i en e-handler burde man faktisk tage stilling til dens forretningsvilkår.
  6Adskillige internet webshops frembyder i dag mange forskellige billige former for levering til tørbeton. En af favoritterne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er jo meget praktisk, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsmanér.
  7Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den slags levering er ret så betydningsfuld når vi står og skal bruge tørbeton straks. Alternativt så præsterer en hel del forretninger på nettet fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man bestiller for en fastsat sum.
  8Visse netbutikker yder fragtfri levering på tørbeton, men i mange tilfælde er det påkrævet at du handler for et konkret beløb. Som alternativ skal man gribe den mest prisbevidste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig undertiden endvidere vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  9Det er jo efterhånden virkelig smertefrit for folk at kigge efter tilbud online på billige tørbeton hos diverse online virksomheder, og altså præsterer flertallet af internet handler i Danmark billig fragt. Det kan alligevel være profitabelt at kigge forbi nogle internet webshops efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så du er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk