Byggevarepriser.dk

Tøndepumpe

Tøndepumpe 1 till 1 19135954
6.513 kr.
Se produkt
Tøndepumpe - trykluftsdrevet Pressol
10.728 kr.
Se produkt
Tøndepumpe tryckl. 18 417 951
8.559 kr.
Se produkt
Tøndepumpe epdm 13009954
708 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 13005
3.034 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 3 till 1 19235
4.593 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 1 till 1 19135
4.826 kr.
Se produkt
Tøndepumpe tryckl. 18 766 051
9.880 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 13030
717 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 30l/min 13055
741 kr.
Se produkt
Tøndepumpe neoprene 13009956
709 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 5 till 1 19335
5.156 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 13020
389 kr.
Se produkt
Tøndepumpe 3 till 1 19241
9.552 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af tøndepumpe.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Nogle byggekæder har et stort produktsortiment, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare tøndepumpe.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige tøndepumpe hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har folk chancen for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Derfor kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra flere leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af tøndepumpe online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at bestille tøndepumpe online på deres hjemmeside.
Størsteparten af online nichebutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du forvente en høj grad af begavet rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis tøndepumpe.
Flertallet af nichebutikker står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
tøndepumpe harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tøndepumpe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

tøndepumpe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

tøndepumpe bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med omfangsrige opgaver, og som følge heraf vil det være meningsfuldt at man har afsat god nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
2I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes ifald byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
3Der er mange forskellige hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er formidler af meget brugbar information, ikke mindst når man benytter engelske søgeord.
4Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, navnlig når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden bliver det bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
5Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind inden du tager fat på dit arbejde. Du bør notere en hurtig note med alt det du har brug for, og efterfølgende granske hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at du har styr på det.
6Før du iværksætter byggeprocessen kan det være ufatteligt fornuftigt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Ved opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Således bør du jævnligt se vejrberetningerne i dagene før dit byggeprojekt, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne når du lige vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
8Ofte vil det være afgørende at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge online tilbud på hver enkelt.
9Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må nedskrive en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter din plan.
10Du skal under ingen omstændigheder mangle udstyr. Typisk kan det være af stor betydning at du har værktøjet klar til brug akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Du burde måske overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
12Du bør ikke negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Adskillige online webshops udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige fragttyper til tøndepumpe. Det mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen når der er tid til det. Muligheden er nemlig usædvanlig ligetil, samt i mange tilfælde derudover den mest billige metode til levering.

Du kan ydermere foretrække at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig ofte lidt mere bekostelig, men endda temmelig smart for tøndepumpe online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-handlens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på tøndepumpe er jo rigtig afgørende i tilfælde af at du har behov for din ordre lige om lidt, og derfor er det relativt relevant at man checker den anslåede leveringsdato på tøndepumpe. En stor portion e-firmaer i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 hverdags levering på mange af deres varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet på posthuset inden de lageransatte holder fyraften.

Nogle online selskaber tilbyder fragt uden beregning på tøndepumpe online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for en konkret pris. Ellers kan du snuppe den billigste leveringstype, hvilket tit vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker giver click-and-collect hvor du køber billig tøndepumpe online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af tøndepumpe i disse områder:

Vanløse, Tårnby, Lyngby, Brabrand, Ishøj, Sønderborg, Lillerød, Rønne, Aarhus, Nyborg, Vejle, Hobro, Odense, Korsør, Holbæk, Charlottenlund, Hvidovre, Struer, Nykøbing Falster, Ikast, Rødovre, Svendborg, Kolding, Nærum, Valby, Holstebro, København, Tilst, Højbjerg, Ringsted, Helsingør, Birkerød, Allerød, Søborg, Nørresundby, Aabenraa, Kalundborg, Varde, Gentofte, Glostrup, Jyllinge, Lystrup, Skive, Hedensted, Viborg, Albertslund, Thisted, Herlev, Solrød Strand, Nakskov, Risskov, Roskilde, Vordingborg, Haderslev, Hedehusene, Køge, Næstved, Værløse, Frederiksværk, Hillerød, Skanderborg, Odder, Taastrup, Rudersdal, Silkeborg, Brøndby, Dragør, Hørsholm, Brønderslev, Åbyhøj, Ballerup, Aalborg, Greve, Frederiksberg, Middelfart, Farum, Frederikshavn, Stenløse, Kokkedal, Herning, Gladsaxe, Randers, Vallensbæk, Hjørring, Grenaa, Haslev, Virum, Slagelse, Fredericia, Ølstykke, Brønshøj, Esbjerg, Horsens, og Frederikssund, .

Afhentning af tøndepumpe er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel tøndepumpe online og tøndepumpe priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter bl.a. tøndepumpe tilbud, billig tøndepumpe og køb tøndepumpe, plus de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

Få den bedste pris på tøndepumpe

Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for forbrugerne at analysere priser på billige tøndepumpe online hos diverse internet firmaer i Danmark, og altså har mange internet varehuse fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på tøndepumpe betydeligt, og ydermere tilbyde portofri levering.

Det kan immervæk være gunstigt at sammenholde et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på tøndepumpe online forinden du handler, således at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en internet virksomhed forhandler billige tøndepumpe online til salg for en udsalgspris som virker helt ekstremt billig, bør det tit være et fingerpeg om en uærlig e-forhandler. Betalinger med kort er dog inkluderet i en regel, hvilket hjælper en imod uægte online butikker.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afdrage pengene til tøndepumpe over en længere periode. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i data fremstår det klart, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis billig tøndepumpe og tøndepumpe tilbud. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter fx tøndepumpe online, tøndepumpe priser og køb tøndepumpe.

Udforsk nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i fuldt ud passende genveje til at tolke en lang række aktuelle konsumenters domme og derfor er det en hjælp, at du efterforsker internet shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige tøndepumpe online.

Facebook præsterer derudover forholdsvis fantastiske muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens popularitet. Herinde møder vi en række internet firmaer som tilbyder folk at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige tøndepumpe online hos en webbutik bør man i reglen gennemgå deres forretningsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende arbejde, især hos de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere om e-butikken er tilsluttet e-mærket, som skulle være et fingerpeg om at webshoppen tilslutter sig de danske regler, udover at butikken tit revurderes af jurister der kender lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til assistance, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med din handel med tøndepumpe. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på købet af tøndepumpe online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet shoppen bruger.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, således man altid kan bevidne sin bestilling af tøndepumpe, uanset om man har bestilt fra Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Lene Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Per Christensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Martin K gav 5 stjerner

SUPER

Hanne M gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til online shopping
1Masser af firmaer på nettet yder i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til tøndepumpe. En der er meget populær er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når du har tid. Leveringsmetoden er jo rigtig let gængelig, samt ofte ydermere den mest prisbevidste metode til levering.
2Vi foreslår generelt at kontrollere om internet selskabet er e-mærket, fordi det er en indikator for at online shoppen efterlever de gældende danske regler, tillige med at netbutikken fra tid til anden revurderes af fagmænd der kender til bestemmelserne på området. Inden folk køber billige tøndepumpe på en e-shop burde de i virkeligheden gennemløbe webbutikkens handelsvilkår.
3Enkelte firmaer på nettet tilbyder portofri fragt på tøndepumpe, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for en konkret pris. I øvrigt må man tage den mest letkøbte leveringstype, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver typisk også temmelig gnidningsløs. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
4Den mest prisbevidste type af levering er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor nær online shoppens tilholdssted. Den leveringsudgave kan være særligt aktuel om vi skal bruge tøndepumpe nu og her. Alternativt så tilbyder indtil flere online firmaer billig levering, men typisk forudsætter det at der indkøbes for en konkret pris.
5Trustpilot byder på stort set solide muligheder for at efterse mange andre brugeres reflektioner og på grund af dette går vi ind for, at du iagttager e-forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige tøndepumpe online. Facebook leverer på samme måde ultra gode genveje til at få indblik i internet firmaets popularitet.
6Det er efterhånden i høj grad simpelt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige tøndepumpe hos diverse outlets på nettet, og med det motiv præsterer flere internet selskaber i Danmark portofri levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig smart at prøve enkelte netbutikker efter tilbud forinden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
7Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et regelsæt, som hjælper dig som kunde overfor bedrageriske internet firmaer. Som et alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du vil finansiere omkostningerne over en periode.
8Forinden nogen handler billige tøndepumpe på en e-forhandler behøver man sådan set se på virksomhedens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende. Yderligere foreslår vi at man er omhyggelig omkring de vigtigste vilkår der gælder for shopping af billige tøndepumpe online, f.eks. den ombytningsret internet butikken anvender.
9Fragtperioden kan være virkelig central når man har behov for produkterne fluks, så med det formål er det bestemt essentielt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på tøndepumpe. En del internet selskaber byder på billig levering på næste hverdag på massevis af varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen indsendes inden et fast tidspunkt.