Byggevarepriser.dk

Tømrervinkel

Hultafors tømrervinkel TMV 1000 mm
398 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 700 mm - rustfri stål
160 kr.
Se produkt
Tømrervinkel 700x300 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
200 kr.
Se produkt
Tømrervinkel 600x280 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
194 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 800x320x35 mm konisk
475 kr.
Se produkt
Tømrervinkel 800x320 mm (Gul) Dob. skala, opmærk. huller
231 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 1000x380x35 mm Konisk
595 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 800 mm
164 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 600x280x35 mm konisk
400 kr.
Se produkt
Tømrervinkel 1000x360 mm (gul) Dob. skala, opmærk. huller
263 kr.
Se produkt
Hultafors Tømrervinkel TMV
324 kr.
Se produkt
METRICA tømmervinkel
114 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 700 mm 069-700
165 kr.
Se produkt
Tømmervinkel 800 mm 069-800
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggekæder.
Du skal kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af tømrervinkel.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige tømrervinkel hos de forskellige online byggemarkeder. En del har billige priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot tømrervinkel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af tømrervinkel online.
De gængse byggekæder har butikker i hele landet, og på grund af det har flertallet mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan man undvære fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i deres varer, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du opleve en høj grad af nyttig hjælp fra nogle som er specialister i netop tømrervinkel.
Forskellige små butikker er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
Mange nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler tømrervinkel online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
tømrervinkel silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

tømrervinkel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tømrervinkel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

tømrervinkel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være vigtigt at du har værktøjet klar til brug før du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i økonomien.
2Du må nødig forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der beskytter dig overfor mulige risici. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
3Det er en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er væsentlige byggerier. Omfangsrige ting stiller krav om flere personer. Endvidere bliver det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Du bør reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at tage imod en pris fra diverse selskaber.
5Før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når projektet er godt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
7Måske det viser sig at have noget at sige at have de presserende byggematerialer klar forud for at du går i krig med arbejdet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
8Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og pga. dette kan det være vigtigt at man har afsat nok plads i planen, således at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det må være rationelt at notere samtlige poster, hvorefter man kan undersøge billige priser på dem én efter én.
10For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således skal du løbende lægge mærke til prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke med et brag starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit krævende projekt.
11Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en effektiv strategi, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
12Der er alle mulige former for artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er kilde til en masse brugbar information, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere tildeler i vore dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til tømrervinkel. Den mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig særdeles uproblematisk, og ofte endvidere den billigste mulighed for levering.

Du kunne endvidere påtænke at få leveret hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig uheldigvis en tak mindre billig, men på den anden side ret enkel for tømrervinkel online. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket forudsætter at du bor tæt på online shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på tømrervinkel kan være ultra relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken om kort tid, og med det formål er det relativt klogt at man studerer tidshorisonten for levering for tømrervinkel. En række e-forretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, men vær obs på at det er underforstået at ordren indsendes inden et bestemt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset inden lagermedarbejderne drager hjemad.

En række online forretninger tilbyder levering uden omkostninger på tømrervinkel online, men for det meste er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ bør du tage den mest letkøbte leveringsløsning, som tit er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

Store webshops tilbyder afhentning hvor man bestiller billig tømrervinkel derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. De udlover for eksempel click-and-collect på tømrervinkel i følgende områder:

Slagelse, Horsens, Valby, Taastrup, Vallensbæk, Sønderborg, Skive, Næstved, Skanderborg, Tårnby, Rudersdal, Herning, Køge, Risskov, Aabenraa, Grenaa, Hobro, Dragør, Nykøbing Falster, Ikast, Brønshøj, Hedehusene, Birkerød, Nyborg, Roskilde, Svendborg, Kalundborg, Hørsholm, Søborg, Hillerød, Odder, København, Albertslund, Rønne, Lystrup, Haslev, Jyllinge, Aalborg, Nærum, Aarhus, Struer, Varde, Holbæk, Allerød, Odense, Gladsaxe, Herlev, Esbjerg, Middelfart, Brabrand, Ishøj, Lyngby, Glostrup, Farum, Randers, Gentofte, Højbjerg, Frederikssund, Thisted, Rødovre, Charlottenlund, Ballerup, Frederiksværk, Vanløse, Ringsted, Vejle, Hvidovre, Haderslev, Frederiksberg, Vordingborg, Korsør, Lillerød, Kokkedal, Holstebro, Hedensted, Ølstykke, Kolding, Stenløse, Virum, Brøndby, Tilst, Fredericia, Helsingør, Åbyhøj, Viborg, Hjørring, Silkeborg, Nørresundby, Nakskov, Greve, Brønderslev, Frederikshavn, Værløse, og Solrød Strand, .

Click-and-collect af tømrervinkel er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at folk mange gange leder efter fx billig tømrervinkel og tømrervinkel online. Man ser derudover mange gange netshoppere søge efter eksempelvis køb tømrervinkel, tømrervinkel tilbud samt tømrervinkel priser, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Spar penge på tømrervinkel

Det er efterhånden temmelig fleksibelt for os alle at tjekke tilbud på billige tømrervinkel online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det har utallige online varehuse været nødt til at formindske udsalgspriserne på tømrervinkel drastisk, og ovenikøbet yde fragtfri levering.

Det kan immervæk være profitabelt at udforske et par e-butikker efter udsalg og tilbud på tømrervinkel online forud for at du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Man må bare være årvågen med, at ifald en butik afsætter billige tømrervinkel online til en udsalgspris der kan ses som uforståeligt billig, så bør det tit være en indikation på en uærlig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i en foranstaltning, som assisterer os imod uærlige forhandlere på nettet.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at betale omkostningerne til tømrervinkel over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere mange gange efterspørger fx tømrervinkel priser og tømrervinkel tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge efter fx køb tømrervinkel, tømrervinkel online og billig tømrervinkel.

Tjek tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot bringer dig helt hæderlige muligheder for at kigge nærmere på en længere række forhenværende kunders evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du efterforsker e-shoppens bedømmelser inden du handler billige tømrervinkel online.

Facebook tilbyder dig desuden temmelig fornemme chancer for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Herinde ser vi endda e-forretninger hvor det er muligt at meddele en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige tømrervinkel online på en netshop kunne de i og for sig gennemløbe forhandlerens handelsaftale, men det er mange gange ikke super spændende, især med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at efterse om online butikken er verificeret af e-mærket, siden det ofte er et kendetegn for at netbutikken forsvarer de danske love, og at e-forretningen hyppigt evalueres af specialister som behersker de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, ifald du udsættes for problemer ved din handel med tømrervinkel. Tilmed støtter vi at man er på vagt for de mest betydningsfulde regler gældende for bestillingen af tømrervinkel online, eksempelvis hvilken returret netshoppen anvender.

I den relation er det desuden relevant, at man stadig sikrer ens ordremail, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af tømrervinkel, uafhængig af om man shopper hos Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Stark.

Birthe gav 5 stjerner

Helt i orden.

Peter Johansen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Charlotte Johansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Christian gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til indkøb via nettet
1Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for alle og enhver at finde information om priser online på billige tømrervinkel på diverse internet outlets, og altså lover flere internet webshops billig fragt. Det kan dog immervæk vise sig lønnende at undersøge indtil flere internet forretninger efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris.
2Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en orden, som begunstiger folk overfor uærlige e-forretninger. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale prisen i flere bidder.
3Trustpilot bringer dig evigt hensigtsmæssige muligheder for at blive klogere på en række eksisterende kunders synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du verificerer online webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige tømrervinkel online. Facebook genererer ydermere stort set gavnlige genveje til at få indtryk af internet selskabets popularitet.
4Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt udslagsgivende hvis du står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det i sandhed klogt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved tømrervinkel. En del firmaer på nettet stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi tilråder at finde ud af om internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en indikation om at internet butikken understøtter de opstillede regler, samt at internet butikken løbende undersøges af eksperter der mestrer reglerne på området. Før folk køber billige tømrervinkel hos en shop på nettet behøver de principielt tage stilling til virksomhedens forretningsbetingelser.
6Forinden folk køber billige tømrervinkel i en internet virksomhed burde man egentlig betragte dens vilkår, men det er for det meste ikke super spændende. Ligeledes anbefales det at køberen er påpasselig med de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på købet af billige tømrervinkel online, som fx den ombytningsrettighed e-handlen har.
7Nogle online outlets yder levering uden beregning på tømrervinkel, men i reglen er det forbeholdt når du shopper for et konkret beløb. Ellers kan du udvælge den mest billige type af levering, som mange gange er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted. Denne viser sig som regel samtidig særligt ligetil. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
8Den mindst kostelige metode til levering er dog at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du har bopæl i kort afstand af e-forhandlerens bopæl. Den løsning til levering er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende forudsat vi skal bruge tømrervinkel straks. Alternativt så lover en række online butikker fragtfri levering, men ofte er det kun gældende hvis du aftager for et konkret beløb.
9En masse internet butikker tilbyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsudgaver til tømrervinkel. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter dine nye varer når du har tid. Muligheden er jo vældig uproblematisk, samt desuden tilmed den mest letkøbte metode til levering.