Byggevarepriser.dk

Terrassefliser pristjek

Er du på udkig efter terrassefliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 400 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.499 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
12.800 kr.Køb
13.099 kr.Køb
17.800 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: træ beton keramik komposit plast

Størrelser: 20×20 20×40 90×90 50×50 30×30 80×80 30×60 25×50 70×70 40×40 60×60

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel køre varerne selv. Det er i høj grad muligt hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige terrassefliser fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens nogle har fokus på service. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du vælge en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af terrassefliser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare terrassefliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derved har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Dermed er det muligt at blive fri for fragten, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af terrassefliser online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe terrassefliser online hos dem.
Størstedelen af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således kan du forvente mere kyndig sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop terrassefliser.
De 10 største byggemarkeder
terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

terrassefliser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

terrassefliser silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Derfor kan du ofte kigge på vejrberetningerne i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit store projekt.
2Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har alle materialer til rådighed i god tid før du begynder dit arbejde. Du kunne med fordel notere en punktforms note indeholdende alt hvad der er nødvendige, og derefter efterse listen, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
3Længe før du iværksætter arbejdet kan det være meget centralt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Det er en god idé at indhente assistance til byggeprocessen, specielt når det kommer til omfangsrige projekter. Enkelte ombygninger behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
5I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes ifald projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeprojektet har betydning for klimaet.
6Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en klar agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din agenda.
7Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig essentielt at du har det til disposition forinden du begynder på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at tage højde for omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor mulige risici. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Der præsenterer sig som regel overraskende bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og derfor vil det vise sig værdifuldt at der er afsat rimelig plads i planen, således at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det er forstandigt at beskrive samtlige poster, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem alle sammen.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente en pris fra diverse foretagender.
12Der kan findes en verden af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver enormt meget almennyttig viden, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Størstedelen af online forhandlere tildeler i dag en hel del forskellige billige fragttyper til terrassefliser. En yndling er i øjeblikket levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig simpel, samt endda derudover den mest prisbevidste metode til levering.

Du kan også afveje for og imod at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt lidt mere bekostelig, men ydermere ret smart ved køb af terrassefliser online. Den mest letkøbte metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du lever nær e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på terrassefliser er jo særdeles vigtig ifald du står og skal bruge produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved terrassefliser. Adskillige e-handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på flere produkter online, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen realiseres tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet får fri.

Indtil flere online webshops frembyder fragt uden omkostninger på terrassefliser online, men for det meste kun hvis du shopper for en bestemt sum. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, som ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig terrassefliser online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne tilbyder bl.a. klik-og-hent på terrassefliser i disse områder:

Værløse, Randers, Thisted, Vanløse, Korsør, Ringsted, Glostrup, Holbæk, Vejle, Frederiksberg, Slagelse, Albertslund, Taastrup, Gentofte, Brabrand, Hobro, København, Frederiksværk, Risskov, Jyllinge, Silkeborg, Fredericia, Virum, Allerød, Odder, Højbjerg, Herlev, Brøndby, Kolding, Tilst, Lystrup, Åbyhøj, Haderslev, Sønderborg, Solrød Strand, Svendborg, Horsens, Nakskov, Farum, Odense, Rødovre, Stenløse, Haslev, Frederikshavn, Ballerup, Nørresundby, Vordingborg, Rønne, Struer, Varde, Greve, Kokkedal, Ølstykke, Roskilde, Ishøj, Dragør, Rudersdal, Hørsholm, Søborg, Valby, Herning, Aabenraa, Grenaa, Hvidovre, Vallensbæk, Birkerød, Kalundborg, Nyborg, Næstved, Esbjerg, Nykøbing Falster, Lillerød, Holstebro, Viborg, Gladsaxe, Hedensted, Hjørring, Skive, Hedehusene, Aarhus, Hillerød, Køge, Brønshøj, Charlottenlund, Middelfart, Lyngby, Skanderborg, Helsingør, Tårnby, Aalborg, Brønderslev, Ikast, Nærum, og Frederikssund, .

Afhentning af terrassefliser er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet terrassefliser online og billig terrassefliser. Derudover ser vi ofte netshoppere efterspørge bl.a. terrassefliser tilbud, køb terrassefliser og terrassefliser priser, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Rabat på terrassefliser

Det er virkelig gnidningsløst for os alle at kigge efter tilbud på billige terrassefliser online på flere shops på nettet, og af den grund har flertallet af internet firmaer ikke kunne lade være med at formindske prisen på terrassefliser enormt, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan trods alt vise sig lukrativt at efterprøve indtil flere butikker på nettet efter tilbud på terrassefliser online forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Man må lige meget hvad ikke overse, at hvis en webbutik forhandler billige terrassefliser online til salg for en udsalgspris som kan virke utopisk fremragende, er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup e-forretning. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af en anordning, hvilket passer på os imod fup e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare betalingen af terrassefliser over en periode. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at netshoppere ofte leder efter blandt andet køb terrassefliser og terrassefliser priser. Vi ser derudover ofte online shoppere søge bl.a. terrassefliser online, terrassefliser tilbud og billig terrassefliser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: beton komposit træ keramik plast

Størrelser: 40×40 70×70 20×20 80×80 30×60 30×30 25×50 50×50 60×60 90×90 20×40

Kig på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot medfører immervæk nyttige muligheder for at inspicere adskillige tidligere brugeres iagttagelser og herved er det prisværdigt, at du gransker online forretningens vurderinger forud for at du handler billige terrassefliser online.

Facebook frembringer derudover aldeles ærlige metoder til at få et kig ind i internet selskabets popularitet. Foruden det ses faktisk internet selskaber hvor folk kan formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige terrassefliser online hos en internet webshop burde man i princippet granske netbutikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, specielt på de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

En nem løsning er at undersøge om internet forhandleren er e-mærket medlem, hvilket ofte er en indikator for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at online firmaet løbende monitoreres af fagfolk som har megen viden om de gældende regulativer.

Desuden får du anledning til support, såfremt du oplever problemer med din shopping med terrassefliser. Dertil går vi ind for at man er obs på de fundamentale vilkår der er gældende for købet af terrassefliser online, eksempelvis den returrettighed internet webshoppen kører med.

Her er det tilmed afgørende, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af terrassefliser, uagtet om man køber fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 eller Bygma.

Lone Jensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anne Knudsen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Charlotte Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kim A gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til din online shopping
1Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket garanterer en imod fup internet forretninger. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere prisen i flere bidder.
2Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du bor nærved online webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering er jo ultra essentiel i tilfælde af at vi har brug for terrassefliser inden for kort tid. Alternativt så yder enkelte online shops fragt uden betaling, men typisk er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt sum.
3Nogle internet forhandlere tilbyder fri fragt på terrassefliser, men typisk afkræver det at man indkøber for et fastsat beløb. Desuden skulle du overveje den mest prisbevidste leveringsversion, der gerne vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted. Metoden er som oftest lige så vel ret så let. Den mest billige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
4Trustpilot tilbyder faktisk fortræffelige muligheder for at se nærmere på mange forhenværende forbrugeres tanker og derved tilrådes det, at du betragter internet firmaets omtaler før du shopper billige terrassefliser online. Facebook bringer dig også nogenlunde hæderlige muligheder for at få indtryk af webbutikkens troværdighed.
5Antal dages levering er selvfølgelig rigtig udslagsgivende ifald vi har brug for produkterne inden for kort tid, så herved er det fuldt ud passende at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved terrassefliser. De fleste forhandlere på nettet udlover billig 1 dags fragt på deres primære produkter, som alligevel påkræver at bestillingen laves inden et angivent klokkeslæt.
6Før nogen bestiller billige terrassefliser på en e-forretning kunne de de facto gennemlæse netbutikkens betingelser, dog er det typisk en omfattende opgave. Tilmed anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige terrassefliser online, f.eks. den returrettighed internet forretningen garanterer.
7Det har vist sig at være rigtig smertefrit for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige terrassefliser på diverse online varehuse, og for det tilbyder masser af online webshops gratis fragt. Trods dette kan det trods alt blive tiden værd at kontrollere et par online virksomheder efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få den billigste pris.
8Mange online webshops giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringstyper til terrassefliser. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså ultra let gængelig, samt endda ligeledes den billigste fragtmulighed.
9Vi går generelt ind for at kontrollere om e-firmaet er støttet af e-mærket, da det kan være et fingerpeg om at e-butikken accepterer de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen en gang i mellem monitoreres af fagmænd som behersker vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige terrassefliser i en butik på nettet kan de i reglen betragte netshoppens forretningsbetingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk