Byggevarepriser.dk

Termotag pristjek

Er du på udkig efter termotag? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.099 kr.Køb
7.099 kr.Køb
8.400 kr.Køb
9.990 kr.Køb
9.990 kr.Køb
11.829 kr.Køb
15.099 kr.Køb
15.345 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til overdækket terrasse til fortelt til havestue til udestue til vinterhave til skur til carport til terrasse til drivhus

Størrelser: 16 mm 32 mm 10 mm

Brands: Plastmo Riatherm Click Step Rodena Nordland Twinlite Rias Fastlock Icopal

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor skal man tjekke virksomhedens regler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige termotag alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre præsterer et stort produktsortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare termotag.
For en del er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, som giver sparring og vejledning omkring termotag.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du overalt i landet, og pga. det har folk adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne straks.
De udbredte byggekæder sælger varer fra forskellige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af termotag online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle termotag online fra deres webshop.
En masse små butikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du modtage en høj grad af god sparring fra mennesker som er eksperter i netop termotag.
Mange specialiserede webshops er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
termotag harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

termotag silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være en fordel at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan indsamle online tilbud på dem enkeltvis.
2Du bør aldrig forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko der hjælper dig imod potentielle risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
3Der viser sig altid utidige hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og herved kan det være betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at man når det til siden.
4Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
5Det kan blive meningsgivende at have de presserende byggematerialer til disposition forud for at du går i gang med projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel indkøbsseddel indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Inden du optager byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Det er oplagt at indhente assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Større ombygninger bør udføres af mere end en person. Derudover er det bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Du kan finde en hel række artikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget anvendelig information, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
10Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
11Du vil nødig fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at have grejet til disposition før du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du skal have en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Populære spørgsmål vedr. termotag

 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

  En hel del internet butikker tildeler nu til dags et stort udvalg af billige metoder til levering til termotag. En favorit iblandt mange er i vore dage afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer dig. Den er nemlig ret simpel, samt desuden endda den billigste type af levering.

  Du bør alternativt planlægge at få varerne leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver typisk en tak mere omkostningsfuld, men også ultra bekvem ved køb af termotag online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du bor lige ved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på termotag kan vise sig at være ret så central hvis vi skal bruge produkterne nu og her, og derfor er det i sandhed fornuftigt at du besigtiger den forventede leveringstid ved termotag. Masser af webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse varenumre online, men vær vagtsom da det antager at ordren lægges før et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet forud for at medarbejderne drager hjemad.

  Nogle få online varehuse byder på portofri levering på termotag online, men typisk er det forbeholdt når du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ burde du tage den mest betalelige form for fragt, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

  Størstedelen af webshops foreslår afhentning hvor du handler billig termotag online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan og Davidsen. Byggecentrene udlover blandt andet klik-og-hent på termotag i følgende byer:

  Virum, Tilst, Holbæk, Nyborg, Næstved, Helsingør, Solrød Strand, Frederikshavn, Albertslund, Rudersdal, Rønne, Esbjerg, Hjørring, Haslev, Svendborg, København, Køge, Ringsted, Ishøj, Vordingborg, Skive, Middelfart, Værløse, Frederiksberg, Grenaa, Dragør, Ballerup, Silkeborg, Frederiksværk, Frederikssund, Herning, Brønderslev, Rødovre, Lyngby, Taastrup, Brønshøj, Ølstykke, Hedehusene, Fredericia, Thisted, Herlev, Aabenraa, Brøndby, Stenløse, Jyllinge, Hobro, Farum, Åbyhøj, Skanderborg, Hvidovre, Nakskov, Holstebro, Kokkedal, Kalundborg, Viborg, Nørresundby, Horsens, Korsør, Gentofte, Aalborg, Slagelse, Vallensbæk, Randers, Ikast, Søborg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Hørsholm, Vejle, Glostrup, Højbjerg, Sønderborg, Allerød, Odder, Struer, Odense, Lystrup, Brabrand, Tårnby, Nærum, Kolding, Roskilde, Haderslev, Charlottenlund, Valby, Hillerød, Risskov, Vanløse, Greve, Aarhus, Lillerød, Birkerød, Varde, og Hedensted, .

  Klik-og-hent af termotag er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at online shoppere typisk søger blandt andet billig termotag og termotag online. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge fx køb termotag, termotag tilbud samt termotag priser, plus de store byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  Gode tilbud på termotag

  Det er i dag ret så simpelt for alle og enhver at finde tilbud på billige termotag online på forskellige e-forretninger, og på grund af dette har massevis af webbutikker set sig tvunget til at nedsætte prisniveauet på termotag betragteligt, og ovenikøbet sikre portofri fragt.

  Dog kan det alligevel vise sig tiden værd at undersøge en række e-forhandlere efter billige priser på termotag online før du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

  Man skal trods alt huske på, at såfremt en e-shop afsætter billige termotag online til en pris der er utopisk favorabel, så burde det tit være en indikator for en uoprigtig online virksomhed. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af en forordning, som passer på folk overfor fup internet handler.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at finansiere beløbet til termotag i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Når der ses på tallene står det tydeligt, at folk som regel kigger efter bl.a. termotag priser og termotag online. Foruden dette ser man tit folk efterspørge fx køb termotag, termotag tilbud samt billig termotag.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til skur til overdækket terrasse til terrasse til drivhus til fortelt til carport til udestue til havestue til vinterhave

  Størrelser: 32 mm 16 mm 10 mm

  Brands: Rias Riatherm Icopal Twinlite Nordland Rodena Plastmo Click Step Fastlock

  Se nærmere på tidligere brugeres meninger

  Trustpilot fremskaffer egentlig passelige muligheder for at kortlægge en række eksisterende køberes betragtninger og herved anbefales det, at du efterforsker online virksomhedens kritik inden du bestiller billige termotag online.

  Facebook genererer også en lang række anstændige muligheder for at få kendskab til internet firmaets troværdighed. Her ses nogle online outlets som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige termotag online i en webbutik bør de altid overveje dens handelsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant, specielt ved de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Alternativet er at tjekke om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være en garanti for at e-firmaet forsvarer de danske retningslinjer, samt at online shoppen fra tid til anden overvåges af fagmænd der er meget bekendte med retningslinjerne.

  Desuden får du genvej til at få assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær ved din ordre på termotag. Udover dette foreslår vi at kunden er hensynstagende til de fundamentale regler der gælder for bestillingen af termotag online, som for eksempel den returneringsret webbutikken bruger.

  Her er det tillige vigtigt, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af termotag, uanset om man handler hos Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

  Niels V gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Hanne O gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Anders K gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Jesper E gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Forinden nogen shopper billige termotag hos en forretning på nettet kan man i princippet se på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke videre spændende. Yderligere anbefales det at du er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige termotag online, f.eks. hvilken bytteret forretningen tilbyder.
  2Det er efterhånden rigtig bekvemt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige termotag hos forskellige webshops, og herved præsterer en lang række webshops portofri levering. Det kan dog ikke desto mindre være tiden værd at tjekke indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
  3Antal dages levering er naturligvis vældig vigtig hvis vi skal bruge pakken inden for kort tid, og herved er det selvfølgelig centralt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på termotag. Mange internet virksomheder byder på billig 1 dags levering på flere produkter, hvilket betinges af at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt.
  4Trustpilot fremskaffer en del stabile muligheder for at kigge nærmere på ganske mange forhenværende brugeres bedømmelser og derved anbefales det, at du kigger nærmere på internet butikkens anmeldelser forud for at du køber billige termotag online. Facebook frembringer desuden adskillige sikre chancer for at få en idé om online butikkens kundefokus.
  5Visse online firmaer garanterer portofri levering på termotag, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Derudover kunne du tage den mest prisbevidste type af levering, hvilket ofte vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden er gennemsnitligt lige så vel usædvanlig ukompliceret. Den mindst kostelige fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv.
  6Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en vedtægt, hvilket redder folk overfor svindlende shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at dække betalingen af flere omgange.
  7Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af internet firmaets tilholdssted. Den fragtløsning er selvfølgelig ret udslagsgivende såfremt du har brug for termotag omgående. Alternativt så lover en række webshops gratis levering, men i reglen er det forbeholdt når du køber for en præcis sum.
  8Temmelig mange online shops foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til termotag. Den mest benyttede er for nærværende pakkeshops, hvor det er muligt at hente bestillingen den dag der passer dig. Løsningen er jo vældig smertefri, samt desuden derudover den billigste leveringsmanér.
  9Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, da det kan være en påvisning af at online virksomheden opretholder de opstillede regler, og at webshoppen en gang i mellem kontrolleres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige termotag på en online virksomhed kan de i virkeligheden læse netshoppens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk