Byggevarepriser.dk

Tandspartel

Tandspartel 180 mm - 6mm
20 kr.
Se produkt
Tandspartel 600mm 5x6x3mm
163 kr.
Se produkt
Tandspartel plast, s-5935
24 kr.
Se produkt
Tandspartel 8 mm.
100 kr.
Se produkt
Tandspartel 4 mm.
100 kr.
Se produkt
Tandspartel 300mm 5x6x3mm
77 kr.
Se produkt
Tandspartel 600mm 5x8mm rund
141 kr.
Se produkt
Tandspartel 250mm 5x8mm rund
64 kr.
Se produkt
Tandspartel 3+6 mm. 2 stk.
35 kr.
Se produkt
Tandspartel 280 mm 3x1,5 mm
103 kr.
Se produkt
Tandspartel 10 mm.
100 kr.
Se produkt
Tandspartel 6 mm.
100 kr.
Se produkt
Tandspartel 300mm 5x8mm rund
80 kr.
Se produkt
ESKIMO tandspartel Blad 24/280/6
88 kr.
Se produkt
HOLTEMANN Tandspartel, træryg, 250mm
49 kr.
Se produkt
Mauerfreund Tandspartel
65 kr.
Se produkt
ESKIMO tandspartel
145 kr.
Se produkt
Tandspartel, 4x4 mm Rawlink
48 kr.
Se produkt
Tandspartel, 8x8 mm Rawlink
59 kr.
Se produkt
Tandspartel i stål, 3+6 mm Rawlink
26 kr.
Se produkt
Tandspartel, 6x6 mm Rawlink
50 kr.
Se produkt
Tandspartel m/træhåndtag stål 130x280x10 mm Rawlink
64 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggekæder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, som kan give gode råd til valg af tandspartel.
Det er helt klart meget relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Der er forskel på prisniveauet på billige tandspartel fra webshop til webshop. Enkelte vil have billige priser, og andre giver faglig sparring. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot tandspartel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af tandspartel online.
De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre findes i de større byer, og af den grund har mange tilbuddet om at købe online og transportere materialerne selv. Dermed kan man undvære fragtomkostningen, og samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der tit er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber tandspartel online hos dem.
Diverse små butikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det bør du forvente ekstremt kyndig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis tandspartel.
Flertallet af nichebutikker er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

tandspartel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

tandspartel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

tandspartel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tandspartel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så du undgår at det med et brag begynder at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
2Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod hændelige risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Der kommer jævnligt uforudsigelige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og ergo kan det være essentielt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
4Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør nedskrive en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter handlingsplanen.
5Man må aldrig mangle grej. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at have grejet klar til brug akkurat som du indleder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de tilhørende omkostninger i din økonomi.
6Det bør overvejes at indhente assistance til arbejdet, især i tilfælde af omfattende byggerier. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kunne nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
8Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer parat forud for at du går i krig med eksekveringen. Du bør lave en enkel oversigt som indeholder alt du skal bruge, og dernæst tjekke oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Der ligger en verden af guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube giver dig adgang til en masse nyttig information, navnligt ifald du kigger på engelsk.
10I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet forudsat at renoveringen hjælper miljøet. Tilskudet er altså betinget af at byggeriet har betydning for naturen.
11Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det være ekstremt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Du bør gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du køber assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ultra flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange internet varehuse tilbyder heldigvis flere billige leveringsløsninger til tandspartel. Den mest moderne er nu om dage levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo meget problemfri, samt typisk endda den billigste leveringsmåde.

Du burde ligeledes påtænke at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig desværre en lille smule dyrere, men lige så vel rigtig let ift. tandspartel online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på tandspartel er selvfølgelig ret så relevant forudsat man har brug for varen øjeblikkeligt, og herved er det rigtig afgørende at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved tandspartel. Flere internet forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, som alligevel betinges af at bestillingen køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Visse internet shops præsterer fragt uden gebyr på tandspartel online, men for det meste er det under forudsætning af at der købes for en fastsat sum. Desuden bør man snuppe den billigste fragtform, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af webshops udlover click-and-collect hvor man køber billig tandspartel derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på tandspartel i følgende byer:

Kolding, Hedensted, Åbyhøj, Svendborg, Aarhus, Esbjerg, Nærum, Hedehusene, Lystrup, Nørresundby, Brabrand, Tårnby, Rønne, Nakskov, Tilst, Farum, Ballerup, Middelfart, Virum, Korsør, Ikast, Birkerød, Gladsaxe, Silkeborg, Ringsted, Vejle, Hørsholm, Grenaa, Valby, Brønderslev, Hillerød, Nyborg, Stenløse, Ishøj, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Køge, Kokkedal, Dragør, Hvidovre, Lillerød, Jyllinge, Glostrup, Frederikssund, Allerød, Horsens, Viborg, Taastrup, Haderslev, Vordingborg, Kalundborg, Helsingør, Højbjerg, Brønshøj, Ølstykke, Skive, Hobro, Herlev, Sønderborg, Brøndby, Solrød Strand, Slagelse, Frederikshavn, København, Risskov, Herning, Frederiksberg, Albertslund, Randers, Lyngby, Holstebro, Rudersdal, Skanderborg, Værløse, Charlottenlund, Greve, Holbæk, Struer, Haslev, Vallensbæk, Fredericia, Næstved, Odder, Gentofte, Vanløse, Aabenraa, Søborg, Aalborg, Varde, Roskilde, Odense, Rødovre, Thisted, og Hjørring, .

Afhentning ift. tandspartel er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland).

Når der ses på søgedata er det markant, at mennesker som regel kigger efter fx køb tandspartel og billig tandspartel. Vi ser desuden tit folk lede efter fx tandspartel online, tandspartel priser samt tandspartel tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Bedste tilbud på tandspartel

Det er efterhånden rigtig overkommeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige tandspartel online fra flere e-firmaer, og med det motiv har utallige e-butikker fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på tandspartel kolossalt, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

Trods dette kan det immervæk vise sig udbytterigt at kontrollere flere netshops efter tilbud og rabatter på tandspartel online før du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være klar over, at hvis en online virksomhed reklamerer billige tandspartel online til en salgspris der virker hamrende attraktiv, så bør det undertiden være et symbol på en uægte e-butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en forordning, der passer på kunden overfor uærlige internet selskaber.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale omkostningerne til tandspartel over tid. Det foreslåes som regel hos niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at mennesker som regel søger efter fx tandspartel tilbud og billig tandspartel. Vi ser desuden tit netshoppere søge fx køb tandspartel, tandspartel online og tandspartel priser.

Gennemsøg nuværende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig relativt fantastiske chancer for at tyde mange øvrige køberes anmeldelser og derved foreslåes det, at du tolker e-forretningens omtaler før du handler billige tandspartel online.

Facebook genererer lignende adskillige gunstige genveje til at få kendskab til online shoppens kundefokus. Foruden det ser vi endda e-handler som giver kunderne mulighed for at publicere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige tandspartel online hos en shop behøver man i og for sig gennemse e-shoppens handelsvilkår, men det er gerne et omfattende projekt, især med de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at finde ud af om e-butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det er et billede på at online firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at online forretningen ofte evalueres af fagfolk som forstår lovene på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, såfremt du møder besvær med din ordre på tandspartel. Yderligere tilråder vi at du er vidende om de mest centrale reglementer der influerer på bestillingen af tandspartel online, f.eks. den ombytningsrettighed online forretningen tilbyder.

Derfor er det også essesentielt, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, så man altid kan bekræfte bestillingen af tandspartel, uanset om man køber ved Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Bygma.

Louise R gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Jesper gav 4 stjerner

Virkelig god service

Ole K gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Karen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til online shopping
1Inden folk shopper billige tandspartel i en netbutik behøver de når alt kommer til alt gennemløbe deres vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende. Herudover anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der har betydning for bestillingen af billige tandspartel online, som for eksempel den byttepolitik online butikken garanterer.
2Den mindst kostelige løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du lever nærved online virksomhedens hjemsted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig ifald man behøver tandspartel øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere e-forhandlere fragt uden gebyr, men tit er det så nødvendigt at man bestiller for et præcist beløb.
3Masser af e-forhandlere tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringsløsninger til tandspartel. Den mest benyttede er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er tid til det. Leveringsformen er altså ekstremt bekvem, samt desuden endda den prisbilligste fragttype.
4En række online firmaer frembyder levering uden gebyr på tandspartel, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt pris. Derudover skal du udse dig den mest betalelige leveringsform, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Den bliver typisk samtidig ultra hensigtsmæssig. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
5Det er i dag super ukompliceret for købere at søge sig frem til priser online på billige tandspartel fra forskellige netbutikker, og for det tilbyder masser af online varehuse gebyrfri levering. Trods dette kan det immervæk blive rentabelt at tjekke indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
6Generelt tilråder vi at finde ud af om online butikken er støttet af e-mærket, fordi det længe har været et sympol på at online shoppen adlyder de danske regler, samt at online forretningen rutinemæssigt gennemses af fagfolk der er meget bekendte med de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige tandspartel hos en online virksomhed burde man de facto betragte netshoppens handelsaftale.
7Trustpilot tilbyder dig fuldkommen pæne muligheder for at besigtige en længere række tidligere brugeres evalueringer og herved er det at foretrække, at du kigger nærmere på internet forretningens vurderinger forinden du handler billige tandspartel online. Facebook giver dig ligeledes ultra troværdige løsninger til at få indsigt i e-shoppens popularitet.
8Leveringshastigheden er jo virkelig bestemmende såfremt du absolut skal bruge varen med det samme, og derfor er det skam klogt at man checker det anslåede leveringstidspunkt for tandspartel. En hel del e-butikker i Danmark yder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men glem ikke at det er betinget af at handlen gemmenføres før et fastsat tidspunkt.
9Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, der sikrer os imod bedrageriske internet virksomheder. Som alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere regningen over tid.