Byggevarepriser.dk

Tagbrænder

SIEVERT Turbo-tagbrændersæt 180mm/ Ø50 mm brænder "UDEN SLANGE"
849 kr.
Se produkt
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm inkl. regu.+slange
648 kr.
Se produkt
SIEVERT Tagbrænder med 5 m slange
675 kr.
Se produkt
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort mo
935 kr.
Se produkt
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt Titanium
1.599 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER RoMaxi tagbrændersæt m/5 m slange
475 kr.
Se produkt
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt m. 5 m slange
699 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER RoMini tagbrænder kort m/2 m slange
411 kr.
Se produkt
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt 500mm ø60 mm "uden slange"
749 kr.
Se produkt
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort
1.099 kr.
Se produkt
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm
560 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som giver gode råd til valg af tagbrænder.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du finde et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige tagbrænder hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot tagbrænder.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra mange nichebutikker, så du kan bestille fra et bredt sortiment af tagbrænder online.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og som følge af det har folk mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derigennem er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Størsteparten af niche netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få endnu mere kyndig vejledning fra personale der er eksperter i netop tagbrænder.
De fleste specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der oftest er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber tagbrænder online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

tagbrænder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

tagbrænder silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

tagbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

tagbrænder jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det får man såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at byggeriet har positiv betydning for naturen.
2Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprocessen, især ved store arbejdsopgaver. Nogle ombygninger gør krav på flere personer. Derudover bør det blive hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
3Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv arbejdssko som skåner dig imod eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
4Planlægning vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal liste en velovervejet strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
5For projekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Således bør du hyppigt tage notits af femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du netop er midt i dit krævende byggeprojekt.
6Måske det ville være relevant at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal sikre dig professionel assistance til dele af projektet. Ifald du benytter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at søge tilbud fra flere firmaer.
7Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger i tilfælde med større projekter, og herved vil det vise sig afgørende at der er afsat rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det er økonomisk at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
9Man bør ikke mangle udstyr. Tit kan det være yderst relevant at du har værktøjet til disposition inden du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne omkostningerne hertil i dit budget.
10Der er alverdens vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget udbytterig oplysning, navnligt når du søger på engelsk.
11I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det være ultra fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
12Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forud for at du indleder håndværket. Du kunne sammenfatte en enkel note hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Størstedelen af firmaer på nettet tilbyder heldigvis flere billige leveringsløsninger til tagbrænder. En sikker vinder er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo særdeles nem, og desuden ydermere den mest letkøbte form for fragt.

Du kan ydermere påtænke at få produkterne bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig som regel et hak mere bekostelig, men ligeledes ret ligetil ved køb af tagbrænder online. Den mest billige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det betinges af at du befinder dig nærved internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på tagbrænder er naturligvis meget betydningsfuld såfremt du skal bruge produktet om et øjeblik, så derfor er det ret så aktuelt at man gransker tidshorisonten for levering ved tagbrænder. En række online shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter online, men vær påpasselig da det betinges af at transaktionen gennemføres tidligere end et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få pakken på posthuset inden lagerpersonalet får fri.

Enkelte online forretninger yder portofri fragt på tagbrænder online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der handles for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du udvælge den billigste leveringsmåde, hvilket gerne er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Mange kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig tagbrænder online og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på tagbrænder i følgende byer:

Gladsaxe, Greve, Åbyhøj, Herlev, Frederiksberg, Sønderborg, Ishøj, Fredericia, Taastrup, Odder, Nykøbing Falster, Lystrup, Farum, Valby, Helsingør, Brabrand, Stenløse, Aabenraa, Ikast, Vordingborg, Struer, Frederiksværk, Randers, Vanløse, Højbjerg, Nakskov, Lyngby, Slagelse, Hobro, Vallensbæk, Holbæk, Nærum, Frederikshavn, Kokkedal, Jyllinge, Ringsted, Brønderslev, Viborg, Gentofte, Horsens, Silkeborg, Risskov, Skive, Frederikssund, Korsør, Tårnby, Roskilde, Hvidovre, Tilst, Svendborg, Skanderborg, Varde, Hedensted, Dragør, Ballerup, Kolding, Nørresundby, Hørsholm, Vejle, Glostrup, Odense, Charlottenlund, Aalborg, Brønshøj, Kalundborg, Solrød Strand, Grenaa, Albertslund, Hedehusene, Holstebro, Thisted, Hjørring, København, Rønne, Lillerød, Søborg, Birkerød, Allerød, Køge, Herning, Rudersdal, Nyborg, Brøndby, Næstved, Esbjerg, Haslev, Hillerød, Værløse, Aarhus, Middelfart, Haderslev, Virum, Ølstykke, og Rødovre, .

Klik-og-hent ift. tagbrænder er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland).

Ses der på data bliver det tydeligt, at folk mange gange søger efter fx tagbrænder tilbud og billig tagbrænder. Foruden dette ser vi typisk mennesker kigge efter fx køb tagbrænder, tagbrænder priser og tagbrænder online, foruden de store byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Find den bedste pris på tagbrænder

Det er jo ualmindeligt let gængeligt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige tagbrænder online hos flere forhandlere på nettet, og ergo har langt de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at presse priserne på tagbrænder betydeligt, og endda love fri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive smart at kontrollere et par internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på tagbrænder online inden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at indhente den bedste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Du skal blot være omhyggelig med, at såfremt en e-butik markedsfører billige tagbrænder online for en pris som virker umådelig gunstig, kan det tit være en indikation på en uægte online forretning. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af et regulativ, hvilket beskytter folk imod fup outlets på nettet.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at betale betalingen af tagbrænder senere. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis billig tagbrænder og tagbrænder online. Man ser derudover jævnligt mennesker søge efter eksempelvis tagbrænder priser, køb tagbrænder samt tagbrænder tilbud.

Læs eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fører til ganske gode muligheder for at gennemsøge adskillige nuværende kunders anmeldelser og herved anbefales det, at du evaluerer internet selskabets ratings før du lægger din bestilling på billige tagbrænder online.

Facebook genererer tilsvarende nogenlunde fordelagtige løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet. Her ses en række e-shops hvor det er muligt at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige tagbrænder online i en webshop kunne de på en vis måde tyde netbutikkens forretningsaftale, det er dog ofte et tidskrævende arbejde, særligt ved de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Alternativet kan derfor være at kigge hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det er en sikring om at netshoppen følger de danske love, tillige med at netshoppen nu og da besigtiges af specialister som kender til bestemmelserne på området.

Desuden får du anledning til at få bistand, for så vidt du skulle få udfordringer i processen med din shopping med tagbrænder. Derudover foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der gælder for bestillingen af tagbrænder online, som for eksempel den ombytningspolitik virksomheden bruger.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man permanent gemmer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af tagbrænder, uanset om man køber ved Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Alt var i orden

Michael gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Karen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Birthe V gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot frembyder stort set uafhængige chancer for at læse en stor portion tidligere konsumenters oplevelser og af den grund støtter vi, at du analyserer internet selskabets vurderinger inden du køber billige tagbrænder online. Facebook leverer derudover rigtig passelige løsninger til at få indsigt i webshoppens popularitet.
2Før folk handler billige tagbrænder på en forhandler på nettet kunne man for at være sikker tyde e-shoppens vilkår, men det er for det meste ikke særlig interessant. Yderligere anbefales det at kunden er vidende om de mest centrale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige tagbrænder online, f.eks. den ombytningsret online forretningen lover.
3Fragttiden er naturligvis ret vital såfremt man skal bruge produktet nu og her, så derfor er det relativt essentielt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved tagbrænder. En masse internet varehuse reklamerer med billig 1 dags levering på en masse varer, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt.
4Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være et kendetegn for at internet butikken lever op til gældende dansk lovgivning, samt at internet forretningen af og til overværes af fagfolk der er meget bekendte med de gældende vilkår. Forud for at folk køber billige tagbrænder på en internet webshop kan de i virkeligheden gennemlæse e-butikkens betingelser.
5En række internet handler præsterer billig fragt på tagbrænder, men for det meste er det forudsat at du indkøber for en konkret sum. Ellers skulle du udvælge den mest billige form for fragt, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted. Muligheden viser sig tit lige så vel meget praktisk. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
6Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af et regulativ, som garanterer folk overfor uoprigtige internet shops. Som alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere omkostningerne over tid.
7Den mest betalelige løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du opholder dig lige ved online virksomhedens bopæl. Den mulighed for levering er selvfølgelig virkelig afgørende om man behøver tagbrænder inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle enkelte outlets på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for et præcist beløb.
8Det er jo efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for os alle at kigge efter tilbud online på billige tagbrænder i blandt flere online forretninger, og derfor frembyder de fleste e-handler levering uden beregning. Men det kan trods alt være tiden værd at sammenholde flere online virksomheder efter rabat og tilbud forinden du shopper, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
9En stor portion online firmaer foreslår nu et stort udvalg af billige fragttyper til tagbrænder. En yndling er for nærværende pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså temmelig problemfri, samt mange gange også den mest letkøbte metode til levering.