Byggevarepriser.dk

Svejsetang

Milwaukee Svejsetang 11SP 280mm
190 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang 11r 280mm
190 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang DYB REG 230mm
195 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang til Tynd Metalplade
175 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang DYB SP 230mm
195 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang STD SP 480mm
320 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang til tynd metalplade
225 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang 11R 280mm
190 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang DYB REG 480mm
320 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang STD REG 480mm
320 kr.
Se produkt
Milwaukee Svejsetang 11sp 280mm
190 kr.
Se produkt
Svejsetang microgrip 2000
142 kr.
Se produkt
Svejsetang 407
177 kr.
Se produkt
Svejsetang aluminium 12
284 kr.
Se produkt
Svejsetang teng tools 406-6
154 kr.
Se produkt
Svejsetang 165 mm - 6,5"
64 kr.
Se produkt
Svejsetang teng tools 409sp
253 kr.
Se produkt
Svejsetang 234-150-0lu
270 kr.
Se produkt
Svejsetang 12 126-12-0lu
255 kr.
Se produkt
Svejsetang teng tools 406-6s / 406s
222 kr.
Se produkt
Svejsetang 406
368 kr.
Se produkt
Svejsetænger l-typ axial
233 kr.
Se produkt
Svejsetang teng tools 407as
376 kr.
Se produkt
Svejsetang 250 mm - 10"
81 kr.
Se produkt
Svejsetang 12 224-12-0lu
385 kr.
Se produkt
Svejsetang 250 mm - 10"
111 kr.
Se produkt
Svejsetang 12 125-12-0lu
243 kr.
Se produkt
Svejsetangs sæt 3 dele
750 kr.
Se produkt
Svejsetang 12 124-12-0lu
236 kr.
Se produkt
Svejsetang 175 mm - 7"
83 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige svejsetang fra netbutik til netbutik. Nogle giver de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot svejsetang.
For en del er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring svejsetang.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra diverse producenter, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af svejsetang online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og hermed har du valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og sågar hente varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du få ekstra gavnlig service fra nogle der er eksperter i lige præcis svejsetang.
Forskellige specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at købe svejsetang online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

svejsetang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

svejsetang silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

svejsetang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

svejsetang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må nødig glemme dit eget helbred, så husk påklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælp overfor potentielle uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
2Det er vigtigt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør være behjælpeligt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kunne søge sig frem til den billigste pris på hver enkelt.
3Der præsenterer sig uden tvivl pludselige bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at man har afsat god plads i agendaen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med dit vigtige byggeprojekt.
5Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggearbejdet, navnlig hvis det er store ombygninger. Større byggeprojekter behøver flere mennesker. Derudover må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
6Du må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig af stor betydning at have udstyret disponibelt inden du påbegynder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at påregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
7Planlægning viser sig som metoden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en velovervejet strategi, som fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din strategi.
8Det er fundamentalt at have de fornødne byggematerialer handlet ind forud for at du påbegynder håndværket. Du bør sammensætte en enkel oversigt indeholdende de materialer du har brug for, og så efterse punkterne, med øje for at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
9Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder ret så meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
10Nogle gange kan man hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
11I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Når du fremskaffer professionel assistance er det normalt at indhente en pris fra diverse selskaber.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En masse e-forretninger yder nu til dags mange forskellige billige løsninger til levering til svejsetang. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo vældig overkommelig, og typisk desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

Du burde lige så vel tænke over at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver af og til en tand mere pebret, men også meget let ved køb af svejsetang online. Den billigste løsning til levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor lige ved e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på svejsetang er meget essentiel når vi har behov for dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det skam fornuftigt at vi ser den forventede leveringstid ved svejsetang. De fleste e-butikker i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, men som ikke desto mindre antager at ordren gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsted før lagerpersonalet har fyraften.

Visse internet butikker yder levering uden gebyr på svejsetang online, men ofte er det kun gældende hvis du handler for en fastsat pris. Derudover kunne du foretrække den billigste fragttype, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Store netbutikker udlover click-and-collect hvor man køber billig svejsetang hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af svejsetang i disse områder:

Tårnby, Kalundborg, Aalborg, Grenaa, Værløse, Frederiksberg, Solrød Strand, Risskov, Holbæk, Middelfart, Farum, Skanderborg, Nykøbing Falster, Hedensted, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Taastrup, Tilst, Birkerød, Jyllinge, Allerød, Brøndby, Sønderborg, Rudersdal, Gladsaxe, Rønne, Slagelse, Svendborg, Brønshøj, Herning, Vordingborg, Ishøj, Hobro, Vejle, Dragør, Randers, Hillerød, Frederikshavn, Gentofte, Næstved, Silkeborg, Brabrand, Søborg, Esbjerg, Lillerød, Glostrup, Herlev, Charlottenlund, Lystrup, Ølstykke, Frederiksværk, Varde, Ballerup, Nyborg, Odder, Greve, Nærum, Struer, Thisted, Nakskov, Viborg, Albertslund, Skive, Ikast, Vanløse, Højbjerg, Haderslev, Aarhus, Odense, Stenløse, Hørsholm, Vallensbæk, Korsør, Åbyhøj, Valby, Ringsted, Lyngby, Frederikssund, Hvidovre, Aabenraa, Kolding, Virum, Roskilde, Rødovre, Haslev, Fredericia, København, Helsingør, Horsens, Køge, Holstebro, Kokkedal, og Hedehusene, .

Afhentning for svejsetang er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland).

Når vi kigger i data står det klart, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig svejsetang og svejsetang tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. svejsetang online, svejsetang priser samt køb svejsetang, plus de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Bedste tilbud på svejsetang

Det er jo efterhånden ret smertefrit for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige svejsetang online på forskellige butikker på nettet, og på grund af dette har flertallet af e-handler set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på svejsetang voldsomt, og derudover tilbyde fri fragt.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at analysere nogle få shops på nettet efter rabatter og tilbud på svejsetang online forud for at du handler, så du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en netshop sælger billige svejsetang online på tilbud til en pris der er uendeligt fordelagtig, så kan det for det meste være et symbol på en fup internet butik. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af en ordning, som dækker kunden imod snydagtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil honorere beløbet til svejsetang over en længere periode. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger bl.a. billig svejsetang og svejsetang tilbud. Vi ser derudover tit mennesker søge efter eksempelvis svejsetang online, svejsetang priser samt køb svejsetang.

Gennemsøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot byder på helt belejlige muligheder for at sondere diverse aktuelle forbrugeres bedømmelser og herved foreslår vi, at du studerer online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige svejsetang online.

Facebook frembringer endvidere nogenlunde udmærkede metoder til at få kendskab til internet webshoppens kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk online firmaer hvor du kan forfatte en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige svejsetang online hos en netshop burde man i virkeligheden gennemse forhandlerens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke super interessant, i særdeleshed på de store byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Et alternativ kunne være at finde ud af om online forretningen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en erklæring om at e-firmaet imødekommer de officielle danske regler, foruden at hjemmesiden nu og da ses til af fagfolk der er indført i de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, hvis du møder dilemmaer med din handel med svejsetang. Desuden er det prisværdigt at du er obs på de mest basale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af svejsetang online, f.eks. hvilken bytteret netbutikken benytter.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevise købet af svejsetang, uanset om man handler ved Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller Bygma.

Søren Poulsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jens Petersen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Thomas Christensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Tina V gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Antal dages levering kan vise sig at være virkelig vigtig når man absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og med det formål er det relativt passende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på svejsetang. Adskillige internet outlets annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer, som imidlertid er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt.
2Det er jo rigtig bekvemt for købere at prissammenligne online på billige svejsetang i blandt forskellige e-shops, og med det motiv yder mange online virksomheder fragt uden gebyr. Det kan alligevel blive fordelagtigt at granske diverse e-butikker efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at modtage den laveste pris.
3Trustpilot frembringer ret pæne genveje til at efterforske forskellige andre brugeres meninger og derved er det fornuftigt, at du kigger på webbutikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige svejsetang online. Facebook frembringer også adskillige tiltalende løsninger til at få en idé om internet shoppens pålidelighed.
4Generelt slår vi et slag for at se om webshoppen er e-mærket, som kan være et kendetegn for at internet forhandleren respekterer de danske love, tillige med at internet butikken tit føres tilsyn med af specialister som behersker reglerne på området. Forinden folk bestiller billige svejsetang hos en internet butik burde man i og for sig overveje webshoppens vilkår.
5Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der skærmer kunden overfor bedrageriske online selskaber. Som et alternativ kunne du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare omkostningerne senere.
6Nogle internet outlets præsterer billig fragt på svejsetang, men oftest kun ifald der købes for en bestemt sum. Desuden skal du udvælge den mest betalelige leveringsmanér, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtformen er af og til tillige ultra ukompliceret. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
7Før folk bestiller billige svejsetang hos en netshop kan de egentlig granske virksomhedens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Endvidere rekommanderer vi at kunden er på vagt for de grundlæggende betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige svejsetang online, f.eks. den returneringsret forretningen benytter.
8Temmelig mange online shops giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for fragt til svejsetang. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Denne er jo særdeles simpel, samt tit endvidere den billigste leveringsudgave.
9Den billigste leveringsmodel vil altid være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af online butikkens arbejdslager. Den fragttype er jo rigtig udslagsgivende hvis du mangler svejsetang om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle internet forhandlere fragt uden omkostninger, men i reglen kun hvis man aftager for et præcist beløb.