Byggevarepriser.dk

Svejseskærm

Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / VE
3.179 kr.
Se produkt
Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / AR
3.179 kr.
Se produkt
Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / AR
6.797 kr.
Se produkt
Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / VE
6.797 kr.
Se produkt
Svejseskærm CA-40GW m/hjelm
9.881 kr.
Se produkt
Svejseskærm CA-28 CleanAir
2.123 kr.
Se produkt
Svejseskærm HSP Euromaski VL
5.270 kr.
Se produkt
Svejseskærm CA-29 Evolve
8.524 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige svejseskærm fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste priser, imens andre giver kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot svejseskærm.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du købe fra en online byggeshop, som kan give information omkring svejseskærm.
Når du skal have varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed i de store byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra adskillige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af svejseskærm online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder findes i store dele af landet, og herigennem har du chancen for at købe online og hente varerne selv. Herigennem kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du køber svejseskærm online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således formår de at yde ekstremt kompetent service fra ansatte som er specialister i lige præcis svejseskærm.
Danmarks største byggemarkeder
svejseskærm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

svejseskærm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

svejseskærm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

svejseskærm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det handler om store byggeprojekter, og herved viser det sig vigtigt at man afsætter god nok tid i arbejdsplanen, så man er selvsikker på at man når det til siden.
2Der ligger mange forskellige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder udbytterig oplysning, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
3Du må aldrig stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være strategisk at have det til rådighed når du påbegynder arbejdet. Det er derudover afgørende at tillægge udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
4Husk at gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe eksperthjælp til opstarten af projektet. Ifald du får assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere prisoverslag fra diverse virksomheder.
5Det viser sig aktuelt at du har de fornødne materialer tilgængelige forinden du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en hurtig note indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og så tjekke hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
6Forberedelse er nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
7Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
8Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen har betydning for miljøet.
9Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene før starten på projektet, så det ikke uden varsel begynder at regne absolut lige når du er midt i det komplekse byggeprojekt.
11Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive usandsynligt centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan være behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så søge sig frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

En række internet handler frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmidler til svejseskærm. Det mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Løsningen er jo ret fleksibel, samt ofte endvidere den billigste fragttype.

Du burde endvidere forsøge at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er i regelen en smule mere omkostningsfuld, men desuden særdeles problemfri ved køb af svejseskærm online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på svejseskærm er naturligvis virkelig bestemmende når vi står og skal bruge varen om få sekunder, og med det formål er det naturligvis på sin plads at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på svejseskærm. En del e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som trods alt er betinget af at ordren laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne på posthuset forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få e-forretninger i Danmark yder levering uden beregning på svejseskærm online, men tit kun når man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kunne du gribe den mest letkøbte fragtmetode, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig svejseskærm derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på svejseskærm i følgende byer:

Virum, Lillerød, Randers, Frederikssund, Brønderslev, Køge, Brøndby, Lystrup, Gentofte, Glostrup, Rødovre, Svendborg, Roskilde, Skanderborg, Aabenraa, Tilst, Stenløse, Helsingør, Nærum, Tårnby, Frederiksværk, Horsens, Åbyhøj, Værløse, Ølstykke, Thisted, Middelfart, Dragør, Hillerød, Vejle, Næstved, Sønderborg, Hedehusene, Holbæk, Rudersdal, Lyngby, Hvidovre, Nyborg, Solrød Strand, Hobro, Frederiksberg, Slagelse, Ringsted, Valby, Charlottenlund, Farum, Vanløse, Varde, Herlev, Ishøj, Odder, Ikast, Aarhus, Skive, Kolding, Viborg, Rønne, Fredericia, Birkerød, Grenaa, Korsør, Holstebro, Frederikshavn, Højbjerg, Struer, Greve, København, Risskov, Vordingborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Brabrand, Hjørring, Haslev, Hørsholm, Hedensted, Søborg, Silkeborg, Haderslev, Vallensbæk, Brønshøj, Aalborg, Gladsaxe, Kokkedal, Allerød, Albertslund, Kalundborg, Nørresundby, Jyllinge, Herning, Taastrup, Esbjerg, Ballerup, og Odense, .

Click-and-collect for svejseskærm er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. svejseskærm tilbud og køb svejseskærm. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter eksempelvis svejseskærm priser, svejseskærm online og billig svejseskærm, plus de store byggecentre som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Spar penge på svejseskærm

Det er i dag super simpelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige svejseskærm online hos flere webshops, og af den grund har en hel del internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at mindske prisen på svejseskærm enormt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være gavnligt at sammenholde nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og udsalg på svejseskærm online forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at antage den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Stark.

Du må blot ikke glemme, at når en e-butik sælger billige svejseskærm online til en pris der er urealistisk overkommelig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig netbutik. Kortbetalinger er dog en del af en regel, hvilket skærmer dig som køber overfor uærlige online forretninger.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil betale omkostningerne til svejseskærm over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger for eksempel billig svejseskærm og svejseskærm online. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter fx svejseskærm priser, svejseskærm tilbud og køb svejseskærm.

Se nærmere på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot fremskaffer ultra passelige genveje til at analysere flere øvrige forbrugeres evalueringer og af den grund er det godt, at du analyserer e-handlens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige svejseskærm online.

Facebook tilbyder dig tillige visse udmærkede muligheder for at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed. Herinde ser vi en række internet foretagender hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige svejseskærm online i en internet forhandler kunne man i virkeligheden overveje webbutikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre interessant, specielt på de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden mulighed er at efterse om netshoppen er verificeret af e-mærket, da det burde være en indikation om at netshoppen overholder de danske retningslinjer, og at internet webshoppen rutinemæssigt kigges til af specialister som har nøje kendskab til de gældende regler.

Det giver dig chance for bistand, hvis du oplever problemer som følge af din ordre på svejseskærm. Foruden dette er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de primære betingelser der indvirker på bestillingen af svejseskærm online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-forhandleren garanterer.

Her er det desuden relevant, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man altid kan eftervise sin bestilling af svejseskærm, ligegyldig om man har købt hos Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Jan F gav 5 stjerner

SUPER

Jan gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Lone gav 5 stjerner

Bestilte online

Louise gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en vedtægt, hvilket redder kunden imod svindlende internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale pengene senere.
2Det er jo efterhånden ret så smertefrit for internetbrugere at søge information om priser online på billige svejseskærm hos flere online virksomheder, og følgelig tilbyder adskillige internet virksomheder levering uden gebyr. Trods dette kan det alligevel være lønnende at efterse diverse online varehuse efter billige priser inden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
3Flere e-butikker yder fri fragt på svejseskærm, men undertiden gælder det kun hvis du køber for et fastslået beløb. Som alternativ burde man gribe den billigste leveringsmetode, der tit vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver som oftest tillige ret problemfri. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter ordren.
4Den mindst kostelige mulighed for levering vil altid være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du bor nær internet selskabets arbejdslager. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være særligt essentiel hvis man behøver svejseskærm fluks. Alternativt så frembyder visse outlets på nettet levering uden gebyr, men typisk er det betinget af at du shopper for en bestemt sum.
5Trustpilot tilbyder tilpas gavnlige muligheder for at dechifrere ganske mange tidligere brugeres evalueringer og herved tilrådes det, at du efterforsker internet webshoppens kritik før du shopper billige svejseskærm online. Facebook yder også en række gavnlige chancer for at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.
6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig i tilfælde af at vi har brug for produktet om kort tid, og af den grund er det relativt meningsfuldt at du checker tidshorisonten for levering på svejseskærm. En del internet outlets stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, der dog påkræver at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt.
7En masse e-forretninger foreslår heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til svejseskærm. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt endda desuden den mindst kostelige slags levering.
8Generelt går vi ind for at undersøge om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det generelt er en indikation om at online virksomheden understøtter de danske regler, samt at online shoppen rutinemæssigt revideres af fagmænd der kender til vilkårene på området. Før nogen bestiller billige svejseskærm hos en e-butik burde de helt sikkert skimme e-butikkens forretningsbetingelser.
9Inden nogen køber billige svejseskærm i en forhandler på nettet bør man når alt kommer til alt gennemse forhandlerens handelsvilkår, men det er ofte et omfattende projekt. Tillige foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest centrale retningslinjer i forbindelse med købet af billige svejseskærm online, for eksempel den returpolitik e-butikken tilbyder.