Byggevarepriser.dk

Super 8 sten pristjek

Er du på udkig efter super 8 sten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring super 8 sten.
Nogle byggecentre har et bredt produktsortiment, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot super 8 sten.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige super 8 sten hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på service. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og tilmed have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og så kan du bestille fra et stort sortiment af super 8 sten online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe super 8 sten online på deres hjemmeside.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Herved er det forventeligt at du får ekstra begavet hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis super 8 sten.
Størstedelen af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du hyppigt kigge på vejrvarslen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
2Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det vise sig en fordel at du har det disponibelt inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
3Du skal på ingen måde negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj herunder sko og hjelm der beskytter dig imod mulige skader. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
4Inden du går i gang med arbejdet må det være temmelig meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Der ligger mange forskellige guides og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget udbytterig information, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
6Husk at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Ifald du tager imod eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter forslag fra flere håndværkere.
7Det viser sig væsentligt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du bør forfatte en overskuelig indkøbsseddel som samler alle de ting du får brug for, og dernæst eftergå punkterne, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
8Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
9Typisk vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør søge sig frem til omkostningen ved dem slavisk.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at have en struktureret plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
11Der præsenterer sig jævnligt utidige udfordringer når det handler om større opgaver, og som følge heraf vil det være essentielt at man afsætter passende plads i agendaen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
12Det er oplagt at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig hvis det er større ombygninger. Omfangsrige ombygninger kræver flere folk. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En del internet butikker foreslår nu diverse forskellige billige leveringsmåder til super 8 sten. Den mest moderne er i vore dage levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig super fremkommelig, og tit desuden den billigste leveringsmodel.

Du kan endvidere påtænke at bestille varerne til levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes ekstremt simpel ved køb af super 8 sten online. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du bor med kort afstand til internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på super 8 sten er naturligvis ret betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge produkterne inden for få dage, og derfor er det jo aktuelt at du kontrollerer den anslåede leveringstid på super 8 sten. En masse internet handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ekspederet før logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte online outlets yder gratis levering på super 8 sten online, men typisk afkræver det at man indkøber for et præcist beløb. Desuden skulle man snuppe den prisbilligste fragttype, som mange gange er at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder frembyder afhentning hvor du bestiller billig super 8 sten derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Davidsen. De tildeler bl.a. klik-og-hent på super 8 sten i disse byer:

Struer, Brønshøj, Greve, Hørsholm, Dragør, Frederiksværk, Helsingør, Hedensted, Valby, Nykøbing Falster, Tilst, Frederikssund, Horsens, Fredericia, Vordingborg, Holstebro, Lyngby, Charlottenlund, Hillerød, Tårnby, Gentofte, Slagelse, Lillerød, Korsør, Thisted, Virum, Odense, Glostrup, Rønne, Albertslund, Svendborg, Hvidovre, Randers, Viborg, Værløse, Ballerup, Frederiksberg, Vallensbæk, Brabrand, Gladsaxe, Nyborg, Nakskov, Kokkedal, Kalundborg, Hedehusene, Jyllinge, Vanløse, Rudersdal, Næstved, Ikast, Solrød Strand, Odder, Lystrup, København, Aabenraa, Middelfart, Søborg, Nørresundby, Nærum, Esbjerg, Hobro, Farum, Silkeborg, Risskov, Brønderslev, Åbyhøj, Herning, Sønderborg, Ølstykke, Aarhus, Herlev, Birkerød, Stenløse, Roskilde, Haderslev, Haslev, Vejle, Ringsted, Varde, Skanderborg, Kolding, Aalborg, Ishøj, Skive, Allerød, Brøndby, Køge, Taastrup, Højbjerg, Frederikshavn, Rødovre, Holbæk, Hjørring, og Grenaa, .

Klik-og-hent ift. super 8 sten er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter fx billig super 8 sten og super 8 sten priser. Vi ser derudover mange gange online shoppere kigge efter bl.a. køb super 8 sten, super 8 sten tilbud og super 8 sten online, plus de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Gode tilbud på super 8 sten

Det er jo usædvanlig enkelt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige super 8 sten online hos flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har flertallet af internet varehuse fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på super 8 sten betydeligt, og i øvrigt frembyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid blive lønsomt at kigge forbi en række forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på super 8 sten online inden du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Man bør trods alt være opmærksom på, at når en shop på nettet markedsfører billige super 8 sten online på tilbud til en udsalgspris som er ubegribelig billig, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en uægte online forretning. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en ordning, hvilket støtter køber overfor snydagtige netbutikker.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre prisen på super 8 sten over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ses der på søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis super 8 sten online og super 8 sten priser. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge for eksempel billig super 8 sten, køb super 8 sten og super 8 sten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere køberes evalueringer

Trustpilot fører til nogenlunde pæne muligheder for at gennemstøve forskellige tidligere kunders oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du eksaminerer e-handlens kritik før du lægger din bestilling på billige super 8 sten online.

Facebook fremskaffer tilsvarende flere gavnlige løsninger til at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Tilmed møder vi faktisk internet foretagender hvor man kan ytre en omtale af deres køb, som på samme måde må benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige super 8 sten online på en e-forretning kunne de for at være sikker læse netbutikkens handelsaftale, men det er mange gange ikke super interessant, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at se om internet firmaet er godkendt af e-mærket, da det generelt er en forsikring om at webbutikken understøtter de opstillede regler, udover at online webshoppen en gang i mellem besøges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden får du anledning til bistand, ifald du forvoldes dilemmaer i processen med din shopping med super 8 sten. For øvrigt rekommanderer vi at du er klar over de mest basale betingelser der har indflydelse på købet af super 8 sten online, som for eksempel hvilken ombytningsret online shoppen har.

Derfor er det tillige relevant, at man når som helst beholder ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bevise sit køb af super 8 sten, uagtet om man har handlet fra Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg eller Silvan.

Camilla V gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Poul Larsen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Charlotte Kristensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Inger gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til internetshopping
1Den billigste form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du befinder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den leveringsløsning kan være yderst afgørende ifald vi har behov for super 8 sten inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle internet shops gebyrfri levering, men i reglen er det så præmissen at der bestilles for et fastsat beløb.
2Trustpilot byder på regulære pålidelige løsninger til at tyde en længere række øvrige køberes omtaler og herved er det klogt, at du udforsker netshoppens kritik før du bestiller billige super 8 sten online. Facebook genererer også flere fornemme muligheder for at få indtryk af e-handlens kundefokus.
3Enkelte butikker på nettet frembyder portofri fragt på super 8 sten, men oftest afkræver det at man køber for et bestemt beløb. Derudover kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver godt nok på den anden side ret så enkel. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
4Forinden folk køber billige super 8 sten på en butik på nettet kunne de for at være sikker se på dens handelsaftale, det er dog undertiden en tidskrævende opgave. Ligeså tilrådes det at køber er opmærksom på de mest basale forhold der influerer på købet af billige super 8 sten online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen lover.
5Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, der forsvarer os overfor bedrageriske webshops. Som alternativ bør du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at honorere regningen over en periode.
6Vi tilråder at finde ud af hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at e-forhandleren respekterer de opstillede regler, og at e-forhandleren en gang i mellem undersøges af fagfolk som forstår de gældende regler. Forinden folk bestiller billige super 8 sten på en online webshop behøver man til hver en tid gennemse virksomhedens forretningsaftale.
7Leveringstidspunktet kan være vældig central i tilfælde af at man har brug for varen straks, og derfor er det ret meningsfuldt at man ser den forventede leveringstid på super 8 sten. Mange e-butikker i Danmark tilbyder billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men husk at det er afhængig af at orden realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt.
8Det er efterhånden i høj grad overkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige super 8 sten fra forskellige online virksomheder, og altså præsterer flertallet af internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Det kan til hver en tid vise sig rentabelt at besigtige forskellige online forretninger efter tilbud forinden du handler, sådan at man er sikker på at få den mest attraktive pris.
9Temmelig mange online forretninger giver nu om dage diverse billige former for fragt til super 8 sten. En af favoritterne er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig yderst nem, samt tit endvidere den billigste leveringsmulighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk