Byggevarepriser.dk

Sugeslange

Sugeslange Ø80 x 10 Meter
1.688 kr.
Se produkt
Sugeslange Ø110 x 10 Meter
1.295 kr.
Se produkt
Sugeslange Ø140 x 10 Meter
1.395 kr.
Se produkt
Sugeslange Ø120 x 10 Meter
1.695 kr.
Se produkt
Sugeslange Ø63 x 10 Meter
1.440 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af varer, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot sugeslange.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige sugeslange fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring sugeslange.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra talrige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af sugeslange online.
De udbredte byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har mange chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette er der mulighed for at slippe for fragten, og sågar få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
Størsteparten af online nichebutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Altså bør du få ekstra anvendelig service fra nogle der er eksperter i netop sugeslange.
Forskellige niche netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe sugeslange online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sugeslange jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sugeslange silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

sugeslange harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sugeslange bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til utallige instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig betydelige mængder brugbar information, specielt såfremt du bruger den engelske version.
2Det bliver fundamentalt at have de nødvendige materialer handlet ind i god tid før du iværksætter projektet. Du får god gavn af at notere en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
3Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet tilgængeligt forinden du påbegynder byggeriet. Derudover er det vigtigt at påregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Du må aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som sikrer dig imod mulige skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
5Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive rationelt at nedfærdige samtlige poster, og bagefter nedskrive ens udgift ved dem én og én.
6Planlægning viser sig som nøglen til succes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en klar køreplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
7Du kan overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra diverse virksomheder.
8I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives hvis projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver altså at renoveringen forbedrer klimaet.
9Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vurderes det væsentligt at der er afsat passende tid i agendaen, så man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10Ved udendørs opgaver har vejret stor betydning. Således kan du tit tjekke vejrudsigten i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det store projekt.
11Inden du starter arbejdet kan det være ultra vigtigt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Det bør overvejes at få assistance til byggeprojektet, specielt ift. vigtige arbejdsopgaver. Større ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

De fleste byggemarkeder giver til alt held flere billige former for levering til sugeslange. En der er meget populær er p.t. pakkeshops, hvor du selv kan hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Denne er altså særligt gnidningsløs, og desuden tilmed den mest letkøbte slags levering.

Du burde omvendt vælge at bestille varerne til levering til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver typisk en anelse dyrere, men også ultra gnidningsløs ved køb af sugeslange online. Den mest billige leveringsmetode er unægtelig selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på sugeslange er jo ret bestemmende forudsat du står og skal bruge produkterne inden for få dage, og af den grund er det rimelig vigtigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på sugeslange. De fleste forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre online, som afhænger af at ordren indsendes forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ekspederet før de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte e-handler i Danmark præsterer portofri fragt på sugeslange online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du køber for et fastslået beløb. Alternativt må man foretrække den billigste leveringsmetode, der typisk vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Mange webbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig sugeslange derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på sugeslange i disse områder:

Roskilde, Haslev, Holbæk, Åbyhøj, Esbjerg, Jyllinge, Rødovre, Herning, Hvidovre, Brabrand, Struer, Aalborg, Risskov, Gladsaxe, Albertslund, Tårnby, Middelfart, Horsens, Odder, København, Lystrup, Charlottenlund, Brønshøj, Birkerød, Skive, Nykøbing Falster, Virum, Lillerød, Varde, Værløse, Odense, Kolding, Rudersdal, Hedensted, Skanderborg, Kokkedal, Grenaa, Greve, Kalundborg, Farum, Viborg, Solrød Strand, Ballerup, Nørresundby, Rønne, Hedehusene, Ikast, Brønderslev, Hørsholm, Vallensbæk, Ishøj, Dragør, Hillerød, Frederiksværk, Tilst, Stenløse, Svendborg, Haderslev, Glostrup, Gentofte, Brøndby, Frederiksberg, Nyborg, Valby, Aabenraa, Frederikssund, Vanløse, Søborg, Aarhus, Vejle, Randers, Allerød, Nærum, Herlev, Ringsted, Vordingborg, Helsingør, Thisted, Næstved, Lyngby, Fredericia, Højbjerg, Frederikshavn, Ølstykke, Holstebro, Hjørring, Sønderborg, Silkeborg, Hobro, Nakskov, Korsør, Slagelse, Køge, og Taastrup, .

Klik-og-hent for sugeslange er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet billig sugeslange og køb sugeslange. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge fx sugeslange tilbud, sugeslange online og sugeslange priser, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Tilbud på sugeslange

Det er jo ultra ligetil for folk at vurdere tilbud på billige sugeslange online fra diverse netbutikker, og til gengæld har utallige online selskaber ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på sugeslange helt i bund, og i øvrigt yde fri fragt.

Det kan dog stadigvæk vise sig udbytterigt at sammenholde flere internet butikker efter tilbud og rabatter på sugeslange online inden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en internet shop markedsfører billige sugeslange online til en salgspris som kan virke usædvanlig billig, så kan det for det meste være en varsel om en uægte online butik. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, som forsvarer kunden overfor uærlige e-handler.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at honorere omkostningerne til sugeslange over flere uger. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. sugeslange tilbud og billig sugeslange. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere lede efter for eksempel køb sugeslange, sugeslange online og sugeslange priser.

Se nærmere på tidligere kunders ratings

Trustpilot præsterer i højeste grad anstændige chancer for at granske diverse eksisterende brugeres vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du analyserer internet selskabets anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige sugeslange online.

Facebook yder ydermere de facto udmærkede chancer for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed. Foruden det møder vi endda webshops hvor man kan levere en omtale af virksomhedens service, som tillige burde bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige sugeslange online på en netbutik burde man uden tvivl bese e-shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, især ved de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en erklæring om at internet webshoppen forstår de officielle regler, foruden at e-forhandleren undertiden tilses af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene.

Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, ifald du oplever problemer i forbindelse med dit køb af sugeslange. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de væsentligste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af sugeslange online, eksempelvis den ombytningspolitik e-firmaet anvender.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man når som helst bibeholder sin faktura, således man senere kan bevidne bestillingen af sugeslange, ligegyldig om man handler hos Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark eller 10-4.

Per Poulsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jan Larsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Michael Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig

Hans K gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til internetshopping
1En masse internet firmaer frembyder nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmåder til sugeslange. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Denne er altså super smart, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsløsning.
2Fragtperioden er naturligvis ualmindeligt relevant hvis man skal bruge din pakke lige om lidt, så af den grund er det altså centralt at vi finder leveringstidspunktet ved sugeslange. En stor portion internet virksomheder stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, som forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
3Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som kan være et kendetegn for at internet butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen en gang i mellem vurderes af eksperter der kender lovene på området. Før nogen shopper billige sugeslange hos en internet shop kan de faktisk gennemgå webshoppens forretningsaftale.
4Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du bor med kort afstand til internet webshoppens bopæl. Den leveringsform er selvfølgelig temmelig vigtig i tilfælde af at du behøver sugeslange om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del webshops billig levering, men ofte stiller det krav om at der shoppes for en konkret pris.
5Forinden nogen bestiller billige sugeslange i en online virksomhed bør man helt sikkert bese forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke videre spændende. For øvrigt anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende regler i forbindelse med handlen med billige sugeslange online, som for eksempel hvilken returret webshoppen har.
6Det har vist sig at være ret så gnidningsløst for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige sugeslange på forskellige internet handler, og med det motiv garanterer mange webshops fragt uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre være gunstigt at prøve nogle outlets på nettet efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af et reglement, som forsvarer dig som kunde imod svindlende online forretninger. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage betalingen over et længere tidsrum.
8En række internet forretninger yder fragt uden betaling på sugeslange, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb. Ellers må du udse dig den mest letkøbte fragtform, hvilket mange gange er at få bragt pakken til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde desuden ret fremkommelig. Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
9Trustpilot frembringer helt gode chancer for at se nærmere på flere øvrige kunders meninger og på grund af dette anbefales det, at du bliver klogere på internet forretningens ratings inden du handler billige sugeslange online. Facebook fremskaffer ligeledes regulære strålende muligheder for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed.