Byggevarepriser.dk

Streglaser

geoFENNEL Streglaser FL 40 3-linje laser - HP
1.248 kr.
Se produkt
PLS Streglaser FT 90 vinkellaser
2.498 kr.
Se produkt
PLS Streglaser PLS 180
2.623 kr.
Se produkt
geoFENNEL Streglaser Square Liner II vinkellaser
748 kr.
Se produkt
geoFENNEL Streglaser multiliner FL 55 plus
4.095 kr.
Se produkt
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
4.619 kr.
Se produkt
geoFENNEL Streglaser FLG 40-PC Grøn SP
1.995 kr.
Se produkt
geoFENNEL streglaser Geo6X rød 3 x 360°
2.195 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige streglaser alt efter hvor du handler online. Enkelte har gode priser, og andre har fokus på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare streglaser.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få information omkring streglaser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af streglaser online.
De velkendte byggecentre findes i hele landet, og derfor har flertallet valget om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Derved kan du vælge at undvære fragten, samt samtidig skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller streglaser online på deres hjemmeside.
Diverse små butikker er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund får du formentlig ekstremt brugbar vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop streglaser.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

streglaser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

streglaser silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

streglaser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

streglaser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være en fordel at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedfælde online tilbud på dem slavisk.
3Planlægning vil altid være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du skal have en effektiv strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
4Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige projekter. Enkelte opgaver behøver flere folk. Derudover må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer parat i god tid før du går til værks med håndværket. Du kunne med fordel notere en overskuelig note hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og derefter granske hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Du vil ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have værktøjet til rådighed idet du begynder på dit byggeprojekt. Du bør huske at medregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
7Længe før du optager dit byggeprojekt kan det vise sig vildt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube er formidler af ekstremt meget brugbar viden, især hvis du benytter engelske søgeord.
9Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke har eksperthjælp.
10Husk at tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til noget af det. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at hente priser fra forskellige leverandører.
11Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemstillinger når det kommer til større projekter, og følgelig viser det sig afgørende at der afsættes god tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12For udendørs projekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor må du hyppigt holde øje med vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned netop som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

De fleste butikker på nettet giver nu om dage diverse forskellige billige leveringsformer til streglaser. Førstevalget hos mange er p.t. udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig temmelig smertefri, samt typisk endvidere den mindst kostelige fragtform.

Du burde ligeledes påtænke at vælge at få udbragt til din bolig eller til når du er på job. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en sjat mere pebret, men endda særdeles ligetil ift. streglaser online. Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog betinges af at du opholder dig nærved online shoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på streglaser er jo ret vigtig hvis vi har behov for produkterne fluks, så derfor er det jo centralt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved streglaser. Adskillige online selskaber – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men vær påpasselig da det er underforstået at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ordnet inden logistikpersonalet har fri.

Visse netbutikker præsterer fragt uden gebyr på streglaser online, men undertiden kun såfremt der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt må du udvælge den prisbilligste form for levering, som gerne er at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

De største byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig streglaser online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på streglaser i disse byer:

Søborg, Ringsted, Højbjerg, Ikast, Vejle, Nakskov, Hørsholm, Birkerød, Brønshøj, Charlottenlund, Herlev, Gladsaxe, Hillerød, Kokkedal, Farum, Albertslund, Rudersdal, Viborg, Tårnby, Haslev, Brøndby, Haderslev, Lystrup, Esbjerg, Hedehusene, Nyborg, Horsens, Tilst, Valby, Kolding, Hedensted, Køge, Allerød, Fredericia, Hvidovre, Odense, Frederiksværk, Risskov, Grenaa, Rønne, Gentofte, København, Svendborg, Roskilde, Aabenraa, Aalborg, Frederikshavn, Frederikssund, Åbyhøj, Slagelse, Ballerup, Nykøbing Falster, Vanløse, Nærum, Glostrup, Greve, Taastrup, Thisted, Kalundborg, Vallensbæk, Nørresundby, Vordingborg, Skanderborg, Holbæk, Rødovre, Dragør, Randers, Lillerød, Værløse, Ishøj, Virum, Brabrand, Odder, Korsør, Frederiksberg, Ølstykke, Struer, Næstved, Jyllinge, Skive, Middelfart, Sønderborg, Helsingør, Solrød Strand, Hjørring, Herning, Brønderslev, Aarhus, Stenløse, Holstebro, Silkeborg, Hobro, Lyngby, og Varde, .

Afhentning for streglaser er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange søger blandt andet køb streglaser og streglaser tilbud. Man ser derudover som regel internet shoppere lede efter blandt andet streglaser online, streglaser priser og billig streglaser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Find den bedste pris på streglaser

Det er i dag ultra gnidningsløst for enhver at lave prissammenligning på billige streglaser online på forskellige internet handler, og af den grund har de fleste internet outlets ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på streglaser en hel del, og derudover sikre portofri levering.

Det kan immervæk være nyttigt at sammenholde indtil flere internet butikker efter billige priser på streglaser online forud for at du køber, sådan at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at såfremt en internet forhandler afhænder billige streglaser online til en pris som kan virke umådelig god, så burde det mange gange være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Køb med kort er imidlertid omfattet af en vedtægt, der redder dig som kunde overfor uoprigtige e-handler.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere beløbet til streglaser over tid. Dette foreslåes normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at netshoppere som regel søger efter blandt andet streglaser online og køb streglaser. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter blandt andet streglaser priser, billig streglaser samt streglaser tilbud.

Tjek tidligere kunders meninger

Trustpilot frembringer fuldt ud stabile løsninger til at kortlægge en lang række aktuelle konsumenters bedømmelser og af den grund er det smart, at du iagttager internet forhandlerens anmeldelser før du handler billige streglaser online.

Facebook resulterer i tillige visse nyttige muligheder for at få indtryk af e-butikkens troværdighed. Herinde er der en række online firmaer som tilbyder kunderne at offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, som også kan tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige streglaser online i en shop kan man i princippet læse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge om online forretningen er e-mærke godkendt, siden det kan være en antydning af at e-forhandleren anerkender de gældende danske regler, udover at online butikken rutinemæssigt ses til af eksperter der har megen viden om vilkårene.

Dette er en god mulighed for assistance, hvis du får problemer som følge af din ordre på streglaser. I øvrigt er det smart at man er sat ind i de fundamentale reglementer der er gældende for købet af streglaser online, f.eks. hvilken bytteret e-forretningen garanterer.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man altid bibeholder sin e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere sin bestilling af streglaser, hvad end man har handlet hos Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Stark.

Peter gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jan Pedersen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Inger F gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Susanne Christiansen gav 5 stjerner

Som altid

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste leveringsform vil altid være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig lige ved e-butikkens adresse. Den løsning til levering er ret essentiel når man har brug for streglaser om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle få online firmaer gratis levering, men ofte kun såfremt du køber for en fastsat pris.
2Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at e-shoppen understøtter de officielle regler, foruden at webbutikken fra tid til anden overværes af jurister der mestrer vedtægterne på området. Forinden folk køber billige streglaser hos en e-forretning kan de til hver en tid studere e-butikkens forretningsaftale.
3Det er jo i høj grad bekvemt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige streglaser hos diverse internet webshops, og altså præsterer mange online varehuse billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive profitabelt at undersøge enkelte online forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
4Fragtperioden er jo rigtig afgørende såfremt du behøver din ordre fluks, så herved er det ganske på sin plads at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for streglaser. En lang række internet butikker stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres inden et aftalt tidspunkt.
5Trustpilot genererer visse værdifulde genveje til at eftersøge en hel del forhenværende kunders oplevelser og af den grund er det smart, at du ser nærmere på online shoppens vurderinger forud for at du shopper billige streglaser online. Facebook fører til endvidere fuldt ud ønskværdige muligheder for at få indblik i e-forretningens popularitet.
6En hel del internet foretagender garanterer billig levering på streglaser, men i mange tilfælde kun hvis man køber for en fastsat sum. I øvrigt kan man udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden viser sig jævnligt desuden yderst gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
7Forud for at nogen shopper billige streglaser i en internet webshop behøver man i princippet løbe igennem netbutikkens betingelser, det er dog oftest et tidskrævende projekt. Udover dette er det klogt at man er vidende om de mest vitale bestemmelser der gælder for shopping af billige streglaser online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet lover.
8Adskillige online outlets tildeler i vore dage flere billige former for fragt til streglaser. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, og så henter du bare bestillingen når du har tid. Fragtformen er altså ekstremt ukompliceret, og endda derudover den mest prisbevidste mulighed for fragt.
9Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en ordning, hvilket bistår køber imod uærlige internet butikker. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage betalingen over tid.