Byggevarepriser.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 996

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Strandsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: små mosaik sorte hvide store danske

Mængder: 800 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 kg 500 liter 10 kg 25 kg 1 m3 1 ton 15 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt hent selv i poser i bigbag i sække løst leveret afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggekæder har et bredt sortiment af produkter, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare strandsten.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige strandsten fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder billige priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Det er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse butikkens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt information omkring strandsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af strandsten online.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre har butikker overalt i landet, og som følge af det har man mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Af den grund kan du blive fri for leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
En masse nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få en høj grad af begavet sparring fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis strandsten.
Flertallet af nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du når du køber strandsten online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
strandsten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor må du regelmæssigt tjekke vejrvarslen når du nærmer dig arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
2Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube faciliterer ret så meget nyttig oplysning, især hvis man benytter den engelske version.
3Du skal ikke glemme din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv hjelm og sko som skåner dig overfor potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
4Du skal på ingen måde mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har værktøjet klar når du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
5Det viser sig vigtigt at du har de nødvendige materialer til disposition på forhånd inden du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel huskeliste indeholdende det du skal bruge, og som det næste eftergå materialerne, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
6Der præsenterer sig stort set altid utidige bump på vejen når det kommer til omfangsrige opgaver, og pga. dette er det meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
7I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det fås hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det er forstandigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til ens købspris for dem slavisk.
9Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, specielt ift. store projekter. Omfattende ting kræver flere personer. Derudover bør det være bedre og sjovere at være flere om det.
10Før du indleder byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt værdifuldt at være sikker på, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Planlægning er nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må lave en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver handlingsplanen.
12Du bør regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber assistance fra en fagperson er det fornuftigt at lede efter tilbud fra forskellige foretagender.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål om strandsten

 • Hvad er strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  De fleste netshops udlover på nuværende tidspunkt flere billige fragtmetoder til strandsten. En af de mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente bestillingen lige når det passer dig. Fragttypen er altså i høj grad enkel, samt mange gange tilmed den prisbilligste leveringsmåde.

  Du kunne også prøve at få pakken bragt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver i regelen en sjat dyrere, men tillige temmelig ligetil med strandsten online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du lever nær e-firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på strandsten er jo ultra vital forudsat du behøver dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det jo vigtigt at du tjekker leveringstiden ved strandsten. Størstedelen af e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres før et aftalt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet betjent inden de pakkeansatte drager hjemad.

  Enkelte e-firmaer tilbyder levering uden betaling på strandsten online, men i mange tilfælde er det betinget af at man handler for en fastsat pris. Alternativt bør du gribe den billigste fragtform, som ofte vil være at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  Temmelig mange byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du handler billig strandsten online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på strandsten i disse områder:

  Vordingborg, Farum, Kalundborg, Frederiksværk, Frederikshavn, Lystrup, Aalborg, Vallensbæk, Søborg, Sønderborg, Brønderslev, Hedehusene, Hørsholm, Risskov, Svendborg, Herning, Nærum, Højbjerg, Ishøj, Hvidovre, Ballerup, Rudersdal, Brabrand, Rønne, Lillerød, Haderslev, Roskilde, Nykøbing Falster, Holstebro, Vanløse, Esbjerg, Vejle, Slagelse, Kokkedal, Aarhus, Gladsaxe, Åbyhøj, Nørresundby, Kolding, Brønshøj, Allerød, Silkeborg, Aabenraa, Korsør, Værløse, Valby, Virum, Dragør, Odder, Haslev, Randers, Horsens, Helsingør, Køge, København, Glostrup, Hedensted, Thisted, Tårnby, Frederiksberg, Taastrup, Næstved, Jyllinge, Tilst, Viborg, Grenaa, Middelfart, Herlev, Albertslund, Rødovre, Hillerød, Struer, Ringsted, Hobro, Hjørring, Skanderborg, Greve, Ølstykke, Stenløse, Frederikssund, Lyngby, Solrød Strand, Birkerød, Holbæk, Charlottenlund, Fredericia, Skive, Brøndby, Nyborg, Ikast, Varde, Nakskov, Odense, og Gentofte, .

  Afhentning af strandsten er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland).

  Når vi ser på tendenserne er det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet strandsten online og billig strandsten. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis strandsten priser, køb strandsten samt strandsten tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Den bedste pris på strandsten

  Det er jo i høj grad praktisk for alle og enhver at finde de bedste priser på billige strandsten online hos flere internet virksomheder, og derved har utallige internet foretagender fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på strandsten betydeligt, og endda frembyde billig fragt.

  Dog kan det trods alt vise sig smart at studere indtil flere outlets på nettet efter tilbud og rabatter på strandsten online forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Du må trods alt være så påvagt, at såfremt en online webshop tilbyder billige strandsten online til en udsalgspris som kan virke ufattelig billig, så bør det ofte være et faresignal om en uægte netbutik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af et lovbud, hvilket beskytter folk imod bedrageriske netbutikker.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil klare omkostningerne til strandsten i flere bidder. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis strandsten online og køb strandsten. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge fx strandsten tilbud, strandsten priser og billig strandsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: store mosaik hvide små sorte danske

  Mængder: 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 1 m3 25 kg 500 kg 10 kg 500 liter 15 kg 20 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: vognlæs løst leveret afhentning i løs vægt trailer i bigbag i sække i poser hent selv

  Kig på andre menneskers oplevelser

  Trustpilot præsterer stort set pålidelige muligheder for at inspicere en hel del andre konsumenters tanker og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger på e-forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre på billige strandsten online.

  Facebook fører til også en del solide metoder til at få et kig ind i internet shoppens troværdighed. Her er der faktisk internet butikker som giver folk mulighed for at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde må bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige strandsten online på en butik burde man utvivlsomt have øje for deres vilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant, specielt med de store byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Et alternativ er at efterse om online firmaet er støttet af e-mærket, som skulle være en sikkerhed for at e-butikken opretholder de danske regler, samt at online forretningen nu og da evalueres af jurister der er indført i reglerne.

  Desuden får du genvej til assistance, for så vidt du får udfordringer i forbindelse med din handel med strandsten. Ligeså er det prisværdigt at kunden er vaks omkring de mest relevante vilkår der kan have betydning for bestillingen af strandsten online, til eksempel den ombytningsret e-firmaet lover.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan vidne om sin bestilling af strandsten, uagtet om man har bestilt ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma eller Bauhaus.

  Marianne gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Jesper Christensen gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Anne I gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Lone R gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Strandsten på e-forhandlere

  Trustpilot genererer aldeles stabile chancer for at kortlægge en længere række aktuelle konsumenters domme med køb af strandsten og på grund af dette anbefaler vi, at du beser internet selskabets kritik forud for at du shopper strandsten online.

  Facebook bringer dig ydermere egentlig belejlige metoder til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi nogle e-butikker som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed ved køb af strandsten.

  Inden man handler strandsten online

  Inden nogen køber strandsten hos en webshop behøver de altid gennemgå deres forretningsbetingelser, dog er det typisk et omfattende projekt.

  Et alternativt forslag kan derfor være at granske om online forhandleren er e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at internet webshoppen imødekommer de danske love, udover at online virksomheden lejlighedsvis overværes af fagmænd som har megen viden om reglerne for salg af strandsten via webshops.

  Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du får problemer ved dit køb. Ligeledes tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der har betydning for købet.

  Levering af strandsten

  En del internet handler frembyder nu om stunder mange forskellige metoder til levering. Den mest betalelige fragttype vil dog altid være at du selv henter strandstenene, som dog afhænger af at du opholder dig nær online shoppens lager.

  Antal dages levering er naturligvis yderst vital når du har brug for strandstenene om et øjeblik, så af den grund er det relativt meningsfuldt at man gransker det forventede leveringstidspunkt på strandsten – men som trods alt står og falder med at ordren indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne betjent forinden logistikpersonalet holder fyraften.

  En række online webshops frembyder levering uden omkostninger på strandsten, men i mange tilfælde kræver det at der aftages for en fastsat pris.

  Tilbudene der er fremvist i den her samling blev udvalgt af vores algoritme. Den har hurtigt scannet en stor mængde varer for at finde frem til de tilbud der læner sig mest op ad søgeordet strandsten, og som algoritmen derfor beregner vil vække din interesse.

  Udover søgeteksten du indtastede på Google har algoritmen derudover inddraget formuleringer, som historikken viser at andre typisk bruger i sammenhæng med det, eksempelvis strandsten i løs vægt eller strandsten tilbud foruden ord som strandsten tilbud og strandsten i sække.

  Den data bruger robotten som yderligere inspiration til at kunne præsentere de tættest beslægtede varer. Det ses også at andre folk søger efter eksempelvis bedste strandsten, strandsten pris og billig strandsten. Den information har algoritmen også benyttet til, at finde vej forbi ekstremt mange tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgeordene strandsten pris, bedste strandsten og strandsten pris er utrolig populære, og af den grund er de ligeledes taget med af søgerobotten på samme måde som søgningerne strandsten tilbud, strandsten til haven og strandsten i sække. Forhåbentlig føler du at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, idet at ét eller flere af dem faldt i din smag.

  Strandsten skaffes fra folkekære byggemarkeder, f.eks. XL-Byg.dk, Silvan.dk, Stark.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, 10-4.dk og Bauhaus.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles strandsten til…

  Nordjylland: Skagen, Brønderslev, Hobro, Aalborg, Hirtshals, Frederikshavn, Svenstrup, Aabybro, Nykøbing Mors, Nibe, Hjørring, Hadsund, Aars, Nørresundby, Støvring, Sæby, Thisted

  Midtjylland: Hammel, Løsning, Vejle, Brabrand, Løgten, Skanderborg, Skødstrup, Ringkøbing, Viborg, Hornslet, Odder, Herning, Hasselager, Aarhus, Bjerringbro, Randers, Kjellerup, Hedensted, Grenaa, Hinnerup, Malling, Lemvig, Skive, Mårslet, Hadsten, Åbyhøj, Tilst, Hørning, Struer, Horsens, Ikast, Ebeltoft, Risskov, Ry, Højbjerg, Egå, Brande, Silkeborg, Skjern, Galten, Holstebro, Lystrup, Beder

  Syddanmark: Esbjerg, Middelfart, Nyborg, Otterup, Assens, Nordborg, Billund, Odense, Haderslev, Ringe, Grindsted, Kerteminde, Bramming, Kolding, Tønder, Faaborg, Varde, Børkop, Fredericia, Vojens, Aabenraa, Rødekro, Vejen, Svendborg, Munkebo, Ribe, Sønderborg

  Hovedstaden: Lillerød, Tårnby, Holte, Hvidovre, Virum, Fredensborg, Gentofte, Hørsholm, Farum, Værløse, Gilleleje, Frederiksværk, Kokkedal, Ishøj, Gladsaxe, Dragør, Hundested, Hellebæk, Birkerød, Måløv, Taastrup, Søborg, Charlottenlund, Rødovre, Hedehusene, Ølstykke, Dyssegård, Humlebæk, Hillerød, Helsinge, Snekkersten, Rønne, Valby, Brønshøj, Høje Taastrup, Helsingør, Hellerup, Slangerup, Allerød, Brøndby, Rudersdal, Espergærde, Ballerup, Lyngby, Nærum, Roskilde, Vallensbæk, Glostrup, Albertslund, Frederiksberg, Nivå, Vanløse, Stenløse, Frederikssund, Herlev, København, Smørumnedre

  Sjælland: Herfølge, Næstved, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Haslev, Korsør, Køge, Ringsted, Solrød Strand, Holbæk, Jyllinge, Skælskør, Nykøbing Falster, Tune, Greve, Fensmark, Nakskov, Kalundborg, Sorø, Maribo, Vordingborg

  9 tips til når du køber online
  1Den mest betalelige leveringsmulighed er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af internet forretningens hjemsted. Den fragtmetode er jo temmelig essentiel hvis vi har brug for strandsten nu og her. Alternativt så tilbyder en række internet handler fragt uden beregning, men i reglen påkræves det at man handler for et konkret beløb.
  2Det er jo meget problemfrit for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige strandsten på diverse webshops, og altså frembyder flertallet af e-forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at undersøge diverse internet webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at antage den laveste pris.
  3Trustpilot medfører relativt belejlige løsninger til at eksaminere ganske mange aktuelle forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det at foretrække, at du analyserer online shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige strandsten online. Facebook medfører ligeledes regulære gode metoder til at få et kig ind i internet shoppens kundefokus.
  4Temmelig mange online forretninger udlover i øjeblikket alverdens billige fragtmuligheder til strandsten. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye varer når der er tid til det. Fragtmetoden er jo super smart, og tit tillige den mest prisbevidste type af levering.
  5Før folk handler billige strandsten i en e-forhandler kunne man de facto tyde butikkens regler, det er dog ofte ikke videre interessant. For øvrigt slår vi et slag for at kunden er sat ind i de mest vitale bestemmelser der gælder for bestillingen af billige strandsten online, som for eksempel den bytteret e-handlen benytter.
  6Antal dages levering er super essentiel om man behøver dine nye varer om kort tid, så af den grund er det relativt passende at vi finder den estimerede leveringsdato ved strandsten. De fleste online shops tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre er afhængig af at bestillingen realiseres inden et fastslået tidspunkt.
  7Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, som assisterer dig som kunde imod snydagtige butikker på nettet. Som alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere prisen over et længere tidsrum.
  8Vi anbefaler at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en indikator for at internet webshoppen accepterer de officielle regler, og at virksomheden undertiden evalueres af sagkyndige som mestrer reglerne på området. Før nogen handler billige strandsten hos en online forretning kan de på en vis måde gennemse webshoppens forretningsaftale.
  9Enkelte internet virksomheder garanterer gratis levering på strandsten, men tit er det så præmissen at man køber for en konkret pris. Desuden bør du gribe den mest prisbevidste slags levering, der tit er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Løsningen er til tider ydermere vældig smart. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk