Byggevarepriser.dk

Stor Elhøvl

Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et stort sortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot stor elhøvl.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige stor elhøvl alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må vide hvad du helst vil have.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af stor elhøvl.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har du valget om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undvære fragtgebyret, og endda få produkterne med det samme.
De gængse byggekæder samler produkter fra talrige nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af stor elhøvl online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får super gavnlig assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis stor elhøvl.
En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
Diverse specialiserede webshops er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller stor elhøvl online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stor elhøvl bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

stor elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

stor elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

stor elhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
2Der kommer ofte ubelejlige vanskeligheder når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vurderes det essentielt at der er afsat nok plads i køreplanen, som gør at man kan være tryg ved at komme i mål.
3Du vil aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at du har udstyret tilgængeligt når du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i din økonomi.
4Husk at du kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. Støtten kræver med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
5I god tid inden at du optager arbejdet kan det blive rimeligt centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6For opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag skal du jævnligt holde øje med vejrvarslen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at piske ned når du lige er godt i gang med dit vigtige projekt.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fordelagtigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne indsamle prisen på dem én og én.
8Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du må udarbejde en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
9Du bør regne på hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at notere en pris fra forskellige virksomheder.
10Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. store ombygninger. Nogle projekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Der er utallige guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med rigelig gavnlig viden, navnligt ifald du kigger i hele verden.
12Det er betydningsfuldt at have de nødvendige materialer klar inden du indleder din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at alt er klar.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En masse shops på nettet tildeler heldigvis flere billige leveringstyper til stor elhøvl. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo ultra ligetil, samt tit endvidere den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kunne tillige tænke over at få ordren sendt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig for det meste en anelse mere bekostelig, men til gengæld usædvanlig fremkommelig ved køb af stor elhøvl online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog betinges af at du lever nær internet shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på stor elhøvl kan være ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at du behøver din ordre fluks, så herved er det nemlig passende at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved stor elhøvl. En del online webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på en række varer online, som nødvendiggør at ordren placeres forud for et konkret tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort forud for at medarbejderne holder fyraften.

Flere online forhandlere frembyder gratis levering på stor elhøvl online, men tit kun ifald der købes for en fastsat pris. Ellers kan man udse dig den mest betalelige leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig stor elhøvl hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af stor elhøvl i disse områder:

Fredericia, Kokkedal, Korsør, Hillerød, Køge, Værløse, København, Taastrup, Birkerød, Ringsted, Herlev, Skanderborg, Haslev, Frederikshavn, Herning, Lillerød, Odense, Skive, Vordingborg, Holbæk, Gentofte, Frederikssund, Charlottenlund, Gladsaxe, Albertslund, Næstved, Brønshøj, Svendborg, Kalundborg, Lystrup, Sønderborg, Thisted, Horsens, Rudersdal, Brabrand, Søborg, Kolding, Nykøbing Falster, Tårnby, Ballerup, Greve, Slagelse, Hobro, Farum, Højbjerg, Nakskov, Roskilde, Grenaa, Vallensbæk, Åbyhøj, Stenløse, Frederiksberg, Aabenraa, Jyllinge, Struer, Odder, Vejle, Esbjerg, Middelfart, Hjørring, Aalborg, Hedensted, Dragør, Hedehusene, Randers, Nyborg, Solrød Strand, Valby, Nørresundby, Holstebro, Helsingør, Hvidovre, Haderslev, Silkeborg, Nærum, Ishøj, Tilst, Viborg, Varde, Frederiksværk, Risskov, Ikast, Ølstykke, Aarhus, Glostrup, Rønne, Brøndby, Rødovre, Brønderslev, Hørsholm, Lyngby, Vanløse, Virum, og Allerød, .

Afhentning for stor elhøvl er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx stor elhøvl priser og stor elhøvl online. Derudover oplever man tit online shoppere søge efter fx køb stor elhøvl, billig stor elhøvl og stor elhøvl tilbud, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Gode tilbud på stor elhøvl

Det har vist sig at være ret nemt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige stor elhøvl online hos flere internet handler, og derved har adskillige online selskaber ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på stor elhøvl betydeligt, og ovenikøbet frembyde levering uden gebyr.

Men det kan til hver en tid blive indbringende at inspicere et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på stor elhøvl online forud for at du bestiller, således at man er skråsikker på at antage den bedste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Du må lige meget hvad huske på, at såfremt en shop afhænder billige stor elhøvl online på tilbud til en pris der kan virke helt fantastisk letkøbt, kunne det for det meste være et signal om en falsk internet shop. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af en foranstaltning, som bistår os overfor uægte firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil betale betalingen af stor elhøvl af flere omgange. Dette fås normalt hos niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i data fremstår det klart, at mennesker typisk leder efter bl.a. stor elhøvl priser og stor elhøvl online. Man ser desuden ofte internet shoppere efterspørge blandt andet billig stor elhøvl, stor elhøvl tilbud og køb stor elhøvl.

Se nærmere på tidligere kunders vurderinger

Trustpilot frembringer egentlig fine chancer for at dechifrere forskellige forhenværende konsumenters omtaler og herved foreslår vi, at du ser nærmere på internet firmaets ratings inden du bestiller billige stor elhøvl online.

Facebook frembyder ligeledes rigtig passende muligheder for at få kendskab til netbutikkens pålidelighed. I øvrigt ses nogle internet forretninger som tilbyder kunderne at registrere en anmeldelse af deres køb, som ligeledes kan bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige stor elhøvl online på en netshop burde de principielt betragte forhandlerens forretningsaftale, dog er det bare ikke specielt ophidsende, især ved de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne måske være at tjekke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er et signal om at online forretningen imødekommer dansk lovgivning, tillige med at online virksomheden rutinemæssigt efterses af fagmænd der er inde i de gældende vilkår.

Derudover giver det dig anledning til at få bistand, når du udsættes for dilemmaer i processen med din shopping med stor elhøvl. Tilmed er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der er gældende for købet af stor elhøvl online, til eksempel den bytteret online butikken kører med.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte sin bestilling af stor elhøvl, ligegyldig om man shopper fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Bygma.

Kim V gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jesper gav 4 stjerner

SUPER

Susanne gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Jesper D gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan være usædvanlig vital når du mangler dine nye produkter omgående, og af den grund er det forholdsvis relevant at vi gransker tidshorisonten for levering ved stor elhøvl. En stor portion e-handler giver billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men vær påpasselig da det antager at ordren aflægges tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Generelt anbefaler vi at kigge om online forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en angivelse af at internet forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken lejlighedsvis vurderes af fagmænd som er meget fortrolige lovene på området. Forinden folk shopper billige stor elhøvl hos en webshop kunne de i princippet studere dens regler.
3Det er efterhånden meget simpelt for købere at finde tilbud online på billige stor elhøvl i blandt forskellige online shops, og til tak præsterer flertallet af forretninger på nettet billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at kigge forbi visse firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du køber, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
4Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under et reglement, hvilket assisterer folk imod snydagtige forhandlere på nettet. Alternativt kan du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale regningen over et længere tidsrum.
5Enkelte internet foretagender sikrer fri fragt på stor elhøvl, men undertiden afkræver det at man aftager for en konkret pris. Som alternativ kunne du gribe den prisbilligste leveringsversion, hvilket typisk vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen er en gang i mellem samtidig virkelig gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
6Forud for at nogen handler billige stor elhøvl i en online butik burde de principielt bese netshoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke videre spændende. For øvrigt tilrådes det at du er vaks omkring de mest vedkommende vilkår der har betydning for shopping af billige stor elhøvl online, eksempelvis den ombytningsret internet webshoppen tilsikrer.
7Den mindst kostelige slags levering er dog selv at hente varerne, som jo afhænger af at du lever nærved online forretningens adresse. Den løsning er selvfølgelig yderst udslagsgivende om vi mangler stor elhøvl fluks. Alternativt så sikrer nogle shops på nettet fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt sum.
8Trustpilot byder på egentlig værdifulde løsninger til at efterse ganske mange nuværende kunders synspunkter og derved er det fornuftigt, at du læser internet shoppens bedømmelser forinden du handler billige stor elhøvl online. Facebook yder tilsvarende stort set troværdige muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens popularitet.
9En stor portion online webshops giver nu diverse billige fragtmuligheder til stor elhøvl. En der er meget almindelig er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo usædvanlig nem, og typisk derudover den mest letkøbte type af levering.