Byggevarepriser.dk

Stolpebeton pristjek

Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort vareudvalg, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare stolpebeton.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige stolpebeton fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder lave priser, og andre har et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som kan give information omkring stolpebeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra forskellige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af stolpebeton online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og pga. det har du tilbuddet om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Hermed kan man undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet have produkterne straks.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du opleve mere god assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis stolpebeton.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Hovedparten af niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe stolpebeton online hos dem.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

stolpebeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at have assistance fra en fagperson til områder af projektet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at notere en pris fra diverse selskaber.
2Man bør på ingen måde undvære udstyr. Ofte kan det vise sig afgørende at du har udstyret ved hånden når du går løs med arbejdet. Det er derudover afgørende at medregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
3Før du starter dit byggeprojekt kan det blive usandsynligt fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette må du jævnligt undersøge vejrvarslen i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det pludselig starter med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
5Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, ikke mindst ved store byggeopgaver. Enkelte byggerier kræver flere personer. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Der kommer typisk uforudsete problemer når det handler om store opgaver, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Det er muligt at søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås når ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at renoveringen influerer positivt på planeten.
8Der findes endeløse guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube er anvendeligt med temmelig meget brugbar oplysning, ikke mindst når du benytter den engelske version.
9Det kan blive vigtigt at have de fornødne byggematerialer til rådighed i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du bør notere en simpel note hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og som det næste gennemgå listen, hvormed du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør liste en velovervejet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver strategien.
11Typisk vil det vise sig vigtigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive rationelt at tage noter til hver eneste udgift, og herefter notere billige priser på hver enkelt.
12Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj såsom hjelm og sko som beskytter dig imod mulige uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke investerer i eksperthjælp.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål om stolpebeton

 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  Flere e-forhandlere yder nu til dags en hel del forskellige billige former for levering til stolpebeton. Det mest almindelige er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte varer præcis når det passer dig. Løsningen er altså virkelig nem, samt endda også den billigste leveringsudgave.

  Du bør ligeledes overveje at få varerne bragt til din bolig eller til dit arbejde. Denne bliver ofte en tak mere pebret, men på den anden side ultra bekvem ift. stolpebeton online. Den billigste leveringsmulighed er dog at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du bor nær e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på stolpebeton er særligt central i tilfælde af at du har behov for ordren straks, så i det øjemed er det selvfølgelig aktuelt at man efterser den forventede leveringstid for stolpebeton. Flere internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på en række produkter online, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen realiseres inden et fastslået tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset forinden personalet holder fyraften.

  Nogle enkelte internet foretagender byder på fragt uden beregning på stolpebeton online, men typisk er det betinget af at der købes for en fastsat pris. Desuden skulle man udse dig den mest betalelige metode til levering, som typisk er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

  Masser af netshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig stolpebeton på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder fx afhentning af stolpebeton i følgende byer:

  Søborg, Højbjerg, Glostrup, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Sønderborg, Hillerød, Roskilde, Brønshøj, Hvidovre, Lyngby, Ringsted, Frederikssund, Silkeborg, Taastrup, Kalundborg, Grenaa, Aalborg, Albertslund, Odense, Thisted, Lillerød, Odder, Birkerød, Frederiksberg, Hjørring, København, Nakskov, Greve, Charlottenlund, Vanløse, Rødovre, Vordingborg, Haslev, Risskov, Åbyhøj, Dragør, Ballerup, Nørresundby, Farum, Brabrand, Hobro, Svendborg, Rønne, Frederiksværk, Struer, Gentofte, Kokkedal, Skanderborg, Aabenraa, Hedensted, Nyborg, Værløse, Tårnby, Aarhus, Brøndby, Holbæk, Slagelse, Fredericia, Randers, Næstved, Viborg, Hedehusene, Hørsholm, Ølstykke, Køge, Korsør, Helsingør, Jyllinge, Solrød Strand, Frederikshavn, Allerød, Skive, Herlev, Holstebro, Nærum, Esbjerg, Varde, Vallensbæk, Ikast, Haderslev, Lystrup, Valby, Kolding, Rudersdal, Stenløse, Horsens, Vejle, Herning, Tilst, Middelfart, Virum, Ishøj, og Brønderslev, .

  Afhentning af stolpebeton er muligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster).

  Når man ser på data bliver det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter fx stolpebeton tilbud og stolpebeton priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter bl.a. stolpebeton online, køb stolpebeton samt billig stolpebeton, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark.

  Priser på stolpebeton

  Det har vist sig at være særligt ukompliceret for alle og enhver at sammenligne priser på billige stolpebeton online i blandt forskellige e-forretninger, og for det har massevis af internet virksomheder ikke kunne slippe for at sænke priserne på stolpebeton markant, og i øvrigt sikre fragtfri levering.

  Men det kan immervæk blive nyttigt at kigge forbi indtil flere internet selskaber efter rabatter og tilbud på stolpebeton online før du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Man skal trods alt være årvågen med, at hvis en online virksomhed sælger billige stolpebeton online for en udsalgspris som kan virke besynderligt god, er det ofte være en indikation på en snydagtig online webshop. Kortbestillinger er heldigvis en del af et reglement, hvilket værner en overfor uoprigtige online forretninger.

  Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere omkostningerne til stolpebeton i flere bidder. Det fås typisk hos nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere tit søger for eksempel køb stolpebeton og billig stolpebeton. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel stolpebeton priser, stolpebeton tilbud samt stolpebeton online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot yder temmelig udmærkede muligheder for at gennemrode en stor gruppe eksisterende brugeres domme og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemgår internet forhandlerens ratings før du placerer din ordre på billige stolpebeton online.

  Facebook giver dig tillige forholdsvis uafhængige løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række e-shops som tilbyder folk at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket også burde udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden folk shopper billige stolpebeton online hos en internet shop kunne man uden tvivl studere virksomhedens vilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt, særligt hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

  En anden mulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, hvilket bør være en forsikring om at e-forretningen overholder de officielle regler, tillige med at online shoppen fra tid til anden vurderes af jurister som har meget erfaring med lovene på området.

  Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, for så vidt du forvoldes besvær i forbindelse med din shopping med stolpebeton. For øvrigt foreslår vi at man er klar over de mest basale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af stolpebeton online, fx hvilken returneringsret internet forhandleren tilsikrer.

  På grund af dette er det ligeledes relevant, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af stolpebeton, ligegyldig om man bestiller ved Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Christian gav 5 stjerner

  God til prisen

  Jan Christiansen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Kirsten gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Else Mortensen gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot yder en del hensigtsmæssige løsninger til at kontrollere en stor gruppe andre brugeres evalueringer og derfor tilråder vi, at du eksaminerer netshoppens omtaler forinden du køber billige stolpebeton online. Facebook frembringer for øvrigt nogle gode genveje til at få en idé om e-butikkens popularitet.
  2Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en angivelse af at online webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, samt at internet webshoppen af og til monitoreres af fagmænd som behersker de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige stolpebeton på en webshop kan de til hver en tid læse netshoppens handelsbetingelser.
  3Nogle enkelte e-shops i Danmark yder portofri levering på stolpebeton, men typisk kun såfremt der aftages for et fastslået beløb. Derudover burde du udse dig den mest betalelige type af levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Løsningen er som oftest ligeledes super fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
  4Det er jo ret så overkommeligt for købere at sammenholde priser online på billige stolpebeton i blandt forskellige online shops, og med det motiv tilbyder utallige e-firmaer levering uden betaling. Det kan til hver en tid vise sig lønsomt at sammenligne nogle forskellige webshops efter tilbud og rabat inden du shopper, så du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  5Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der bistår køber imod uærlige internet shops. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at honorere pengene ude i fremtiden.
  6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld forudsat vi har behov for din ordre straks, så derfor er det fuldt ud relevant at man checker det estimerede leveringstidspunkt ved stolpebeton. Temmelig mange online butikker garanterer billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et aftalt tidspunkt.
  7Den mest betalelige form for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online forretningens tilholdssted. Den leveringsmåde er naturligvis rigtig vital i tilfælde af at du skal bruge stolpebeton om få sekunder. Alternativt så frembyder en række firmaer på nettet levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man shopper for en fastsat sum.
  8En lang række internet butikker tildeler nu til dags mange forskellige billige former for fragt til stolpebeton. En sikker vinder er nu om dage udleveringssteder, så du selv kan hente pakken når du har lyst. Løsningen er nemlig yderst fleksibel, og i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte fragtløsning.
  9Inden folk handler billige stolpebeton på en online forretning kunne de ideelt set tage stilling til shoppens forretningsaftale, det er dog oftest en omfattende opgave. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige stolpebeton online, for eksempel den returpolitik webbutikken garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk