Byggevarepriser.dk

Støvadapter

Bosch Støvadapter GDE hex Professional (til SDS-hex Mejsling)
870 kr.
Se produkt
Bosch Støvadapter GDE 68 Professional til SDS-Max Boring
370 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 16 CYL TIL SLAGBOREMASKINER
620 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-T T/VINKELSLIBER
585 kr.
Se produkt
Bosch Støvadapter GDE 162 Professional (til SDS-Max Borekrone)
515 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-T T/VINKELSLIBER
1.520 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-S T/VINKELSLIBER
1.465 kr.
Se produkt
Bosch Støvadapter GDE max Professional (til SDS-Max Mejsling)
960 kr.
Se produkt
Bosch Støvadaptersæt GDE 68 + GDE max Professional
1.245 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 115/125 FC-T T/GWS
835 kr.
Se produkt
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-S T/VINKELSLIBER
545 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige støvadapter fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare støvadapter.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af støvadapter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra mange leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af støvadapter online.
De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og derigennem har de fleste adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at spare fragtomkostningen, samt endda have varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse niche webshops står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichebutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du opleve endnu mere anvendelig vejledning fra folk der er specialister i lige præcis støvadapter.
En masse specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe støvadapter online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

støvadapter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støvadapter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

støvadapter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støvadapter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en struktureret agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din handlingsplan.
2I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det er behjælpeligt at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til prisen på dem enkeltvis.
3Det bør overvejes at få assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er større byggeprojekter. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden vil det vise sig hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
4Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke får eksperthjælp.
5I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
6Man vil aldrig nogensinde mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret tilgængeligt før du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
7Du finder utrolig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig information, i særlig grad hvis man bruger engelske søgeord.
8Du bør regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde få hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Ifald du fremskaffer eksperthjælp kan det godt betale sig at få uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
9Der viser sig altid utidige hovedpiner når det kommer til avancerede projekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man afsætter nok tid i køreplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
10Det vil vise sig meningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer indkøbt inden du iværksætter din byggeproces. Du har fordel af at lave en punktforms oversigt som indeholder de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er klar.
11Før du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig rimeligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du regelmæssigt se udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne bedst som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som jo er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En række internet virksomheder udlover i vore dage alverdens billige former for levering til støvadapter. En der er meget populær er nu til dags levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente produkterne lige når det passer dig. Muligheden er altså super let gængelig, samt tit også den billigste fragtform.

Du burde tillige foretrække at vælge afsending til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig godt nok en tak mere pebret, men også særdeles uproblematisk for støvadapter online. Den mest letkøbte form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du har bopæl nærved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på støvadapter er naturligvis ualmindeligt relevant i tilfælde af at vi absolut skal bruge ordren inden for få dage, så med det formål er det rimelig på sin plads at vi undersøger leveringstiden på støvadapter. De fleste internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men som trods alt er afhængig af at ordren køres igennem inden et fastslået tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

Indtil flere internet outlets yder levering uden gebyr på støvadapter online, men for det meste er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt pris. Desuden burde du udse dig den billigste slags levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig støvadapter online men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på støvadapter i disse områder:

Silkeborg, Kalundborg, Lystrup, Brøndby, Virum, Hvidovre, Aalborg, Frederiksværk, Brønderslev, Brabrand, Rødovre, Tårnby, Charlottenlund, Ishøj, Rønne, Frederiksberg, Jyllinge, Esbjerg, Vallensbæk, Viborg, Lyngby, Albertslund, Dragør, Frederikshavn, Taastrup, Middelfart, Værløse, Vanløse, Herlev, Thisted, Nykøbing Falster, Slagelse, Hillerød, Aabenraa, Holbæk, Skanderborg, Birkerød, Haslev, Odense, Randers, Roskilde, Gentofte, Fredericia, Aarhus, Greve, Hedensted, Hobro, Glostrup, Nakskov, Haderslev, Lillerød, Varde, Grenaa, Ballerup, Vordingborg, Svendborg, Ringsted, Farum, Holstebro, Hedehusene, Kokkedal, Ikast, København, Rudersdal, Nørresundby, Tilst, Vejle, Ølstykke, Nyborg, Næstved, Nærum, Herning, Risskov, Stenløse, Åbyhøj, Kolding, Hørsholm, Solrød Strand, Hjørring, Odder, Horsens, Højbjerg, Helsingør, Korsør, Sønderborg, Køge, Struer, Allerød, Brønshøj, Frederikssund, Søborg, Skive, Gladsaxe, og Valby, .

Click-and-collect ift. støvadapter er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland).

Ses der på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet støvadapter priser og støvadapter tilbud. Man ser desuden tit mennesker søge bl.a. billig støvadapter, støvadapter online og køb støvadapter, foruden de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Få den bedste pris på støvadapter

Det er jo ret enkelt for forbrugerne at analysere priser på billige støvadapter online i blandt flere webbutikker, og til tak har masser af online forhandlere været nødt til at sænke prisen på støvadapter betydeligt, og endda sikre billig levering.

Derfor kan det til hver en tid være indbringende at analysere forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på støvadapter online forud for at du shopper, så du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Man bør alligevel være omhyggelig med, at ifald en online forretning markedsfører billige støvadapter online for en pris som kan ses som utopisk billig, så burde det ofte være et tegn på en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, hvilket hjælper køberen overfor snydagtige internet forhandlere.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale pengene til støvadapter ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger for eksempel billig støvadapter og støvadapter online. Man ser desuden jævnligt mennesker søge for eksempel støvadapter priser, køb støvadapter og støvadapter tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot tilbyder visse troværdige chancer for at gennemrode en stor portion tidligere konsumenters meninger og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på e-firmaets kritik forinden du placerer din ordre på billige støvadapter online.

Facebook giver dig derudover adskillige hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til online webshoppens troværdighed. Desuden ses en del internet varehuse som tilbyder folk at give en omtale af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige støvadapter online på en e-butik kan man de facto tyde webbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste en omfattende opgave, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et sympol på at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at internet shoppen undertiden overvåges af sagkyndige som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Desuden giver det dig chance for opbakning, ifald du får udfordringer i forbindelse med din handel med støvadapter. Yderligere anbefales det at du er vaks omkring de grundlæggende retningslinjer der har indvirkning på købet af støvadapter online, f.eks. hvilken byttepolitik online butikken anvender.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man altid gemmer sin ordremail, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af støvadapter, uanset om man handler hos Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Jan Thomsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Karen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Camilla B gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Bente gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til online shopping
1Nogle enkelte webshops garanterer portofri levering på støvadapter, men oftest er det forudsat at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt bør du beslutte sig for den mest betalelige fragttype, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Løsningen viser sig i regelen til gengæld ret nem. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne.
2Forinden nogen shopper billige støvadapter i en online virksomhed bør de sådan set sætte sig ind i dens regler, men det er gerne ikke specielt ophidsende. Udover dette anbefales det at kunden er opmærksom på de væsentligste betingelser der gælder for shopping af billige støvadapter online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen lover.
3Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at hente pakken selv, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet forretningens bopæl. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ualmindeligt aktuel såfremt vi mangler støvadapter straks. Alternativt så lover nogle få internet firmaer levering uden beregning, men for det meste er det påkrævet at der aftages for en konkret sum.
4Leveringstidspunktet er jo temmelig aktuel om man behøver din pakke lige om lidt, og derfor er det rigtig centralt at du gransker den anslåede leveringstid på støvadapter. Størstedelen af firmaer på nettet yder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, hvilket dog er forudsat at transaktionen realiseres forinden et angivent tidspunkt.
5En række netshops frembyder nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for fragt til støvadapter. Den mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når du har mulighed for det. Denne er altså meget let gængelig, samt mange gange også den mindst kostelige slags levering.
6Vi foreslår generelt at kigge om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det kan være et sympol på at e-forretningen anerkender de danske retningslinjer, foruden at webshoppen undertiden monitoreres af sagkyndige som behersker de gældende regulativer. Før folk køber billige støvadapter i en online forretning kunne de faktisk få overblik over netshoppens vilkår.
7Trustpilot tilbyder absolut ønskværdige løsninger til at inspicere en hel del øvrige konsumenters meninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du studerer online shoppens bedømmelser inden du bestiller billige støvadapter online. Facebook forærer dig på samme måde fuldkommen relevante genveje til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
8Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en bestemmelse, der hjælper en overfor falske internet selskaber. Som en anden løsning burde du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere prisen senere.
9Det er jo særligt let gængeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige støvadapter i blandt diverse internet handler, og ergo præsterer en lang række internet outlets fri fragt. Derfor kan det trods alt være smart at sammenholde nogle få online forretninger efter billige priser før du færdiggør din shopping, så man er sikker på at få den mest betalelige pris.