Byggevarepriser.dk

Støbeplader pristjek

Er du på udkig efter støbeplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: til trailer store til beton små på mål vandfast

Størrelser: 28 mm 40 mm 19 mm 13 mm 30 mm 25 mm 5 mm 22 mm 10 mm 20 mm 12 mm 15 mm16 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke butikkens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en webshop, som tilbyder information omkring støbeplader.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige støbeplader hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare støbeplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i de større byer, og hermed har du mulighed for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder sælger produkter fra diverse leverandører, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af støbeplader online.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Derigennem kan du opleve ekstremt nyttig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis støbeplader.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at handle støbeplader online på deres hjemmeside.
De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

støbeplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det uden varsel starter med at regne når du netop vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at notere alle poster, og herefter notere online tilbud på dem enkeltvis.
3Der ligger en overflod af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder store mængder almennyttig info, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Forudsat at du anskaffer professionel assistance vil det typisk være en god idé at notere prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
5Inden du påbegynder byggeprojektet er det vildt centralt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være af stor betydning at du har udstyret til rådighed inden du tager fat på byggeriet. Det er derudover en fordel at medtage omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Der kommer ofte overraskende problemstillinger når det kommer til store byggeprojekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes god plads i køreplanen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
8Det er meningsgivende at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible forinden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en simpel oversigt som indeholder de materialer du får brug for, og derefter efterse oversigten, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, specielt når det kommer til omfangsrige projekter. Flere ombygninger stiller krav om mere end en person. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær realistisk idet du laver strategien.
11Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Det forudsætter dermed at renoveringen forbedrer planeten.
12Du må ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som hjelm og sko som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger tilbyder i dag diverse billige leveringsudgaver til støbeplader. En af de mest anvendte er i vore dage levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig ukompliceret, samt desuden endvidere den billigste leveringstype.

Du kan på samme måde tænke over at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringstypen er til tider en lille smule mindre billig, men tillige vældig hensigtsmæssig for støbeplader online. Den mest betalelige type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo beroer på at du har bopæl i kort afstand af online firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på støbeplader er jo virkelig relevant såfremt du behøver din pakke nu og her, så herved er det temmelig passende at du ser den anslåede leveringstid ved støbeplader. Mange internet outlets – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre online, men glem ikke at det er underforstået at du bestiller forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren skippet afsted forud for at lagermedarbejderne har fri.

Nogle butikker på nettet byder på gratis fragt på støbeplader online, men ofte er det betinget af at der handles for en bestemt pris. Alternativt skulle du tage den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

En hel del netshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig støbeplader på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på støbeplader i disse områder:

Hobro, Farum, Virum, Værløse, Lystrup, Ikast, Korsør, Vanløse, Valby, Kalundborg, Gladsaxe, Hjørring, Gentofte, Charlottenlund, Frederiksværk, Ballerup, Brabrand, Kolding, Rønne, Grenaa, Rudersdal, Holstebro, Odder, Nyborg, Rødovre, Frederikssund, Herlev, Taastrup, Køge, Thisted, Aabenraa, Varde, Fredericia, Ringsted, Nørresundby, Nakskov, Roskilde, Allerød, Holbæk, Risskov, Højbjerg, Aarhus, Silkeborg, Søborg, Dragør, Aalborg, Frederiksberg, Greve, Birkerød, Helsingør, Randers, Hillerød, Horsens, Albertslund, Glostrup, København, Ølstykke, Haderslev, Nykøbing Falster, Middelfart, Tilst, Næstved, Skive, Svendborg, Kokkedal, Esbjerg, Brønderslev, Haslev, Hedehusene, Nærum, Brønshøj, Sønderborg, Frederikshavn, Brøndby, Struer, Tårnby, Viborg, Hedensted, Ishøj, Lillerød, Stenløse, Jyllinge, Vejle, Herning, Vallensbæk, Skanderborg, Lyngby, Odense, Hvidovre, Vordingborg, Hørsholm, Solrød Strand, Åbyhøj, og Slagelse, .

Afhentning for støbeplader er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx køb støbeplader og støbeplader tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker søge bl.a. støbeplader priser, støbeplader online og billig støbeplader, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Tilbud på støbeplader

Det har vist sig at være ret så smertefrit for folk at lave prissammenligning på billige støbeplader online hos diverse shops på nettet, og herved har de fleste e-shops set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på støbeplader enormt, og ydermere yde fragt uden omkostninger.

Det kan imidlertid blive rentabelt at granske forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på støbeplader online forinden du gennemfører dit køb, så du er sikret at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en webshop reklamerer billige støbeplader online til salg for en tilbudspris som er himmelråbende billig, så burde det for det meste være et kendetegn på en snydagtig internet handler. Handler med kort er heldigvis en del af en orden, som dækker dig imod uoprigtige e-forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere regningen på støbeplader over en periode. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis køb støbeplader og billig støbeplader. Foruden dette oplever man mange gange mennesker lede efter eksempelvis støbeplader online, støbeplader priser samt støbeplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: vandfast på mål til beton små store til trailer

Størrelser: 40 mm 28 mm 10 mm 12 mm 19 mm 22 mm 5 mm 15 mm16 mm 25 mm 30 mm 13 mm 20 mm

Kig på folks erfaringer

Trustpilot leverer en del fine chancer for at tolke en stor portion andre forbrugeres tanker og af den grund er det klogt, at du tjekker online webshoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige støbeplader online.

Facebook indebærer ydermere temmelig gode løsninger til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. I øvrigt møder vi endda e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige støbeplader online i en e-forretning kunne de i reglen tage stilling til butikkens forretningsvilkår, dog er det bare ikke særlig morsomt, især hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en garanti for at e-forhandleren accepterer de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden af og til efterses af eksperter som er meget bekendte med reglerne.

Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, såfremt du oplever problemer i processen med dit køb af støbeplader. For øvrigt kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen af støbeplader online, som fx hvilken returrettighed butikken bruger.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af støbeplader, uanset om man shopper fra Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Kim Møller gav 5 stjerner

Udmærket

Karen Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas Larsen gav 5 stjerner

God til prisen

Marianne L gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til online shopping
1Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for købere at søge information om priser online på billige støbeplader fra flere e-forhandlere, og derfor frembyder flertallet af online virksomheder gebyrfri levering. Trods dette kan det imidlertid være tiden værd at sammenholde visse e-forhandlere efter billige priser før du køber, sådan at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
2Generelt foreslår vi at se nærmere på om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været et tegn på at online shoppen adlyder gældende dansk lovgivning, samt at online webshoppen ofte monitoreres af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige støbeplader på en internet shop kan de reelt bese dens handelsaftale.
3Trustpilot medfører uden sammenligning gode løsninger til at gennemgå flere nuværende brugeres bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du verificerer e-butikkens omtaler forud for at du bestiller billige støbeplader online. Facebook frembyder lignende evigt habile muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed.
4Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du er i kort afstand af internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være yderst vigtig ifald du behøver støbeplader lige om lidt. Alternativt så lover nogle enkelte online varehuse gratis levering, men undertiden gælder det kun hvis man aftager for en fastsat pris.
5Forinden nogen bestiller billige støbeplader på en forretning på nettet kunne man utvivlsomt overveje e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen et omfattende arbejde. Tilsvarende er det en hjælp at du er obs på de mest relevante bestemmelser i forbindelse med shopping af billige støbeplader online, som eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen bruger.
6Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af et lovbud, der bistår kunden overfor uægte e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage pengene over tid.
7Fragtperioden kan vise sig at være yderst udslagsgivende når man mangler produktet om få sekunder, så derfor er det ret så meningsfuldt at man studerer den forventede leveringstid på støbeplader. Flere butikker på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær vagtsom da det beroer på at bestillingen laves forud for et fastslået klokkeslæt.
8Mange webshops i Danmark tilbyder til alt held en række forskellige billige fragttyper til støbeplader. Det mest populære er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo ualmindeligt nem, og endda ydermere den billigste form for fragt.
9En hel del online outlets tilbyder billig levering på støbeplader, men ofte kun når man aftager for et fastslået beløb. Alternativt skulle man tage den mest betalelige leveringsmanér, som mange gange vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig som oftest samtidig særligt overkommelig. Den mest letkøbte fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk