Byggevarepriser.dk

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 839 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
839 kr. Sække med 1.000 kg Køb
855 kr. Sække med 1.000 kg Køb
898 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.019 kr. Sække med 500 liter Køb
1.019 kr. Sække med 500 liter Køb
1.024 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.068 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.098 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.099 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.109 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.125 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.138 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.148 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.342 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.362 kr. Poser med 20 kg Køb
1.766 kr. Sække med 500 liter Køb
1.819 kr. Sække med 775 kg Køb
1.975 kr. Sække med 500 liter Køb
1.984 kr. Sække med 1.000 kg Køb
2.078 kr. Sække med 1.000 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Støbemix findes i flere forskellige størrelser, men de mest anvendte størrelser er dog dem, der hedder 0-11 og 0-16. Størrelserne betyder, at elementerne i blandingen har en størrelse på mellem 0 og eksempelvis 11 millimeter i diameter.

Det er mest almindeligt at bruge støbemix til betonblandinger, og det findes både som sømateriale og bakkemateriale. Sømateriale er hentet fra søer, mens bakkemateriale er hentet fra grusgrave. Støbemix som bakkemateriale er også kendt som ærtegrus.

Hvad kan man bruge støbemix til?

Støbemix kan blandt andet bruges til bryggerset eller gulve, og det kan også anvendes, hvis der skal lægges varme i gulvet. Det kan både anvendes indendørs og udendørs. Udendørs bruges de grove blandinger til flagstænger, fundamenter og fundablokke.

Det kan både bruges af professionelle murere, ligesom det også kan bruges af privatpersoner, der er i gang med et gør-det-selv-projekt.

Støbemix er et blandingsprodukt, som består af grus og sand i flere forskellige blandingsforhold. Det har en meget stor anvendelse, og det kan derfor bruges til størstedelen af alle de støbeopgaver, en murer kommer ud for.

Det kan bruges til rigtig mange opgaver, hvor der er behov for beton, herunder for eksempel fundamenter, sokler, trapper, fliser, støttemure, stolper og så videre.

De mange forskellige anvendelsesmuligheder skyldes, at man kan anvende forskellige blandingsforhold alt afhængigt af, hvad man skal bruge det til. Derudover er det meget let at arbejde med, da man ikke behøver at tilsætte andet end vand og cement til produktet.

Hvor meget støbemix skal man bruge?

For at finde ud af hvor meget støbemix man skal bruge, skal man først gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad man skal bruge det til, og hvor stort et areal der skal dækkes. Derudover er det også nødvendigt at overveje, hvilket blandingsforhold man skal anvende.

Hvilket blandingsforhold man skal anvende til opgaven afhænger af, hvilken opgave der er tale om. Her kommer en gennemgang af blandingsforholdene til de mest almindelige opgaver med støbemix:

Derudover er det nødvendigt at vide, at man for at kunne lave en kubikmeter beton som udgangspunkt skal bruge 1,1-1,2 kubikmeter støbemix.

Da støbemix er et blandingsprodukt, kan vægten variere alt afhængigt af blandingsforholdet. Man kan dog gå ud fra, at støbemix som udgangspunkt vejer cirka 1500 kg. per kubikmeter.

Forhandlere af støbemix

Det kan købes i de fleste butikker, hvor man også kan købe andre former for byggematerialer. Når man skal købe støbemix er det dog vigtigt at spørge sig selv om, hvor meget man skal bruge, og hvordan det skal transporteres. Har man for eksempel mulighed for at hente det selv, eller skal det leveres til en bestemt adresse?

Prisen på støbemix

Der kan være meget stor forskel på, hvad støbemix koster, da det, som nævnt, er et blandingsprodukt. Der kan både være forskel på kvaliteten og størrelsen af blandingerne. Derudover kan der også være forskel på, om man ønsker bakkemateriale eller sømateriale.

Som udgangspunkt kan man dog godt regne med, at prisen per kubikmeter 0-8 støbemix ligger på mellem 200 og 400 kroner. Her bør man være opmærksom på, at det godt kan betale sig at undersøge markedet på nettet, da der som regel er nogle billigere priser at finde her.

Blandingsforhold til beton og cement

Skal man blande beton eller cement ved hjælp af støbemix, er det en rigtig god ide, at man starter med at sætte sig grundigt ind i, hvad der vil være det bedste blandingsforhold til opgaven.

Det er nemlig i sidste ende blandingsforholdet, der har en afgørende betydning for, hvor hårdt og solidt det færdige gulv bliver.

Blandingsforholdet til beton og cement afhænger af flere forskellige faktorer, herunder blandt andet af kvaliteten af cementen og hvilken opgave der skal bygges.

De anbefalede blandingsforhold til cement og beton er:

Anvendes disse blandingsforhold bør man være opmærksom på, at gulvet vil få en forholdsvis ru overflade sammenlignet med et linoleumsgulv. Ønsker man hellere en glat overflade, kan man i stedet for støbemix anvende støbesand.

Forskellige typer af gulve

Inden man begynder at kaste sig ud i et blandingsforhold til det nye gulv, er det en rigtig god ide at sætte sig ind i, hvor meget slid de forskellige blandingsforhold til gulve egentlig dækker over. Det komme der en gennemgang af her:

Gulve i beton der udsættes for meget slid: Dette dækker over gulve i båse eller på stier, som udsættes for en stor belastning grundet meget færdsel. Derudover dækker det også over vægge og gulve, der kan blive udsat for hårde vandtryk.

Gulve i beton der udsættes for normalt slid: Dette dækker over udendørs gulve i beton og andre udendørs betonkonstruktioner, som kan blive påvirket af daglig slitage, vejr og vind.

Gulve i beton med let slid: Dette dækker over underbeton til klinker og fliser samt slidlag og indendørs konstruktioner, der er beskyttet mod vejr og vindforhold.

Sådan foregår leveringen

Leveringen foregår som man selv ønsker det, og man kan enten selv vælge at hente varerne i bil, eller man kan få dem leveret. Det kan som regel godt betale sig at få det leveret, da det er meget tungt og besværligt selv at transportere.

Man kan enten købe støbemix i løs vægt eller i bigbags, og nogle forhandlere tilbyder også salg i sække eller poser. Disse kan man godt have i bilens bagagerum, men det kommer naturligvis an på, hvor mange sække eller poser man skal bruge.

Ønsker man at benytte sig af muligheden for at få det leveret, findes der fire forskellige valgmuligheder:

 1. Man kan vælge af få det tippet af ved kantsten eller i indkørslen. Efterfølgende skal man selv sørge for at flytte det hen til det sted, hvor det skal opbevares.
 2. Man kan også vælge at få det læsses af ved hjælp af en grab. Det vil sige, at lastbilen, der leverer materialerne, har en grab på, så den kan placere det på et ønsket sted inde på grunden.
 3. Det er også muligt at vælge at få støbemixen leveret i en bigbag, som er en stor pose, der kan rumme mere end en kubikmeter støbemix. Vælger man denne metode, vil bigbagen blive leveret ved kantstenen eller i indkørslen.
 4. Den sidste mulighed er at hente støbemixen selv, hvis man har mulighed for det. I så fald er det nødvendigt at spænde en trailer fast på bilen. Selve læsningen op på traileren er hos de fleste forhandlere gratis.

Alternativ til støbemix

Hvis man ikke kan skaffe støbemix, kan man i stedet for benytte sig af stabilgrus. Stabilgrus koster dog cirka det samme som støbemix, så der vil ikke være nogen betydelig økonomisk besparelse.

Omvendt kan man spare penge, hvis man for eksempel allerede har en del stabilgrus til rådighed, eksempelvis hvis man har et overskud fra et andet projekt.

Som udgangspunkt er stabilgrus et fint alternativ til støbemix, man der er et par ting, man skal være opmærksom på.

Først og fremmest har stabilgrus et højt indhold af ler, og det kan give misfarvet beton. Skal man have en synlig betonkonstruktion, bør man derfor vælge støbemix i stedet.

Det kan også være svært at vurdere blandingsforholdet mellem stabilgrus og beton. Derfor anbefales det altid, at man anvender støbemix de steder, hvor der er tale om en bærende konstruktion. På den måde er man sikker på, at konstruktionen kan holde.

Men er støbemix overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af grus…

 • Afretningsgrus
 • Bakkegrus
 • Brolæggergrus
 • Bundsikringsgrus
 • Drængrus
 • Filtergrus
 • Flisegrus
 • Muregrus
 • Stabilgrus
 • Støbegrus
 • Støbemix
 • Ærtegrus
 • Støbemix via online shops

  Trustpilot byder på ganske troværdige muligheder for at finde ud af en stor gruppe tidligere konsumenters betragtninger med bestilling af støbemix og af den grund er det godt, at du læser internet forretningens omtaler forinden du køber støbemix online.

  Facebook byder på på samme måde ganske udmærkede genveje til at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, som tilmed bør benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er for køb af støbemix.

  Forinden du handler støbemix via nettet

  Inden nogen handler støbemix hos en e-handler burde man i reglen have øje for e-butikkens vilkår, dog er det typisk ikke videre interessant.

  Et andet alternativ kunne være at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, som ofte er en angivelse af at e-forhandleren forstår de opstillede regler, tillige med at webbutikken tit evalueres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer for salg af støbemix online.

  Dette er desuden en god anledning til at få bistand, når du møder vanskeligheder i forbindelse med din shopping. For øvrigt foreslåes det at kunden er opmærksom på de vigtigste regler der kan have indvirkning på transaktionen.

  Fragt af støbemix

  Masser af e-shops tildeler nu et bredt udvalg af fragtmuligheder. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv står for afhentning af støbemixen, hvilket stiller krav om at du bor lige ved internet forhandlerens adresse.

  Fragtperioden kan være ret så vital ifald du skal bruge støbemixen om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig aktuelt at du finder det estimerede leveringstidspunkt for støbemix – men som imidlertid kræver at handlen laves inden et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne afsted inden de logistikansatte får fri.

  Nogle enkelte internet virksomheder tilbyder portofri levering på støbemix, men for det meste kræves det at du handler for en fastsat pris.

  Typiske spørgsmål omkring støbemix:

 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Støbemix hvad er?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvad vejer en m3 støbemix?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvad koster støbemix?
 • Støbemix hvor meget?
 • Støbemix hvad er det?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvor meget cement støbemix?
 • Hvad vejer støbemix?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Produkterne der er vist på denne side blev fundet frem af hjemmesidens søgemekaniske. Robotten har effektivt scannet en stor mængde tilbud for at finde de af de produkter der relaterer sig mest til støbemix, og som algoritmen af den grund beregner vil falde i din smag.

  Foruden din søgetekst har algoritmen desuden indregnet formuleringer, som den estimerer at andre mennesker formentlig benytter i den forbindelse, eksempelvis støbemix hent selv og støbemix 25 kg foruden søgeudtryk som støbemix købes eller støbemix tilbud.

  Den information bruger den som yderligere inspiration til at liste de mest relevante varer. Vi ser også at øvrige søgende leder efter støbemix købes, støbemix hent selv samt støbemix til gulv. Den information har søgerobotten yderligere brugt til, at finde vej forbi tusindvis af tilbud.

  For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne støbemix købes, bedste støbemix og støbemix pris er utrolig almindelige, og som følge heraf er de også medregnet af robotten ligesom søgeordene støbemix til badeværelse, støbemix tilbud og støbemix leveret. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede tilbud, og at nogle af disse fangede din interesse.

  Støbemix bestilles via toneangivende netshops, f.eks. JemogFix.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Silvan.dk, Stark.dk, 10-4.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbemix til…

  Midtjylland: Egå, Tilst, Hedensted, Aarhus, Silkeborg, Odder, Herning, Højbjerg, Hadsten, Brabrand, Lystrup, Beder, Galten, Struer, Ikast, Hornslet, Lemvig, Hørning, Hammel, Skive, Hinnerup, Ebeltoft, Vejle, Mårslet, Horsens, Risskov, Kjellerup, Malling, Ringkøbing, Viborg, Løsning, Hasselager, Randers, Bjerringbro, Grenaa, Ry, Åbyhøj, Skanderborg, Holstebro, Løgten, Brande, Skjern, Skødstrup

  Nordjylland: Svenstrup, Thisted, Brønderslev, Hirtshals, Skagen, Nibe, Hadsund, Hobro, Aabybro, Hjørring, Nykøbing Mors, Aalborg, Frederikshavn, Støvring, Aars, Sæby, Nørresundby

  Sjælland: Tune, Fensmark, Holbæk, Jyllinge, Herfølge, Skælskør, Sorø, Greve, Køge, Næstved, Vordingborg, Korsør, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Nakskov, Maribo, Haslev, Ringsted, Solrød Strand, Nykøbing Falster

  Hovedstaden: Ballerup, Ølstykke, Allerød, Tårnby, Humlebæk, Frederikssund, Vanløse, Kokkedal, Holte, Helsingør, Brønshøj, Slangerup, Hellerup, Vallensbæk, Snekkersten, Hørsholm, Rudersdal, Dyssegård, Høje Taastrup, Brøndby, Albertslund, Dragør, Frederiksberg, Birkerød, Måløv, Rønne, Gilleleje, Hedehusene, Hillerød, Ishøj, Hellebæk, Smørumnedre, Nivå, Hvidovre, Lillerød, Charlottenlund, Værløse, Stenløse, Gladsaxe, Valby, Lyngby, Virum, Søborg, Glostrup, Herlev, Hundested, Helsinge, Fredensborg, Nærum, Taastrup, Frederiksværk, Roskilde, Espergærde, Gentofte, København, Farum, Rødovre

  Syddanmark: Svendborg, Grindsted, Esbjerg, Børkop, Rødekro, Vojens, Aabenraa, Kolding, Munkebo, Haderslev, Vejen, Billund, Nyborg, Faaborg, Nordborg, Ribe, Bramming, Kerteminde, Odense, Tønder, Assens, Middelfart, Varde, Sønderborg, Fredericia, Ringe, Otterup

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg støbemix er 819 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Vores side finansieres af annoncer. Vi har faste samarbejder med utallige internet virksomheder eftersom vi publicerer deres tilbud, og indhenter honorar i tilfælde af at vores besøgende udfører en bestilling.

  Data vedrørende varer og online forhandlere opretholdes tit, men vi påtager os ikke ansvaret for rettelser der måtte være udført siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens informationer.