Byggevarepriser.dk

Støbekrydsfiner pristjek

Er du på udkig efter støbekrydsfiner? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 28 mm 12 mm 22 mm 40 mm 20 mm 30 mm 10 mm 15 mm16 mm 25 mm 5 mm 13 mm 19 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens regler.
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare støbekrydsfiner.
Der er variationer i prisniveauet på billige støbekrydsfiner fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring støbekrydsfiner.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har man tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af støbekrydsfiner online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler støbekrydsfiner online på deres side.
Mange specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså bør du modtage mere kompetent service fra mennesker med ekspertviden i netop støbekrydsfiner.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du burde måske overveje om du magter at klare det hele selv, eller du bør have professionel hjælp til afslutningen af byggeprocessen. Når du tager imod assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at tage imod priser fra flere leverandører.
2Der præsenterer sig næsten altid uventede problematikker når det handler om store projekter, og herved vil det være meningsfuldt at der afsættes god tid i handlingsplanen, så man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
3Det vil vise sig vigtigt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition forud for at du kaster dig over håndværket. Du har god gavn af at notere en punktforms indkøbsseddel som indeholder det du har brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at du har det hele.
4Du skal nødig gå ned på udstyr. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har udstyret parat akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det godt at tillægge de tilhørende udgifter i din økonomi.
5Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
6Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggeopgaver. Større ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Derudover er det mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
7For opgaver udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette bør du tit se femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
8Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive meget værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så husk påklædning såsom sikkerhedssko som sikring med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i arbejdet, navnlig når du ikke har professionel assistance.
10Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må lave en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du laver din køreplan.
11Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer på internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget konstruktiv info, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
12Det er fundamentalt at lave et budget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det er en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En hel del netshops foreslår til alt held mange forskellige billige fragtformer til støbekrydsfiner. Det mest almindelige er nu om dage afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når du har tid. Løsningen er jo ekstremt uproblematisk, samt mange gange tillige den mest betalelige leveringsmåde.

Du kunne lige så vel foretrække at bestille levering til din privatbolig eller til når du er på job. Den bliver almindeligvis en tak mere pebret, men omvendt ret så ligetil for støbekrydsfiner online. Den mindst kostelige form for levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på støbekrydsfiner er virkelig udslagsgivende om du står og skal bruge din pakke inden for kort tid, og med det formål er det øjensynligt på sin plads at man besigtiger leveringstiden ved støbekrydsfiner. Masser af internet handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, hvilket er underforstået at orden realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle e-handler i Danmark frembyder fragt uden omkostninger på støbekrydsfiner online, men tit afkræver det at du handler for en konkret pris. I øvrigt kunne man vælge den mest prisbevidste form for fragt, hvilket oftest vil være at få leveret ordren til en pakkeshop.

En hel del webbutikker udlover afhentning hvor du handler billig støbekrydsfiner derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tilbyder bl.a. klik-og-hent på støbekrydsfiner i disse byer:

Kokkedal, Risskov, Thisted, Herning, Lillerød, Ringsted, Horsens, Vanløse, Nyborg, Odder, Albertslund, Ikast, Varde, Hedensted, Brøndby, Gladsaxe, Næstved, Lyngby, Helsingør, Charlottenlund, Holbæk, Glostrup, København, Frederiksværk, Brønderslev, Frederikshavn, Fredericia, Rødovre, Frederikssund, Køge, Holstebro, Silkeborg, Roskilde, Nørresundby, Tilst, Valby, Hørsholm, Vordingborg, Frederiksberg, Værløse, Esbjerg, Korsør, Haderslev, Lystrup, Virum, Svendborg, Aalborg, Jyllinge, Brabrand, Struer, Kolding, Herlev, Højbjerg, Åbyhøj, Rudersdal, Stenløse, Kalundborg, Odense, Ballerup, Taastrup, Aarhus, Vallensbæk, Middelfart, Ishøj, Tårnby, Sønderborg, Søborg, Aabenraa, Brønshøj, Skive, Hobro, Gentofte, Hedehusene, Nakskov, Viborg, Hjørring, Solrød Strand, Skanderborg, Dragør, Hvidovre, Rønne, Haslev, Greve, Birkerød, Vejle, Nærum, Slagelse, Randers, Allerød, Hillerød, Grenaa, Farum, Ølstykke, og Nykøbing Falster, .

Afhentning for støbekrydsfiner er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at folk tit efterspørger bl.a. billig støbekrydsfiner og støbekrydsfiner online. Vi ser derudover tit online shoppere søge blandt andet køb støbekrydsfiner, støbekrydsfiner tilbud og støbekrydsfiner priser, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

Spar penge på støbekrydsfiner

Det er ultra problemfrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige støbekrydsfiner online hos diverse online outlets, og derfor har mange online selskaber ikke kunne lade være med at mindske priserne på støbekrydsfiner drastisk, og ydermere love fragtfri levering.

Men det kan alligevel blive indbringende at checke nogle få butikker på nettet efter rabatter og tilbud på støbekrydsfiner online forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Du bør imidlertid være årvågen med, at når en e-forretning udbyder billige støbekrydsfiner online til salg for en pris som virker ekstraordinært attraktiv, kan det tit være en indikation på en snydagtig online butik. Handler med kort er imidlertid dækket ind under en lov, som forsvarer os imod bedrageriske internet forhandlere.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at betale regningen på støbekrydsfiner over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter for eksempel støbekrydsfiner tilbud og køb støbekrydsfiner. Foruden dette ser vi som regel mennesker lede efter for eksempel støbekrydsfiner priser, støbekrydsfiner online og billig støbekrydsfiner.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 12 mm 22 mm 20 mm 15 mm16 mm 28 mm 10 mm 13 mm 5 mm 40 mm 25 mm 30 mm 19 mm

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder super fornemme chancer for at granske adskillige andre brugeres vurderinger og derfor rekommanderer vi, at du tjekker internet webshoppens ratings inden du placerer din ordre på billige støbekrydsfiner online.

Facebook tilbyder endvidere nogle udmærkede løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet. Tilmed ser vi mange e-butikker som giver kunderne mulighed for at levere en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden bør udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige støbekrydsfiner online på en e-handler bør man ideelt set have øje for webbutikkens vilkår, dog er det undertiden en omfattende opgave, specielt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne være at se om online webshoppen er e-mærket, fordi det er en erklæring om at internet forretningen anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet lejlighedsvis overværes af fagfolk der forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, for så vidt du oplever besvær som følge af dit køb af støbekrydsfiner. Udover dette slår vi et slag for at du er vidende om de mest aktuelle forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af støbekrydsfiner online, som for eksempel den ombytningspolitik internet shoppen anvender.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, så man senere kan påvise sin bestilling af støbekrydsfiner, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Charlotte gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mads L gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Poul Jensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i et regelsæt, som begunstiger os imod falske internet firmaer. Som alternativ kunne du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage prisen over en længere periode.
2En række internet foretagender garanterer fragt uden gebyr på støbekrydsfiner, men oftest er det så præmissen at du aftager for en fastsat pris. I øvrigt må du udse dig den billigste slags levering, hvilket tit vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Muligheden bliver desværre tillige ekstremt let gængelig. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
3Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du lever i kort afstand af online butikkens adresse. Den type af levering kan være meget udslagsgivende hvis vi har brug for støbekrydsfiner øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en hel del e-butikker levering uden beregning, men typisk kun når der bestilles for en fastsat sum.
4Forud for at nogen shopper billige støbekrydsfiner hos en online forretning burde man reelt løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. I øvrigt foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der har indvirkning på shopping af billige støbekrydsfiner online, eksempelvis hvilken returneringsret webbutikken tilsikrer.
5Trustpilot præsterer helt passelige løsninger til at kigge nærmere på ret mange nuværende forbrugeres opfattelser og derfor er det smart, at du bliver klogere på internet shoppens bedømmelser forud for at du handler billige støbekrydsfiner online. Facebook præsterer endvidere ret uafhængige muligheder for at få en idé om internet forretningens troværdighed.
6Det er i dag virkelig let for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige støbekrydsfiner på diverse online webshops, og altså yder de fleste internet virksomheder billig levering. Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at granske flere netbutikker efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
7Temmelig mange online varehuse yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsformer til støbekrydsfiner. Førstevalget hos mange er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså særdeles hensigtsmæssig, og ofte også den billigste leveringsversion.
8Generelt foreslår vi at undersøge om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en erklæring om at online webshoppen opretholder de officielle danske regler, samt at online forretningen af og til ses til af sagkyndige der behersker retningslinjerne. Forud for at folk handler billige støbekrydsfiner i en e-forretning kunne de faktisk bese netshoppens handelsaftale.
9Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles væsentlig i tilfælde af at vi mangler ordren inden for kort tid, og derfor er det rigtig fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for støbekrydsfiner. Mange internet handler garanterer billig levering på næste hverdag på deres primære varer, men det er forudsat at ordren placeres tidligere end et aftalt tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk