Byggevarepriser.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg støbegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg støbegrus

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 15 kg 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 20 kg 800 kg 1 m3

Levering: i poser løst leveret i løs vægt vognlæs afhentning i sække trailer hent selv i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse webshoppens betingelser.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare støbegrus.
Der er ikke lighed i prisen på billige støbegrus hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste priser, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du købe fra en webshop, hvor du får information omkring støbegrus.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har mange adgang til at købe online og fragte produkterne personligt. Hermed har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og endda skaffe varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder køber varer fra alverdens producenter, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af støbegrus online.
De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du få mere brugbar service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis støbegrus.
Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller støbegrus online på deres side.
Forskellige nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af større projekter. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
3Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud beroer altså på at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
4Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du hyppigt se vejrprognosen i perioden for projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned når du lige er midt i dit omfattende byggeprojekt.
5Det er vigtigt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde prisen på hver eneste af dem.
6Du finder stribevis af guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig utrolig meget almennyttig viden, ikke mindst forudsat at du leder på engelsk.
7Forud for at du går i gang med byggeriet må det være ufatteligt betydningsfuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Husk at kalkulere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du køber eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
9Der viser sig næsten altid ubelejlige bump på vejen ved avancerede opgaver, og derfor kan det være afgørende at der afsættes god tid i tidsplanen, så man føler sig selvsikker på at komme i mål.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du laver din køreplan.
11Muligvis kan det blive aktuelt at have alle bygningsmaterialer klar til brug før du igangsætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig liste indeholdende alt det der er nødvendige, og så tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
12Du må aldrig fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have udstyret klar til brug idet du indleder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i budgettet.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende flot. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedrørende støbegrus

 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  En del internet shops yder nu om dage diverse billige former for levering til støbegrus. En yndling er i dag pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig ret så bekvem, og desuden tillige den billigste leveringsversion.

  Du bør ydermere beslutte dig for at få det leveret hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver somme tider en kende mere omkostningsfuld, men også ret så fremkommelig med støbegrus online. Den mest letkøbte metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig nær e-forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på støbegrus er selvfølgelig meget betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge din pakke inden for kort tid, og i det øjemed er det naturligvis vigtigt at man finder det anslåede leveringstidspunkt for støbegrus. Adskillige online firmaer – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes forud for et fast klokkeslæt, så de kan nå at få produktet klargjort inden pakkepersonalet har fyraften.

  En række online outlets garanterer gratis fragt på støbegrus online, men ofte er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat pris. Som alternativ kunne du tage den billigste mulighed for fragt, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop.

  Adskillige netshops udlover afhentning hvor man køber billig støbegrus hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på støbegrus i disse områder:

  Thisted, Taastrup, Hillerød, Sønderborg, Slagelse, Holstebro, Hobro, Jyllinge, Frederikshavn, Hedehusene, Vallensbæk, Tilst, Fredericia, Silkeborg, Nyborg, Højbjerg, Kolding, Dragør, Nykøbing Falster, Grenaa, Ikast, Helsingør, Tårnby, Hjørring, Struer, Brøndby, Rudersdal, Nærum, Herning, Lillerød, Køge, Nakskov, Risskov, Greve, Hvidovre, Varde, Stenløse, Gentofte, Aabenraa, Horsens, Korsør, Svendborg, Søborg, Ballerup, Kokkedal, Odense, Frederiksværk, Herlev, Ishøj, Skive, Gladsaxe, Vanløse, Charlottenlund, Esbjerg, Vordingborg, Kalundborg, Roskilde, Aarhus, Glostrup, Odder, Virum, Middelfart, Solrød Strand, Nørresundby, Frederiksberg, Brønderslev, Allerød, Randers, Hedensted, Ølstykke, Aalborg, København, Brabrand, Lystrup, Viborg, Værløse, Albertslund, Vejle, Farum, Hørsholm, Valby, Rødovre, Frederikssund, Lyngby, Skanderborg, Haderslev, Holbæk, Brønshøj, Haslev, Rønne, Næstved, Åbyhøj, Ringsted, og Birkerød, .

  Click-and-collect af støbegrus er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på tallene står det markant, at folk jævnligt leder efter eksempelvis billig støbegrus og køb støbegrus. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx støbegrus online, støbegrus tilbud samt støbegrus priser, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  Gode tilbud på støbegrus

  Det er i dag vældig let for enhver at vurdere prisniveauet på billige støbegrus online på tværs af internet shops, og altså har adskillige e-forhandlere fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på støbegrus drastisk, og derudover frembyde portofri levering.

  Trods dette kan det trods alt blive tiden værd at granske et par forskellige netshops efter billige priser på støbegrus online inden du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

  Man bør alligevel ikke glemme, at ifald en online forretning markedsfører billige støbegrus online til en tilbudspris som virker urealistisk letkøbt, kan det tit være et signal om en uægte butik. Køb med kort er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, som bistår en imod uægte internet foretagender.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at klare pengene til støbegrus over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Når der ses på data fremstår det markant, at mennesker ofte leder efter eksempelvis billig støbegrus og støbegrus tilbud. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter for eksempel køb støbegrus, støbegrus online og støbegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 25 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 1 ton 1 m3 800 kg

  Levering: vognlæs trailer hent selv afhentning i løs vægt i sække løst leveret i poser i bigbag

  Tjek nuværende kunders anmeldelser

  Trustpilot forærer dig uden sammenligning værdifulde muligheder for at studere en lang række forhenværende konsumenters observationer og derfor er det godt, at du bliver klogere på internet forretningens ratings forinden du lægger din bestilling på billige støbegrus online.

  Facebook resulterer i ydermere immervæk solide muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed. Herinde ser vi en række e-firmaer hvor man kan aflevere en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde kan udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen shopper billige støbegrus online i en shop bør man uden tvivl se på forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  En nem løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er et fingerpeg om at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at shoppen hyppigt besigtiges af eksperter som er indført i reglementet på området.

  Det giver dig lejlighed til hjælpende service, ifald du møder besvær i processen med din bestilling af støbegrus. Ydermere er det fornuftigt at man er obs på de grundlæggende vilkår der gælder for bestillingen af støbegrus online, eksempelvis den returpolitik e-firmaet tilbyder.

  I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man altid gemmer ens faktura e-mail, så man senere kan vidne om bestillingen af støbegrus, uanset om man har købt hos 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Jan Nielsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Per Møller gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Birthe Andersen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Susanne Christiansen gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Støbegrus på internet firmaer

  Trustpilot fremskaffer immervæk gunstige løsninger til at eftersøge en lang række øvrige kunders anmeldelser med bestilling af støbegrus og af den grund tilrådes det, at du vurderer e-handlens bedømmelser inden du køber støbegrus på nettet.

  Facebook byder på lignende uden sammenligning gavnlige genveje til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk forretninger på nettet hvor du kan levere en evaluering af virksomhedens service, som tilmed må benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er ved bestilling af støbegrus.

  Forinden man handler støbegrus online

  Forinden folk bestiller støbegrus på en online shop bør man i princippet gennemgå webbutikkens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde.

  En anden valgmulighed kunne måske være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et kendetegn for at e-firmaet forsvarer gældende dansk lovgivning, og at butikken løbende kontrolleres af jurister som behersker retningslinjerne for salg af støbegrus via webshops.

  Desuden giver det dig anledning til support, hvis du bliver udsat for besvær med din bestilling. Ligeledes slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der gælder for bestillingen.

  Levering af støbegrus

  De fleste internet virksomheder tilbyder nu om dage en hel del forskellige leveringsudgaver. Den billigste leveringstype er dog selv at hente støbegruset, som desværre nødvendiggør at du er med kort afstand til e-butikkens bopæl.

  Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge støbegruset øjeblikkeligt, så af den grund er det selvsagt afgørende at du undersøger leveringstiden ved støbegrus – som imidlertid betinges af at bestillingen laves forud for et givent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen pakket forinden personalet tager hjem.

  Nogle enkelte e-butikker sikrer fragt uden beregning af støbegrus, men i mange tilfælde kun hvis du shopper for et fastsat beløb.

  Varerne der findes i den her kategori er fundet frem af hjemmesidens shopping-robot. Robotten har faktisk gennemsøgt tusindvis af produkter med det formål at kunne præsentere de varer der minder om støbegrus, og som robotten af den grund vurderer vil falde i din smag.

  Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den også inddraget ord, som øvrige brugere formentlig indtaster i relation til det, eksempelvis støbegrus tilbud eller køb støbegrus foruden søgeforespørgsler som støbegrus afhentning og støbegrus afhentning.

  Den information bruger den som ekstra information for at kunne præsentere de bedste varer. Vi ser også at folk er på udkig efter køb støbegrus, billig støbegrus og bedste støbegrus. Den information har algoritmen yderligere taget i brug for, at navigere forbi mange hundredvis af tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgningerne støbegrus tilbud, støbegrus hent selv og støbegrus afhentning er aldeles anvendte, og derfor er disse samtidig taget med af søgerobotten foruden søgeudtrykkene støbegrus afhentning, støbegrus tilbud og støbegrus pris. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de fremviste tilbud, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.

  Støbegrus købes igennem velrenommerede netbutikker, eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbegrus til…

  Nordjylland: Svenstrup, Aalborg, Brønderslev, Nørresundby, Nykøbing Mors, Støvring, Hirtshals, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring, Nibe, Skagen, Hobro, Thisted, Aars, Sæby, Aabybro

  Hovedstaden: Farum, Albertslund, Snekkersten, Rudersdal, Ishøj, Rødovre, Helsingør, Lyngby, Herlev, Tårnby, Smørumnedre, Birkerød, Espergærde, København, Valby, Vanløse, Stenløse, Frederikssund, Nærum, Brøndby, Taastrup, Allerød, Hundested, Dragør, Hellerup, Frederiksberg, Kokkedal, Lillerød, Charlottenlund, Humlebæk, Dyssegård, Frederiksværk, Gilleleje, Fredensborg, Gladsaxe, Rønne, Gentofte, Vallensbæk, Helsinge, Ballerup, Søborg, Virum, Hørsholm, Nivå, Værløse, Glostrup, Roskilde, Hvidovre, Brønshøj, Slangerup, Ølstykke, Holte, Hellebæk, Høje Taastrup, Hillerød, Hedehusene, Måløv

  Syddanmark: Assens, Vojens, Haderslev, Vejen, Nordborg, Kerteminde, Varde, Esbjerg, Munkebo, Odense, Nyborg, Middelfart, Billund, Ribe, Ringe, Børkop, Bramming, Aabenraa, Kolding, Otterup, Sønderborg, Faaborg, Fredericia, Tønder, Svendborg, Rødekro, Grindsted

  Sjælland: Køge, Ringsted, Greve, Kalundborg, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Fensmark, Maribo, Slagelse, Sorø, Nykøbing Falster, Næstved, Jyllinge, Holbæk, Nakskov, Solrød Strand, Skælskør, Korsør, Tune, Haslev

  Midtjylland: Skjern, Galten, Skanderborg, Ebeltoft, Hadsten, Brabrand, Hørning, Viborg, Åbyhøj, Egå, Løgten, Hornslet, Risskov, Odder, Herning, Struer, Hasselager, Tilst, Ikast, Beder, Silkeborg, Hinnerup, Vejle, Holstebro, Ry, Højbjerg, Løsning, Malling, Lemvig, Aarhus, Grenaa, Brande, Bjerringbro, Mårslet, Hedensted, Skive, Skødstrup, Hammel, Ringkøbing, Horsens, Randers, Lystrup, Kjellerup

  9 tips til online indkøb
  1Det har vist sig at være ret så enkelt for alle og enhver at finde tilbud online på billige støbegrus fra forskellige e-firmaer, og følgelig frembyder flere online varehuse fragt uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være smart at inspicere nogle forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris.
  2Den prisbilligste fragtmetode er dog at hente pakken selv, som dog forudsætter at du lever lige ved internet forhandlerens adresse. Den form for levering kan vise sig at være super central hvis vi har brug for støbegrus straks. Alternativt så frembyder indtil flere internet shops levering uden betaling, men i reglen er det så præmissen at man bestiller for et bestemt beløb.
  3Forud for at nogen køber billige støbegrus i en internet butik burde de ideelt set gennemgå e-shoppens vilkår, det er dog oftest ikke super spændende. Ydermere er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der gælder for handlen med billige støbegrus online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.
  4Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en regel, som assisterer dig som køber imod falske online varehuse. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre betalingen af flere omgange.
  5Vi går generelt ind for at kigge om online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en tryghed om at webbutikken respekterer de officielle regler, tillige med at online butikken regelmæssigt revideres af specialister der kender til vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige støbegrus på en online butik burde man de facto få overblik over webbutikkens regler.
  6Nogle enkelte online outlets præsterer gebyrfri levering på støbegrus, men ofte er det påkrævet at der handles for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsversion, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig som oftest til gengæld meget uproblematisk. Den mindst kostelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
  7Trustpilot byder på faktisk troværdige genveje til at evaluere ret mange andre brugeres bedømmelser og derfor er det smart, at du betragter webbutikkens kritik inden du køber billige støbegrus online. Facebook yder ydermere absolut nyttige metoder til at få indsigt i internet selskabets kundefokus.
  8Leveringstidspunktet er vældig betydningsfuld ifald vi mangler pakken fluks, så af den grund er det ret centralt at vi besigtiger leveringstiden ved støbegrus. Masser af butikker på nettet giver billig 1 dags levering på masser af varenumre, men som imidlertid forudsætter at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
  9Temmelig mange internet outlets tildeler til alt held diverse forskellige billige former for fragt til støbegrus. En favorit iblandt mange er i dag udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt simpel, og tit tillige den billigste leveringsmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk