Byggevarepriser.dk

Stilladsgulv

Jumbo Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
3.725 kr.
Se produkt
Jumbo Stilladsgulv 60x200cm.
410 kr.
Se produkt
Jumbo Stilladsgulv 60x150cm.
3.475 kr.
Se produkt
Jumbo Stilladsgulv 50x200cm.
3.725 kr.
Se produkt
Jumbo Stilladsgulv 50x150cm.
3.225 kr.
Se produkt
JUMBO Stilladsgulv 60x200cm.
287 kr.
Se produkt
JUMBO Stilladsgulv 50x200cm.
260 kr.
Se produkt
JUMBO Stilladsgulv 60x150cm.
243 kr.
Se produkt
JUMBO Stilladsgulv 50x150cm.
225 kr.
Se produkt
JUMBO Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
260 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende forretningens betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare stilladsgulv.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige stilladsgulv hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring stilladsgulv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens producenter, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af stilladsgulv online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og pga. det har mange adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og endda få varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som tit er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber stilladsgulv online på deres webshop.
De fleste niche netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få en lavere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du forvente ekstra god hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis stilladsgulv.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stilladsgulv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

stilladsgulv bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stilladsgulv silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stilladsgulv harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du igangsætter byggeprocessen er det ret fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med rigelig udbytterig info, især såfremt du leder på engelsk.
3Det er oplagt at spørge om hjælp til byggeprocessen, især ved omfattende byggeprocesser. Store byggerier kræver mere end en person. Dertil vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
4Det bliver essentielt at have alle materialer tilgængelige forinden du påbegynder projektet. Du kunne sammensætte en punktforms huskeliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har det hele.
5Man må ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig meningsfuldt at du har det tilgængeligt forinden du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at indregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
6Forberedelse vil altid være nøglen til succes med projektet. Du skal lave en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder køreplanen.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således må du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
8Husk at vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må skaffe assistance fra en fagmand til områder af det. Såfremt du benytter professionel assistance er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
9Typisk vil det være essentielt at udfærdige et budget for byggeriet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være en god idé at nedfærdige alle omkostninger, og bagefter tjekke ens udgift ved dem én og én.
10I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes hvis ombygningen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
11Der kommer altid uforudsigelige udfordringer i tilfælde med avancerede opgaver, og derfor er det af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, så man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
12Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beklædning bl.a. sikkerhedssko som sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En stor portion byggecentre frembyder i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for levering til stilladsgulv. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig yderst fremkommelig, og desuden desuden den billigste metode til levering.

Du burde lige så vel tænke over at få varerne leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig tit lidt dyrere, men derudover rigtig let for stilladsgulv online. Den prisbilligste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du er lige ved internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på stilladsgulv er super vital hvis du skal bruge ordren omgående, så derfor er det skam klogt at man gransker den forventede leveringsdato for stilladsgulv. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men husk at det nødvendiggør at handlen laves inden et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klargjort inden lagermedarbejderne får fri.

Flere firmaer på nettet lover fragtfri levering på stilladsgulv online, men ofte er det forbeholdt når du aftager for et konkret beløb. Desuden kunne man tage den mest prisbevidste leveringsmåde, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

De store webbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig stilladsgulv online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på stilladsgulv i disse områder:

Søborg, Virum, Brønderslev, Rønne, Korsør, Slagelse, Ikast, Haslev, Birkerød, Herning, Næstved, Brabrand, Vordingborg, Randers, Aarhus, Jyllinge, Hvidovre, Esbjerg, Sønderborg, Skive, Glostrup, Vallensbæk, Højbjerg, Frederikshavn, Hørsholm, Farum, Horsens, Hjørring, Holstebro, Middelfart, Frederiksberg, Risskov, Helsingør, Valby, Hedensted, Vanløse, København, Brønshøj, Skanderborg, Struer, Odder, Nykøbing Falster, Lystrup, Nakskov, Charlottenlund, Tårnby, Herlev, Dragør, Solrød Strand, Kalundborg, Køge, Albertslund, Fredericia, Roskilde, Frederiksværk, Rødovre, Ølstykke, Ballerup, Åbyhøj, Gentofte, Hillerød, Nærum, Lillerød, Nørresundby, Kolding, Allerød, Thisted, Taastrup, Haderslev, Varde, Frederikssund, Brøndby, Holbæk, Aalborg, Tilst, Stenløse, Gladsaxe, Odense, Lyngby, Hobro, Viborg, Nyborg, Svendborg, Silkeborg, Kokkedal, Ishøj, Vejle, Ringsted, Værløse, Greve, Hedehusene, Aabenraa, Rudersdal, og Grenaa, .

Afhentning for stilladsgulv er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata er det markant, at internetbrugere som regel søger blandt andet stilladsgulv tilbud og stilladsgulv priser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge eksempelvis køb stilladsgulv, billig stilladsgulv og stilladsgulv online, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på stilladsgulv

Det er jo ualmindeligt ukompliceret for alle og enhver at lave prissammenligning på billige stilladsgulv online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak har adskillige online varehuse været presset til at at stampe prisen på stilladsgulv voldsomt, og ovenikøbet præstere fragt uden gebyr.

Men det kan ikke desto mindre vise sig udbytterigt at efterprøve nogle outlets på nettet efter billige priser på stilladsgulv online inden du placerer ordren, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Du skal blot være opmærksom på, at såfremt en e-forretning frembyder billige stilladsgulv online på tilbud til en pris som kan virke ufattelig billig, er det for det meste være en varsel om en snydagtig netbutik. Køb med betalingskort er imidlertid inkluderet i en regel, der begunstiger os imod snydagtige online butikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at godtgøre beløbet til stilladsgulv i flere bidder. Det fås normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere ofte søger bl.a. stilladsgulv tilbud og stilladsgulv priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel stilladsgulv online, køb stilladsgulv og billig stilladsgulv.

Udforsk tidligere køberes evalueringer

Trustpilot byder på ret ønskværdige løsninger til at bese en hel del eksisterende forbrugeres iagttagelser og derfor er det en hjælp, at du verificerer e-forhandlerens omtaler før du lægger din bestilling på billige stilladsgulv online.

Facebook tilbyder dig også fuldt ud fine muligheder for at få indtryk af online webshoppens troværdighed. Her er der mange internet varehuse som giver folk mulighed for at formulere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige stilladsgulv online hos en webbutik bør de de facto løbe igennem webshoppens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en indikator for at internet firmaet imødekommer dansk lovgivning, samt at internet shoppen lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd som forstår reglerne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, ifald du oplever problemstillinger som følge af dit indkøb af stilladsgulv. Herudover tilråder vi at man er omhyggelig omkring de vigtigste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stilladsgulv online, som eksempelvis den returneringsret internet forhandleren benytter.

På grund af dette er det tillige relevant, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af stilladsgulv, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Jette Olsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jesper gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Hanne L gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Helle gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online indkøb
1Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, som skærmer dig som kunde imod uægte internet outlets. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække omkostningerne senere.
2En hel del e-handler i Danmark frembyder levering uden betaling på stilladsgulv, men typisk er det kun gældende hvis der købes for en præcis sum. Desuden bør du vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem på den anden side super bekvem. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter ordren.
3Den prisbilligste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den leveringsmodel kan vise sig at være ret essentiel såfremt man har brug for stilladsgulv nu og her. Alternativt så yder visse e-handler i Danmark levering uden omkostninger, men i reglen er det kun gældende hvis du køber for en konkret pris.
4Inden folk shopper billige stilladsgulv i en internet shop kan man når alt kommer til alt løbe igennem forhandlerens regler, det er dog oftest ikke særlig interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der er gældende for købet af billige stilladsgulv online, som fx den bytteret e-firmaet lover.
5Leveringstiden er naturligvis særligt essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge varen straks, og med det formål er det tydeligvis meningsfuldt at du gransker den forventede leveringstid for stilladsgulv. De fleste internet forhandlere stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, som trods alt antager at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt.
6Det er i dag meget let gængeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige stilladsgulv i blandt diverse e-handler, og af den grund frembyder adskillige internet forhandlere levering uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at sammenholde flere online selskaber efter tilbud og rabat forud for at du handler, således at du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.
7Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en angivelse af at internet forhandleren accepterer de gældende danske regler, tillige med at online butikken tit revideres af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene på området. Før nogen handler billige stilladsgulv hos en internet handler burde de på en vis måde gennemse e-shoppens forretningsaftale.
8En stor portion internet outlets udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige muligheder for levering til stilladsgulv. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ualmindeligt ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige leveringsmanér.
9Trustpilot frembyder ganske gode muligheder for at inspicere en hel del forhenværende konsumenters evalueringer og på grund af dette foreslåes det, at du tolker e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige stilladsgulv online. Facebook frembyder på samme måde altid habile løsninger til at få indsigt i online webshoppens kundefokus.