Byggevarepriser.dk

Stiksavsklinge

Bosch Stiksavklinger T 345 XF Progressor for Wood and Metal pk á 5 stk
133 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 100 stk
395 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavsklinge T 341 HM
338 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 318 BF Flexible for Metal pk á 5 stk
162 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 141 HM Special for Fiber og Plast pk á 3 stk
205 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 744 D Speed for Wood pk á 3 stk
177 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 308 BF Extra-Clean til hårdt træ pk á 5 stk
176 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 102 H Clean for PVC pk á 5 stk
76 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 127 D Special for Aluminium pk á 5 stk
63 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 101 BR til træ pk. á 5 stk
69 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 5 stk
40 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 344 D Speed for Wood pk á 5 stk
126 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 101 BR Clean for Wood pk á 5 stk
43 kr.
Se produkt
Bosch Stiksavklinger T 118 A Basic for Metal pk á 5 stk
47 kr.
Se produkt
Stiksavklinge slp 65 mm bim
336 kr.
Se produkt
Stiksavklinge sl 65x40 mm bim
300 kr.
Se produkt
Stiksavklinge T 308 BO Extraclean for Wood Bosch
545 kr.
Se produkt
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 753
1.249 kr.
Se produkt
Stiksavklinge 1 Stk. - Grov KwB 6217-21
209 kr.
Se produkt
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 752
384 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige stiksavsklinge fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare stiksavsklinge.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regler.
Når du vil have produkterne nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af stiksavsklinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, så du kan handle fra et stort sortiment af stiksavsklinge online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og på grund af det har mange chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle stiksavsklinge online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem får du formentlig ekstremt begavet hjælp fra mennesker som er specialister i netop stiksavsklinge.
Diverse niche netbutikker producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
stiksavsklinge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

stiksavsklinge silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

stiksavsklinge bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

stiksavsklinge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man har et overblik over økonomien. Det må være rationelt at nedskrive hver eneste udgift, og dernæst gennemgå beløbet for hver enkelt.
2Måske det ville være relevant at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand anbefales det at notere en pris fra forskellige virksomheder.
3Der er en hel del vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube giver dig adgang til betydelige mængder brugbar viden, især når man søger på engelsk.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprojektet, specielt ved store byggeopgaver. Enkelte ombygninger bør udføres af flere personer. Desuden må det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de relevante materialer til disposition inden du starter projektet. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig liste indeholdende alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, med det formål at du sikrer dig at du har husket alt.
6Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
7Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælper dig mod potentielle risici. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
8Man må nødig mangle værktøj. Det kan vise sig at være smart at du har værktøjet til disposition inden du iværksætter byggeprojektet. Du bør huske at påregne disse omkostninger i dit budget.
9Der kommer ofte uventede problemstillinger ved avancerede opgaver, og pga. dette viser det sig betydningsfuldt at man har afsat passende tid i køreplanen, så man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
10Forberedelse viser sig som kilden til succes med dit arbejde. Du anbefales at have en strømlinet agenda, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
11Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tjekke udsigten ift. vejret i perioden for projektets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
12Forud for at du iværksætter byggeriet kan det være ret vigtigt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som klart er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Masser af online shops tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsmuligheder til stiksavsklinge. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, og så henter du bare de bestilte varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså virkelig let, samt typisk tilmed den mest letkøbte leveringsform.

Du kan også udse dig at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Denne viser sig som oftest lidt dyrere, men desuden usædvanlig problemfri ift. stiksavsklinge online. Den mest betalelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af netshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på stiksavsklinge kan vise sig at være rigtig vigtig ifald man har behov for ordren om et øjeblik, så af den grund er det særdeles relevant at vi finder den forventede leveringsdato ved stiksavsklinge. Masser af online webshops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på utallige produkter online, hvilket nødvendiggør at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted inden medarbejderne har fyraften.

En hel del online selskaber sikrer levering uden beregning på stiksavsklinge online, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en bestemt pris. Desuden skal du tage den billigste form for levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

Størstedelen af webshops yder click-and-collect hvor man bestiller billig stiksavsklinge hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af stiksavsklinge i følgende områder:

Frederiksberg, Birkerød, Brabrand, Solrød Strand, Ballerup, Vejle, Horsens, Stenløse, Nærum, Korsør, Aarhus, Gentofte, Rudersdal, Middelfart, Nykøbing Falster, Herning, Albertslund, Tilst, Ishøj, Frederikssund, Slagelse, Randers, Brønderslev, Lyngby, Farum, Tårnby, Odder, Aabenraa, Frederikshavn, Kokkedal, Gladsaxe, Ringsted, Valby, Viborg, Lillerød, Hvidovre, Greve, Holbæk, Kolding, Vanløse, Skive, Højbjerg, Ølstykke, Nørresundby, Allerød, Hillerød, Charlottenlund, Helsingør, Sønderborg, Brøndby, Hørsholm, Svendborg, Køge, Nyborg, Dragør, København, Glostrup, Haderslev, Silkeborg, Kalundborg, Thisted, Nakskov, Virum, Hedensted, Værløse, Fredericia, Lystrup, Jyllinge, Haslev, Rødovre, Roskilde, Åbyhøj, Struer, Søborg, Herlev, Varde, Brønshøj, Esbjerg, Aalborg, Taastrup, Grenaa, Frederiksværk, Hobro, Skanderborg, Hjørring, Ikast, Risskov, Vordingborg, Odense, Holstebro, Næstved, Hedehusene, Vallensbæk, og Rønne, .

Afhentning for stiksavsklinge er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ses der på data står det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel stiksavsklinge priser og stiksavsklinge online. Foruden dette ser vi typisk netshoppere efterspørge blandt andet billig stiksavsklinge, stiksavsklinge tilbud samt køb stiksavsklinge, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Tilbud på stiksavsklinge

Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige stiksavsklinge online hos diverse internet handler, og for det har utallige internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at formindske prisen på stiksavsklinge enormt, og derudover frembyde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at granske indtil flere e-handler efter rabatter og tilbud på stiksavsklinge online forud for at du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Silvan.

Du bør dog være så påvagt, at i tilfælde af at en webbutik annoncerer billige stiksavsklinge online på tilbud til en salgspris som virker kolossalt beskeden, så er det for det meste være en varsel om en falsk shop. Handler med kort er dog dækket ind under en retningslinje, hvilket redder en imod bedrageriske internet butikker.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at dække omkostningerne til stiksavsklinge over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel billig stiksavsklinge og stiksavsklinge priser. Man ser desuden typisk netshoppere søge for eksempel stiksavsklinge tilbud, stiksavsklinge online samt køb stiksavsklinge.

Tjek folks bedømmelser

Trustpilot yder ultra fremragende muligheder for at finde ud af diverse forhenværende konsumenters observationer og af den grund er det fornuftigt, at du sonderer online virksomhedens omtaler før du færdiggør din shopping med billige stiksavsklinge online.

Facebook indebærer ligeledes fuldkommen hæderlige chancer for at få indblik i netbutikkens pålidelighed. Derudover ser vi mange webshops hvor kunder kan publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige stiksavsklinge online hos en internet shop kunne man egentlig skimme webshoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at kontrollere om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en indikation om at e-butikken adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-firmaet rutinemæssigt tilses af sagkyndige som kender lovgivningen.

Derudover giver det dig mulighed for assistance, hvis du udsættes for problemer ved din ordre på stiksavsklinge. Herudover stiller vi forslag om at køber er obs på de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på købet af stiksavsklinge online, for eksempel den returrettighed e-shoppen tilsikrer.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering, så man når som helst kan påvise sit køb af stiksavsklinge, uanset om man handler ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Marianne Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Bente gav 4 stjerner

Har handlet der før

Camilla gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Mette L gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til internetshopping
1Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af Indsigelsesordningen, som redder folk imod fup outlets på nettet. Som alternativ bør du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre beløbet over en periode.
2Flere forhandlere på nettet yder fragt uden betaling på stiksavsklinge, men tit er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret pris. Ellers burde man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Den viser sig gerne på den anden side ultra bekvem. Den prisbilligste løsning til levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
3Den prisbilligste type af levering er dog at hente ordren selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens lager. Den leveringsmåde er vældig vital i tilfælde af at man behøver stiksavsklinge om kort tid. Alternativt så garanterer nogle forhandlere på nettet levering uden betaling, men undertiden kræver det at man handler for et bestemt beløb.
4Masser af e-forretninger foreslår nu til dags mange forskellige billige leveringsmåder til stiksavsklinge. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig ultra ligetil, og mange gange endvidere den mest prisbevidste fragttype.
5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være usædvanlig vital i tilfælde af at du har behov for pakken øjeblikkeligt, og herved er det rigtig meningsfuldt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for stiksavsklinge. Mange online virksomheder byder på billig dag-til-dag fragt på deres primære varer, men glem ikke at det betinges af at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt.
6Trustpilot indebærer ret fine chancer for at analysere en række nuværende konsumenters evalueringer og derfor anbefaler vi, at du tager et kig på netbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige stiksavsklinge online. Facebook leverer for øvrigt ret gode chancer for at få indtryk af online firmaets pålidelighed.
7Det har vist sig at være ret let gængeligt for os alle at finde de bedste priser online på billige stiksavsklinge i blandt forskellige internet varehuse, og følgelig lover utallige e-shops portofri fragt. Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at tjekke diverse online firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at få den mest attraktive pris.
8Forinden folk handler billige stiksavsklinge på en internet webshop kunne man altid gennemgå butikkens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig spændende. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er på vagt for de fundamentale vilkår i forbindelse med shopping af billige stiksavsklinge online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netbutikken benytter.
9Vi tilråder generelt at se hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at internet forhandleren efterlever de officielle regler, foruden at e-forhandleren undertiden føres tilsyn med af eksperter som har ekspertise inden for reglerne. Forinden nogen shopper billige stiksavsklinge hos en shop på nettet burde de i reglen se på netbutikkens forretningsvilkår.