Byggevarepriser.dk

Stigesko

Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 1
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 20
1.975 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pack WTB GS 8
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 2-pack WTB RD 5500+
23.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 17
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 13
160 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 15
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 27
21.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 43
9.125 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 18
160 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 41
14.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 45
6.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 36
35.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 25
180 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 26
180 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 23
3.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 22
3.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 35
10.625 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 37
3.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 28
21.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 6
2.775 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 21
3.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 42
14.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 48
11.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 30
14.125 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 3
160 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 7
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 46
210 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 2
12.125 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 2-pak WTB GS 33
23.625 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 14
160 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 16
13.875 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 31
13.625 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 4
12.125 kr.
Se produkt
Wibe Stigesko 4-pak WTB GS 49
13.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du læse byggeshoppens betingelser.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige stigesko hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige vil have faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare stigesko.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring omkring stigesko.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af stigesko online.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og i kraft af det har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne selv. Dermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har en stor passion for deres produkter, da de ikke sælger andet. Derfor kan du opleve endnu mere kompetent sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis stigesko.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller stigesko online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stigesko harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

stigesko silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stigesko jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stigesko bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl uforudsete problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i kalenderen, med det formål at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at have en effektiv strategi, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
3Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har udstyret disponibelt når du går løs med byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
4Du må nødig se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
5Der er ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver en masse udbytterig info, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et budget for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge ens omkostning ved dem én og én.
7Husk at kalkulere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du må fremskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Såfremt du henter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at tage imod en pris fra diverse leverandører.
8Ved projekter udenfor har vejret meget at sige. Af den grund skal du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
9Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at projektet har positiv betydning for naturen.
10Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat før du igangsætter eksekveringen. Du bør notere en enkel liste med alt det der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe punkterne, således at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
11I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det blive ultra fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende byggeopgaver. Flere ting stiller krav om flere personer. Desuden må det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
De mest folkekære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

Temmelig mange online outlets giver i øjeblikket diverse forskellige billige fragtformer til stigesko. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo ekstremt problemfri, samt desuden ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne omvendt påtænke at få ordren sendt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig typisk lidt mere pebret, men endvidere ultra smart for stigesko online. Den mest letkøbte metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du er nærved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på stigesko er ret så betydningsfuld om vi absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så herved er det jo aktuelt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på stigesko. En lang række internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag fragt på mange varer online, men som trods alt antager at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer på posthuset før de logistikansatte får fri.

Indtil flere internet foretagender tilbyder fragt uden beregning på stigesko online, men i de fleste tilfælde kræver det at du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man udse dig den mindst kostelige leveringsmetode, som i mange tilfælde vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggecentre giver click-and-collect hvor du køber billig stigesko online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på stigesko i følgende byer:

Esbjerg, Odder, Hillerød, Varde, Brøndby, Silkeborg, Søborg, Rønne, Grenaa, Helsingør, Sønderborg, Haslev, Stenløse, Haderslev, Ølstykke, Greve, Frederiksberg, Struer, Kalundborg, Kokkedal, Svendborg, Dragør, Lystrup, Roskilde, Taastrup, Kolding, Glostrup, Frederikshavn, Middelfart, Hørsholm, Ishøj, Hobro, Skanderborg, Brønshøj, Køge, Vordingborg, Herning, Lillerød, Frederikssund, Ikast, Gentofte, Åbyhøj, Thisted, Fredericia, Holstebro, Gladsaxe, Tårnby, Brabrand, Nykøbing Falster, Farum, Herlev, Odense, Nyborg, Allerød, Tilst, Næstved, Randers, Ballerup, Højbjerg, Aalborg, Horsens, Vanløse, Valby, Brønderslev, Hjørring, Nærum, Albertslund, Hedehusene, Frederiksværk, Birkerød, Aabenraa, Jyllinge, Ringsted, København, Værløse, Slagelse, Holbæk, Korsør, Hedensted, Viborg, Nakskov, Skive, Lyngby, Risskov, Solrød Strand, Rudersdal, Aarhus, Vejle, Charlottenlund, Nørresundby, Rødovre, Virum, Vallensbæk, og Hvidovre, .

Click-and-collect af stigesko er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at online shoppere ofte søger bl.a. køb stigesko og stigesko tilbud. Vi ser desuden tit internet shoppere søge efter bl.a. billig stigesko, stigesko online samt stigesko priser, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Den bedste pris på stigesko

Det er jo efterhånden ualmindeligt fleksibelt for os alle at kigge efter tilbud på billige stigesko online fra forskellige internet shops, og af den grund har de fleste online shops set sig tvunget til at formindske prisniveauet på stigesko drastisk, og derudover frembyde fragtfri levering.

Dog kan det stadigvæk blive nyttigt at sammenholde nogle forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på stigesko online forud for at du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og 10-4.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en online virksomhed udbyder billige stigesko online for en pris der anses for helt fantastisk billig, så kunne det undertiden være en indikation på en bedragerisk e-handler. Køb med kort er heldigvis omfattet af en anordning, hvilket garanterer os imod svindlende e-handler.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at klare regningen på stigesko over en længere periode. Det fås typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Silvan.

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter bl.a. stigesko online og stigesko priser. Vi ser desuden ofte folk lede efter for eksempel stigesko tilbud, billig stigesko samt køb stigesko.

Udforsk eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder evigt fordelagtige muligheder for at dechifrere diverse øvrige brugeres oplevelser og derfor rekommanderer vi, at du eftersøger online virksomhedens anmeldelser inden du køber billige stigesko online.

Facebook leverer også i højeste grad hensigtsmæssige chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed. I øvrigt er der mange outlets på nettet som gør det muligt at frembringe en omtale af virksomhedens service, som ydermere bør tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige stigesko online i en shop burde de i princippet løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke super interessant, særligt ved de store byggecentre som 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, hvilket generelt er en påvisning af at online firmaet efterlever dansk lovgivning, og at shoppen lejlighedsvis revideres af jurister som mestrer reglementet på området.

Desuden får du mulighed for opbakning, såfremt du forvoldes dilemmaer i processen med din ordre på stigesko. Dertil tilråder vi at kunden er på vagt for de elementære bestemmelser der influerer på bestillingen af stigesko online, for eksempel hvilken returneringsret netshoppen har.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af stigesko, uafhængig af om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Rasmus P gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Maria G gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Mette N gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Else Johansen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle webshops yder fragt uden betaling på stigesko, men tit kun når du køber for et præcist beløb. Desuden kan man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen er for det meste omvendt temmelig let gængelig. Den mest letkøbte slags levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
2Forud for at folk shopper billige stigesko på en online forretning behøver de reelt løbe igennem deres handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende. Foruden dette er det at foretrække at køber er påpasselig med de mest vedkommende regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige stigesko online, som eksempelvis hvilken returrettighed butikken tilbyder.
3Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærket, fordi det bør være en garanti for at webbutikken efterlever de danske retningslinjer, samt at internet butikken ofte evalueres af sagkyndige som forstår vilkårene på området. Forinden nogen handler billige stigesko hos en forretning på nettet bør man i reglen kigge på netbutikkens forretningsaftale.
4Det er jo usædvanlig smertefrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige stigesko på tværs af internet foretagender, og til gengæld garanterer langt de fleste online outlets fragt uden beregning. Men det kan alligevel blive lønsomt at inspicere flere online varehuse efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at modtage den bedste pris.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret vigtig om man står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det jo fornuftigt at du gransker leveringstiden for stigesko. Temmelig mange e-forhandlere garanterer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, men husk at det antager at ordren køres igennem inden et givent tidspunkt.
6Trustpilot indebærer stort set passende chancer for at gennemgå flere øvrige kunders oplevelser og herved anbefaler vi, at du tjekker internet forhandlerens kritik før du handler billige stigesko online. Facebook medfører tilsvarende fuldkommen fortræffelige metoder til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en forordning, der dækker dig som kunde imod uægte online shops. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at dække omkostningerne over en længere periode.
8En lang række online outlets frembyder efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til stigesko. En favorit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ekstremt let, og ofte også den billigste type af levering.
9Den billigste mulighed for fragt er dog selv at hente ordren, men det afhænger af at du fysisk befinder dig nær netshoppens hjemsted. Den leveringsudgave kan vise sig at være ret så vigtig hvis vi har brug for stigesko med det samme. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun når du bestiller for en konkret sum.