Byggevarepriser.dk

Stigefod

Wibe Stigefod 2 WTB 2
67.375 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn/44P
665 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 3 WTB 3
1.710 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 1 WTB+ ASP/ASD
1.035 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 4 WTB 4
39.625 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 5 WTB 5
80.125 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 1 WTB 55/66
11.025 kr.
Se produkt
Wibe Stigefod 1 WTB 55Pn 1200
69.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
Nogle byggekæder har et stort produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot stigefod.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring stigefod.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige stigefod fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er især en mulighed hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af stigefod online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har kunderne chancen for at handle online og transportere produkterne selv. Som følge af det har man chancen for at slippe for fragten, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle stigefod online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres produkter, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du få endnu mere kyndig assistance fra folk som er eksperter i netop stigefod.
En masse nichebutikker på internettet er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

stigefod bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

stigefod harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stigefod jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stigefod silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at liste en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
2I god tid inden at du starter arbejdet er det ret vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du finder et bredt udvalg af artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube faciliterer vældig meget udbytterig info, især såfremt du kigger på engelsk.
4Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives når projektet er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at projektet har positiv betydning for miljøet.
5Typisk vil det være afgørende at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være økonomisk at tage noter til alle udgiftsposter, og så kortlægge ens omkostning ved dem slavisk.
6Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have samtlige materialer til disposition forud for at du iværksætter dit arbejde. Du får god gavn af at notere en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt du har brug for, og dernæst granske punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
7For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette bør du jævnligt kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit vigtige byggeprojekt.
8Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprojektet, især når det er krævende byggeprojekter. Større byggerier stiller krav om flere mennesker. Desuden vil det være bedre og mere interessant at være flere om det.
9Du skal ikke på noget tidspunkt undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har det parat før du begynder på byggeprocessen. Det er derudover godt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
11Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som skåner dig overfor hændelige skader. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Der kommer næsten altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og herved vil det være af stor betydning at der afsættes nok tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Mange e-shops foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige former for fragt til stigefod. Et hit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså i høj grad ukompliceret, og endda tillige den billigste mulighed for levering.

Du kan tillige forsøge at bestille levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er i regelen et hak mere pebret, men ligeledes super simpel ift. stigefod online. Den prisbilligste fragtløsning er dog at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på stigefod kan være ret afgørende hvis vi har behov for varerne inden for få dage, så i det øjemed er det selvfølgelig afgørende at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved stigefod. Adskillige online firmaer – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, men husk at det beroer på at ordren placeres før et bestemt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted før lagermedarbejderne har fri.

Nogle online firmaer lover portofri fragt på stigefod online, men for det meste kun når der erhverves for et konkret beløb. Ellers bør du foretrække den mest prisbevidste slags levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

En stor portion webshops frembyder afhentning hvor man bestiller billig stigefod hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på stigefod i disse byer:

Ikast, Aarhus, Middelfart, Ølstykke, Varde, Søborg, Korsør, Ishøj, København, Hørsholm, Herning, Taastrup, Fredericia, Hedensted, Virum, Tilst, Kalundborg, Jyllinge, Nakskov, Hillerød, Nærum, Aalborg, Hobro, Rønne, Randers, Esbjerg, Brøndby, Åbyhøj, Dragør, Horsens, Risskov, Brønderslev, Frederikssund, Thisted, Greve, Roskilde, Viborg, Værløse, Grenaa, Struer, Rødovre, Frederiksberg, Kokkedal, Hedehusene, Frederikshavn, Svendborg, Gentofte, Tårnby, Brønshøj, Valby, Nykøbing Falster, Nørresundby, Gladsaxe, Stenløse, Nyborg, Rudersdal, Glostrup, Højbjerg, Frederiksværk, Skanderborg, Ringsted, Vanløse, Charlottenlund, Haslev, Haderslev, Hjørring, Vallensbæk, Odense, Hvidovre, Solrød Strand, Næstved, Helsingør, Lillerød, Silkeborg, Ballerup, Slagelse, Sønderborg, Holstebro, Odder, Lystrup, Skive, Kolding, Herlev, Køge, Albertslund, Allerød, Vejle, Brabrand, Aabenraa, Birkerød, Lyngby, Holbæk, Farum, og Vordingborg, .

Klik-og-hent af stigefod er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i data er det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis køb stigefod og stigefod tilbud. Foruden dette oplever man som regel online shoppere lede efter eksempelvis stigefod priser, billig stigefod og stigefod online, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og Stark.

Gode priser på stigefod

Det har vist sig at være usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at sammenholde priser på billige stigefod online fra diverse internet forretninger, og herved har langt de fleste online selskaber været tvunget til at trykke prisen på stigefod enormt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Men det kan immervæk blive nyttigt at se nærmere på nogle forskellige webbutikker efter tilbud på stigefod online inden du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Man skal ikke desto mindre være obs på, at i tilfælde af at en online butik udlover billige stigefod online til en salgspris der kan ses som kolossalt lav, så bør det ofte være et karakteristika der viser en bedragerisk netshop. Køb med betalingskort er dog omfattet af en bestemmelse, der begunstiger dig som køber overfor svindlende forhandlere på nettet.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre omkostningerne til stigefod i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Ses der på statistikkerne er det markant, at folk tit leder efter bl.a. køb stigefod og stigefod online. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge fx stigefod priser, billig stigefod samt stigefod tilbud.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder fuldt ud fortræffelige chancer for at kigge nærmere på en stor portion andre brugeres anmeldelser og herved kan det anbefales, at du læser e-shoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige stigefod online.

Facebook yder derudover de facto passelige metoder til at få en idé om netshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi en række online forhandlere hvor du kan sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som tillige burde udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige stigefod online på en webbutik bør man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, især ved de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Et alternativ kan derfor være at granske om e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket bør være et signal om at online virksomheden opretholder gældende dansk lovgivning, samt at online shoppen undertiden evalueres af fagfolk som kender til vedtægterne på området.

Det er en rigtig god genvej til støtte, når du får vanskeligheder i forbindelse med din ordre på stigefod. Ydermere tilråder vi at køberen er sat ind i de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stigefod online, som eksempelvis den returrettighed webshoppen lover.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man stadig bibeholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af stigefod, uanset om man shopper ved Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Hans gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Lene gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Lone Kristensen gav 5 stjerner

God webshop

Lars gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til internetshopping
1Temmelig mange internet shops tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til stigefod. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når det passer dig. Fragtmetoden er altså virkelig smertefri, samt oftest også den mest prisbevidste type af levering.
2Inden folk handler billige stigefod hos en e-butik behøver man de facto tyde e-shoppens betingelser, men det er bare ikke særlig sjovt. Ligeså tilrådes det at køberen er påpasselig med de fundamentale reglementer der kan influere på handlen med billige stigefod online, f.eks. den bytteret internet selskabet benytter.
3Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af et reglement, der værner os imod bedrageriske forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale pengene over en længere periode.
4En række shops på nettet frembyder fragt uden beregning på stigefod, men tit er det under forudsætning af at du indkøber for et konkret beløb. Alternativt skulle man overveje den prisbilligste fragtmetode, der ofte vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt til gengæld ret så smart. Den billigste løsning vil dog altid være at hente ordren selv.
5Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, som er en garanti for at e-firmaet føjer de danske retningslinjer, og at online webshoppen ofte undersøges af specialister som har megen viden om vilkårene. Forud for at nogen bestiller billige stigefod på en online butik kunne man principielt studere forhandlerens handelsbetingelser.
6Det er i dag super enkelt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige stigefod hos flere online forretninger, og altså præsterer mange internet webshops billig levering. Dog kan det stadigvæk være nyttigt at studere nogle få webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Trustpilot præsterer relativt fine løsninger til at analysere en hel del tidligere konsumenters opfattelser og herved er det en hjælp, at du vurderer netbutikkens omtaler forud for at du handler billige stigefod online. Facebook præsterer på samme måde visse passende løsninger til at få indtryk af online butikkens pålidelighed.
8Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du er lige ved e-forretningens lager. Den leveringsversion kan være rigtig væsentlig om man står og skal bruge stigefod straks. Alternativt så præsterer flere netshops gebyrfri levering, men i reglen kun såfremt du shopper for et bestemt beløb.
9Leveringsdygtigheden er jo særligt afgørende i tilfælde af at du behøver varen lige om lidt, og herved er det aldeles centralt at man studerer den anslåede leveringstid for stigefod. En lang række e-handler præsterer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, men som trods alt kræver at ordren aflægges før et angivent klokkeslæt.