Byggevarepriser.dk

Stiftnøglesæt

BATO T-Greb Stiftnøglesæt metal 2,0-10,0mm
555 kr.
Se produkt
BATO T-Greb Stiftnøglesæt T8-T50
459 kr.
Se produkt
BATO T-Greb Stiftnøglesæt 2-10 mm m/kugle
399 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 0,05-3/8" 13 dele
209 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 5/64-1/4
105 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle TX8-50 9 dele
229 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt knivmodel TX9-40
112 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10mm 9 dele
119 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle knivmodel 1,5-8 mm
99 kr.
Se produkt
BATO Stiftnøglesæt m/kugle 1,5-10 mm 11 dele
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare stiftnøglesæt.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige stiftnøglesæt fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring stiftnøglesæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af stiftnøglesæt online.
De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og hermed har man chancen for at handle online og fragte varerne selv. Herigennem er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du handler stiftnøglesæt online på deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette kan du forvente super erfaren vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis stiftnøglesæt.
De fleste specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
stiftnøglesæt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stiftnøglesæt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

stiftnøglesæt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stiftnøglesæt harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse bliver vejen til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din agenda.
2Du skal ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige bump på vejen når det kommer til omfattende projekter, og af den grund kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i agendaen, som gør at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
4Du bør aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har udstyret disponibelt før du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt må du huske at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
5I god tid inden at du optager byggeprojektet må det være ekstremt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at notere samtlige poster, og så notere omkostningen ved hver eneste af dem.
7Husk at kalkulere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til områder af det. Hvis du skal have professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige foretagender.
8Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ift. omfattende projekter. Større byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden er det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis ombygningen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
10Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således skal du med jævne mellemrum undersøge femdøgnsprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er midt i dit svære byggeprojekt.
11Du har adgang til utrolig mange artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube faciliterer ekstremt meget gavnlig info, særligt hvis du kigger på engelsk.
12Måske kan det blive fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer til rådighed inden du iværksætter byggeriet. Du kunne med fordel notere en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og så tjekke hver enkelt ting, så du sikrer dig at der ikke mangler noget.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er smartest?

En lang række internet forhandlere udlover til alt held et stort udvalg af billige fragtløsninger til stiftnøglesæt. En af de mest anvendte er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er jo i høj grad let, og typisk derudover den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan på samme måde beslutte dig for at få varerne leveret til dit hus eller til når du er på job. Fragtformen viser sig til tider lidt dyrere, men lige så vel ret så nem for stiftnøglesæt online. Den billigste fragtform er dog selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af netshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på stiftnøglesæt er selvfølgelig rigtig afgørende ifald vi skal bruge ordren om et øjeblik, og med det formål er det rigtig passende at man gransker det forventede leveringstidspunkt for stiftnøglesæt. En masse internet forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en række af deres varer online, der dog er forudsat at orden realiseres forinden et fast tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden de lageransatte drager hjemad.

En hel del online butikker yder portofri levering på stiftnøglesæt online, men for det meste stiller det krav om at man handler for et præcist beløb. Desuden kunne du udse dig den mest letkøbte fragtmulighed, som typisk vil blive at få bragt varerne til et afhentningssted.

En del kæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig stiftnøglesæt hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af stiftnøglesæt i følgende byer:

Jyllinge, Tårnby, Middelfart, Lystrup, Albertslund, Hvidovre, Højbjerg, Værløse, Frederiksværk, Kalundborg, Haderslev, Frederikssund, Helsingør, Ølstykke, Tilst, Hillerød, Nyborg, Viborg, Vallensbæk, Valby, Dragør, Hedensted, Virum, Næstved, Horsens, Hedehusene, Farum, Taastrup, Frederiksberg, Nakskov, Brøndby, Svendborg, Sønderborg, Greve, Lyngby, Aalborg, Aabenraa, Slagelse, Skive, Hobro, Struer, Haslev, Rudersdal, Thisted, Vanløse, Charlottenlund, Odder, Ringsted, Herlev, Vordingborg, Brabrand, Vejle, Holstebro, Allerød, Nykøbing Falster, Rødovre, Silkeborg, Køge, Åbyhøj, Hjørring, Roskilde, Gentofte, Ballerup, Grenaa, Kolding, Gladsaxe, Hørsholm, Nørresundby, Herning, Kokkedal, Søborg, Birkerød, Skanderborg, Glostrup, Brønshøj, Frederikshavn, Brønderslev, Lillerød, Ikast, Aarhus, Varde, Randers, København, Ishøj, Rønne, Nærum, Odense, Fredericia, Holbæk, Korsør, Solrød Strand, Stenløse, Risskov, og Esbjerg, .

Click-and-collect af stiftnøglesæt er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter fx stiftnøglesæt online og billig stiftnøglesæt. Vi ser desuden mange gange online shoppere efterspørge for eksempel stiftnøglesæt priser, køb stiftnøglesæt og stiftnøglesæt tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode tilbud på stiftnøglesæt

Det er ultra gnidningsløst for forbrugerne at finde information om priser på billige stiftnøglesæt online på diverse internet foretagender, og til gengæld har en lang række e-firmaer været presset til at at nedbringe priserne på stiftnøglesæt eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre blive tiden værd at udforske diverse e-forretninger efter tilbud og rabatter på stiftnøglesæt online forinden du køber, så du er på den sikre side med at få den laveste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør dog være så påpasselig, at når en webshop frembyder billige stiftnøglesæt online på tilbud til en salgspris som kan virke ubegribelig lav, kunne det mange gange være et symbol på en bedragerisk online virksomhed. Køb med kort er dog omsluttet af et regelsæt, der hjælper en imod fup internet butikker.

Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at klare regningen på stiftnøglesæt over flere uger. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i statistikkerne er det tydeligt, at folk som regel efterspørger eksempelvis stiftnøglesæt tilbud og billig stiftnøglesæt. Vi ser desuden jævnligt folk søge efter bl.a. stiftnøglesæt online, stiftnøglesæt priser og køb stiftnøglesæt.

Gennemsøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot indebærer temmelig fantastiske genveje til at udforske en stor gruppe øvrige køberes tanker og herved tilrådes det, at du eksaminerer e-forhandlerens omtaler inden du placerer din ordre på billige stiftnøglesæt online.

Facebook bringer dig ydermere en lang række gavnlige løsninger til at få en idé om e-butikkens kundefokus. Derudover møder vi faktisk butikker på nettet hvor kunder kan nedfælde en kritik af deres køb, hvilket tillige må bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige stiftnøglesæt online hos en butik burde de for at være på den sikre side overveje netbutikkens regler, det er dog mange gange ikke særlig spændende, især ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er et tegn på at online virksomheden efterfølger de officielle regler, udover at e-forretningen nu og da besigtiges af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, ifald du oplever besvær som følge af din shopping med stiftnøglesæt. Herudover er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan have indvirkning på købet af stiftnøglesæt online, f.eks. den ombytningsret hjemmesiden bruger.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadig sikrer sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne bevidne bestillingen af stiftnøglesæt, hvad end man har handlet hos Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Kirsten gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Maria Sørensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Mads Poulsen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Bente gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot genererer absolut belejlige løsninger til at efterse forskellige andre brugeres synspunkter og derfor kan det anbefales, at du gransker e-shoppens omtaler inden du køber billige stiftnøglesæt online. Facebook præsterer desuden absolut fine muligheder for at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
2Vi anbefaler generelt at tjekke om webbutikken er e-mærket, grundet at det skulle være en angivelse af at internet selskabet føjer de opstillede regler, tillige med at online virksomheden jævnligt revurderes af jurister som kender de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige stiftnøglesæt i en online forretning kan man reelt have øje for webshoppens forretningsvilkår.
3Flere online forhandlere præsterer levering uden gebyr på stiftnøglesæt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der aftages for et fastsat beløb. Desuden bør man overveje den prisbilligste leveringsform, der tit vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtformen bliver gennemsnitligt endvidere vældig ukompliceret. Den prisbilligste løsning er dog selv at hente ordren.
4Inden folk handler billige stiftnøglesæt hos en shop på nettet behøver de når alt kommer til alt have øje for deres handelsaftale, dog er det ofte en tidskrævende opgave. Yderligere foreslår vi at køberen er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige stiftnøglesæt online, som fx den returpolitik online shoppen kører med.
5Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for os alle at finde de bedste tilbud online på billige stiftnøglesæt på diverse firmaer på nettet, og for det lover mange internet virksomheder billig levering. Trods dette kan det trods alt vise sig smart at inspicere flere forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at indhente den bedste pris.
6Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en lov, som sikrer køberen overfor snydagtige online virksomheder. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere omkostningerne over en længere periode.
7Temmelig mange online varehuse tilbyder efterhånden flere billige former for levering til stiftnøglesæt. En af de populære er efterhånden levering til et afhentningssted, og så henter du bare din ordre når det passer dig. Fragttypen er nemlig temmelig enkel, og ofte endvidere den mest prisbevidste løsning til levering.
8Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-butikkens tilholdssted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret så aktuel såfremt du står og skal bruge stiftnøglesæt nu og her. Alternativt så frembyder nogle få online shops fri fragt, men oftest er det under forudsætning af at man shopper for et præcist beløb.
9Fragtperioden kan være vældig central når vi har behov for pakken inden for kort tid, og derfor er det uden tvivl på sin plads at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved stiftnøglesæt. En del forretninger på nettet giver løfte om billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, hvilket nødvendiggør at ordren lægges før et konkret klokkeslæt.